Zasláno: út 28. září 2010 23:24
Po delší době jsem zkusil inzerát na seznamce a nějak mě teď kupodivu mají rádi roboti. Např.:
citace: I am Miss Ann Lakarme I am single ,24yrs .However How are you? hope you are fine and in perfect condition of health.I went through your profile and i read it and took intersest in it,if you don't mind i will like to know you much better,although i came online to look for a true and loving man that is ready for a true,honest and loving relationship and will be able to take good care of me if you are the kind of man am talking about then send me a mail now on my private email (ann5050Lakarme@yahoo.it) included,so that i will tell you all about myself and a picture of myself.looking forward to hear from you,thanks and God bless .
Best Regard,
Miss Ann
nebo
citace: Hello dear,
My name isNancy, I have interest in knowing you more, I will like you to contact me through my email address (nancykhalifa@live.com) so that I will send my pictur for you to know me more. I hope to read from you.less i forget i got your contact at profil.lide.cz today.
Lots of Hug,
Nancy.
Dobrý den, milí,
Mé jméno je Nancy, mám zájem dozvědět se víc, budu rád, abyste mě kontaktovat přes můj e-mailovou adresu (nancykhalifa@live.com) tak, že pošlu mé pictur pro vás mě znají více. Doufám, že se číst z you.less jsem zapomněl jsem na Váš kontakt na profil.lide.cz dnes.
Spousta Hug,
Nancy.
Všechny mají jedno společné: vždy se odkazuje na yahoo nebo live mail. Co z toho ti autoři těch spamů mají? To tak sbírají maily? (Vždyť na lidech.cz to jde i jednodušeji), nebo se snaží vytáhnout osobní informace? Tohle mi vždycky u takovýchto mailů vrtalo hlavou...