Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

OT

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 2776, 2777, 2778 ... 2934, 2935, 2936  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 21. září 2012 23:44
Tak to jsi na tom špatně, já ho viděl... no to mi bylo tak 10-12... Mr. Green Ale některý věci si holt pamatuju a nechápu proč. Mr. Green
Zasláno: čt 4. říjen 2012 22:00
A to jste viděli kalendář s Klárkou - Mattonkou? Smile

Obrázek
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: pá 5. říjen 2012 08:34
nuda - moc oblečená... Slinták Magor
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: pá 5. říjen 2012 12:01
Jůva! Very Happy ale asi něco připálila Mr. Green ta by Wojckovu školu vaření potřebovala jako sůl!
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: po 8. říjen 2012 17:37
Člověk jenom nechá chvíli stahovat mapy na TomToma... Mr. Green d'oh!

Obrázek
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: čt 1. listopad 2012 21:19
Lidi, nenapadá mě, kam to jinam zařadit - hledám nějaký návod na poodkrytí zásad řešení logických testů, např. těch ze SCIO, nebo různých IQ testů. Řešení sice odhalím, ale trvá to mrtě času odznovu vymýšlet. Když přemýšlím, jak se to může či nemůže hýbat atp.

Velmi jednoduchá typová úloha:
Obrázek

Potom ještě bych si něco rád přečetl o číselných řadách - jak je rychle rozklíčovat. (EDIT: číselné řady se dají docela jednoduše vygooglit - http://www.matweb.cz/ciselne-rady)

Dík
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: čt 1. listopad 2012 21:39
To je jasné - je to jednička... Very Happy Jedná se o sjednocení těch dvou předchozích... Razz

Osobně se "kouknu a vidím"... Od toho je to IQ test, aby objektivně změřil tvoje IQ, bez toho, abys zkoumal tvé znalosti...

U těchhle obrázků to bývá velice jednoduché - často jde o jednoduché operace, jako součet nebo rozdíl obrázků, popřípadě nějaké rotace a tak, nebo divná pravidla, jako že kolečko se mění ve čtvereček, když něco atd...

Stejně tak u číselných řad... Kouknu a vidím... Ale tam taky dost pomáhá absolvování matematiky (matematické analýzy), kde se ty různé řady a posloupnosti berou a cvičí se tím mozek...

Ale existuje způsob, jak vyzrát na tyhlety testy inteligence - projít si jich velké množství, takže se naučíš nazpaměť jaké typy úloh tam jsou a jak se obvykle řeší... jenže pak takový test nějak pozbývá účelu, že.. Very Happy

K čemu to vůbec potřebuješ? Dopadl jsi špatně u IQ testu, a teď se snažíš abys měl příště lepší skóre, abys mohl machrovat, jaké máš IQ? Very Happy Myslím, že nikoho neohromíš tím, že na někoho vytasíš jaké máš IQ... Very Happy

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: čt 1. listopad 2012 21:42
Ne, ne. Bývá to u různých výběrových řešení. Dost často i pouze online. A já mám pak daleko horší skóre než ti namachrovaní blbečci, kteří je znají nazpaměť. Obzvlášť ty komplikovanější obrázky dávají dost často zabrat už jen zjištěním, co se tam, jak hýbe. A mně jako částečnými disgrafikovi se tam ještě zlomyslně prohazují řádky.

Až na to zase narazím, věnuji ti pár vteřin, abych udělal pár screenshotů těch úloh.

OT S IQ problém nemám, to mám až moc vysoké a jinak moc přemýšlím. Když občas vidím ty případy kolem mě.
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: čt 1. listopad 2012 21:55
Co? Jakých výběrových řešeních? Very Happy
To, že je někdo namachrovaný blbeček neznamená, že je hloupý.. Magor
// tak to by ti tyhle příklady ale neměly dělat problémy, jestli máš vysoké IQ... Vždyť přesně tohle bývá i v IQ testech... Think
Zasláno: čt 1. listopad 2012 22:08
Navíc namachrovanost a hlavně sebevědomí jsou jedny ze zásadních věcí, které by měl mít člověk pracující ve vedoucích pozicích...

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 2777 z 2936