Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

OT

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 2787, 2788, 2789 ... 2934, 2935, 2936  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 31. leden 2013 20:15
Jak jste mi tady vymejšleli přezdívku, tak jsem se do toho pustil znova a zjistil jsem, že ovce v žádným jazyce nezní moc hezky, asi až na "sheep" Mr. Green Latinsky Ovis (to je jak něco od Nokie), francouzsky Mouton (moula?) nebo Brebis (breberka) případně Ouaille (jaksetočte? Mr. Green), německy der Schaff...
Takže jak tu psal slon bSheep /bishop/ je asi nejshudnější varianta... Mr. Green
Nebo si dám přezdívku C:\Users\Jenda> a všichni budou mít jasno. Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: čt 31. leden 2013 21:13
Schaff.69 Mr. Green
nebo svahilsky - "kondoo"

Mě si ale líbilo to tvoje Pan Béé, co jsi kdysi kdesi používal.. Very Happy
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 31. leden 2013 21:23
To bylo dobrý, jen mi trošku vadilo, jak mě cizinci pak oslovovali "Hello Pan!" Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: ne 3. únor 2013 11:30
Už je třetího a já píšu teprve 1. příspěvek tenhle měsíc... To je hrozný Mr. Green
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: po 4. únor 2013 20:21
S takovouhle tě zase Jenda předběhne... Very Happy

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: po 4. únor 2013 22:28
Mě nikdo předhánět nebude! Cool
NoArtist / NoName

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: út 5. únor 2013 00:43
http://tech.sme.sk/c/6690225/windows-8-zatial-vyzera-ako-prepadak.html

ani sa nedivím že to nikto nekupuje , grafikou sa to vrátilo na úroveň WIN98 v režime pre slabozrakých a stabilita a funkčnosť je takisto podobná

takmer nepoužívaný notebook SONY VAIO som mal dnes na servis so spadnutým WINDOWS 8 a pomohol až reinstal prostredníctvom vnútornej možnosti pretože automatická oprava zlyhala (jediné plus že sa to nainštalovalo a nechcelo to ani žiadne drivery ani licencie )
mínus je že to chcelo osobné údaje a registrácie kade tade

a mrzol mi kurzor myši ! to som ešte nevidel na takom stroji ! a to nič nebolo spustené
multitasking takisto naprd.
CTRL+SHIFT+ESC nefungoval

a doklikať sa do možností ovládacieho panelu je tiež umenie , takisto nájsť aj vypínanie PC a pod.

WIN 7 POWA a WIN XP tiež !
Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: út 5. únor 2013 02:09
Jo, propadák to je... co jsem viděl, tak velké množství lidí na to nadává, protože s tím neumí... no a ani já s tím neumím... navíc nastavit něco je úkol na půlhodinové se proklikávání různými menu a hledání toho, co vlastně chci... například já dodnes nepřišel jak se ve W8 dělají některé věci (jako třeba jak se dostat do nějakého pokročilejšího nastavení wifi? (nemyslím výběr viditelných sítí) s W8 nadlidský úkol a takových věcí je víc... a to nejsem nějakej debil, co neumí s PC, ale považuju se za pokročilého uživatele... Very Happy nakonec jsem přišel na to, že nejjednodušší řešení je zformátovat sektor disku s W8 a vrátit se k sedmičkám, alespoň do doby, než MS vydá tak dva service packy nebo rovnou W9... Very Happy )

Navíc ani ten design se mi moc nelíbí... je to jak pro malé děti nebo pro slepé...

Limens (+4)
VIP Bažant
Bažant

Věk: asi 34 let
32 285,- VK
Zasláno: ne 17. únor 2013 04:05
Zase nějakou dobu asi nebudu pít coca-colu... předevčírem jsem si v práci koupil na poslední dvě šichty duopack cherry, 2x 2l, jednu flašku jsem vypil ještě ten den a druhou dnes krátce po půlnoci... včera jsem se mi po dlouhé snaze povedlo usnout někdy krátce po 04:00... no a teď jsou 3 a já mám poledne, jenže zítra vůbec nikam nemusím, takže na nějakou snahu usnout seru a místo toho jsem se rozhodl spamovat tady Very Happy

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: ne 17. únor 2013 12:08
Kolik máš ještě vlastních zubů? Mr. Green
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 2788 z 2936