Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací
Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Policie nase vezdejsi

Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Státní úřady
trodas (+1)
Bažant
Bažant

10 000,- VK

Policie nase vezdejsi

Zasláno: st 12. říjen 2005 01:12
Tak si tak ctu, ze:

http://www.novinky.cz/domaci/67130

...nam Krejcire nevydaji, nebot je jejich obcan. Cizí občan s nemovitostí v CR - to je zajiamva vec, nebot je to nezakonne Surprised Shocked
citace:
Bublan dříve uvedl, že policie nyní šetří to, jak je možné, že Krejčíř mohl například volit nebo kupovat v ČR nemovitosti, když je občanem jiného státu a zákony ČR to zakazují.

Toz mi reknete, na co tu policii platime - krome tedy mlaceni techanaru, kdyz se soudruhovi Paroubkovi zlibi - kdyz i tak ocividne poruseni zakona jako fakt Krejcirovy pevnosti usel pozornosti bedliveho oka policie?
Jak asi fungoval zapis na katastrofalnim, errr, katastralnim ourade, kdyz ma obcanstvi na Seychylach? Shocked

Stoji tahle policie vubec za penize???

http://www.zvedavec.org/pohledy_1239.htm
http://www.zvedavec.org/pohledy_1316.htm
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
...just keep folding, just keep folding... Smile my config

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: st 12. říjen 2005 06:06
S občanstvím je to poněkud složitější, než tady naznačuješ. Pokud si dobře pamatuju, tak seyshelské občanství se dá koupit. Potom se může stát, že to dotyčný českým úřadům úmyslně či neúmyslně zatají. Podle českých zákonů nemůže mít občan ČR dvojí občanství, ale např. moje teta má taky české občanství zároveň s řeckým a nic se neděje.
V Krejčířově případě by PČR (a Ministerstvo zahraničí) napadnout platnost seyshelského občanství. IMHO je nějaká ta pravděpodobnost, že ho tyto ostrovy zruší.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

trodas (+1)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: pá 14. říjen 2005 15:36
Hmmm, ale je mala... Rolling Eyes Embarassed
Od celo platime BISku? Jeden agent si udela dovolenou na Seychylach a priveze ho domu Mr. Green Exclamation

Anebo se policie radeji zhoji na nebohem invalidnim dedovi:
http://www.novinky.cz/67378

...co mu vykradaj chatu (cikan uz podle jmena...) az je z toho zoufaly a udela si zabezpeceni, jenz zlodeje zrani? Hrrra na nej, porusil zakon, chranil (misto policie, ktera na to kasle a jen buzeruje lidi) svuj majetek, ze... Neutral
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
...just keep folding, just keep folding... Smile my config

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 14. říjen 2005 15:41
Ano, to s tou ochranou je pěkná blbost. Taky to nechápu. Rolling Eyes A taková věc se nestala poprví pokud vím.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

reichsfuhrer (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: ne 16. říjen 2005 14:34
Pro dobrotu na žebrotu
člověk se zbaví zloděje a ještě je za to trestán
no prostě Kocourkov

Mr.Putter (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: ne 19. únor 2006 23:11
Taky uvedu svůj trochu starší zážitek s policiíí. Tak teda...Byl mi odcizen telefon. Šel jsem tedy na policii, sepsali jsme protokol, nebo jaxe tomu odborně řiká. No a oni že se s tim teda pokusej něco udělat. Tak já jako že jo. Nic s tim ale neudělali. Po delší odmlce nějaký dva týpci nabízeli tento telefon mému známému. Že by ho vyměnili za jeho žigula (Toho mimochodem koupil od nás) a ještě mu doplatěj. Ale on že ne. No paxme sehnali adresy těch dvou týpků a ostatní potřebnosti. No šli jsme s tim na fízlárnu, dali jim adresy pachatelů atd... A víte co s tim udělali? !NIC!
Dobrý ne?!!
Vyměnit náš mobil za naše auto, to by byl teda gól. Very Happy

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: ne 19. únor 2006 23:29
no je to tady bordel. jdu si takhle po ulici, vedle mě policajt. borec projede na cervenou a zastavi se uprostred velmi rusne krizovatky. policajt se zastavi. udela krok do krizovatky, pak zase zpatky, chvili cumi, pak se sebere a de dal jakoby nic...
Obrázek

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: po 20. únor 2006 00:05
Víš, všichni jsme jenom lidi. Prostě mu došlo, že za to papírování mu to nestojí. Zkus si někdy dělat jejich práci a uvidíš, jak dlouho Tě to bude bavit. Mě stačilo, že jsem jim pomáhal při MMF pár dní.

