Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

OT

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 662, 663, 664 ... 2934, 2935, 2936  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: út 6. únor 2007 12:10
sidbin napsal:

na bratislavu spadl meteorit!!!! Shocked Shocked Rolling Eyes Rolling Eyes

Coze?? Shocked a jak velkej?

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: út 6. únor 2007 12:59
Pokud tím rozvodem jen nevyhrožuješ a už jsi skutečně podal žádost, tak Ti blahopřeju. Znám spoustu lidí, kteří k tomu nenašli odvahu. Chtít, mluvit o tom a udělat to, jsou tři diametrálně odlišné věci. Dokonce znám lidi, kteří se rozvedli a pak se k sobě vrátili. Stejně jim to nevydrželo.
Hlavně nevymýšlej nějaký kraviny, vše řeš(ž) s rozvahou (to se mi to mluví, co?) a s každou odpovědí si dej načas. Jestli se budeš skutečně rozvádět, tak Ti dám ještě nějaký ty rady, jak si získat sympatie "nezávislé" soudkyně. Wink
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: út 6. únor 2007 16:03
M.O.U.C.H.As.r.o napsal:
No hosi dneska je tu taky bida, teprve dneska davam prvni prispevek a to je jedenact hodin, to vsichni jeste chrapete?
Všichni jsou školou či prací či nemocí povinní Evil or Very Mad

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: út 6. únor 2007 16:36
Neviete niekto náhodou, ako vytvoriť program, ktorý vypíše zoznam súborov na memory sticku pre PSP? Angel
Na počiatku bola prázdna množina.

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: út 6. únor 2007 17:51
Měl bych takovou prosbu...kdybyste někdo narazili na internetu v nějakém obchodě nebo v nějakém kamenném knihkupectví na tuhle knížku,tak prosím dejte vědět.Je ovšem taky možné,že knižně vůbec nevyšla.Mám ji jako PDFko a žádné bibliografické údaje tam nejsou.
Obrázek

sidbin (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK

Na Bratislavu spadl meteorit

Zasláno: út 6. únor 2007 18:01
tady:
Youtube Video
Přehrát video na YouTube

Kazdy at si to prebere sam....vsechno je jen o uspechu a moci
Kennedy rekl: "Odpusť nepřátelům, ale pamatuj si jejich jména..."
www.sidbin.wz.cz
Je me 23,70 ... jsem uz stary sakal...Smile

krMeEjNzy (+1)
Bažant
Bažant

10 625,- VK
Zasláno: út 6. únor 2007 18:20
Norton napsal:
Měl bych takovou prosbu...kdybyste někdo narazili na internetu v nějakém obchodě nebo v nějakém kamenném knihkupectví na tuhle knížku,tak prosím dejte vědět.Je ovšem taky možné,že knižně vůbec nevyšla.Mám ji jako PDFko a žádné bibliografické údaje tam nejsou.
http://www.norton.ic.cz/ostatni_img/cinema%204d.jpg

Hey man kde si vzal to PDFko? Jinak jedina knizka o C4D co znam u sebe ma plnou verzi r6 a demo r8 a tohle to urcite nebude... Myslim ze na C4D je jenom 1 knizka... Ale je to safra skoda Rolling Eyes
Obrázek

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: út 6. únor 2007 18:40
Našel jsem ji někde na DCčku.Ale jestli chceš uploadnu ju na web a pošlu ti přes SZ link.Ale je to vyloženě jenom takovej úvod do Cinemy.Dnes jsem byl v jednom knihkupectví a tam teda neměli vůbec žádnou knížku,akorát k 3D MAXu,ale ten se mi moc nezamlouvá (moc složitej na mě Anxious ).

krMeEjNzy (+1)
Bažant
Bažant

10 625,- VK
Zasláno: út 6. únor 2007 18:44
No jestli chces tak to muzes uploadnout ale myslim ze to zas az tak moc nepotrebuju. Myslim ze zaklady snad jeste zvladam Mr. Green A k 3dsku. Taky sem ho zezacatku nemel rad. Hlavne se mi protivi vzhled - takovej strohej, nikde nic a vsechno musis hledat v textu. Kazdopadne mam raci cinemu ale okolnosti me donutili zacit se ucit v 3ds. Je to silnej nastroj ale ze zacatku dost neprehlednej Neutral
Obrázek

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: út 6. únor 2007 18:49
Právě ta nepřehlednost mě odrazuje...nejdřív se naučím v Cinemě a potom...se uvidí. Very Happy Tak mmt,má to 11MB,jak to tam bude,tak ti pošlu SZ.Buď se ti to bude hodit nebo ne...

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 663 z 2936