Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 21. prosinec 2006 18:51
Jsem fakt dobrej.. smazal jsem složku D:\programy\QIP\Users\336****** všechny nastavení, historie ICQ a přijatý soubory v hajzlu... obnovil jsem toho 99% (pomocí Restoration a Extractor), ale přišel jsem stejně o historii s Markét... (aspoň těch 300MB fotek, co mi poslala se mi povedlo obnovit asi až na 1 nebo 2)
My tam máme sídlo firmy. Občas děláme v okolí (Libchavy, D.Dobrouč) a někdy i Ústí (letiště, krytý bazén). To pak bydlíme v Avionu. Už jsem tam strávil víc jak 6 měsíců (dohromady)
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...
10 475,- VK
Zasláno: pá 22. prosinec 2006 11:42
Tak, ako som sľuboval, zohnal som binárku pre windows. Nájdete ju tu. Je to však len stará verzia, ochudobnená o mnoho funkcií. Od vtedy už vývoj dávno pokročil a na svete je Sudoku RC1. V priloženom súbore info.txt sú popísané zmeny , ovládanie a návod na inštaláciu(ktorý by mal už zvládnuť aj Beat).
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.