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: po 20. únor 2006 01:31
ja zpomel ze si policajt :D aspon podle avataru :)

ja nevim, sice papirovani, ale od toho tu sou. pracujici je plati aby to papirovani delali a zvladali vsechny situace.
Obrázek

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: po 20. únor 2006 12:40
v uniformach se sice moc nevyznas- Bugi je vojak Wink ale jinak s Tebou souhlasim-je to jejich prace, tak by ji meli delat-jina situace by tedy byla, kdyby sel misto pokuty resit prejetou babu Wink
ale problem je i v tom,ze diky kancelarskejm krysam musi tech papiru delat nesmyslne moc, protoze "Dejte blbci praci a on vymysli lejstro..." Brick Wall
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: po 20. únor 2006 15:51
2 Manas: Jak říká Jarďas - nejsem policajt, ale voják. Nemám ve zvyku se nějak moc zastávat policajtů, ale schválně si přečti svůj vlastní příspěvek. Kdyby vešel do té, jak sám píšeš, velmi rušné křižovatky, dopustil by se sám přestupku. Předpokládám, že to nebyl dopravák, neměl na sobě reflexní vestu a neměl výstražný terčík. A tu jízdu na červenou by jen velmi těžko dokazoval.
Naši policajti to maj v tomhle směru daleko složitější, než např. US policajti. Tam platí, že co řekne orgán, to je pravda. U nás to musí dokazovat. A v tomhle případě by to bylo jen tvrzení proti tvrzení.
Pokud bys chtěl, aby naše policie fungovala tak jak má, tak bys jí musel razantně zvednout pravomoce. Víš například, že neexistuje žádný zákon, podle kterýho můžou policajti zadržet podezřelou osobu, takže musí využívat tzv. občanského zadržení? Na druhou stranu buďme rádi, že ty pravomoce nemají. Zkus si představit, že by při běžné silniční kontrole policajt vytáhl pistoli, celou dobu na Tebe mířil a Ty bys s rukama a nohama široce roztaženýma ležel na kapotě svýho auta. Wink

Mr.Putter (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: po 20. únor 2006 16:02
Ale zato tam maj pořádek. Wink

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: po 20. únor 2006 19:10
Jako vtip je to dobrý. Applause
Mimochodem: díky tomu, že se policistům nechce řešit všechno, možná nebudu stíhanej za pozdní oznámení změny trvalého bydliště na oddělení pro zbraně a střelivo. Ale pssst! Wink

Mr.Putter (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: po 20. únor 2006 19:31
Tim vtipem si myslel můj příspěvek? Jestli jo tak upozorňuju že sem to myslel naprosto vážně. Very Happy

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 6. duben 2006 13:10
ento článek se bude hodit všem co hodně jezdí! Sám jsem již na D-1 policajtům nezastavil a po kartším hádání mi dali zapravdu. Měl jsem totiž čerstvě po školení řidičů a varovali nás před falešnýma cajtama na D-1!
http://automix.centrum.cz//magazin/clanek.phtml?id=8060?z_aktpravy
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: po 10. duben 2006 22:16
Bugi napsal:
nejsem policajt, ale voják
sorry, ja to sledoval jednim okem jen v siluete. zblizka jsi vojak :oops:
Obrázek

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: st 12. duben 2006 00:01
V poho. Nic se neděje. Mr. Green

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: út 18. červenec 2006 09:54
Ta naše policie snaživá je, aneb fotopříběh...

1) Vyhlédnutí si toho správného objektu
Obrázek

2) A mám vyděláno
Obrázek

3) To sem mu to nandal!
Obrázek

4) Oopss...Chybička
Obrázek

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: út 18. červenec 2006 11:45
U nás si policajti koupili digiťák a vždycky když nám před barákem na křižovatce, kde je zákaz zastavení, zastaví auto, přijedou, vystoupí 3, jeden s foťákem a ty dva u toho auta vyfotí Laughing Laughing Laughing Mr. Green
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: st 19. červenec 2006 15:41
Ale, pánové. Vy jste snad nikdy neudělali v zaměstnání chybu? Proč tam taky není fotka, jak se ten dotyčný strážník musel pak jít oné rodině omluvit. Holt blbá chyba. Uvědomte si, že ten poloviční negramota ani nezná dopravní značky. Wink Mr. Green

koc.pet (+3)
Bažant
Bažant

12 425,- VK
Zasláno: út 1. srpen 2006 11:00
Ano, není policista jako policista. Znám cajty, kteří jsou vyloženě ha*zli, ale taky znám takové prostě uplně v pohodě...

