mne vadíš akorát ty a drutek jak pořád píšete kdo máte víc, jinak bych to tady nechal.. když se ti nelíbí tak se na něj nekoukej.. nebo udělat novou funkci ve které by si každý mohl zapnout zda chce vidět to počitadlo nebo ne..
Mňa to neobtěžuje, a to ani v případě že se někdo předhání v počtu příspěvků, pak by skoro nebylo co slavit , mě osobně by nevadilo ani kdyby to bylo vidět, ani kdyby to nebylo vidět
Narozen: 17.5.1988 (36 let)
58 675,- VK
Zasláno: ne 13. květen 2007 16:02
ja se na pocet prispevku nedivam ja mrknu na nick a to mluvi za vse...na kazdyho tady uz mam nejakej nazor a to ze tolik a tolik prispevku nic neznamena to uz se spis podivam kdy je registrovanej...
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!
Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: ne 13. květen 2007 21:14
Počet prispevkov je dobra vec,zistim,kto sa k čomu bliži,....
citace:
Aha,Maki je len tyždeň maskotkou a už ma vyše 700.
A tomto Dartík sa už bliži k 2 000
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Ja bych to nechal, komu to vadi, at to nesleduje, nebo prehlizi, koho to zajima se muze podivat... Opacne by to asi neslo, kdyby se tato fce zrusila...
To jsou problémy! Počet příspěvků jsem "sledoval" již hodně dávno. Bylo to v začátcích. Nyní mi to je celkem fuk a jen "oslavím" kulatý.
No a taky počty příspěvků určují hodnocení. Některé dělá automat jiné již vkládáme ručně. Pokud zrušíme "počítadlo" tak se příjde o zajímavý statistický údaj. Chce se to jen přestat zanima honit a raději hodnotněji psát!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
tak si na monitor na ten levý sloup, kde jsou ty " miniprofily " ( pocet prispevku, jmeno, avatar, bydliste nalep cernou lepici pasku a uz nic neuvidis..
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2DalšíPoslední
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.