Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Pohádky a příběhy psané umělou inteligencí

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík


Narozen: 2. srpen
Příspěvky: 7119
Bydliště: Praha
371 046,- VK

Pohádky a příběhy psané umělou inteligencí

Zasláno: čt 20. duben 2023 09:04
Pochlubte se svými příběhy, co jste napsali s ChatGPT... Wink

kód:
Zadání: Napiš pohádku o zlé čarodějnici, hodné striptérce a kamioňákovi, co zlomí zlé kouzlo a vezme si striptérku za ženu.


První verze napsal:
Žila jednou zlá čarodějnice v černém lese, která měla velmi zlou pověst. Často k ní lidé přicházeli s prosbou o pomoc, ale ona je vždy odmítla. Jediné, co ji zajímalo, byla moc nad lidmi.

Jednoho dne přišla do města krásná a hodná striptérka, která si zde chtěla založit své vlastní klubové divadlo. Lidé ji brzy vzali mezi své a byla velmi oblíbená. Jen zlá čarodějnice se jí však smála a plánovala, jak ji zničit.

Zlá čarodějnice použila své kouzlo a striptérku proměnila v malou holčičku. Nikdo jí nevěřil, že je to dřívější striptérka, a ta musela vyrůst jako obyčejná holka. Avšak jednoho dne se setkala s kamionákem, který se zamiloval do této malé holčičky. Viděl, jak je hodná a statečná, a rozhodl se, že ji musí ochránit.

Kamionák se vypravil do černého lesa, kde zlá čarodějnice sídlila, a po mnoha nebezpečných překážkách se mu podařilo zlomit její kouzlo. Striptérka se vrátila ke své původní podobě a byla velmi šťastná, že má někoho, kdo se o ni stará.

Kamionák a striptérka se zamilovali a brzy se vzali. Lidé byli rádi, že se všechno dobře skončilo, a přijali striptérku zpět mezi sebe s otevřenou náručí. A zlá čarodějnice? Ta se musela usadit někde jinde, protože ji už nikdo v této oblasti nechtěl vidět.


Poslední verze napsal:
Žila jednou zlá čarodějnice, která vládla nad zemí a trestala každého, kdo se neřídil jejími zákony. V jednom malém městečku však žila hodná striptérka jménem Jana, která se snažila pomáhat lidem a šířit dobrou náladu svými tanci.

Zlá čarodějnice se na Janu velmi rozzlobila a rozhodla se ji potrestat. Použila svou moc a proměnila ji v sochu. Lidé z města byli zděšeni, protože Jana byla jejich oblíbenou tanečnicí. Nikdo nevěděl, co dělat.

Avšak jednoho dne dorazil do města silný a statečný kamioňák jménem Petr. Ten se dozvěděl o soše a rozhodl se, že pomůže Janě. Vydal se do lesa, kde zlá čarodějnice sídlila, a po těžkém boji jí nakonec kouzlo odňal.

Jan se opět vrátila k životu a byla velmi šťastná, že má zpět svou svobodu a může dál tančit pro lidi. Petr, který jí pomohl, se zamiloval do Jany a požádal ji o ruku. Jan s radostí souhlasila a spolu žili šťastně až do konce svých dnů.
Zasláno: čt 20. duben 2023 09:10
kód:
Příběh a la Narcos


citace:
V jihoamerické zemi zvané San Lorenzo vládne jeden z největších a nejnebezpečnějších drogových bosů na světě. Jeho jméno je Juan Garcia, ale lidé mu říkají "El Diablo" kvůli jeho krutosti a neúprosnosti. El Diablo kontroluje každý aspekt drogového obchodu v zemi a přestože mnozí před ním ztratili život, stále si udržuje svou moc.

Jednoho dne však El Diablo zjistí, že jedna ze svých největších dodávek kokainu byla zničena během policejní razie. Rozhodne se tedy poslat své nejlepší muže, aby našli viníky a pomstili se. Po několika dnech pátrání zjistí, že jim stojí v cestě skupina místních zemědělců, kteří odmítají s El Diablem spolupracovat.

El Diablo rozhodne, že musí jednat rychle a tvrdě. Jeho muži vtrhnou na zemědělskou usedlost a brutálně zabijí několik mužů. Zbytek obyvatelstva je nucen pracovat na kokainových polích, aby nahradili ztracenou dodávku. Většina lidí se bojí a tajně spolupracuje s El Diablem, ale několik statečných rozhodne, že už toho mají dost a vydají se na nebezpečnou cestu za spravedlností.
Zasláno: čt 20. duben 2023 09:14
kód:
Teď napiš příběh jako z Akt X. Použij postavy Muldera a Scullyové.


citace:
Agenti FBI Fox Mulder a Dana Scullyová se vydávají na vyšetřování tajemného případu v zapadlé oblasti v Texasu. Místní obyvatelé tvrdí, že v jejich oblasti se pohybuje neznámé zvíře, které útočí na lidi a dobytčata. Mulder, který věří v existenci mimozemských živlů, má podezření, že se jedná o mimozemskou bytost, která se ztratila během svého letu na Zemi.

Po mnoha neúspěšných pokusech najít stopu zvířete se Mulderovi podaří objevit zvláštní stopu v blízkosti místního jezera. Podaří se jim získat vzorek této stopy a odvézt ho do laboratoře k analýze. Scullyová však brzy odhalí, že se jedná o stopu něčeho mnohem nebezpečnějšího než jen mimozemské bytosti. Je to stopa po geneticky modifikovaném organismu, který může mít katastrofální důsledky na celou oblast, pokud se mu nepodaří ho zastavit.

Mulder a Scullyová se vydávají na nebezpečnou cestu, aby zastavili toto nebezpečné stvoření, přičemž musí bojovat nejen proti neznámému nepříteli, ale také proti časovému tlaku, neboť se blíží katastrofální bouře. Nakonec se jim podaří zastavit geneticky modifikovaný organismus a zachránit oblast před jistou zkázou.
Tím, že jsem napsal 3 příspěvky za sebou, potvrzuji, že jsem spamer a neměli byste si mě vážit. ;-)

NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík


Věk: asi 26 let
Příspěvky: 9094
Bydliště: rozhodnutím strany bezdomovec
861 602,- VK
Zasláno: pá 21. duben 2023 08:49
Vzpomněl jsem si díl southparku s "robotem" Awesom-O. Magor Já myslím, že holywoodští scénáristé nebudou mít co žrát. Magor
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 1 z 1




Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Czech translation by Azu; Revised by drake127

www.elektrocigler.cz | Tisk v Brně | Barel Rock | Bejci.cz | Dětská lékárna