Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Notebooky

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 51, 52, 53  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
896 894,- VK
Zasláno: so 16. květen 2009 23:14
nechci notebook na hry.. Mr. Green ale znáš to.. telefon jsem si taky nekupoval kvůli hrám ale občas si tam něco zahraju.. Mr. Green
a u desktopu sedím.. Mr. Green takže nechci.. Mr. Green

něco bych si na tom občas zahrál.. třeba CoD4 by to mělo zvládat, ne? když to zvládá i můj čtyři roky starej desktop.. Mr. Green
zatim se mi nejvíc líbí tenhle asus.. Rolling Eyes
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: ne 7. červen 2009 15:51
tady sem vybral ntb pro thompsona.. ale já bych se s tím nosit nechtěl, nehledě na to, že to vodpálí baterku skoro hned a topit to bude jak ústřední topení... Podložka pod to je nutnost.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: ne 7. červen 2009 15:52
Haha, já myslel, že stojí 60Kč Mr. Green
Zasláno: po 8. červen 2009 19:38
Takže. Potřeboval bych poradit notebook. Asi do 18 000. Měl bych to na vysokou na poznámky atd... Na hry asi nijak extrémně ne, ale tak předpokládám, že nějaký NFS Underground 2 dneska spustim na všem...
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: po 8. červen 2009 19:50
předpokládám časté přenášení... takže vynecháme 15" a větší..

kdybys trochu přitlačil, tak bych tě poslal pro Acer Aspire Timeline... Přečejenom nějakejch cca 7h na baterku je dost, ale zase nejlevnější mají jen Core2solo, takže výkon nic moc. Nebo ta nej značka co jde v ntb sehnat - Lenovo R400 - Rkovej thinkpad má Bungee, takže víš že to není žádný vořezávátko co nic nevydrží. Ale to je cena něco málo pod 20k.

Jinak když zůstaneme v limitu, tak tahle leštěnka od Toshiby by mohla splňovat celkem všechny nároky (Toshiba Satellite U400-17R)

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 8. červen 2009 19:59
O kousek přes bych byl schopnej jít, i když nerad, páč mi to přijde jako zbytečný vyhazování prachů za něco, co nějak moc nevyužiju. Moucha je strašně vyplácanej z IBM... nabízí v týhle ceně něco tahle značka nebo je to klump? Mr. Green

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: po 8. červen 2009 20:04
ibm už není, koupilo to lenovo... a ano, lenovo(=ibm) je špíca

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: po 8. červen 2009 20:34
LA: To bych si nekoupil, já už jsem rozhodnut pro toho Travelmata Wink
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 9. červen 2009 13:42
Jop. Já asi půjdu do toho ThinkPadu R400... Má BunGee nějakou nagativní zkušenost?

// Teď mi to došlo... Nemám moc přehled, ale MS má nabízet k Vistám od července kupón k bezplatnýmu upgrade na Windows 7. Fakt to takhle bude fungovat? V tom případě se mi vyplatí počkat s nákupem ten měsíc.

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: út 9. červen 2009 14:58
ja jsem se svym TP naprosto spokojenej, vydrz kolem dvou a pul hodin na Wi-Fi, coz je slusny, samozrejme si muzes dokoupit vetsi baterku, nebo treba baterku misto CD ROMky, ktera se da vytahnout behem dvou vterin, aktivni ochrana HDD, spousta SW i HW vychytavek jako luxusni lampicka, nejluxusnejsi klavesnice na ktere sem kdy psal, naprosto tichej rezim i kdyz se toci vetrak, topi naprosto minimalne, jen me obcas zlobi levej reprak ze drnci, trosku prava ploska vedle touchpadu, ale neni to nic strasnyho, spis mi to ani moc nevadi, jinak s celkovym provedenim sem strasne spokojen, nikde nic ani trosku nevrze, neupatlava se, pac je matnej, ma snad jeden z nejmensich napajecich traf... Proste koupe ani trosku nelituju
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.

Obrázek

Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 34 z 53