Ale k věci: Asi před měsícem byla naše třída oslavit konec školního roku ve sklepě v Petrově (možná to tam někdo znáte...). Akce trvala přes noc a bez alkoholu se to samozřejmě neobešlo.
Když už to končilo, tak jeden spolužák zjistil, že mu někdo šlohl kolo, opřené o průčelí sklepa. Když s tím šel na druhý den na policii, cajt s ním ani nesepsal protokol a trdil mu, že si za to stejně může sám, že tam neměl chlastat atd... Když ještě vzpomněl jeho před měsícem ukradený mobil, tak se ho zeptal - tak co, za kolik jsi ho střelil?- Prostě fakt nega ochota.

Kolo se samozřejmě nenašlo. Spíš mám pocit, že se ani nehledalo...

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK

Policie nás ochrání...

Zasláno: ne 15. duben 2007 23:30
Naše policie nás ochrání...

http://www.pecina.cz/files/Sinagl/Vranany-zeleznicni-nehoda-210307.wmv

(záznam komunikace operačního střediska policie při "řešení" nehody osobního automobilu na železničním přejezdu)

Opravdu kouzelný záznam... Rolling Eyes
Zasláno: ne 15. duben 2007 23:33
To, že to tři hňupi celý začali jako pojistný podvod, to je další nechutná věc. Doufám, že budou dost dlouho hnít v lochu.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: po 16. duben 2007 13:45
Tak to je smutny, ale to video je good

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: út 17. duben 2007 12:37
Nevím co proti tomu zásahu policie máte. Udělali vše co mohli. To že nějakej debil na dráze si plete pojem s průjmem je více vážnější. Oni víc dělat nemohli, naopak se mi zdá velice profesionální. Žádný velký vysvětlování, vše bylo stručné a výstižné. Dokonce i že to a kde mají kde vypnout trolej apod. Dal bych mu pochvalu. Spíš bych zavřel toho blba ve Vraňanech!
Jen žádnou paniku!!!!

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: út 17. duben 2007 20:58
Jistěže to podělal ten výpravčí. Ale ten operační důstojník mohl být trošku míň vystresovaný a věcněji se ujistit, že ho výpravčí dost dobře pochopil.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: út 17. duben 2007 22:55
No nevím. Já být na jeho místě, tak bych taky předpokládal, že mě ten výpravčí pochopil. A nervózní bych byl taky. Policajt přece nemůže vědět, kdy tam pojede další vlak. Na pochavlu to sice nebylo, ale jeho chyba to rozhodně nebyla.

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: st 18. duben 2007 18:11
já si na policajty ani nemůžu zanadávat, protože jeden bydlí vedle mne, další o 300 metrů a další dva mám v rodině. brácha a švagrová.
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: st 18. duben 2007 18:40
2 drutek: myslíš, že by si to tady přečetli? Beat má policajtku doma a nadávat se nebojí... Mr. Green

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: st 18. duben 2007 19:16
protože na vsn mají baby přístup zakázaný a navíc (podle beata) mají vykopanou válečnou sekyru
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: pá 20. duben 2007 08:18
Taky nechápu proč některé rozumné ženské sem nemůžou, ale to patří jinam. Na policajty již tolik nenadávám, protože tu jejich práci vidím i z jiné stránky. Na můj vkus si na ně až moc lidí otvírá hubu a cokoliv udělají tak je to špatně!
Jen žádnou paniku!!!!

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 31. březen 2009 10:22
Tak jsem byl u doktorky a když jsem se vrátil k autu, tak jsem tam měl lísteček, že jsem se dopustil dopravního (tohle slovo je škrtlý) přestupku "zábor veřejného prostranství" a porušil jsem ustanovení zákona 361/2000 Sb. o provozu na pozemních komunikacích Think
Tak jsem to hledal a zábor je teda úplně v jiným zákoně. Mr. Green

A teď jak se z toho mam vyvlíct? Think Mr. Green

Obrázek

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: út 31. březen 2009 12:09
a co to vlastne je? co jsi provedl? Very Happy

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 31. březen 2009 12:20
No zastavil jsem u silnice a šel k doktorce... Od křižovatky dál než 5 metrů, mimo zákaz zastavení... Tak si vymysleli tohle. Mr. Green d'oh!
Ale zajmavý, že přímo na náměstí na silnici na zákazu zastavení stojí vždycky kupa aut a nikdo to neřeší. Think Mr. Green

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: út 31. březen 2009 14:56
To bych se s nima hádal, protože veřejné prostranství je i parkoviště! Pokud tam není značka a neporušil jsi ostatní dopravní předpisy tak mají smůlu chlapci. Napsali to blbě. Přišel bych tam o holích. Nemůžeš chodit, ale řídit ano, takže nehrožuješ a vyřizuješ si invaliditu. Prd vědí s čím tam doopravdy byl a hlavně jim do toho nic není, to řeší státní. S tímhle jsem měl několik tahanic a vždy jsem vyhrál. Jsou do vyučený paka co prd vědí co co znamená. Blb který se nedostal ke státní je u městský. Brick Wall Brick Wall Brick Wall Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Jen žádnou paniku!!!!

