Věk: asi 34 let
167 754,- VK
palucko
Zasláno: pá 7. březen 2008 16:29
Tak narodil som sa v krutej kose 11.12.90 v Hranicích na Moravě ,.,.čiže som strelec ,.., strelený proste
potom sme sa odstahovali na Slovensko kde som stravil vačšinu života , 7 rokov som býval v hlavnom meste a zvyšný čas ako aj teraz bývam v mestečku menom Pezinok , je to vinohradnícka oblasť známa dobrým vínom , bláznincom , kopcom Pezinská BABA kde sa usporadúvajú preteky do vrchu a je to skratka s ČR do BA
Český jazyk mi nieje vzdialený ale aktívne ho nepoužívam a preto neviem písať a už ani hovoriŤ česky
Vyzerám nejak takto
Jazdím s týmto
A mám rád kozy
Fotím takto
A nikdy nezabudnem
Voľakedy som sa venoval tuningu Siemensov , býval som v zoo (ale to mi aj tak nik neverí ) a snažím sa zarobiť si sám na seba
Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: čt 29. květen 2008 20:45
presne tak krtek ,.,. niektore ze zlaty chalan ine idu gracat .,,.a ja veriom tym co gracaju ,. to su moje baby ., take ja mam rad co tak uprimne hodia tycku ked ma zbdaju
Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: po 17. květen 2021 23:19
A koza v klipu nejen hrála ale psala i ten text o 7 slovech a vymyslela i toho Němce v sovětské (?) uniformě co střílí nad hlavu z AK47 a řve při tom Wienerschnitzel? (schválně jsem hledal jestli to není východoněmecká uniforma a ne, není...)
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9DalšíPoslední [vše]
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.