drutek (+16)
věčně sprostý vyděračVIP Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Re: Pokus o nejodcitovanější příspevek
Zasláno: čt 15. březen 2007 10:43
Beat napsal: M.O.U.C.H.As.r.o napsal: Beat napsal: Mixal napsal: borix napsal: Beat napsal: HOne napsal: M.O.U.C.H.As.r.o napsal: borix napsal: M.O.U.C.H.As.r.o napsal: drutek napsal: M.O.U.C.H.As.r.o napsal: quab napsal: ginzo napsal: Beat napsal: Pato napsal: M.O.U.C.H.As.r.o napsal: Anonymous napsal: M.O.U.C.H.As.r.o napsal: ginzo napsal: borix napsal: Norton napsal: M.O.U.C.H.As.r.o napsal: Beat napsal: tomiklanger napsal: Sprandi napsal: M.O.U.C.H.As.r.o napsal: Beat napsal: drutek napsal: Beat napsal: drutek napsal: Beat napsal: kenas napsal: ginzo napsal: Sprandi napsal: quab napsal: M.O.U.C.H.As.r.o napsal: lukenet napsal: lukenet napsal: M.O.U.C.H.As.r.o napsal: PecanZ napsal: lukenet napsal: Anonymous napsal: Anonymous napsal: Anonymous napsal: Anonymous napsal: dj.rainbow napsal: M.O.U.C.H.As.r.o napsal: Beat napsal: Wojcek napsal: M.O.U.C.H.As.r.o napsal: HOne napsal: M.O.U.C.H.As.r.o napsal: Bugi napsal: Norton napsal: jardas napsal: Norton napsal: jardas napsal: Beat napsal: Dieg0 napsal: M.O.U.C.H.As.r.o napsal: PecanZ napsal: M.O.U.C.H.As.r.o napsal: PecanZ napsal: drutek napsal: Beat napsal: Beat napsal: M.O.U.C.H.As.r.o napsal: drutek napsal: M.O.U.C.H.As.r.o napsal: Sprandi napsal: lukenet napsal: Beat napsal: BEZY napsal: M.O.U.C.H.As.r.o napsal: borix napsal: M.O.U.C.H.As.r.o napsal: borix napsal: lion napsal: Beat napsal: PecanZ napsal: Norton napsal: Bugi napsal: krrttek napsal: lukenet napsal: Pato napsal: M.O.U.C.H.As.r.o napsal: Pato napsal: borix napsal: sidbin napsal: Bond napsal: M.O.U.C.H.As.r.o napsal: borix napsal: Pato napsal: M.O.U.C.H.As.r.o napsal: borix napsal: M.O.U.C.H.As.r.o napsal: borix napsal: MAOrh napsal: M.O.U.C.H.As.r.o napsal: Pato napsal: borix napsal: M.O.U.C.H.As.r.o napsal: MAOrh napsal: borix napsal: M.O.U.C.H.As.r.o napsal: borix napsal: MAOrh napsal: M.O.U.C.H.As.r.o napsal: PecanZ napsal: Takze je to jednoduche,sice je to asi zakazany ale tady to bude doufam povoleny, takze kazdy odcituje prispevek nad sebou ale tak aby ten text co napise mel nejaky smysl
takze souhlasite?
no to nevim jestli jke dobrej napad...to pak bude na jedny strance pouze citace a to jako nebude hezky...
No neviem, či mám súhlasiť. Predsa len to je proti pravidlám
EDIT: Tak MAOrh bol rýchlejší.
no prave o to de admin se tu stejne asi neukaze tak proc na chvilku neporusit pravidla, no chci to videt az se to bude nekonecne dlouho nacitat, no byl to jen takovy napad
No stále neviem, či by to bol dobrý nápad

. Možno neskôr

.
ja toto neschvaluju a jdu to prasknout adminoj
tak proc citujes taky prispevek? heh tohle se asi nikde jeste nepodarilo
Tak teraz som ťa dal zase ja.
A aby sme to nezdržovali, tak som ti to trocha upravil.
EDIT: A mňa zase trhol MOUCHA, tak som to nakoniec celé spojil.
som zvedavý ako si s tým poradí toto fórum n:

.
to ja taky no uvidime, zkuste nikoho nepredbehnout
som zvedavý ako si s tým poradí toto fórum
LOL totok je vazne trapne...
Ty vole, po vás to spojovať je dosť problém.
EDIT: To MAOrh: Ale náhodou je to celkom zábava.
to verim akorat macket Quote a mas to
MAOrhela tak proc nam to kazis? pripoj se taky.
Už som ho pripojil.
OK, mne se zda ze ty prispevky uprostred sou cim dal mensi nebo ne?
je to pravda
JJ, akosi sa zužujú, chúdence.
Za chvili ani neprecteme co bylo uprostred
že vás to baví
bezte se lecit
Opäť pospájané. Asi ma z toho jebne.
husté
Chudaci ti uprostred
vyzerá to zaujímavo
To jo
počkejte až toho bude stejně jako v OT

jinak ten tvar vypadá zajímavě
No když s tím jedete rychle zvrchu dolů, tak to vypadá fakt zajímavě.
Cvoci...všichni na tomhle foru jsou cvoci.Jak jinak si vysvětlit tenhle topic a duševní rozpoložení všech pisatelů.
Hoši vy ste blázni
Všichni jsme blááázni! Není však lépe než těm "normálním!
Krásný to nápad!
Tiež si myslím

.
Pockejte az se to dozvi admin, ten to tady bude muset promazat
Podľa mňa sa na to vykašle, bolo by to zbytočne moc práce.
Nebo jednoduse to cely smaze, preci jenom vsichni tady porusujem pravidla ale za pokus to fakt stoji
Tak to neberte jako porušování pravidel, ale jako odstrašující příklad, jak by to nemělo vypadat...
Pravidla jsou od toho aby se porušovala!!! Co zmůže "bůh"? Dá nám všem ban(či co) To by tu pak nikdo nezůstal!!!
přesně tak, halvně si ale myslím, že by to "bohové" nezrušili, když se to docela zaběhlo..
Co vam to pripomina?
Neco sprostyho
PS: MAOrhe tak sem nelez kdyz se ti to nelibi
přesně tak
já si myslím, že to proti pravidlům není protože tento topic je k tomuto účelu založen. myslíte si někdo něco jiného?
no ja si nic jinyho nemyslim
Tady taky někdo myslí!? Jinak kdo si to chce vše přečíst, tak ať začne od prvního příspěvku! Že drutku!

