Zasláno: út 15. duben 2008 17:13
Punk vnímám tak poslední dva roky co se do něj synek zamiloval a přišel domů s čírem a posledního půl roku, co zpívá se začínající punkovou kapelou, tak to prožívám trošku intenzivněji. Jsou tam skupiny, které mám ráda a i ty co nemusím. Punk je hodně široký pojem, ale já nejsem odborník.
Poučila jsem se i o nepříjemných věcech, které jsou kolem, když syna napadli na ulici dva neonacisti a já jsem si z nemocnice odnášela jeho šaty nasáklé krví... Když jsem s ním jela na koncert do Mostu, který nakonec zrušil majitel restaurace, protože dostal výhružný dopis...
Ale seznámila jsem se s jeho přáteli a překvapeně jsem zjistila, že to nejsou jen kluci školou povinní, ale i lidé mého věku, a že to jsou skvělí a pohodoví lidé. Moc výborně jsem si pokecala se zpěvákem ze Spínacího špendlíku, kteří také měli hrát v tom zrušeném Mostě - koncert sice padl, ale my jsme se nakonec všichni sesedli v jiné hospodě a prokecali celou noc. Takže to nakonec těm, co nám to chtěli zkazit zase tak moc nevyšlo...
Kluci jedou dál - minulý týden hráli v Lomnici a tuhle sobotu to snad konečně vyjde v tom Mostu. Napsala bych jméno skupiny, ale nevím - je tu povolená reklama?