Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Prvý sexuálny zážitok

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Zážitky se ženami
Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: st 14. září 2005 17:42
Ja som bol jeden čas v štádiu,že som čakal zo dňa na deň kedy,ale potom ma to prešlo-sú aj dôležitejšie veci Cool Mr. Green
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

andree (0)
Myš
Myš

10 000,- VK
Zasláno: čt 15. září 2005 11:41
pani, prisiel aj loozer - 21 & still nothin' Angel

koscik (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: čt 15. září 2005 11:45
andree napsal:
pani, prisiel aj loozer - 21 & still nothin' Angel

21 let nebo pokusu?
One world, one soul.

Anonymní (0)

0,- VK
Zasláno: čt 15. září 2005 13:04
21 pokusov, to uz by som bol taky mensi asocial, nie? Very Happy teda, dufam ze sa nepocitaju tramvajove a metrove lasky Drool Smile

Bob (0)
Myš
Myš

10 000,- VK
Zasláno: čt 15. září 2005 13:32
Jakej loozer? Prosimte Smile to prece neni zadnej loose - myslim ze tenhle skill neni o tom, kdy to das poprve, ale v cloveku. navic se to uci rychle Smile)), takze naskoky se smazou hned.

Myslim ze ja sem to odjistil taky v 21 a teda zazitek to byl docela drsnej. Kdybych napsal ze sem to mel poprve v pokoji plnym lidi, malokdo by uveril...

Bob

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: čt 15. září 2005 20:31
Bob napsal:
Jakej loozer? Prosimte Smile to prece neni zadnej loose - myslim ze tenhle skill neni o tom, kdy to das poprve, ale v cloveku. navic se to uci rychle Smile)), takze naskoky se smazou hned.

Myslim ze ja sem to odjistil taky v 21 a teda zazitek to byl docela drsnej. Kdybych napsal ze sem to mel poprve v pokoji plnym lidi, malokdo by uveril...

Bob
Shocked Nechtěl bys to trošku rozvést? To je zajímavý... Smile
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Bob (0)
Myš
Myš

10 000,- VK

rozvod

Zasláno: čt 15. září 2005 20:45
Dobrý rozvedu Smile...

Na akci (rozuměj disko, ale byla tam většina školy), jsem se pěkně sestřelil (taky to byla dobrá akce!) a tak jsem ztratil veškerý ostych ke slečně, co se mi par měsíců líbila (a já se líbil jí).

Jelikož to nebylo v dosahu mého bydliště, spalo se na koleji, ale v tom kolejním pokoji samozřjmě byli všichni známí ze třídy. Nespočítám kolik panáků jsem dal, páč jsem potom ani neměl v úmyslu to "ustát" a bejt použitelnej... Slečna měla taky upito, dopotáceli jsme se na kolej snad jako poslední...

Nejsem si jistej, ale myslim že proběhlo něco nepříjemnýho šavlovitýho na záchodě, pak možná čištění zubů no a potom jsem skočil do postele, kde jsem už ovšem nebyl sám.

Kluci a holky okolo se asi zavrtali do spacaků, zato já se přikryl slečnou Smile Bylo to rychlý a bezbolestný (v podstatě mě znásilnila). Ráno jsem ji neřek ani slovo, protože jsem si vůbec nebyl jistej co se v noci doopravdy stalo. Ale pak mi to nějak naskočilo a naštěstí všechno v poho. Dokonce jsem s ni nějakej čas byl, ale to zas až jindy Smile

No ale jako 1. zážitek docela drsný. Těch lidí tam bylo tak 8 na 3m čtverečních Smile Sám jsem tomu nevěřil.

Bobík

koscik (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK

Re: rozvod

Zasláno: čt 15. září 2005 20:59
Bob napsal:
Dobrý rozvedu Smile...

Na akci (rozuměj disko, ale byla tam většina školy), jsem se pěkně sestřelil (taky to byla dobrá akce!) a tak jsem ztratil veškerý ostych ke slečně, co se mi par měsíců líbila (a já se líbil jí).

Jelikož to nebylo v dosahu mého bydliště, spalo se na koleji, ale v tom kolejním pokoji samozřjmě byli všichni známí ze třídy. Nespočítám kolik panáků jsem dal, páč jsem potom ani neměl v úmyslu to "ustát" a bejt použitelnej... Slečna měla taky upito, dopotáceli jsme se na kolej snad jako poslední...

Nejsem si jistej, ale myslim že proběhlo něco nepříjemnýho šavlovitýho na záchodě, pak možná čištění zubů no a potom jsem skočil do postele, kde jsem už ovšem nebyl sám.

Kluci a holky okolo se asi zavrtali do spacaků, zato já se přikryl slečnou Smile Bylo to rychlý a bezbolestný (v podstatě mě znásilnila). Ráno jsem ji neřek ani slovo, protože jsem si vůbec nebyl jistej co se v noci doopravdy stalo. Ale pak mi to nějak naskočilo a naštěstí všechno v poho. Dokonce jsem s ni nějakej čas byl, ale to zas až jindy Smile

No ale jako 1. zážitek docela drsný. Těch lidí tam bylo tak 8 na 3m čtverečních Smile Sám jsem tomu nevěřil.

Bobík

Tak tomu rikam stesti v nestesti Mr. Green
One world, one soul.

Bob (0)
Myš
Myš

10 000,- VK
Zasláno: pá 16. září 2005 12:17
No jak se to vezme. Svou 1. noc bych si predstavoval trosku mirnejsi nez byla tahle. Ale jako zazitek dobry Smile B

mina (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: pá 16. září 2005 12:54
Shocked Shocked
pěkný
Taková tvrdá realita o tom jak člověk míní a život mění, neníliž pravda? Dance
BTW já si ten svůj představoval taky jinak Shhh
on les aura!

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Zážitky se ženami