Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

OT

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 2838, 2839, 2840 ... 2934, 2935, 2936  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 25. prosinec 2015 03:44
Vánoční zázrak! Nabil jsem telefon z powerbanky a ta ukazovala 1/4. Odpojil jsem a 2/4. Připojil jsem banku samu do sebe a 3/4. Perpetuum mobile hadr. Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: čt 14. leden 2016 23:21
nepotřebuješ ani powerbanku... tohle jsi už zkoušel? Very Happy
Youtube Video
Přehrát video na YouTube
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 25. leden 2016 22:33
Konečně jsem se podíval na toho Blaníka o Landovi a Ortelovi.
https://www.stream.cz/blanik/10008721-zito

Takhle jsem se dlouho nezasmál, ta hudba na konci je geniální. Mr. Green

Teď bych si ještě měl pustit toho Ortela, jestli je originál lepší nebo horší.

kopecky (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: út 26. leden 2016 00:00
Tak jsem upgradoval pocitac. Vcera jsem nemel nervy se plazit za pocitacem a zapojovat kabely, dnes ho zapnout, protoze nemam cas ani chut ho krisit, kdyz by neco neslo podle planu.

Tak jsem zapnul androidi mini pc. To jsem si dal. Nejdriv ctvrt hodina aktualizaci a pak ctvrhodinove snazeni s instalaci toho **** messengeru, abych nakonec zjistil, ze v menu (mini pc, to bzch tomu messengeru zas krivdil prilis, i kdyz) nejde nastavit rozlozeni externi klavesnice. Fakt ne, neni to tam. Na jinych androidech to tam bylo. Ale za to, ze se ten bug jmenem Messnger zriti, kdyz neni v interni pameti, za to ten smejd uz muze"
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: pá 29. leden 2016 22:06
kopecky: (je to TEN kopecky? Very Happy )
Kdysi jsem zkoušel myslím Smart Keyboard Pro, šlo tam nastavit spoustu nastavení i pro HW klávesnici připojenou přes USB k čínskému tabletu...
Jinak tím messengerem myslíš facebook messenger? tak ten jsem už dávno smazal úplně ze všeho... celá FB aplikace je nesmyslně velký moloch s nároky FPS střílečky s nádhernou grafikou.. Very Happy navíc od té doby, co chrome umí notifikace nemá smysl vůbec a stačí jen mobilní verze (respektive plná desktopová verze na tabletu)... Smile

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 29. leden 2016 22:45
Paranoici ten FB řeší ještě nějakou aplikací, jméno nevím, která je defakto jen launcher mobilního webu, snad umí i zobrazovat notifikace atp.
Prý je to lepší, že nejsi k FB přihlášený v Chrome, takže tě FB nemůže sledovat...? Nebo tak něco, on FB stejně sleduje i nepřihlášené. Mr. Green V mobilním Chromu ještě není adblock, kterým by se daly zablokovat ta jejich tlačítka a tím se opravdu sledování vyhnout. Smile

Jinak teda celkově o těhle populárních sociálních aplikacích slyším, že jsou to hrůzy. FB, Snapchat, Whatsapp... Všechno je to naprogramovaný jak od prasat a žere to výkon i baterku.
Nedávno jsem viděl nějaký pokus, který naznačil, že bez FB je telefon o 15 % rychlejší.
https://www.reddit.com/r/Android/comments/42kyph/uninstalling_facebook_speeds_up_your_android/

Mmch. Snapchat, kde jde o sdílení fotek, prý fotí tak, že nevyfotí fotku, ale udělá screenshot hledáčku a celkově ten foťák obhospodařuje tak perfektně, že ho často ani nevypne, nechá běžet na pozadí, takže žere baterku a jiná aplikace se k foťáku nedostane.
Zasláno: út 2. únor 2016 13:29
Hmm, myslím, že mi moje improvizovaná kartonová sluneční clona na webkameře trochu navlhla. Think Laughing
Ale kamera furt žije. Plastová krabička od Ferrero Rocher je IPx5 Mr. Green

Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: út 2. únor 2016 16:07
Konečně jsem našel starou webkameru, tak počítej s dotazy, jak to rozchodit s raspberry pi... Very Happy

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 2. únor 2016 17:37
1) sudo apt-get install motion
2) Připojit kameru k RPi
3) sudo service motion start
4) ?????
5) Profit!

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: út 2. únor 2016 21:58
tak jednoduchý to není! Shame on You Not Talking
napsalo mi to
kód:
pi@raspberrypi ~ $ sudo service motion start
[warn] Not starting motion daemon, disabled via /etc/default/motion ... (warning).

ale naštěstí tu hlášku stačilo dát do googlu a našel jsem hezké videořešení pro blbečky... Very Happy
Youtube Video
Přehrát video na YouTube

a už to funguje... Very Happy
Obrázek

navíc v tom souboru se toho dá nastavit spousty, i to nahrávání atd... Very Happy

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 2839 z 2936