Norton
Zasláno: po 19. září 2005 22:41
Zdarvím,
napsání o něco o sobě jsem dlouho odkládal,protože...jsem prostě línej

Až teď mě k tomu dokopal romulus a jeho úkol ve VyHozených.
Tak,kde začít?No,narodil jsem se v Brně 21.6.1984.Brno jsem si za svůj život velice oblíbil a určitě by se mi z něho nechtělo.Chodil jsem na základku do výběrové třídy (vůbec netuším,jakým omylem jsem se tam dostal

) s výukou Francouzštiny (na jazyky jsem levej,takže z 6let výuky si pamatuju tak možná "bonjour" a "au revoir").Pak jsem šel na soukromé gymnázium (nemůžou být všichni tak inteligentní aby se dostali na státní školy

) a teď studuju fakultu Informatiky a fakultu Přírodovědy na MU.Tak to je asi tak vše k mému dosavadnímu životu.
Záliby: Toho je hodně...teď hlavně šipky (musíme trénovat na druhou ligu),fotbálek,kulečník,pivo

,dobré jídlo (hlavně žádná zelenina

a hodně masa)

,sex

,lyžování (ale už jedině na "miniskách"),mobily a vše co k nim patří atd. atd. ...
Oblíbené filmy/seriály:Samotáři,Jedna ruka netleská,Pulp Fiction,Kill Bill ( a vůbec všechny filmy od Tarantina),M*A*S*H (mám skoro všechny díly nahraný na videu a viděl jsem je asi 10x,tenhle seriál prostě nemá chybu),Přátelé.
Nesnáším:Arogantní a protivné lidi,krásné ale vypatlané ženské,Úvod do informatiky,účty za mobil.
Případné dotazy,stížnosti,prosby,nadávky,výhružky posílejte mému tiskovému mluvčímu
A zde samozřejmě nezbytné fotky (prosím nechtějte po mě zaplatit praslý monitor,vypadené skla z brýlí čí operaci za vypálené oči

)
Ten v tom červeným jsem já
Ten/ta v popředí
Těsně před skokem
Těsně po skoku
Ten v tom obleku
No comment
No tam ten...už asi víte kterej