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: út 31. březen 2009 14:57
Nejdek je mesto ? Shocked
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: út 31. březen 2009 15:09
Taky se divím Mr. Green
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 31. březen 2009 16:24
Ginzo & Thompson: A co jinýho by měl bejt Nejdek? Značka hřebenů? d'oh!

Beat: no já tam nejspíš půjdu zítra, bez berlí ani nemůžu a budu se vymlouvat na to, že všude jinde blízko bylo plno a dál bych asi nedošel...

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 31. březen 2009 16:31
a rovnou je těma berlema umlať... Mr. Green
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: út 31. březen 2009 16:39
Osobne som si myslel, že je to nejaka vidiecka oblasť Whistle
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: út 31. březen 2009 18:49
A hlavní boss je Jenda Mr. Green

Mmch, co vlastně znamená slovo zábor? Mr. Green Anxious

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: út 31. březen 2009 19:02
zabrat si něco ne ? Very Happy jako že si lupič jenda zabral veřejné prostranství.. Very Happy zloděj jeden.. Very Happy

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 31. březen 2009 19:13
No jako bylo to takový prostranství, že ani opilec by se na to nevyblil (nebo možná by se právě při pohledu na něj poblil) Mr. Green

Varda (+19)
Lady Elisabeth
VIP Ženská
Ženská

Věk: 54 let
36 535,- VK
Zasláno: čt 2. duben 2009 09:14
Slovo "Zábor" znám z knížek od Jacka Londona.
Prostě přijdeš na naleziště zlata, dojdeš na konec kutajících davů a když najdeš nějaké volné místo, kde ještě nikdo nekope a zdá se ti, že tam to zlato prostě musí být, tak vezmeš dřevěné kolíky, natlučeš je do země kolem, natáhneš mezi nimi nějaký špagát. Pak tam z kusu prkna uděláš cedulku - Tady kopu já !!!! Drsnej jenda, kdo sem vleze, tomu ustřelim palici!!!- No a ten kousek mezi špagáty se právě stal tvým "záborem".
V Nejdku máte zlatá pole???? Shocked
Varda Elisabeth

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 2. duben 2009 10:59
Ty jsi parkoval mimo silnici? Někde na chodníku, či trávníku, bahně, prostě na něčem co není vozovka? Stačí cestička do parku. Pokud ano, tak máš smůlu. To je bráno jako "zábor"
Jen žádnou paniku!!!!

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 2. duben 2009 12:36
Beat: no nevím jestli přímo mimo silnici, ale nejspíš jo Smile

//he, tak jsem tam byl a pan policajt mi domluvil s tim, že příště by to mohlo bejt za 2000,- Very Happy
No a krom toho, že jsem stál na trávě/bahně jsem stál i v protisměru takže ani stání na silnici by mi nepomohlo. Mr. Green

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: pá 3. duben 2009 08:25
Tak to vidíš, nakonec měl pravdu a příště ji také napiš. Anxious A přišel jsi tam o berlích? Laughing Laughing Laughing
Jen žádnou paniku!!!!

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 3. duben 2009 13:05
Proč se mě všichni ptaj? U Tebe bych to chápal, ale že se mě ptal táta, to nechápu. Mr. Green
Bez nich ještě nemůžu. Teda teoreticky můžu, ale ještě si moc netroufam a hlavně je to jenom napodoma takový poskakování.
Zasláno: út 2. únor 2010 13:49
He... dobrej policejní mluvčí Mr. Green

(Otevřít a přehrát na YouTube)

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: po 3. květen 2010 16:33
Nemá tu někdo v rodině nějakého právníka, nebo nevyzná se někdo? Včera jsem byl bezdůvodně zatčen a odveden do cely předběžného zadržení v Ostravě i přesto, že jsem nic neudělal, prošvihl jsem kvůli tomu, a dalších 300 lidí se mnou fotbal, na který jsme se hnali několik stovek kilometrů. Myslíte, že mám nějaké právo se dožádat náhrady škody, která mi tímto vznikla (koupený lístek na fotbal, na který mě nepustili; zbytečná platba za vlak na fotbal, na který mě nepustili)? Vím naprosto jistě, že všechen můj pohyb mají zaznamený na několika kamerách, a že jsem se ničeho nedopusitl. Je zde nějaká šance pro mě nebo vyplatí se do nějakého sporu vůbec pouštět?

