Věk: asi 27 let
904 906,- VK
Zasláno: čt 31. prosinec 2020 16:32
Čistě prakticky i kdyby jsi měl FPP3 respirátor a ten tě chránil na 99,999 % tak smrad je způsoben molekulami látek co vdechneš a ty projdou i nanopóry... Viry jsou totiž o několik řádů větší jak molekuly... (nehledě na to že obyč rouška nemá nanopóry a tak přimo viry nezachytává, zachytává hlavně vykašlané a vyprsknuté kapénky ve kterých jsou i viry).
Narozen: 2. srpen
382 702,- VK
Zasláno: čt 31. prosinec 2020 16:35
OK. Tak je to asi v toleranci. Látkové roušky už nevedu. Zrušené letenky placené Revolutem jsem vyměnil za čínské roušky a respirátory. Ty jsou "standardu" KN95. Aspoň Číňan píše. Naposledy mi přišlo kilo chirurgických roušek, co už skoro nepoužívám, protože ta čísla jsou tu otřesná. Číňan poslal měsíc po protection period, takže byly dávno refundované.
Věk: asi 27 let
904 906,- VK
Zasláno: pá 1. leden 2021 10:10
Navíc nevím jak moc ti to přiléhá... Pamatuju jak jsem před lety s FPP2 respirátorem zateploval půdu minerální vatou a pak koukám a měl jsem úplně černo v takové té prohlubni kde přiléhá nos k tváři. Tam mi to evidentně nepřiléhalo pořádně... Jak moc si to utahuješ? Protože správně by to mělo být hodně utažené. Abys pak po sundání vypadal jako ty fotky lékařů a sester z covid oddělení, kde mají respirátor úplně vytlačený na tváři...
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.