Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

OT

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 2557, 2558, 2559 ... 2935, 2936, 2937  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
896 894,- VK
Zasláno: út 29. červen 2010 20:56
LG? no fuj.. to si radši na aukru za pár kaček iphona, než nějakou levnou čínskou kopii.l... Wink

Lg neumí vůbec nic.. funkčně jsou na vyšší úrovni i siemensy x45... Rolling Eyes jenom nemají tač displej.. Mr. Green
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: út 29. červen 2010 20:58
Za pár kaček? Magor Magor Magor
Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

896 894,- VK
Zasláno: út 29. červen 2010 21:11
tak 2g se dá sehnat za pár kaček, ne? (pár kačkama myslím pár tisíc...) pro člověka, co má doma vetešnictví siemensů v hodnotě nevim kolika tisic je to pár kaček....

nevim kolik stojí ten tač od sámera...
ale taky to nebude málo..

jestli ho chce na image, tak ať si koupí opravdovej iphone a ne kopii, co má každý pubertální děcko....
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

Věk: 35 let
53 388,- VK
Zasláno: út 29. červen 2010 21:39
pip@ měl jsi někdy LG GD900Crystal v ruce? taky jsem nemělLG rád když ještě dělali stříbrné véčka jako vrchol své produkce ,ale jejich dotykové telefony jsou na vysoké urovni, měl jsem KU990Wiewty,naprosto bytelný telefon který něco vydržel. Ten crystal se mi líbí designem, funkční nabídka je taky an vysoké urovni . oživatelské prostředí je plné plynulých přechodů a rychle...lidi se stěžujou na sekání systému ale an to já jsem od Siemensu zvyklý ... telefon vybraný mám , ale ten internet jsem se nějak nedozvěděl

Iphony opravdu necchi, nelíbí se mi logika jeho UI a design je taky hnus takový nafouklý ... ten nový iphone už vypadá aj pěkně , ale pořád to má ten jejich škaredý systém.
Mr. GreenMr. GreenObrázek Obrázek Mr. Green

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: út 29. červen 2010 22:10
A crastal má jakej OS?Žádnej...to je fakt politika Magor a KU990 je odolnej tak oplastovaná krabička sirek...
pip@: Taky pravda Rolling Eyes Mr. Green
Obrázek

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

53 388,- VK
Zasláno: út 29. červen 2010 22:20
psal sjem někde že má crystal OS? Psal sjem někde že chci OS ?KU990 si měl v ruce nebo ne? narozdíl od toho tvého super jabka, když KU990 spadne an zem, tak nemá hned popraskaný dipselj , jo a představ si to je vyrobena z kovu.
Mr. GreenMr. GreenObrázek Obrázek Mr. Green

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: út 29. červen 2010 22:23
Test nové smajlíka. Potěšený Oooo vypadá to že funguje. Mr. Green Ale ten kdo vymášlel ten kdo vymýšlel jak se dá zapsat textově by si měl naliskat. Anxious

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

896 894,- VK
Zasláno: út 29. červen 2010 22:27
ne nedržel.. osobně bych telefon bez OS nikdy nebral...
proboha, to má průhlednou klávesnici.. Magor no jak chceš.. ale vypadá to jako dost dobrá šílenost... něco jako Xelibri...

ale až přijdeš třeba na to, že to sice má gravitační čidlo, ale to se dá používat maximálně v předinstalovaných aplikacích ale, že třeba java hru tím těžko můžeš ovládat... (a i tu je tam docela problém dostat, pokud si je nekoupíš..) a takových omezení je u hloupých telefonů hodně...

kdybys byl holka, tak to klidně ber.. tu průhlednou klávesnici by ti kamarádky záviděly... ale jako bývalýmu siemensmaniakovi bych ti to rozhodně nedoporučoval...

navíc nevím, co ten průhlednej plast, nebo co to je vydrží... (a jestli je to sklo, tak ještě hůř...)

jo a v recenzi na MM píšou, že materiál výrobce nazývá "liquidmetal," ale že to je jen prachsprostej plast...

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 29. červen 2010 22:27
pecanz: jestli máš nějakej jinačí nápad, jak ho zapsat, tak sem s ním. Píše se celkem blbě (i když já jsem zvyklej Mr. Green ), ale zrovna tenhle snad ani jinak nejde zapsat "na ležato"
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: út 29. červen 2010 22:29
Já nevim, ale složitějc to snad nešlo. Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 2558 z 2937