Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

OT

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 657, 658, 659 ... 2934, 2935, 2936  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: pá 2. únor 2007 20:24
2ginzo: buď vítán mezi posledníma skalníma. Pokud sem budeš zas delší dobu chodit tak se zapiš do návštěvní knihy. Taky jsem si říkal kde bloudíš Rickyho jsem taky znovu "zapřáhl" a s Jardasem jsme o tobě taky nedávno drbali Laughing Laughing Asi Ti zvonilo v uších Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: pá 2. únor 2007 20:32
Dakujem za privitanie a s tym drbanim som nič nepočul,lebo v poslednom čase mi stale zvoni v ušiach Sad

sidbin napsal:
Crying or Very sad Rolling Eyes Rolling Eyes why? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Because Wink

Mimochom povedzte už nejaku novinku typu Jenda+Marketa,Romulus+weitless,.... Slinták
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: pá 2. únor 2007 20:35
válečnou sekeru jsem zakopali ( teda já aspon jo ) ale to jsem psal v dobe kdy to jese vrelo Wink tak se ti omlouvám za to..

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: pá 2. únor 2007 20:35
Dávám dohromady sraz VSN! To pak budou zajímavé zprávy! Shocked Embarassed Mr. Green Mr. Green Ono se tu o ženských moc zas nemluví, spíš jen nadává. Tanga se tu dlouho znovu řešila a celkem zajímavě Slinták Slinták
Jen žádnou paniku!!!!

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: pá 2. únor 2007 20:38
2 pecanZ:ved ok,nič sa nestalo,aj tak som to čakal,že aspoň raz sa o mne prehovorilo
2 Beat:zraz som si všimol,tanga si ešte prečitam Slinták
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: pá 2. únor 2007 21:15
Koukám kolik nás tu je přihlášených, ale nikdo nic nedá do placu! Sakra já se pohádám se starou, nejdu na pivo a tady mrtvo! Brick Wall Brick Wall Brick Wall Vy mne chcete na**at! Twisted Evil kdo má furt něco vymýšlet pánové! zapojte mozkovnu! Prosím! Pray Pray
Jen žádnou paniku!!!!

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: pá 2. únor 2007 21:19
Ja sa snažim,ale musim aj čitať čo sa tu stalo Smile

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: pá 2. únor 2007 21:21
Tebe zrovna nemyslím! Ty toho máš asi od toho září(09) hodně co číst! Ostatní jsou lenoši!!! No tak já na to taky kašlu a jdu sám na to pivo! To jsem se nemusel pohádat se starou! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Brick Wall Brick Wall Brick Wall
Jen žádnou paniku!!!!

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: pá 2. únor 2007 21:36
Myslím, myslím, moja rada: niečo si prečítaj, nejakú knihu, odporúčam od Payna - Holubí Mambo , zatiaľ je to asi najvtipnejšia kniha, akú som kedy čítal. Ak nemáš odkiaľ stiahnuť, môžem poslať.
Na počiatku bola prázdna množina.

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: pá 2. únor 2007 23:00
Beate, co by jsi si představoval pod pojmem zapojení mozkovny? Nová témata? Já mám pár nápadů, jenže se bojím neúspěchu... Neutral že každý napíše jeden příspěvek a tímto bude hasnout...

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 658 z 2936