Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: so 26. prosinec 2009 20:39
S tou barvou je to dost k naštvání. Na mým monitoru je to přesně podle mých představ. Na notebooku to je spíš do fialova a jinde jsem to raději zatím neviděl.
Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: so 26. prosinec 2009 20:57
Já musím Jendu jednoznačně pochválit. Odvedl velmi dobrou práci. Bude to chtít ještě hodně věcí doladit, ale už bez toho je VSN o hodně lepší, než dosud.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.
Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..
826 606,- VK
Zasláno: ne 27. prosinec 2009 17:13
Tákže, právě jsem snad dopiloval automatický vejplaty, který by se měly dávat každýho prvního.
Jak to teď vypadá?
Návštěvnost
Za jeden den návštěvy se počítá 25 VK
Když budete chodit celý měsíc denně, k penězům za den se přičítá bonus 5000 VK
U těch je to složitý na popsání. Je to zkrátka tak, že čím víc příspěvků napíšete, tím víc VK dostanete, ale čím víc jich je, o tolik pomaleji narůstají:
Popis:
kód:
n = počet příspěvků
Do 10 příspěvků: n × 20 VK
Do 50 příspěvků: 200 + (n - 10) × 16 VK
Do 100 příspěvků: 840 + (n - 50) × 12 VK
Do 200 příspěvků: 1440 + (n - 100) × 8 VK
Do 350 příspěvků: 2240 + (n - 200) × 6 VK
Do 500 příspěvků: 3140 + (n - 350) × 4 VK
Nad 500 příspěvků: 3740 + (n - 500) × 2 VK
Protože to vypadá dost složitě, dal jsem to do grafu pro lepší představu
Graf:
Články
Za každý článek dostanete 1000 VK
Záznam v kalendáři akcí
Za každý záznam dostanete 500 VK
Čtenářské zprávy
Za každou čtenářskou zprávu dostanete 250 VK
Zatím to není odsouhlasené panem prezidentem Bohem Romulem, ale pokud se nevyjádří do konce měsíce, tak prvního se budou rozdávat odměny podle tohohle popisu. (A nebo taky ne, jestli jsem v tom kódu udělal nějakou chybu )
Ta světlá není úplně špatná (ta tmavá je zas moc tmavá, kdyby se černá prohodila s červenou tak by to bylo ok), ale je to prostě takové neohraničené, beztvaré, nevím jak to jinak říct, není poznat kde končí seznam příspěvků a kde už začínaj články, tlačítka apod.
Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: po 28. prosinec 2009 18:17
hele jendo napadla mne moc hezka vec , kdyz dodju na VSN a koukam ze nove prispevky tak se mi zobrazijou jen ty nove , a kdyz odpovim na nejakej , tak se mi zobrazi vratit se do topicu nebo chod na hlavni stranku ,, nemuze se mi zobrazit treti nabidka jit na nejnovsi neprectene prispevky ? jako k prvnimu kroku ??
826 606,- VK
Zasláno: út 29. prosinec 2009 01:59
Tak jsem udělal takovej pokus, kterej na hlavní stránce "cvakne", když přibyde novej příspěvek. Vypnout to kdyžtak můžete ikonkou nad seznamem aktuálních témat... Uvidim, kolik z aktivních lidí si to vypne a podle toho rozhodnu o osudu týhle featury
826 606,- VK
Zasláno: ne 3. leden 2010 01:20
Protože se to nastavení ukládá do cookies, takže to vydrží jen nějakou chvíli. Netušim, jaká je defaultní trvanlivost cookies
A černou nereklamovat... Je to pokusná verze a cokoliv se udělá, se dělá bez ohledu na ní...
Při příštím načtení CSS ses Ti pravděpodobně vymrví tlačítko "odpovědět", protože jsem si s ním hrál.
826 606,- VK
Zasláno: ne 3. leden 2010 01:22
Až se doladí bílá VSN, tak budou další templalte. Třeba i růžový s kytičkama, když budeš chtít. Ale zatim buď rád, že jsem udělal aspoň tuhle...
//Moucha: teď je to zatím finální, pokud si někdo nebude stěžovat (a když si bude stěžovat, tak když ta stížnost nebude v černým template)
Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: po 4. leden 2010 20:26
nebudu číst všech sedm stránek, které jste tu napsali. takže jestli se po někom opakuji, pak sorry. to bílé pozadí je moc světlé, dal bych to lehce do šeda, ale ne moc. a ta grafika keců je taky trochu divná. kapku to stahuje oči a strácí se mi řádky. a to vidím až moc dobře. proto jsem dal hodnocení za "2". jinak je to pěkné. gratuluji
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: po 4. leden 2010 20:28
Ale hlavně, Jendo, chudák můj slon, před tím bylo červené pozadí, tak jsem mu uděla červené, když mi server a browser nechtěl vzít to transparentní. Ale co teď?!
51 277,- VK
Zasláno: po 4. leden 2010 20:29
i růžová to může být, tada dydy (ilona csáková)
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
826 606,- VK
Zasláno: po 4. leden 2010 20:32
drutek: Tmavší verzi zapneš/vypneš timhle: http://www.vysemnesmite.cz/vlozit.php?mode=theme_switch
Ale je to jenom testovací, takže bez záruky 100% funkčnosti. A příspěvky jsou tam zatím stejnýma barvama jako na světlý verzi.
51 277,- VK
Zasláno: po 4. leden 2010 20:33
tak to potom dělá to bílé pozadí. zkusím to teda změnit
Zasláno: po 4. leden 2010 20:35
řekl jsem lehce do šeda!!! ne do cigánské!!!!
826 606,- VK
Zasláno: po 4. leden 2010 20:37
To není verze dělaná na míru Tobě, ale verze pro remcaly, kterým se nelíbí světlá že "jim to rve oči"
Zatím ještě není dodělaná ani světlá - ta hlavní barva - VSN2, takže nemá cenu dělat hromady dalších variant, protože by se při každý změně musely překopávat všechny
51 277,- VK
Zasláno: po 4. leden 2010 20:38
myslím, že když jsi takový machr, ta to uděláš tak, aby si každému zobrazovala barvy, kterou si nastaví
Možnost si každý upravit barvu pozadí by bylo dobrý, ale jsem rád že ta červená je světkejší. Opravdu to bylo moc.
Jen mne mrzí že mi z lišty zmizela stará ikonka a jsou tam ty čeveno černý postavičky!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
68 462,- VK
Zasláno: čt 7. leden 2010 23:49
OMVSNG, takova sračkova farba, ako LG Chocolate
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
826 606,- VK
Zasláno: pá 8. leden 2010 01:16
Já věděl, proč jsem se nikoho neptal, když jsem to udělal bílý. Protože vám se furt něco nelíbí. Je mi jasný, že až budou na výběr 3 verze, tak se vám stejně něco nebude líbit.
68 462,- VK
Zasláno: pá 8. leden 2010 09:02
Pindam len preto, že default biela je zatiaľ ta najlepšia a dalej to už ide z kopca
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
51 277,- VK
Zasláno: pá 8. leden 2010 20:27
ten poslední návrh je furt lepší, než celé bílé nebo celé černé
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8DalšíPoslední [vše]
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.