Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: pá 2. duben 2010 23:48
tak jsem dostal výtlem ze starých SMSek, které jsem doloval ze Siemensů
Blanka napsal:
Mam se dobre michale mam hnede vlasy modre oci je mi19let?bydlim v ricanech a ty?co delas?chtel bys se seznamit a sejit mi dva spolu?ode #cisloBlan
Ahojky michale muzem se sejit kdy budes mit cas jak se mas co delas?dyztak zavoléj #cisloode Blanka
Michale mas krasne hlas?ode #cislo blanka.
Rada bych te videla a poznala te mohl bys se sejit semnou v nedeli 14.hod v ricanech se sejit?a pak i to utery v 14.45hod na nove namesti v urinovsi?ode mas 2 smsky?ode na vse?ode #cislo?blanka.
Sejit s stebou v nedeli v ricanech na nadrazi v 14hod tam?dyztak mi zavolej? 20hod?chtela bych te videt?ode #cislo odep.blanka.
Taky mas mily a hodny hlas treba si padne v nedeli do oka?ode #cisloodepis?blanka.
Chtela bych te videt brzi popis sebe?ode #cislo odep.
TRICK SMS:Ahoj michale dobre ranko jak ses vyspal zdalo se mi o tvych oci a tobe se neco zdalo-mily chlapec jsi a jaka jsem ja?posilam polibek ode #cislo B.
TRICK SMS:Heske odpoledne miso jaky sen se ti zdal o nas mam ruzove boty popis sebe nemas strach az me uvidim ja jen trochu a ty michale odepis #cisloode B
Ahojky broucku dneska prijet do vrsovic 14.45hod tam bud mas tu slozku na ty filmy dvd.prepalis mi lect dence,rock gemp,rychle a zbesile vem si nouvbuk.tak 14.40 nebo driv 14.35hod napis ode na vse.beruska.
Tak z tohoto, co jsem objevil mám záchvat smíchu ještě teď. Ten styl psaní a obsah //a to tyhle hrubky (jako brzi, ozvy) psala 19 letá ženská a češka
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.