Zasláno: po 27. září 2021 12:04
Fungovala v pořádku se starým routerem od ASUS. S novějším modelem od ešusu blbne. Bohužel nemá LAN rozhraní, a tak ji nemůžu připojit kabelem.
Sice jsem teď nic moc netisknul, ale pravděpodobnost, že by se rozbila v období výměny routeru, je značně nízká. Nebo přišel nějaký úžasný update Widlí.

Zasláno: čt 7. říjen 2021 07:53
Jak mi tu někdo doporučoval zkusit VPN, abych se protuneloval z NASu - nefunguje - neproleze skrz router
A tiskárna se buďto totálně rozjebala nebo Bill aktualizací dokurvil ovladače. Pořád se odpojuje. Při další návštěvě je nainstaluji na pracovní notebook, kde ještě nebyly, abych měl jistotu. Plus zkusím tiskárnu připojit přes USB do NASu. Když byla k němu připojená po Wifi, blbla stejně.

Zasláno: po 21. listopad 2022 11:25
Koukám, že FreeRapid už je ve věčných lovištích a nedá se s ním stáhnout ani video z youtube. Jaksi je jeho web mimo provoz.

Zasláno: pá 30. prosinec 2022 10:49
Hodiny v metostanici se řídí podle signálu DCF77. Avšak už pár dní přijímají naprosto nesmyslný čas, podle kterého je 27.10.2090 a asi o 3h 10 minut víc.
Zkusil jsem různé polohy sondy, co přijímá čas, bez výsledku. Stejnak vypnout a znovu zapnout meteostanici. Beze změny.
NoArtist / NoName