Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Poradna o elektronice a počítačích

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 395, 396, 397 ... 482, 483, 484  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika

Chytne se Poradna?

Hlasování ukončeno 27.12.2006 20:58
Ano:
75% 75% [ 9 ]
Ne:
16% 16% [ 2 ]
Jdi raději jinam (třeba www.zive.cz):
8% 8% [ 1 ]
Celkem hlasů : 12 / Hlasujících: 12
p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
890 560,- VK
Zasláno: ne 28. říjen 2012 11:36
Jeníku, možnost připojit k tomu flashku není mass storage, ale USB host.... I když je pravda, že si to všichni pletou...

Jinak mě docela dostalo, že Windows 8 Pro tablety budou mít prý i větrák... Very Happy
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: ne 28. říjen 2012 22:24
ja by som spravil hliníkové telo ktoré by pekne hrialo Smile Very HappyVery Happy
Obrázek

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

Věk: 34 let
53 388,- VK
Zasláno: po 29. říjen 2012 00:30
p!p@ napsal:
Jeníku, možnost připojit k tomu flashku není mass storage, ale USB host.... I když je pravda, že si to všichni pletou...

Jinak mě docela dostalo, že Windows 8 Pro tablety budou mít prý i větrák... Very Happy

Tak to je jasné, všechno kromě ARMu buzde mít pravěký větrák Mr. Green
Mr. GreenMr. GreenObrázek Obrázek Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 29. říjen 2012 17:23
pipa: to samozřejmě vím, ale ta otázka byla položená tak, že nebylo úplně jasný, "z jaký strany" se na to ptá. Smile
Ale celkem bych předpokládal, že flashku k tomu připojit půjde, ale jako mass storage vůči počítači to fungovat nebude.
Když si propojíš dva počítače přes USB, tak se taky nebude jeden tvářit jako flashka. Smile (tedy pokud mezi tím nebude nějakej čip, kterej tyhle věci zařídí) A vzhledem k tomu, že RTčka jsou ještě omezenější než normální Windows...
Zasláno: st 31. říjen 2012 09:41
Neexistuje nějaká utilitka, která by mi ukládala do nějaký složky na HDD soubory, který ukládam na síťový disk? Jako takový mirror. Když něco uložím do U:\projekt\tabulka.xls, tak aby to automaticky uložilo to samej soubor třeba do C:\zaloha\projekt\tabulka.xls... a dělalo to pro všecky soubory, nejen excel, ale i word, autocad, notepad....
Ale je potřeba, aby to fakt kopírovalo to, co uložím já, protože na tom disku dělá hromada dalších lidí a mně zajímá jen těch mých pár MB, ty ostatní GB ne... Smile
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

53 388,- VK
Zasláno: čt 22. listopad 2012 13:45
Mám tady počítač a ten y ničeho nic neche najet, nic neukayuje na monitoru. při yapnutí dlouze pípne (da se podle toho tonu pipnuti zjistit o co jde? jaka to je chyba?
Mr. GreenMr. GreenObrázek Obrázek Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 22. listopad 2012 14:40
Najít si manuál od základní desky a v něm najít nějaký "Beep codes" nebo něco takovýho. To ti prozradí, co to pípnutí znamená.

Případně:
http://www.computerhope.com/beep.htm
http://www.5starsupport.com/info/beep_codes.htm
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: so 24. listopad 2012 00:48
nezdar lidi. dnes jsem tu jen na skok.
potřebuji po vás big radu. při zapnutí noťasu se mi po biosu objeví hláška " turegopt program not found location - skipping autocheck".
co to znamená a jak se toho zbavit? Think
vysvětlení prosím jak pro idiota Brick Wall , odborné názvy a počítačová hantýrka mi nic neříká.

zatím moc dík a pa pusinky Twisted Evil

ps: na tom noťasu je instalovaný od novoty win7 a začalo to dělat po tom, co jsem pomocí avg udělal pořádek v kompu. je pravda, že se komp cca o 40-50% zrychlil, ale začalo to psát ten nesmysl

24.11.2012 06:12 - Přesunuto z tématu "Microsoft"; jenda^^
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: ne 25. listopad 2012 05:34
Zahodit TuneUp Utilites nebo použít program Autoruns a tady ten program "turegopt" najít a zakázat.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: ne 9. prosinec 2012 00:28
vedel by toto niekto hacknuť ? niekde v kóde určite bude uložená pozícia darčekov

http://www.darcekyvuliciach.sk/

podelím sa o výhru !
Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 396 z 484