Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

OT

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 431, 432, 433 ... 2935, 2936, 2937  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Pato (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: út 19. září 2006 16:34
zapchatá cievka? to bolo v bol raz jeden život Mr. Green myslím
Pod lamou býva najväčšia tma.

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: út 19. září 2006 16:42
Shocked jasné znamení, že máš cvičit úleh v truhle! Shocked
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Pato (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: út 19. září 2006 16:46
jj, je to na infarkt Wink

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: út 19. září 2006 16:50
Který z toho? Ten tlak na hrudi už mam asi 2 roky Shocked
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Pato (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: út 19. září 2006 16:53
Známým projevem, při kterém na infarkt pomyslí snad každý, je bolest na hrudi. I ta má své zvláštnosti. Nemocní ji popisují jako pálení nebo tlak za středu částí hrudní kosti. Bolest může vyzařovat do krku, mezi lopatky nebo do ruky. Provází ji strach ze smrti, pocení a nevolnost nebo zvracení. Je to nejvyšší čas volat záchrannou službu. Takové projevy jsou pro srdeční infarkt typické. Vedle nich se ale může projevit celá řada dalších příznaků, které Vás snadno zmatou. Není neobvyklé, když si nemocný s těžkým infarktem stěžuje jen na „malou slabost“ a dokáže se sám dopravit do nemocnice (nejlépe na kole). Jindy můžete bolesti při infarktu zaměnit za obyčejné pálení žáhy nebo obtíže „od páteře“. Většina infarktů probíhá několik hodin. Může přitom začít jen lehkou nevolností nebo závratí. Pro účinnou léčbu je nejdůležitější včasný záchyt nemoci. Při podezření na infarkt byste proto neměli na nic čekat a ihned kontaktovat lékaře!
celý članok https://www.zdravcentra.sk/cps/rde/xchg/zcsk/xsl/3626_2795.html

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: út 19. září 2006 16:55
No, bolení zad mam taky... Tušim, že tomu řikají skolioza nebo tak nějak mi to povídal ortoped Laughing
Ale několik hodit? To píchání mam občas už od soboty (možná dřív) a ještě pořád žiju Dance
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: út 19. září 2006 16:59
Jsi jasný Jeníku.. odepsaný.. Smile

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: út 19. září 2006 17:34
Toto sa mi nepáči: včera som totiž mal pálenie v hrudi, mal som blbý pocit smrti, bol som oslabení a celkovo mi bolo na zvracanie. Ale ja si z toho nič nerobím, to mám vždy, keď som chorý(už som si proste zvykol).

EDIT: Dokelu, čím viac si o tom infarkte čítam, tým viac mám ten blbý pocit smrti.
Na počiatku bola prázdna množina.

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: út 19. září 2006 19:39
Letos v březnu jsme si mohli přečíst o tom, kterak kambodžský král hovořil s naší vládní delegací plynnou češtinou. Tenkrát jsem si říkal, že novináři i naši zastupitelé ze zdvořilosti přehání. Dnes jsem měl ale možnost díky naší TV slyšet výše zmíněného panovníka na vlastní uši. A byl jsem ohromen, jak dobře česky hovoří bez výranějšího cizího přízvuku. Velmi milý zážitek. Škoda, že takovýchto panovníků není povícero.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: út 19. září 2006 20:07
Laughing dneska jsem o tom viděl reportáž na čt1 a tam říkali, že do svých devíti let byl vychováván v česku. ale je divné, že ty roky umí tak dobře mluvit česky. že by by se u nich mluvilo tchesky? Laughing
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 432 z 2937