Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Palubní kamera

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 14, 15, 16  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta
busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: čt 25. červen 2015 23:49
KV je divoký kraj, napřed jeden co jezdí prostředkem a o kousek dál jeden už v lese Smile

(Otevřít a přehrát na YouTube)
Veselé Vánoce!

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: pá 26. červen 2015 00:24
Jenda tiež mam podobne schovanu kameru , kupil som si prestigio Multicam 575W a som velmi spokojný a nemá ani tie hrozné prisvetlovacie diody čo narobia viac bordelu ako obrazu Smile
Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: pá 26. červen 2015 08:27
jenda: ty se divíš? KV je Rusko a tam má kameru každej, protože na silnici to je hodně divoký... Very Happy
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 26. červen 2015 08:40
busch: Heh, ten trojúhelník v protisměru dal fakt dobře za zatáčku po prudkým klesání, kde vždycky jedu 90. Laughing
Jinak na téhle cestě často potkávám auta jedoucí prostředkem. Nevím, co se těma místníma je. Very Happy

Posledních několik měsíců jsem si všiml, že už se na karlovarsko dostává ta móda z Prahy, kdy se nedávají blinkry. d'oh! Rolling Eyes

palucko: Já diody mám a naprosto nechápu, jaký mají smysl. Na fotkách s nimi nebylo nic vidět ani když jsem je zkoušel doma v malé místnosti. Nechápu, jak by měly fungovat v autě. Zůstávají vypnuté.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: ne 28. červen 2015 22:16
ja občas vidím nejaké protiidúce auto ako mu niečo svieti na čelnom , a pochybujem že vidí viac ako bez prisvietenia , len sa to zbytočne odráža do očí ...
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 28. červen 2015 22:53
Tak to je nějaká laciná verze... Nebo si přisvěcuje mobilem. Mr. Green Diody v mojí kamerce jsou infra, takže o nich není vědět... Smile Akorát kdyby byly zapnutý, tak asi na záznamu by se odráželo sklo. Smile

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: pá 3. červenec 2015 14:53
Záleží jaké diody tam jsou. Měl jsem jednu kde nic nebylo vidět, ale na záznamu ano. Zda to pomáhalo či ne jsem neřešil. Na téco mám se dají vypnout a je to dobře, neb svítili viditelně. Zcela k prdu. Více asi záleží na čipu v kameře, než na diodách.
Zasláno: so 18. červenec 2015 11:12
Tak jsem si koupil novou kameru s lepšíma parametrama. Nejdřív jsem si koupil TrueCam A5, ale byla nějaká vadná. Nestíhala za jízdy nabíjet baterku. Taky měla přisvětlení viditelným světlem diod, ale suprový držák kamery a ještě jeden na nalepení. Kvalita záznamu dobrá. Na 32GB kartu se vešlo v nejlepším rozlišení 11hod záznamu.
Koupil jsem si pak Lamax Drive C7. Velkou výhodou je možnost již v kameře zrychlený posun záznamu, takže rychle se dá dostat na moment který potřebujete, ale za držák na kameru bych autorovy urazil hnáty! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Nemyslel na to že by se dala použít jinde než na skle v autě. Kamera v držáku nejde otočit o 180°!!! No přisátí přísavky není páčkou zatlačením, ale otočení. Výstupek je malý a děsně ostrý a síla na otočení musí být větší., ale zas drží dobře. Zázna ve dne super, ještě otestuji v noci. Pokud budu spokojen tak pomocí pilníku odpiluji na kliubu nesmyslnou zarážku a bude možno kameru otáčet. Magor Magor Magor . GPS modul se dá dokoupit. Zatím jsem se bez něho obešel a aby byla na videu rychlost by nemuselo být zrovna někdy vhodné. Magor Magor Magor Na 32GB kartu se v nejlepším rozlišení vejde jen 8hod záznamu, což mne trošku štve. Potřebuji tak 10 aby se mi vešla nejdelší šichta a nemusel myslet že musím záznam zamknout když se něco stane.

https://www.alza.cz/truecam-a5-d510140.htm

https://www.alza.cz/lamax-drive-c7-d2411549.htm
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 19. červenec 2015 21:27
busch napsal:
KV je divoký kraj, napřed jeden co jezdí prostředkem a o kousek dál jeden už v lese Smile

Dnes jsem na té samé cestě potkal asi bráchu toho buschova prvního. Mr. Green

Obrázek

Mimochodem opětovně moc nedoporučuji tu kameru Eltrinex CarHD GPS 4, nebo jak se jí nadává. Koukám na kartu a několik souborů se z neznámého důvodu nedá přehrát a z několika cest mi schází poslední nebo několik posledních "částí" záznamu. Prostě nekončí příjezdem do cíle, ale je to utnuto někde v polích. Rolling Eyes

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: út 21. červenec 2015 13:01
Tak já se odhodlal a koupil si něco spíš univerzálnějšího Smile Ale využívám to spíš teda v autě. Pořídil jsem si SJ4000, což je alternativa ke GoPro.
Používám ji výhradně v autě a řekl bych, že výstup za ty peníze je opravdu slušný a dá se použít všude, stejně jako GoPro.

Přikládám odkaz na takovej malej podvečerní testík. Za ty peníze a univerzálnost je to myslím paráda Smile

Youtube Video
Přehrát video

Kupoval jsem ji za cenu 2684 kč heren. Se vším příslušenstvím navíc (kšíry na helmu, na hlavu, selfie tyč, náhradní baterka) mě vyšla na 3500kč

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta
Strana 6 z 16