borix (+13)
Odpadlík

10 475,- VK

Zasláno: so 30. září 2006 09:02
To jenda: Ak myslíš pomalosťou ten relatívne dlhý štart systému, tak hej je to pomalé, ale ak je pre teba pomalý aj chod systému, tak je niečo niekde zle nastavené alebo nenastavené(xp totiž nikdy v rýchlosti neboli na tom lepšie, ako linux, pokiaľ viem). Tá pomalosť mohla byť spôsobená aj tou grafikou. Tiež som neopchopil ten qip. V linuxe máš tiež dosť kvalitných programov na icq(napr. gaim).
Inak, keď už to porovnávaš s windows, tak môj nazor:
Myslím, že celý windows je na ho*no, v živote som nič tak pomalé teda nevidel. A ten Internet Explorer(ako v ňom v tých titulkách pri inštalácii píšu, že je najlepší a megarýchly a ultrabezpečný) je niečo hrozné, samá diera, rýchlosť to teda ešte asi nevidelo. Sranda bola, keď som si nainštaloval operu a ono mi to s ňou stiahlo aj 300 trojských koňov, 3 trojan downloadere a pár vírusov. Potom mi znenazdania prestal ísť zvuk. Tiež tá inštalácii grafiky, pri ktorej musím spraviť 30 reštartov, aby to vôbvec niečo spravilo, narozdiel od linuxu, kde mi stačilo použiť apt-get install nvidia-glx-legacy nvidia-settings a upraviť jeden textový súbor a dokonca som nemusel ani reštartovať systém. A spúšťanie windowsu po pol roku je riadna sranda(teda ak eśte nabehne), to už sa skôr oplatí reinštalovať systém.
No proste zlatý linux, proti tomu windows teda fakt nemá šancu.
Inak som chcel len dokázať, že je to iba uhol pohľadu a zvyk na windows. Podľa prieskumov sa dokonca počítačovo negramotný ľudia naučili skôr ovládať linux než windows. Ty si proste len zvyknutý riešiť problémy inak ako sa to robí v linuxe a to ťa štve. Ale za to nemôže linux ale ty!!! Verím, že raz aj ty budeš patriť do našej linuxovej komunity a nedáš na linux dopustiť.
btw:Zo všetkými problémami ti v linuxe pomôžu nejaké diskusné fóra, napr. abclinuxu.cz alebo root.cz .
Na počiatku bola prázdna množina.