Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

OT

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 388, 389, 390 ... 2935, 2936, 2937  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: so 2. září 2006 00:19
no vždyt sem to říkal dobrej výběr Mr. Green

ale už asi pudu spát ráno už v 8 musíme bejt na houbách tak abych se vzbudil Mr. Green

když nad tím přemejšlím tak to možá nemá ani cenu chodit spát aspon bych si uštřil to blbý vstávání Mr. Green
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: so 2. září 2006 02:34
Nemáte někdo nějakej cheat na Splinter Cell: Chaos Theory, na vyhrání mise?
Ne, že bych podváděl, ale při přeinstalaci Windosu jsem přišel o savy a nechce se mi zase skoro celou hru hrát, dyž jsem už byl tak daleko... Sad
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: so 2. září 2006 08:33
Výzva pro MANASE: Prosím o zhození Tvého paroží z avataru. Důvodů je více, ale hlavní je, že už je období říje (září-říjen)! Shhh Not Talking
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: so 2. září 2006 09:19
Pato napsal:
Je Matrix - možná hrozba 3 dobrý film? začína 21:50 tak neviem či ho mám pozrieť Rolling Eyes
podla csfd nie je Mr. Green

1. Zdá sa mi, že je to seriál, nie film.
2. IMHO je to pekná blbosť(ale videl som z toho len asi 3 minúty)
Na počiatku bola prázdna množina.

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK

Jak se tvoří fámy

Zasláno: so 2. září 2006 09:28
Mobilní operátor O2, dříve u nás známý jako Eurotel, se rozhodl vyhlásit nelítostný boj plevelu, zvanému Nokia. Všem svým zákazníkům rozesílá na mobilní telefony speciální binární kód a pokud takto příjde do telefonu od Nokie, poškodí jej natolik, že dálší používání není možné. Snad jen jako nevkusné těžítko.
My, uživatelé mobilů jiných výrobců, můžeme tomuto rozhodnutí jen tleskat. Applause Mr. Green
Další info naleznete na serveru iDnes.cz
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: so 2. září 2006 10:03
O2 mě také nepotěšila tím, že mě po 3 měsících přišli na to, že mě účtovali za net jen 1Kč d'oh! . Tak já to teda doplatím ... Rolling Eyes
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: so 2. září 2006 10:15
Nejsem si zcela jist, jestli mají právní nárok žádat Tě o doplacení. Faktury jsi dostal a řádně zaplatil. Měli to strhnout tomu, kdo to zavinil.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: so 2. září 2006 10:26
Já jsem jejich služeb využíval ve velkém měřítku. A to, že tam někdo udělal chybičku, nevidím jako důvod k nezaplacení! Stát se to prostě může každému. Takto by se k tomu měl postavit každý. A abych dokázal jakej jsem "vůl": Včera jsem byl na koncertu a u stánku mě někdo upozornil, že mi asi vypadli peníze (50Kč). Já nevěděl, jestli to byli moje, tak jsem to dal obsluze (byl to kámoš a mě půl kila nezabije)

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 658,- VK
Zasláno: so 2. září 2006 10:42
Tak já mám služební 6230i a nemám naštěstí problém! Pokud bych měl, tak bych ani tohle nepsal, protože net mám přes telefón! Brick Wall Brick Wall

2Ena: Další poctivej blb jako já. Applause Applause Applause Musím však říci,že jsem na podobné "blbce" taky narazil a móóóóc mi to pomohlo Dance
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Pato (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: so 2. září 2006 11:22
borix napsal:
Pato napsal:
Je Matrix - možná hrozba 3 dobrý film? začína 21:50 tak neviem či ho mám pozrieť Rolling Eyes
podla csfd nie je Mr. Green

1. Zdá sa mi, že je to seriál, nie film.
2. IMHO je to pekná blbosť(ale videl som z toho len asi 3 minúty)

aj ja som pozrel 3 min a prepol som Mr. Green
Pod lamou býva najväčšia tma.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 389 z 2937