Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

OT

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 2558, 2559, 2560 ... 2935, 2936, 2937  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: út 29. červen 2010 22:32
Einexi promin, ale iPhone přežil pád z Nadzemní garáže...YT video a ano KU990 jsem v ruce držel a jedinný co je z hliníku je ten zadní kryt...
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: út 29. červen 2010 22:39
pecanz: no tak to píšou japonci, jeslti se nepletu
(^_^)

O_o

(-_-)zzz...

\(^o^)/

a tak Laughing
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

53 388,- VK
Zasláno: út 29. červen 2010 22:44
p!p@ napsal:
ne nedržel.. osobně bych telefon bez OS nikdy nebral...
proboha, to má průhlednou klávesnici.. Magor no jak chceš.. ale vypadá to jako dost dobrá šílenost... něco jako Xelibri...

ale až přijdeš třeba na to, že to sice má gravitační čidlo, ale to se dá používat maximálně v předinstalovaných aplikacích ale, že třeba java hru tím těžko můžeš ovládat... (a i tu je tam docela problém dostat, pokud si je nekoupíš..) a takových omezení je u hloupých telefonů hodně...

kdybys byl holka, tak to klidně ber.. tu průhlednou klávesnici by ti kamarádky záviděly... ale jako bývalýmu siemensmaniakovi bych ti to rozhodně nedoporučoval...

navíc nevím, co ten průhlednej plast, nebo co to je vydrží... (a jestli je to sklo, tak ještě hůř...)

jo a v recenzi na MM píšou, že materiál výrobce nazývá "liquidmetal," ale že to je jen prachsprostej plast...

Jo má to průhlednou klávesnici, mi se to líbí, ten telfon v zavřeném stavu vypadá tak nenápadně apo otevření zaujme každého Mr. Green

Java se na dotykových LG kupovat nemusí, jde přijímat i odesílat,instalace je samozřejmostí.

Ten telefon chci hlavně kvůli tomu jeho UI ,pak kvuli designu a té klávesnici, a taky že to má wifi.

Klávesnice je z plastu,je to v podstatě další kapacitní vrstva na průhledném plastu.

Dílenské zpracování tohoto telefonu je špičkové.

Co bys doporučil teda Siemensmaniakovi? Mr. Green

Thompson: Tady tyhle půády to je o náhodě , nedávno bylo namobilmanii že nějaké HTC spadlo redaktorovi tuším z páteho patra a nic se mu nestalo.. Viděl jsem an ulici a v MHD již sposutu iphonů a tak 25% z nich mělo čelní sklo popraskané. uznávám že to sklo je dobré proti poškrabaní ale není moc pevné.

A zdálo se ti tedy to KU990 nějak nepevné? měl sjem ho rozebrané a s toho ajk je tam vše bytelně naskládané by si měly brát příklad ostatní výrobci, a kryt je opravdu pevný,nešetřilo se na něm.
Mr. GreenMr. GreenObrázek Obrázek Mr. Green
Příspěvek upravil 1× EINEX, naposledy út 29. červen 2010 22:48.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
896 894,- VK
Zasláno: út 29. červen 2010 22:44
i když on Einex vlastně je skoro holka, takže průhledná sylovka je něco úplně pro něj.. Mr. Green Potěšený
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: út 29. červen 2010 22:50
( . Y . ) tak píšem ja
Obrázek

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: út 29. červen 2010 22:55
Asi ti chybí znalosti...minerální sklo, je extrémně tvrdé, ale křehké (Navíc těch crashtestů je víc než, aby to byla náhoda)...a nevim co se ti zdá na iP nepevné...podle mě mu může většina telefonů závidět....
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 29. červen 2010 22:58
EINEX: proč se s nima dohaduješ, když už jsi stejně rozhodnutý?
Ostatní: vy si myslíte, že ho ukecáte na něco jinýho? Raději mu poraďte s tim O2 internetem, ať už je klid. Hádat se můžete do nekonečna a stejně to nikdy neskončí, jen já budu muset zas čekat 2 minuty, než mi server připraví OTčko na rozdělení. Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
380 473,- VK
Zasláno: út 29. červen 2010 23:10
EINEX: dobře sis vybral. To se bude hošanům líbit Potěšený Průsvitná klávesnice. Škoda jen, že to není v růžové d'oh! Podle mě tě ale stejně neuspokojí - bude ti vadit nedodělaný FW, který nejde opravit Rolling Eyes Dělej ale, jak chceš. Cool
NoArtist / NoName

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

53 388,- VK
Zasláno: út 29. červen 2010 23:10
Thompson napsal:
Asi ti chybí znalosti...minerální sklo, je extrémně tvrdé, ale křehké (Navíc těch crashtestů je víc než, aby to byla náhoda)...a nevim co se ti zdá na iP nepevné...podle mě mu může většina telefonů závidět....

Jo ta křehkost, to je problém, mužeš to nosit z klíčema a nepočkrábeš to, pak ti to jednou spadne z kapsy a máš tam "pavučinu" iphone jsem měl v ruce hodněkrát, pevnost bude vyší a to ejn díky tomu že nemá kryt baterky, ale přesto an mě působí lacině, ten první v roce 2006 ten ani tak né. ale ty další jo ty záda to je otřesné.

Jenda": jen odpovídám na jejich argumenty.

Elephant: a co konkrátně by mi mohlo vadit když přecházím z SXG75? Mr. Green
Mr. GreenMr. GreenObrázek Obrázek Mr. Green

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: út 29. červen 2010 23:23
Proč mám u každého u konta VK napsané Poslat VK ale jen u jendy tam mám i jeho nick - "jenda^^">Poslat VK". Anxious Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 2559 z 2937