10 475,- VK
Zasláno: pá 4. květen 2007 16:44
Dnes to v škole nebolo až tak zlé. Najprv som sa dozvedel, že mi uzatvorili 2 bez skúšania(bolo 2/3), zahral som si futbal a s posledných dvoch hodín ma učiteĺka pustila domov .
Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: pá 4. květen 2007 18:02
na chvilku odskočím na čovku. do 15ti minut jsem curik
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: pá 4. květen 2007 18:20
andera znám. je to asi jedinný rozumný slovák
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
A nevíš, kde bych ho mohl sehnat jako mp3? Bych si jej zase někdy rád poslechl... Jo a jinak tento topic nečtu, bo pak mám zamarasenou schránku emailama...
HE HE, kukam, že Mucha utrpěl vzděláním... Akorát Ander je bavič, ale možná taky něco napsal...
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.