To s tím Švejnarem nemyslíte vážně že ne?Ten co před 4rokama tvrdil, že je ve výboru udělování nobel cen a když se o to někdo zajímal, tak ho tam nikdo neznal.Nemluvě o to jak si ho tam ti dva .... Sobotka a Paroubek chtěli natlačit.A Fischer?Nikdy nic neudělal nemluvě o tom, že je to bývalý komunista...
Věk: 33 let
226 121,- VK
Zasláno: ne 19. únor 2012 11:26
Mně to tak jedno není, nechci, aby tam byla nějaká loutka, která bude podepisovat cokoliv EU řekne.. Chci někoho, kdo bude nějakým způsobem hájit český zájmy..
Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: ne 2. listopad 2014 21:59
Zeman se zas někde vytáhl. Nejdřív leze do zadku rusku, pak číně, pak dává státní vyznamenání nějakým trapným zpěvákům a režisérům, teď mluví v rádiu jak dlaždič... Vidíte to, kundy. Kdybyste všichni volili toho modrýho, nemáme tak zkurvenýho prezidenta.
Fakt jsem si po volbách říkal, že to třeba nebude tak zlý, jak si myslím... Ale ono to je ještě horší. Stydím se za našeho prezidenta.
Věk: asi 27 let
904 906,- VK
Zasláno: po 3. listopad 2014 08:42
Přesně tohle jsem čekal když lidi začli vymrčovat přímou volbu... že to vyhraje nějakej "člověk z lidu"... Vždyť co jste čekali, tohle Zeman dělával i když byl premiérem... Alespoň je sranda...
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.