Moucha (+32)
... bzzzz!Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK

Zasláno: čt 18. prosinec 2008 21:55
Šéf přijde ráno do práce, letmo pohledem zkontroluje své zaměstnance a vidí, že programátor sedí rozvalený u počítače, nohy nahoře, cpe se koblihami, pije kafe, prostě veget. "No co," říká si šéf, "až posnídá, dá se do práce." V poledne letmo nahlédne do kanceláře, všichni pilně pracují, jenom programátor do sebe zrovna láduje čínu, na stole bordel, na práci zjevně bodá. "No co," říká si zas šéf, "až se naobědvá, dá se do práce." Večer firma zavírá, všichni už to zabalili a odchází i šéf. V kanceláři svítí do tmy monitor, před ním na stole chrápe programátor, pod ním hromada smetí a plechovek od piva. "Tak to už je moc," rozčílí se šéf a budí programátora. "Já vás pozoruju už od rána, a takhle si práci svých zaměstnanců tedy nepředstavuji!" Na to programátor: "Dej si pohov, já mám dovolenou!"

Zasláno: ne 21. prosinec 2008 01:45
Dnes ráno jsem byl v pekárně. Byl jsem tam 5 minut. Když jsem vyšel ven, stála tam policistka a zrovna vypisovala blokovou pokutu. Tak jsem šel k ní a řekl jí:
"Ale no tak, zlato, to takovýmu fešákovi, jako jsem já, nemůžeš dopřát ani malou přestávku?"
Ignorovala mě a dál vypisovala pokutu. Nazval jsem ji nenažranou policajtkou. Podívala se na mě a začala vypisovat další pokutu za sjeté pneumatiky. Tak jsem ji nazval blbou feministkou. Tu začala psát třetí pokutu! Tak to šlo dalších 20 minut. Čím víc jsem jí nadával, tím víc pokut napsala... Mně to bylo ale jedno... Já tam byl pěšky.