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: po 3. květen 2010 16:47
myslím, že ti jsou schopni prokázat, že bys ses dopustil, kdyby tě nechytli

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: po 3. květen 2010 17:45
pecane, před půl hodinkou jsem tě tedy asi viděl na nově v televizi. najmi si dobrého právníka (Sokol apod.) a pak jo. jinak to asi nemá cenu. tedy, pokud ti nechtějí dát zápis do rejstříku.
NoArtist / NoName

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: po 3. květen 2010 18:18
No na to nejspíš kašlu, teda pokud se nevymyslí nějaká hromadná žaloba, o těch blbých pár stovek mi nejde, ale jde o ten princip a o to, že tohle by se stávat nemělo a v Ostravě je to během měsíce už po druhé, co fanoušky druhého klubu nepustili z především vymyšlených důvodů na tribunu.
Zasláno: út 4. květen 2010 21:07
Tak to vidíte, zadrželi a pozatýkali 350 a obvinili 4. Laughing Kašpaři.. teď budou staré báby v tramvaji brečet, že musí platit zásahy, protože policie musela zpacifikovat 350 lidí, to že těch 346 nic neudělalo už nikoho v Blesku ani v AHA zajímat nebude.

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: st 5. květen 2010 16:46
A jak na sviňu jsi byl ten 4. Mr. Green
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: st 5. květen 2010 22:47
tak to bych neřekl, že někoho z vsn uvidím v televizi. však jarek nohavica to zpívá jasně: "bo ostrava je region razovity!!!" Magor Magor Magor

baník!!!

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: pá 7. květen 2010 17:51
No v televizi a myslím, že i na novinkách jsem pár vteřin prostoru skutečně dostal, ale to u nás slavných není nic zajímavé. Mr. Green
A k těm modře napsaným zvratkům se nemá cenu ani vyjadřovat. Zvracím Pray

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: pá 7. květen 2010 18:18
Ty fandíš Cajzlogradu? Magor
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: pá 7. květen 2010 18:59
Fandím českému týmu, jižní polsko by s těmi jejich krátkými zobáky nemělo mít ani právo kopat naši ligu. Ale o tom kdyžtak jinde.. Wink

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 15. červenec 2010 08:00
He, policie zatýká cikána: Very Happy

(Otevřít a přehrát na YouTube)

Tak mě napadá: to neznají nějaký chvaty a dětskou pojistku?

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: út 31. srpen 2010 20:31
Včera jsem se na fotbale navalil jak puk a smál se tam těžkooděncovi, že jsem na netu četl, že prý jim snižují platy. Neutral Mr. Green A on řekl, že jestli ho budu s.rát tak mě s kolegou odveze někam do lesa a tam mě zmlátí obuškem. Mr. Green Ti policajti jsou čím dál drzejší. Think Mr. Green

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: út 31. srpen 2010 21:39
ty jednou špatně dopadneš.... Mr. Green

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: út 31. srpen 2010 23:09
si mu mal palučkovskym hlasom povedať a potom ti ho vyfajčím Very Happy
Obrázek

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: pá 3. září 2010 20:51
hele pecane a jak jsi dopadl v té žilině? byl jsi tam vůbec? Laughing Laughing Laughing

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: pá 3. září 2010 23:56
No comment. Anxious Mr. Green

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: so 4. září 2010 18:34
why? Laughing Laughing Laughing

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: so 4. září 2010 18:43
pecan určitě způsobil mezinárodní skandál... Mr. Green

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: so 4. září 2010 18:45
Třeba nám to pomůže prosadit VSN Mr. Green už čtu článek Novinkycz: ...mladík, jež byl členem tajné organizace, do které nesmí vstoupit jen tak někdo...
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: so 4. září 2010 18:48
my sice nejsme tajná organizace, ale taky tu nemůže být jen tak někdo. a až se proflákne, co tu píšeme o cigánech, tak tenhle topic bude hodně aktuální Magor Magor Magor

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: so 4. září 2010 18:50
to nás zavřou... všechny Mr. Green

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: ne 5. září 2010 22:39
a nebo se stane to, že až na to přijdou, tak bude legální poukazovat na problémy ve společnosti... Laughing

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 7. září 2010 20:30
to zas bude na nově, kolik GB dat zabavili a kolik "pirátů" potrestali:
http://piratske-noviny.cz/?c_id=32516
policie je údajně nejen na Strahově, ale i dalších kolejích http://zpravy.idnes.cz/policiste-uderili-na-vs-koleje-hledaji-nelegalni-data-p0k-/krimi.asp?c=A100907_195118_krimi_zep

co si tím chtějí dokázat?! Brick Wall

prej na strahově lítají disky z oken Very Happy aneb každej se snaží zbavit všeho jak může...

