Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací
Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Pojďme si zanadávat na FUP

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
M4jco (+1)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: út 25. září 2007 21:27
Nemam FUP a meascne stiahnem asi tak 10-15 gb záleži co je nové vo svete atd Smile
Hmm čo sem dať?To je jedno...

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: čt 27. září 2007 20:15
já mam FUP asi 20 GB ale moc nestahuju takže pohoda Mr. Green

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: po 1. říjen 2007 19:47
teprve dneska jsem najel na tenhle topic. mohl by mi někdo vysvětlit, co je to fup? Neutral
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: po 1. říjen 2007 20:32
fair user policy - férová politika uživatelů - stručně řečeno limit, kolik dat můžeš za určitý časový úsek stáhnout bez omezení rychlosti.... je to zbraň proti notorickým stahovačům, aby nezahlcovali síť
Příspěvek upravil 1× krrttek, naposledy po 1. říjen 2007 20:38.

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: po 1. říjen 2007 20:36
aha, dík. ze mě by poskytovatelé měli radost, já nic nestahuji a zbytečně nezatěžuji síť Applause Applause Applause
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: po 1. říjen 2007 22:38
To krrttek: Ale tak isto je to kríž pre bežných ľudí, ktorí si chcú napr. pozerať live streamy, počúvať internetové rádiá a sem-tam si stiahne nejaké to demo hry alebo updatne systém cez net.
Tak isto spôsobuje krach internetovým predajniam s filmami. Problém je, že v súčastnosti je fup prekliate nízko(mnohokrát) na aktívne využívanie internetu.
Na počiatku bola prázdna množina.

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: út 2. říjen 2007 09:19
Uplny suhlas.Ale to je sposobene tym,ze siete,cez ktore sa u nas poskytuje net su vacsinou stare a parametrovo nepostacuju.Samozrejme vynimajuc optiku,ale tam naozaj FUP nie je potrebny Very Happy
Inac nechapem providera,ktory poskytuje net s 2 GB mesacnym FUP-om a pyta zato este 500 SK a viac Brick Wall
Obrázek

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: út 2. říjen 2007 17:55
No mě FUP donutil přejít na vyšší tarif.Měl jsem 2Mbit od UPC s 20GB FUPem.Vždycky jsem ho s přehledem přetáh.Teď co mám 3Mbit bez limitu,po dvou měsících,co jsem vždy stáhnul asi 80GB,bych se už měsíčně do toho původního FUPu klidně vešel.Už jsem stáhnul,co jsem chtěl a těch pár písniček a filmů,na který se dá koukat,zase takovej objem neudělá.

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: út 2. říjen 2007 22:38
já nestahuju skoro nic, protože jsem líný a stejně na to nekoukám Mr. Green

M4jco (+1)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: čt 4. říjen 2007 16:22
Lol,ja som teraz zistil že mam dynamicku ip,takže zasa bude traffic o nieo vačší,keby mam svoj starý net kde som mal fup 2gb tak neviem neviem Not Talking
Hmm čo sem dať?To je jedno...

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 3 z 8