Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

OT

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 445, 446, 447 ... 2935, 2936, 2937  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: pá 29. září 2006 14:17
Je to tak. Ta nezvyklá věc je vlajka NATO na ruské lodi. Je tov historii poprvé, co byla ruská loď nasazena k hlídkování pod touto vlajkou. Zřejmě se konečně časy skutečně změnily. Applause
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: pá 29. září 2006 16:55
drutek napsal:
Question když už se tak bavíte o tom linuxu, co je spolehlivější linux nebo winows? Question
příší rok si chci koupit svůj pc, tak si nechám poradit
linuxy jsou bezpečnější a nidky ti nespadnou, taky se mi ani jednou nezasekli...ale výhody XP oproti na Linuxu je na dlouhou diskuzi...jde o věc názoru

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: pá 29. září 2006 17:07
Linux má tiež výhodu v tomto: Keď chceš prejsť na novšiu verziu tak to väčšinou ide bez starty nastavení a inýh údajov. Samozrejme je spolahlivejší, keďźe robí len to, čo mu ty kážeš(narozdiel od windows).
Na počiatku bola prázdna množina.

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: pá 29. září 2006 17:20
Stabilita systému závisí do značné míry na adminovi (uživateli). Pokud je to BFU, tak mu bude padat i Linux. Ale pokud je to zkušený uživatel, který umí víc než jen instalovat a spouštět aplikace, tak mu bude sloužit k plné spokojenosti i Woknous. To samé platí i v oblasti bezpečnosti.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 29. září 2006 19:12
U nás v Nejdku je divno. Bavili jsme se s jednou holkou, který bych tipoval tak 17-18 let a on řikala, že je jí 20 Shocked (a že jí lichotim, že vypadá mladě Very Happy Angel )
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: pá 29. září 2006 22:02
Jendo, my co Tě známe, víme dávno, že v Nejdku je divno... Whistle
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

jedna.69_nalinuxu (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: pá 29. září 2006 22:42
Ještě, že mě znáte Smile

Huh, zrovna jsem nahodil Suse Linux a je to divný, QIP se mi připojil na celých 5 vteřin, ale hned vyhodil connection failed Think Co se kde má v tom wine nastavit, aby to jelo v pohodě?

HOne (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 045,- VK
Zasláno: so 30. září 2006 00:32
lol, myslim ze je trochu neohrabany pouzivat qip pres wine
HOne strikes again
aw yeah;)

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: so 30. září 2006 01:31
Myslim, že celej linux je na ***, v životě jsem nic tak pomalýho neviděl. Ten firefox (jak o něm v instalaci v těch titulkách píšou, že je nejlepší a megarychlej nebo jak) je něco úděsnýho, pomalý, neobratný... Sranda byla, když jsem stáhl Operu 9.02 a nainstaloval jí a ono mi to odněkud z hloubi něčeho nainstalovalo Operu 8.52. Potom mi znenadání přestal fungovat zvuk. Taky mi vůbec nešlo nainstalovat drivery od grafiky, psalo to nějaký kryploviny o kernelu. No zlatý windowsy, proti tomu, co předvedl Linux po instalaci jsou XP po půl roce asi tak 5x rychlejší...
Ale třeba se Linux ještě rozjede Very Happy
(jj jsem lama, ale ani v těch root právech se vůbec nějak nevyznam, ještě jsem neudělal ani ten boot tento)
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: so 30. září 2006 04:11
v tuhle dobu a nikdo tady není Think Mr. Green Mr. Green
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 446 z 2937