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 7. září 2010 21:17
To mají z toho, že nesdílejí jen Linux a opensource... Mr. Green

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

167 754,- VK
Zasláno: út 7. září 2010 21:28
u mna by našli teraz v noutbúku asi tak 50 mptrojok , napatchovaneho countera 1.6 a nelegálne XPčka Very Happy , inač to že notebók je lopka by ich netrápilo určite Very Happy
Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: st 8. září 2010 04:51
takže víc info prý během pátku a pondělí... Ale probíhalo to teda ve víc státech naráz a řídili to belgičani.
Zasláno: čt 9. září 2010 14:35
http://piratske-noviny.cz/?c_id=32517

šli na jisto, haj*li... ale naštěstí moc úspěchu neměli Smile

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: st 6. říjen 2010 13:48
Vcera jsem cely den jezdil kolem auta bez SPZtek a jeste bylo v pruhu pro busy. Bylo tam jiz od predchoziho dne kdy u neho policajti vytahli a zatkly dva soumeny celostatne hledany, ale aby to auto uklidily, mimochodem bylo to hned vedle parkoviste, tak to ani nenapadlo. Vecer najednou zmizelo. Spise si myslim ze ty hajzliky museli pustit a oni v nem odjeli nez ze ho policajti uklidili.
Jen žádnou paniku!!!!

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 6. říjen 2010 14:15
U nás včera zastavovali kousek vedle náměstí směrem na Vary... Asi kontrolovali lékárničky.

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: st 6. říjen 2010 18:30
Zase mně ty obrněné těžkooděnecké svině hrozili, že dostanou obuškem. Nevím co si jako myslí o sobě poslední dobou. Neutral Mr. Green Brick Wall

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: st 6. říjen 2010 18:45
dělaj machry... Mr. Green

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: út 12. říjen 2010 23:18
a kdepak jsi se pecko zase toulal, že ti hrozili obuchama? Magor

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: čt 28. říjen 2010 00:20
Tak mně před chvilkou bylo zase vyhrožováno že dostanu obuškem přes hubu, když jsem jim řekl že jsou to pí.e zku.vené. Neutral Nechápu tu jejich drzost, že chtějí pořád vyhrožovat. Mr. Green Neutral

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: čt 28. říjen 2010 00:23
...se jim ani nedivím. Wink

cos zas dělal? O.O
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
NoArtist / NoName

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: čt 28. říjen 2010 00:38
Tak voni ve městě zastavovali auta, a já šel zrovna z hokeje, a viděl jsem je v akci, tak jsem tam na ně naběhl nóó, torchu jim nadat. Mr. Green

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: čt 28. říjen 2010 11:25
pecan: se jim nediv, za pravdu se každej zlobí Mr. Green
Zasláno: pá 29. říjen 2010 11:45
dneska jsem potkal fízláckou hlídku ve stříbrný oktávce s nápisy buzerovat a prudit v zhruba ve čtvrt na čtyři u nás na kruháku, blokovali jeden výjezd, svítili v tam v tom autě a zřejmě chrápali Mr. Green

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: pá 19. listopad 2010 23:49
Boha dlouho jsem se nepsal. Mr. Green Ale chtěl bych pochválit policajty ve švýcarsku, tam nemají takové vyžrané upocené mentály jak my v česku. Mr. Green Tam jsou to aspoň chlapi, urostlí a vypracovaní. Mr. Green Když mě dva drželi a třetí prohledával tak jsem si nemohl vynachválit jejich profesionalitu a kvalitní přístup, kterého se v čr asi nikdy nedočkáme. Mr. Green

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: pá 19. listopad 2010 23:52
pecane, cos to tam zase prováděl....?
NoArtist / NoName

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: pá 19. listopad 2010 23:55
Byl jsem na fotbále. Ale jen běžná kontrola, prý. Mr. Green Seděli jsme vklídku u Ženvského jezera (nádhera) a najednou přijela dodávka a už to jelo. Neutral Ona tam týden před náma hrála Moskva, a to byl prý bordel jaký nepamatují, tak teď už jsou asi opatrní a kontrolují takhle každého kdo se jim nelíbí no. Wink

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: pá 19. listopad 2010 23:59
Ta diskriminácija, že tě kontrolovali............ Evil or Very Mad
To bych jim hned jednu vrazil Mr. Green Angel

NoArtist / NoName

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: so 20. listopad 2010 00:00
To né. Mr. Green Nejsem magor, teda jsem. Mr. Green Ale tak průsery v jiném státu to radši ne, bych tam seděl do teď ne? Mr. Green Radši jsem dělal poslušného pecana, a ať si mě ti pánové teda ošahají. Mr. Green

