Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

OT

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 2740, 2741, 2742 ... 2934, 2935, 2936  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 18. listopad 2011 13:23
Ten Google je ale vytrvalec... Snažím se zbavit toho jeho updateru. Stačí ho ukončit přes správce úloh a smazat soubor v Program files.
Ale já chci zjistit, kam všude se to do systému nacpe, ať se systém pak nesnaží spouštět neexistující program.

Zatím jsem našel 2 úlohy v plánovači úloh, který se o spouštění updateru starají a 3 služby Google Update. Tak schválně, jestli je to vše, nebo mi za chvilku zase vyskočí firewall, že chce Google na internet Very Happy
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: so 19. listopad 2011 12:03
nemáš si instalovat věci od googlu, takhle to pak dopadá Mr. Green BTW kdysi na win xp jsem měl apple safari, který mělo samozřejmě updater taky zvlášť. Jenže po odinstalaci safari nešel ten updater vůbec odinstalovat Mr. Green
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: so 19. listopad 2011 12:22
heh, podobný zkušenosti jsem měl s tím applovským quicktime.... Very Happy
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Cherokee007 (+5)
VIP Řízek
Řízek

48 232,- VK
Zasláno: so 19. listopad 2011 13:46
Tyhle věcičky nesnáším Brick Wall
Nexus 5 Lollipop coming soon Nexus 6

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: ne 20. listopad 2011 00:22
Když oživení, tak oživení:
teď si procházím nabízená témata diplomových prací na VŠE a některá z nich jsou opravdové perly - např. Image OSA (Ochranný svaz autorský (OSA) jako reprezentant autorské ochrany ve sféře hudby a jejích hlavních aktérů, způsob jeho existence a hlavní rysy financování. Přístup OSA k sebeprezentaci, srovnávací analýza s vybranými evropskými ochrannými organizacemi obdobného typu. Kritika stávající podoby komunikace OSA s uživateli a veřejností, eventuální návrh na změnu či vylepšení. )

Nebo celá katedra Arts managementu má vysoce kreativní témata jako Český kapr jako kulturní prvek, Dramaturgie české televizní stanice, Industriální památky českých měst a šance na jejich zapojení do života současné společnosti, Možnosti a meze sociokulturní animace historických českých klášterů, nebo Současná česká ochotnická divadelní scéna.

Člověk se ani nestačí divit, co vše může být tématem diplomky.
NoArtist / NoName

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: ne 20. listopad 2011 00:59
Tak Industriální památky českých měst a šance na jejich zapojení do života současné společnosti se mi zrovna docela líbí Smile ze staré fabriky se postaví nákupní a zábavní centrum a investice se rázem vrátí. Tyhle nákupáky se stavěj furt, ale v tomhle případě není potřeba využívat greenfields a ničit je tak.
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 20. listopad 2011 22:47
Zlý zlý, Vodafone... Zase mě chce naučit, jak je pohodlný mít internet v mobilu... Na druhou stranu, teď ho používam jen s takovou intenzitou, že ještě nenarážím na ten jejich půlmegovej FUP.

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: ne 20. listopad 2011 23:38
půlmegovej? Mr. Green

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 21. listopad 2011 00:01
No tuhle jsme vyrazili do Plzně, tak jsem řekl, že nebudu stahovat kešky, že si zaplatim ten jednodenní internet a stáhnu na místě... Odlovili jsme dvě kešky a FUP byla v hajzlu. Mr. Green A pak už se mi nechtělo čekat čtvrt hodiny na stažení další (během toho se telefon vždycky uspal a stahování přerušilo... Confused )

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: po 21. listopad 2011 00:15
jo tak to je vražedný Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 2741 z 2936