Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

OT

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 446, 447, 448 ... 2935, 2936, 2937  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: so 30. září 2006 09:02
To jenda: Ak myslíš pomalosťou ten relatívne dlhý štart systému, tak hej je to pomalé, ale ak je pre teba pomalý aj chod systému, tak je niečo niekde zle nastavené alebo nenastavené(xp totiž nikdy v rýchlosti neboli na tom lepšie, ako linux, pokiaľ viem). Tá pomalosť mohla byť spôsobená aj tou grafikou. Tiež som neopchopil ten qip. V linuxe máš tiež dosť kvalitných programov na icq(napr. gaim).

Inak, keď už to porovnávaš s windows, tak môj nazor:
Myslím, že celý windows je na ho*no, v živote som nič tak pomalé teda nevidel. A ten Internet Explorer(ako v ňom v tých titulkách pri inštalácii píšu, že je najlepší a megarýchly a ultrabezpečný) je niečo hrozné, samá diera, rýchlosť to teda ešte asi nevidelo. Sranda bola, keď som si nainštaloval operu a ono mi to s ňou stiahlo aj 300 trojských koňov, 3 trojan downloadere a pár vírusov. Potom mi znenazdania prestal ísť zvuk. Tiež tá inštalácii grafiky, pri ktorej musím spraviť 30 reštartov, aby to vôbvec niečo spravilo, narozdiel od linuxu, kde mi stačilo použiť apt-get install nvidia-glx-legacy nvidia-settings a upraviť jeden textový súbor a dokonca som nemusel ani reštartovať systém. A spúšťanie windowsu po pol roku je riadna sranda(teda ak eśte nabehne), to už sa skôr oplatí reinštalovať systém.
No proste zlatý linux, proti tomu windows teda fakt nemá šancu.

Inak som chcel len dokázať, že je to iba uhol pohľadu a zvyk na windows. Podľa prieskumov sa dokonca počítačovo negramotný ľudia naučili skôr ovládať linux než windows. Ty si proste len zvyknutý riešiť problémy inak ako sa to robí v linuxe a to ťa štve. Ale za to nemôže linux ale ty!!! Verím, že raz aj ty budeš patriť do našej linuxovej komunity a nedáš na linux dopustiť.
btw:Zo všetkými problémami ti v linuxe pomôžu nejaké diskusné fóra, napr. abclinuxu.cz alebo root.cz .
Na počiatku bola prázdna množina.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: so 30. září 2006 10:06
Jasně, já na tom Linuxu furt pracuju.. Ale teď mě dostali od HP, hází mi to chybu a v manuálu je:
citace:
...
5. Close the access door.
6. Follow the prompts on the computer screen to finish resolving this issue.
Když to celý udělam, tak na monitoru je:
citace:
Print Cartridge(s) Problem
Print Cartridge Problem
The following print cartridge has a problem:
Tri-color
Refer to printer documentation.

Tak co mam jako udělat? Mr. Green Rolling Eyes
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: so 30. září 2006 10:25
Tak teď mě dostal Beat se svým příspěvkem ve zprávách od čtenářů s názvem "Bugi se má čím chlubit". Hodnotit kvalitu bydlení podle rychlosti výstavby bytových jednotek. Not Talking Ať se tady klidně staví nejrychleji v republice, ale pokud tady nebudou ani ty základní služby, jako např. galanterie (to je jen příklad) a kvůli každýmu blbýmu knoflíku musíte do Pardubek, nebo Hradce... No nevím. Think
Edit: Jinak jsem rád, že se zprávy pořád používají. Chtěl jsem tam jednu svoji vložit, ale potom, co jsem si přečetl výše zmíněný příspěvek, jsem zapoměl, co to mělo být. Embarassed
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 30. září 2006 10:42
Jak si v Linuxu otevřu třeba terminál tak, abych měl root práva a nemusel přitom vyskakovat ze svýho profilu?
//už to mam, jenom mi zamrzl ten spodní panel a taky plocha... Shocked Laughing Ne, dobrý, v pohodě, mam to pod kontrolou Smile

Další problém: jak mam přenastavit kódování? (nebo co to je, třeba na webu je diakrtek v pohodě, ale místama je to děs)
Obrázek

Kde se nějak nastavuje připojení k netu přes síťovku? Se mi zdá, že mam blbě nastavený DNS a tak dycky trvá půl hodiny než to najde stránku..

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: so 30. září 2006 13:07
Tlačiareň si zisti tu.
To polhodinové načítavanie je u opery pre linux normálne(obzvlášť pokiaľ nemáš spustenú 1. krát, aj to je jeden z dôvodov prečo používam ff, odporúčam 2.0 beta 1). Inak DNS ide nastaviť v Gnome v menu systém- sieť alebo tak nejak, neviem ako v kde, viac mi sedelo gnome.
S tým kódovaním neviem, ja som také problémy nemal.
Na počiatku bola prázdna množina.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 30. září 2006 13:38
Tiskárna byla v XP. Nejvíc mě štve, že musim bootovat z DVD, protože chci zavaděč od XP nechat a podle toho návodu jak z něj spustit Linux to nějak nejde (vždycky se otevře asi Lilo a tam je v nabídce jenom Windows a safemode, zkoušel jsem tam linux přihodit, ale bylo to prd platný, protože se neobjevil)

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

Narozen: 17.5.1988 (37 let)
58 675,- VK
Zasláno: so 30. září 2006 15:57
mala soutez s nazvem poznejte ho Mr. Green
Obrázek
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

sidbin (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: so 30. září 2006 16:56
http://paiginky.blog.cz/0602/chinaski-1970
viz komentare Brick Wall Brick Wall Brick Wall

dalsi
http://roberto.blog.cz/0605/chinaski-1970

Kazdy at si to prebere sam....vsechno je jen o uspechu a moci
Kennedy rekl: "Odpusť nepřátelům, ale pamatuj si jejich jména..."
www.sidbin.wz.cz
Je me 23,70 ... jsem uz stary sakal...Smile

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: so 30. září 2006 18:28
2sidbin: co to jako má bejt?
Zasláno: so 30. září 2006 18:30
2Maorth: já ho poznávám! to je ten Bouček nebo Brouček bo jak se jmenuje, ale uvádí t-music, dostanu malé bezvýznamné plus? Mr. Green
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 447 z 2937