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: po 22. listopad 2010 17:44
ty za chvíli poznáš všechny policajty v evropě!!! Magor Magor Magor a když budeš někomu vyprávět zážitky z cest, tak budeš akorát popisovat, jaké jsou kde policejní stanice... Laughing Laughing

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: ne 12. prosinec 2010 10:47
tak včera mě poprvé kontrolovali v autě... si mě odchytli takoví dva mladý řízci po zábavě (cca v 2.15), chtěli akorát vidět doklady, ani dejchnout mi nedali (a stejně já bych jim kšeft neudělal Mr. Green )

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: ne 12. prosinec 2010 12:13
To je divný, že Ti ani nedali dejchnout takhle v noci, to u nás dělaj snad po každý takhle v noci.. Spíš tady v noci nevidíš na silnici nikoho jinýho než policajty a taxíky Laughing Mně naštěstí ještě nestavěli Smile

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 12. prosinec 2010 21:18
Mě taky ne a to mam řidičák přes 2 roky Smile Ale kolega říkal, že nějaký jeho bejvalý spolužáci dělají policajty, a že to byli největší blbci ze třídy, a teď ho ještě prudili...

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: ne 12. prosinec 2010 23:03
já mám řidičák snad tři roky a taky mě ještě nikdy nekontrolovali.. Anxious

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 27. leden 2011 20:12
V TV jsem slyšel, že v Holandsku má odpovědnost za přestupky spáchané s vozidlem vždycky jeho majitel. A prý to pomohlo zmírnit následky dopravních nehod. Cože? To si dělají p*del nebo co? Vždyť to spolu vůbec nesouvisí, tak jak to můžou používat jako důvod, proč takovou krávovinu zavést? d'oh!

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: čt 27. leden 2011 20:40
mozna ze lidi min pujcujou auta a firemni se nepouzivaji:o)))
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.

Obrázek

Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: čt 27. leden 2011 21:02
mno hlavně v Holandsku to funguje tak, že NE že za přestupky nese zodpovědnost majitel, ALE majitel musí uhradit pokutu! Nějaký postihy (body třeba) jsou v případě neznámého pachatele prostě nepřidělené nikomu.

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: čt 27. leden 2011 22:40
tak maji lip ochoceny osoby blizky a tak. Proste calne majitel a s provozovatelem si to musi vyridit sam
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.

Obrázek

Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 15. březen 2011 18:00
dneska mě ty kurvy od městský policie vobrali vo 6 kil, zmrdi.... Brick Wall

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: út 15. březen 2011 18:46
cos dělal? Mr. Green

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 15. březen 2011 18:47
parkoval... jenže nějakej kkt si vymyslel, že odteď tam bude zóna, kde se musí parkovat jen s povolením (mno zrovna u vlakovýho nádraží to potěší). Tak jsme tam stáli 2, co neměli povolení a oba nás vymradli.

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: út 15. březen 2011 19:38
Dneska jsem se taky konečně "dočkal" .. jedu městem po okruhu, no a je tam semafor a tak si jedu, pár metrů od křižovatky, najednou oranžová.. tak si říkám, že než aby to do mě ten zezadu napálil, tak to projedu (jako asi každej).. no.. projel jsem to tak mezi oranžovou a červenou a samozřejmě mě ty ku*vy chytli hned za rohem, kde to vybírali.. v životě tam nestáli a tenhle tejden tam prej jsou už po čtvrtý.. d'oh! :-/ takže 2500kč a nejspíš 5bodů..

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 15. březen 2011 19:39
mno doprdele, to je nahovno den..... Brick Wall

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 15. březen 2011 20:40
U nás jsem po cestě z Prahy (ale až za Varama) viděl v sobotu v noci 2 "hlídky"... Nějak na jaře vylejzají...
Naštěstí nikde jinde po cestě nestáli, ani v těch místech, kdy jsem už nevydržel svoje předsevzetí, že pojedu předpisově... Mr. Green

Limens (+4)
VIP Bažant
Bažant

32 285,- VK
Zasláno: út 15. březen 2011 21:29
Když to tady tak čtu, tak musím zaklepat, teda spíš zabušit, až na jedno vyfocení ve Francii víc než půl roku zpátky jsem bez pokuty a bez bodů.