Zas "reju"
Tak budu citovat sám sebe! Proč nepokračujete? Poslední příspěvky jsou k přečtení a co bylo to vylo a málokdo to čte! Stejně se tu jen tak "plácá"(jako v OT), tak co řešíte. Myslím že jak se to komu zobrazuje záleží i na monitoru a grafárně!
to víš, firemní síť a její prehistorické počítače
stejně, kdyby nás chtěl někdo potrestat že porušujeme pravidla tak se můžeme odvolat na to, že testujeme co zvládne phpBB fórum..
Presne tak, na tohle se vymluvime ale myslim ze v tom opstoji docela dobre nechcete pak informovat phpBB?
kdepak.. ihned uvědomíme guinesovu knihu rekordů..
Souhlasim, ale jeste na to mame malo podle mne, az toho bude jako v OT tak pak zavolame
Co?Kde?Ja som pocul guinnesovu knihu?Ja v nej nesmiem chybat
Tak do "OT" vkládám fotku co mi to již dělá na monituru! Pokud mi ho to "nezruší" tak tady nezamknou, bude to časem asi velice zajíííímavý
No toto

si tu nekdo dela z nekoho pr**l ne?

na to,ze mam "sirikouhly LCD je to tu dost hubeny
No tak to aspoň splňuje míry 90-60-90,ne?
no jo

ale je to nejak hranaty :-/
Tak zase nemůžeš mít všechno.
Koukám, že se to nějak rozpadá.
co se rozpada?
Taky nemuzu najit co;)
To mate snad jedno ne?
mám to tady celý červený, to asi že se to nevleze už na stránku ne?
Opravdu to má již zajímavou "úpravu"
Nejak se nam na to zapomelo, takze zase muzem pokracovat?
Jo ma to opravdu zajimavy tvar
Jedeme dál.
je
to
fakt
super
lolec mazec-už mi to seká firefox
opera to hezky zvládá..
jj, opera to zvlada dokonale
grrr

v opeře to fakt jede ...
a firefox nic...
Opera je nejlepsi prohlizec
Jj, opera bez problémů
haaaaloooooo kde to som
Ty vole,to sa musim zapojiť aj ja
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
Zatím se mi to ještě nějak ukazuje! Již to však začíná dostával velice zvláštní formu
clapi, nebudete věřit, ale normálně se mi na tomto topicu rajbuje již tak hamovaný computer
Věříme! Tobě všechno! I to že ti dává přes ruce
hele, na srandičky je tu jiný topic
Tohle je však ta největší prča! Plácá se tu cokoliv bez jakéhokoliv smyslu, jen aby jsme zblbly nějakej formát ve kterým jsou udělaný tyhle stránky! Prostě taková zatěžkávací zkouška!!!
Uz je to priblizne 106krat citovany
Mno, tak se teda pridavam...
Jsem zvědav kdy to tu totálně klekne a celé VSN taky!
Na to sem taky zvedavy, ale to nam nejdriv dojde pole ke psani
Mě by spíš zajímalo,co na to řekne romulus...teda jestli se ještě někdy zavítá.
Mňa by skôr zaujímalo, kto z vás sa v tom ešte vyzná.
Ja
ja taky
IE 7 to načte bez problémů,Mrkvosoft sepřekonal.

Akorát, nevím, proč se mi nehýbou smajlíci.
V Opere se to zvlada bez problemu, smajlici se hejbou, zadny prispevek nevypad
heh, už asi 20x je tu spomenuté že to opera zvláda - môžem to potvrdiť
FF 2 taky dobrý, zatím. Smajlíci se "hýbají" Překonola to určitou kritickou mez a má to ustálenou formu. Citujme dále a MOŽNÁ to po****e
Som za
Až tohle uvidí admin, tak mu z toho stříkne mozek až na strop
myslis ze to uvidi?
se divím, že to ještě nelehlo...
ale vypada to docela zajimave, spis uz nevite co kdo psal, protoze nicky sou nahore a text nekde dole
Ale keď sa na to postupne pozeráš, tak vieš aspoň pár posledných.
to mas pravdu, ale mne uz se to nevejde na sirku stranky, uz se to zacina posouvat
no jo, me taky!
Taky je docela horor psat dalsi prispevek... ale furt lepsi, nez to cist:P
Taky je problém najít to správný políčko na ocitování. Mám ho u toho co napsal předposlední příspěvek. Včera jsem se pokusil to načíst v mobilu a přispět, ale mobil to "nerozdejchal"
Akym prehliadacom?
Nejak divne se to zobrazuje i v pocitaci. Co mas za mobil?
Tak se mi to rozhodilo na šedé proužky a hlevně tu to jdu znovu zahajovat! Kdo se přidá??
No v Opere jde vse bez problemu
Tak FF a moje grafárna to vzdala
tak ten ie asi nebude zas až tak hrozný, páč to ještě nevzdal a ani šedé pruhy se mi neobjevují. jen mizí starší příspěvky
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...