Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

OT

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 549, 550, 551 ... 2935, 2936, 2937  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: út 19. prosinec 2006 22:43
když už jsem se konečně prokousal k "ótéčku", tak mě začínají bolet oči. už nemám sílu to pročíst.
takže abych to shrnul:
fajn, že už to tu pomalu začíná fachčit(smajly), ale ještě to pořád není ono.
co to pořád všichni máte s těma čtvercama? už i brácha, kterému jsem šoupnul majla, tak že prý je plný nějakých čterců nebo co...
a za třetí a zároveň poslední:vypráskat satan clause z českých zemí!!! ať žije ježíšek!!!
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: út 19. prosinec 2006 23:47
2 Jenda.69: A proč prostě nezměníš velikost písma? To slyším prvně, že se ve Wordu nastavuje DPI. Jinak Ti jen můžu poradit: Vykašli se na MS Office a přejdi na Open Office.org 2. Mám s ním velmi dobré zkušenosti.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: st 20. prosinec 2006 09:33
Sorry za OT, ale v jakým prohlížeči ty čtverce máte? Já zkoušel kdeco a nemám je nikde.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: st 20. prosinec 2006 10:22
Třeba ve FF. A abych nechodil daleko, tak na této stránce v "nadpisu" mám OTxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (akorát si místo x domysli čtverečky)
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: st 20. prosinec 2006 12:30
Mám FF stažený a nainstalovaný a žádný čtverečky nemám. Mám 2.0.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: st 20. prosinec 2006 13:00
Tak to já mám asi verzi 0.0.01 Think . Možná se dokopu k tomu abych si stáhl tu 2.0! Mělo by to být asi freeware, ne?

PS: Romule máš tam ode mně SZ
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: st 20. prosinec 2006 13:11
Na SZ jsem Ti odpověděl a čtverečky jsem opravil. Byla tam chyba v tom, že databáze doplňovala délku názvu topicu na stejnou velikost nulovými znaky a Firefox se je holt musí snažit zobrazit... Rolling Eyes

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: st 20. prosinec 2006 13:48
Měl jsem FF 2 a měl jsem je tam, až už NEJSOU!!! Applause Applause Applause Applause Applause Pray Pray Pray Pray
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: st 20. prosinec 2006 17:56
Romulus: prima, v opeře sice čtverečky nebyly, ale když jsem na ty prázdný znaky najel myší, tak se označil i odkaz, kterej byl na druhý straně

Bugi: měl jsem jednu dobu, ale nějak mi to nesedělo atd.. ale asi zas zkusim, tohle už je taky asi 3 roky zpátky.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: st 20. prosinec 2006 19:11
Super, nie sú štvorčeky.

Po dlhom a úmornej práci(alebo ani nie tak úmornej, ako vykresľujem) vydávam alpha verziu sudoku. Zdrojový kód nájdete na http://borix.wz.cz/sudoku.pas
Skompilovať to musíte cez freepascal(alebo turbo,ale skúšal som len freeepascal). Ten nájdete tu. Musíte si len vybrať architektúru a použitý systém.

Ovládanie:
V hracej doske sa hýbete šípkami. Čísla zadávate normálne číslami. Ak chcete overiť, či doska obsahuje chyby stlačíte o. Ak chcete ukončiť hru, tak stlačte q.
PS: Je to len základná verzia vypustená n testovania, nemá takmer žiadne pokročilé funkcie(okrem overenia).
Na počiatku bola prázdna množina.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 550 z 2937