Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

OT

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 2703, 2704, 2705 ... 2935, 2936, 2937  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

Věk: 34 let
53 388,- VK
Zasláno: so 21. květen 2011 23:56
To já mám na mobilu víc volného místa než v kompu Mr. Green konkrétně na mobilu 2gb a v kompu 700mb Magor
Mr. GreenMr. GreenObrázek Obrázek Mr. Green

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: ne 22. květen 2011 00:13
Já Michala chápu, simpsny, futuramu, himym, southpark a takový srdcovky prostě na hrddisku mám.Flac vs. MP3 poznáte, pusťte si rádio a MP3ku i v 320kbps a prostě ten rozdíl poznám ať na Sennheiserech(sluchátka) tak na Geniusech 5.1 přes integrovanou zvukovku.
Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
379 413,- VK
Zasláno: ne 22. květen 2011 00:21
já vám kluci tu vaši datovou nenáročnost závidím. normálně tu jen mám 130 GB fotek (žádné RAW), 25 GB domácího videa a 10 GB různých školních dokumentů a článků, co jsem psal plus takových 20 GB záloh obsahu různých přenosných přístrojů a 10 GB imagí z MSDN. A to bych skladoval i kdyby nic jiného ne. takže by to byl spolu se systémem stejně aspoň 500 GB disk... Mr. Green

jinak pokud chcete fanatika s TB dat, tak si vzpomeňte na nerowa, redaktora ze Siemensmanie. stahuje všechno ve Full HD a pak schovává na exterňácích Twisted Evil

thompson: přesně, ty srdcovky Smile plus pár animáků z dětství. to žere stagigabajty Cool
NoArtist / NoName
Příspěvek upravil 1× Elephant, naposledy ne 22. květen 2011 00:30.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
890 560,- VK
Zasláno: ne 22. květen 2011 00:29
25GB domácího videa... Slinták Magor

130GB fotek? kolik je to kusů fotek? a to jako bude někdo někdy prohlížet tolik fotek? to mi trochu připomíná mou babku, která pokaždý nafotí cca 1000 fotek (na 4GB kartu) a pak mi dá foťák ať jí to vypálím na DVDčko... a nikdo se na to nikdy nedíval... Mr. Green

nerow? tak to je úplnej blázen.. Very Happy
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

379 413,- VK
Zasláno: ne 22. květen 2011 00:33
Budeš se divit, ale už se na to pár lidí dívalo. Aby byla představa o fotkách kompletní, tak je pravda, že mezitím jsou i MOV soubory z foťáku. Tak je to o trochu větší. Jinak fotky mám pečlivě roztříděné podle času a to, o čem jsou je v názvu složky taky. Stejně, i když jich je tolik, tak občas nemohu najít vhodný záběr pro tisk /publikaci a lituji, že jsem toho nevyfotil víc. A poslední dobou už skoro nefotím ani netočím.
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: ne 22. květen 2011 10:41
Mov už jsem začal konvertovat do H264, protože přece jenom pak zaberou asi 6x míň a kvalita je stejná. Ale fakt nevim, jak to ty výrobci foťáků dělají, že se ty jejich MOVy tak blbě převádí... Ty z mýho mi šly převést snad jen v Adobe Media Encoderu a to ještě ne všechny. Think (Některý se třeba trhají a tak... A z toho staršího nešly převádět snad vůbec, vždycky jen černá obrazovka na 2 vteřiny a konec) Brick Wall
A fotky se přece taky trošku protřídí. Think
Nechápu těch 1000 fotek z jedný dovolený, my s Handou už přes rok jezdíme po různých zajímavých místech a za tu dobu z toho těch fotek mam asi 2000. Tu 8 GB kartu, co mam ve foťáku, jsem jednou promazával za tu dobu a zaplněná ještě nebyla.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

379 413,- VK
Zasláno: ne 22. květen 2011 16:12
Jenda: fotky promazávám o rozmazané a na první pohled nepodařené, ale protože mám na nich pytel blech v podobě čtyř psů, kteří se nikdy nedívají správně, tak když je někde fotím, tak mám 10 různých, ale stejně nedokonalých fotek a pak z nich vybíráme, která je lepší na tisk.

A k MOVům - to je právě důvod, proč je nechávám v MOVu a na nic nepřevádím. Pak je kvalita někde jinde. Radši velký MOV než zmršený převod, na který ještě musím čekat. On si s nimi PInnacle potom při stříhání stejně poradí (většinou).
NoArtist / NoName

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: ne 22. květen 2011 20:10
Děcka.. nemáte zkušenosti s tím, že Vám vycvakává pistole u benzinky? Mojí mamce to nedělalo vůbec a teď najednou začlo, buď je to tim, že tam pistole rvem až nadoraz, protože jsem se dočetl, že je občas dobrý jí tam strčit jen do půlky, nebo šikmo tak, aby spoušť byla vodorovně..
Ale je prostě divný, že dřív jí to nedělalo..

Nádrž ani neni plná, ale prostě.. jakmile tomu trošku naložíte tak to hned cvakne, tak vždycky jako de*il tankuju s mamky autem rychlostí 0,5kč/1s ..

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: ne 22. květen 2011 20:12
u každý benzinky to dělá?
U galanta mi to občas udělá, když sundám víčko nádrže a hned tam narvu pistoli.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: ne 22. květen 2011 20:31
Vyzkoušeno u Agipu, Čepra, OMV a jedný takový lokální.. U toho Čepra si ale nejsem jistej, byl jsem tam naposled v zimě a to tenkrát nedělalo, a zejtra tam jedu, tak uvidím.. ale u těch ostatních to dělá na 100%..

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 2704 z 2937