Já až od 2007 předtím jsem kupoval na MujObchod.cz tuším. Měli super ceny a byli z Chomutova.
Lightscribe byl super. Pamatuju si jak jsem dělal tisky na nejvyšší kvalitu a natřikrát, aby to vypadalo dobře snad třikrát 45 minut. Mechanika byla draha, a DVD na to nesla sehnat snad rok a když už šla, tak to nebylo už cool
Narozen: 2. srpen
382 702,- VK
Zasláno: st 10. červen 2020 07:16
Někde ještě mám schovanou lightscribe mechaniku. Vyndal jsem ji kvůli bluray mechanice. Jako potisk jsem vždy dal nějakou fotku, protože jsem tak pálil fotky jako zálohu. Nadšení mě přešlo celkem rychle, protože stačilo na povrch chmátnout, aby tam nevratně zůstala čmouha
Já ho chci na kreslení, váhám mezi Wacom grafickým tabletem a iPadem, zatím je to dost nerozhodně protože má vše plusy a mínusy... Wacom má víc technických plusů, iPad víc takových těch "praktických" takže nic ještě není rozhodnuto!
Věk: asi 27 let
904 906,- VK
Zasláno: st 10. červen 2020 15:56
Aaa, Apple zase něco okopíroval od Samsungu... Zatim jsem vzdycky viděl jak měli v televizi všeci iPady a matlali po tom párkem co byl tlustší jak prst...
Moc koukáš na televizi, to byl určitě nějakej ruskej kanál
Apple Pencil existuje od r. 2015, a není to klasický stylus, ale kreslící "tužtička" pro účely kreslení, s citlivostí na tlak jako jsou klasické kreslící stylusy např. od Wacomu a spol.
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.