Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

OT

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 2611, 2612, 2613 ... 2935, 2936, 2937  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

Věk: 34 let
53 388,- VK
Zasláno: so 25. září 2010 13:49
p!p@ napsal:
heh, včera v noci, se mi v poličce rozsvítil HTC Kaiser, že má vybitou baterii.. asi jsem ho kdysi zapoměl vypnout...ale fakt nevm kdy, protože jsem si s ním nehrál už hodně dlouho... Shocked Smile
sakra, to bych mohl vyzkoušet, jak dlouho vydrží zaplej... muselo to být určitě pár týdnů.. Smile

Fujitsu siemes t810 který má 1500mah baterii tak vydrží týden a půl Very Happy Ja si zahraju ty kuličky pak ho položím na poličku mezi mobily a za dva dny si zahraju zase třeba no a takto dělám dokud se nevypne a on se vypne až po třeba 10dnech Mr. Green
Mr. GreenMr. GreenObrázek Obrázek Mr. Green

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
379 413,- VK
Zasláno: út 28. září 2010 01:50
Asi mě mají rádi jen spamboti. Během dvou hodin hned tři e-maily alias odpovědi... Ten poslední slovenský vypadal už dost věrohodně.
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 28. září 2010 21:36
Viděli jste ten novej pořad Skeč Bar s Izerem? Think Já na to v pátek kouknul, ale přišlo mi to nějak moc debilní, na to, že to je Izer... Confused
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

379 413,- VK
Zasláno: út 28. září 2010 23:24
Po delší době jsem zkusil inzerát na seznamce a nějak mě teď kupodivu mají rádi roboti. Např.:
citace:
I am Miss Ann Lakarme I am single ,24yrs .However How are you? hope you are fine and in perfect condition of health.I went through your profile and i read it and took intersest in it,if you don't mind i will like to know you much better,although i came online to look for a true and loving man that is ready for a true,honest and loving relationship and will be able to take good care of me if you are the kind of man am talking about then send me a mail now on my private email (ann5050Lakarme@yahoo.it) included,so that i will tell you all about myself and a picture of myself.looking forward to hear from you,thanks and God bless .
Best Regard,
Miss Ann

nebo
citace:
Hello dear,
My name isNancy, I have interest in knowing you more, I will like you to contact me through my email address (nancykhalifa@live.com) so that I will send my pictur for you to know me more. I hope to read from you.less i forget i got your contact at profil.lide.cz today.
Lots of Hug,
Nancy.

Dobrý den, milí,
Mé jméno je Nancy, mám zájem dozvědět se víc, budu rád, abyste mě kontaktovat přes můj e-mailovou adresu (nancykhalifa@live.com) tak, že pošlu mé pictur pro vás mě znají více. Doufám, že se číst z you.less jsem zapomněl jsem na Váš kontakt na profil.lide.cz dnes.
Spousta Hug,
Nancy.

Všechny mají jedno společné: vždy se odkazuje na yahoo nebo live mail. Co z toho ti autoři těch spamů mají? To tak sbírají maily? (Vždyť na lidech.cz to jde i jednodušeji), nebo se snaží vytáhnout osobní informace? Tohle mi vždycky u takovýchto mailů vrtalo hlavou...
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 29. září 2010 05:51
Na lidech jde sbírat maily třeba tak, že za přezdívku přidáš @seznam.cz Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
890 560,- VK
Zasláno: st 29. září 2010 19:29
ten odrbanej slon si myslí, že jsem LivArt? Very Happy tak to si u mě pokakal.... Not Talking Hand
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

379 413,- VK
Zasláno: st 29. září 2010 21:01
Je mi tu zima. Brrrr. I avataru už kape z nosu Twisted Evil
NoArtist / NoName

odloucena (+8)