Jo, to mě říkali i kámoši, co už posilují dlouho. Tak to se mám zítra na co těšit
Zasláno: čt 27. duben 2006 16:39
Dneska ráno jsem skoro nevstal Teď už je to lepší, ale ráno jsem musel mít ruku pořád pokrčenou, ani honit nešlo
Odpoledne jsem šel zase s klukama do posilky. Tentokrát jsem jel hlavně nohy a trochu břicho. Doufám, že se zítra pohnu, abych mohl jít zas
Tak jsem začal krásně s posilováním, ale co je stavba, tak jsem rád když se najím a lehnu! Byl jasem naposledy minulý pátek Zítra snad!? Jinak nic neberu. Piji jen cosi co mi tam daj a tyčinku! Potřebuji zatím jen zpevnit svalstvo. Pak se snad dokopu k něčemu většímu.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Já jsem nic nebral, ale teď jsem začal před posilováním žrát nějaký tyčinky na lepší spalování tuků a po posilování proteinový tyčinky...prý to k něčemu je. A piji většinou Kombajnérku (nebo jak se to jmenuje) - zelená limonáda, co tam prodávají. A párkrát jsem si dal jonťák.
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.