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: út 15. březen 2011 21:55
Moucha napsal:
Dneska jsem se taky konečně "dočkal" .. jedu městem po okruhu, no a je tam semafor a tak si jedu, pár metrů od křižovatky, najednou oranžová.. tak si říkám, že než aby to do mě ten zezadu napálil, tak to projedu (jako asi každej).. no.. projel jsem to tak mezi oranžovou a červenou a samozřejmě mě ty ku*vy chytli hned za rohem, kde to vybírali.. v životě tam nestáli a tenhle tejden tam prej jsou už po čtvrtý.. d'oh! :-/ takže 2500kč a nejspíš 5bodů..
Hele, pokud jsi jel opravdu hraničně na oranžovou tak bych zkusil správní řízení (pokud jsi to neplatil na místě) Wink Podáš vysvětlení - byl jsi ohrožovaný za sebou jedoucím vozidlem ignorující bezpečnou vzdálenost mezi vozidly a projel jsi na oranžovou, během které se má vyklidit křižovatka a při brzdění bys zastavil za čárou v křižovatce...
NoArtist / NoName

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: út 15. březen 2011 22:06
No.. my byli dva, co to tak ještě stihli.. já byl taky nalepenej na něm, zkrátka typická situace na budějckých silnicích.. kdyby to zabrzdil ten přede mnou, tak bych byl taky v něm.. Takže mi ještě daj nějakou pokutu za nedodržení vzdálenosti.. já se s nima hádat nějak nechci, protože vím, že tam ta červená už nejspíš byla.. tak půl sekundy, ale byla..

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 6. listopad 2011 02:08
Juhů, poprvé mě zastavili policajti! Mr. Green A samozřejmě, že jsem neměl malej techničák. Ale když jsem asi čtvrt hodiny hledal, tak mi řekl, že mám hezkou samolepku, ale chybí mi tam policajt, a že si mám ty doklady dát do pořádku a můžu jet Mr. Green

Cherokee007 (+5)
VIP Řízek
Řízek

48 232,- VK
Zasláno: ne 6. listopad 2011 11:54
Tak to my naštěstí vše máme, ale jestli tahle samolepka pomáhá, tak si jí také pořídím Very Happy
Nexus 5 Lollipop coming soon Nexus 6

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: po 7. listopad 2011 19:25
Tak dneska jsem zas potkal měřící měšťáky... To je už po druhý za 5 dnů.

Cherokee007 (+5)
VIP Řízek
Řízek

48 232,- VK
Zasláno: út 8. listopad 2011 08:58
Máš na ně nějaký štěstí, ale i tady v JH je jich poslední dobou moc a většinou u přechodu po kterém nechodíme, ale nyní musíme a pěkně nás to štve Sad
Nexus 5 Lollipop coming soon Nexus 6

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 19. březen 2014 17:33
To je dobrej měšťák, z toho by si měli vzít všichni příklad.
http://policejnidenik.cz/2014/03/video-straznik-za-rok-petkrat-pomohl-zachranit-lidsky-zivot/

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: út 22. duben 2014 21:25
vy potkáváte měštáky. u nás v těšíně co druhý den den dělá manévry dopravka. před dvěma měsíci dostali dvě nová auta, tak řádí....jak jsem slyšel, tak teprve od nového roku je u nás dopravka jako nová pobočka. před tím tu byli jen pochůzkáři a kriminálka. a dobře že ji tu dali. poláci jezdí jak prasata a dnešní autoškoly dají řidičák každému. pak se divíš, že jedeš po městě padesát a dvacet metrů před křižovatkou ti nějaký idiot nedá přednost z vedlejší, tak hupneš na brzdy. pak se za debilem sereš třicítkou, protože se nedá předjet, a ten idiot si myslí, že na tom strašně ušetří, když nejede po městě padesát, ale třicet. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad lidi fakt neumí počítat...

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: so 15. duben 2017 11:08
Jsem si myslel, že ta mapa Speed marathonu je jen orientační, tak jsem jeden bod pro prdel bouchnul tady před náš dům, na místní komunikaci (kde projedou 4 auta denně). Ten bod prošel nějakým tím jejich ověřovacím algoritmem.
Mno a před chvílí tu objížděla policejní dodávka a chtěli tu fakt měřit... Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 5. listopad 2018 08:20
Dneska jsem jel do práce a za městem jsem najel za policejním autem. Je to silnice první třídy, co má 2+2 pruhy oddělený svodidly, tak tam každý jezdí jak blázen, průměrná rychlost aut tak 110... Tak dneska se jelo předpisově 90. Až do Varů. A skrz Vary všichni 70. A na kousku rychlostní silnice za KV všichni poctivě 110. Mr. Green A ti, co předjížděli, začali rychlost dodržovat, jakmile bylo policejní auto na dohled. Magor

Ale řeknu vám, když se jelo takhle předpisově, tak se ta silnice pěkně štosovala. Shhh

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: po 5. listopad 2018 19:25
Mě nějak začali stavět, za posledních 14 dnů 2x. Ale tak aspoň nemají čas prudit někoho jinýho. Smile

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: út 6. listopad 2018 10:11
Vypadáš podezřele, no.. Very Happy

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Státní úřady