Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: út 21. červenec 2015 14:01
To asi u mě nehrozí Už jsem ji zkoušel na kolečkových bruslích a připadal jsem si jako magor a narcis zároveň Tak to asi rád někomu vždy přenechám. Ale chci ji opravdu vyzkoušet na snowboardu v zimě
Dnes jedu na firmu co mám jejich kameru. Neukazuje mi to v programu mapu, prostě nic. Poslal jsem jim moje video a koukali na něj s údivem. Prý je to hóóóódně divný. Jako já bych mohl mít něco normálního.
Zasláno: st 12. srpen 2015 15:40
Tak jsem byl s kamerou u prodejce a nahráli mi nový soft, neb mi to v prgramu neukazovalo polohu ani kde jsem. Po přehrání mi to ukazopvalo tohle. Všechny to pobavilo a vzali na reklamaci. Dobrý výkon na Feldu z roku 1996
Nutno se dívat na údale vedle nápisu LAMAX ve videu jako takovém je rychlost dobře a netušil jsem že Felda umí plavat.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
ti poviem že felda vie veľa vecí o ktorých si ešte nevedel ,
Cos to dal do kufru? Takhle mi seděla když jsem ji měl narvanou vzorkama asfaltu a hlíny. pomalu jsem nemohl řídit.
No těším se na opravenopu kameru. Ta stará je sice funkční, ale již jsem si zvykl na lepší obraz a ovládání. Zas mi jeden dobrák v noci udělalhovadinu a nebylo tam skoro nic vidět. Naštěstí to dobře dopadlo.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.