Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

OT

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 764, 765, 766 ... 2934, 2935, 2936  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: st 4. duben 2007 16:16
Proč myslíš ? Když sním budeš zacházet dobře tak by vydrzel i prednasky.. Wink

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: st 4. duben 2007 16:20
Tam išlo skôr o to nosenie na prednášky(kadejaké prekrúcanie, proste prudký pohyb).
Na počiatku bola prázdna množina.

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

Narozen: 17.5.1988 (37 let)
58 675,- VK
Zasláno: st 4. duben 2007 19:59
juhu v patek na koncert vypsanej fixa Dance bude se pit bude se slavit bude se balit Slinták Slinták Slinták
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: st 4. duben 2007 21:39
já myslím že hodně záleží jak kdo s NB zachází. Do diskuzí může psát maník, kterej zkouší crashtest a pak píše něco o vrzajícím kloubu. Diskuze by se neměly brát tolik vážně, každý obvykle danou situaci o třídu zhorší aby vypadal zajímavě...

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: st 4. duben 2007 22:24
M.O.U.C.H.As.r.o napsal:
Aha, vidim to tak ze se tu pohadame co je lepsi jestli Nokie nebo Siemens Mr. Green , jak nekdo muze mit SE? d'oh!

jestli se někdo chce zastávat nokie, tak ho nechci vidět na srazu. cypatější mobil (po sagemu) jsem ještě neviděl
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 4. duben 2007 22:25
Heh, mně dneska přišla od Mia redukce z x75 do 3,5mm, tak ještě potřebuju sluchátka a můžu zas poslouchat.. Smile
//mmch sakra, to je dobrej obchodník. Včera jsem si to objednal, poslal peníze a dneska už to mam... Applause
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: st 4. duben 2007 22:27
borix napsal:
Tak Acer teda nikdy v živote, to už radšej nejaký noname notebook.

viděl jsem několik lidí používat acer a nikdo si nestěžoval. patrně si tam nechali dát něco navíc, tak jak kolega z práce, ten si tam nechal dát nějakou lepší vypalovačku a ještě nějaké další nesmysly
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 4. duben 2007 23:24
Kam jste všici zmizeli? Zejtra jsou prázdniny, žádná škola, můžete tu bejt do noci... Wink
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

krMeEjNzy (+1)
Bažant
Bažant

10 625,- VK
Zasláno: st 4. duben 2007 23:34
drutek napsal:
M.O.U.C.H.As.r.o napsal:
Aha, vidim to tak ze se tu pohadame co je lepsi jestli Nokie nebo Siemens Mr. Green , jak nekdo muze mit SE? d'oh!

jestli se někdo chce zastávat nokie, tak ho nechci vidět na srazu. cypatější mobil (po sagemu) jsem ještě neviděl

Nevim ze vsichni vzdycky rejpou do naky znacky... Kazda ma svoje vyhody i nevyhody a kazdej si musi vybrat co mu vyhovuje... Uvedu priklad

Nokie:
- celkove drazsi, chyby v implementaci javy
- celkove solidni rychlost (hlavne u 3D javy), OS

SE:
- pomaly JSR-184
- rychlej mascot
(btw to sou "druhy" 3D javy kdybyste nevedeli)

Siemens:
- uz neni, imho ne moc qalitni konstrukce (zalezelo na typu, ale u me bezduvodne upad joystick a nedrzi zadni kryt a rozhodne tyhle problemy nemam jenom ja. Siemens miluju ale nebudu tvrdit ze je dokonalej to po me nechtejte)
+ patchovani (uzpusobeni na miru), cena (kdyz jeste byl)

A ja momentalne chci Nokii N93 (kdybych na ni teda mel penize), protoze ma nejrychlejsi 3D javu na svete (z bezne dostupnejch mobilu). No jeste ze nejedu na sraz... Nezastavam se sice zadny firmy, ale zaroven se zastavam vsech. Nemuzes proste rict ze ta a ta firma je uplne na ho*no.
Obrázek

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: čt 5. duben 2007 07:36
jenda.69 napsal:
Heh, mně dneska přišla od Mia redukce z x75 do 3,5mm, tak ještě potřebuju sluchátka a můžu zas poslouchat.. Smile
//mmch sakra, to je dobrej obchodník. Včera jsem si to objednal, poslal peníze a dneska už to mam... Applause

Tu mam doma taky, obchod probehl vyborne ale fugnovala asi dva mesice a najednou mi z toho vylezl drátek a ted hraje jen jedno sluchatko.. nevim jestli to je nekvalitní práce nebo nekvalitní zacházení Smile

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 765 z 2936