Zasláno: so 29. květen 2010 23:09
Krnov 2007 Bitva pěti armád. 4 hodiny ráno - za 3 hodiny musím vstát a připravit se na bitvu. Mám kruhy pod očima a ne a ne usnout. Kousek od našeho stanu hraje jakýsi exot na kytaru a huláká na celé široké okolí. Spát se nedá ani omylem. nakonec začne hrát od kabátů "Na sever" zpívá nádherně a v tu chvíli mu odpouštím úplně všechno....
Druhý den jsem svědkem této scény:
Po letech jsem se dozvěděla, že ten trpaslík v košíku. Byl ten nezničitelný zpěvák v noci. A jeho jméno jest Horset Můj syn se seznámil se skupinou Barbar Punk a s překvapením zjistil, že se s těmi kluky vlastně zná z larpů.

Pomohl jim zařídit koncert v Praze. Byla jsem na něm a moc se mi líbil. Horset mi vyrazil dech, když mne přivítal slov: "Ahoj holka, dlouho jsem tě neviděl...." a dal mi pusu. Takže OK jsem hodně ovlivněna tím, že kluky znám osobně a jsou mi hoooodně sympatičtí. A takový Horset je legenda všech larpů je to natolik zvláštní človíček, že lidé co ho znají se dělí na 2 skupiny. Na ty co ho nenávidí a na ty co ho milují.
Jedna z běžných Horsetových akcí:
Podle vyprávění to bylo tak: Horset našel starou rozbitou lanovku, přes varování se rozhodl na ní svézt. Pochopitelně uvízl v polovině. Nějak se mu podařilo se doplácat až nad vodní hladinu. Tam si ho všimla rodinka, která se projížděla na šlapadle. Zajela k němu a on se spustil na šlapadlo a usadil se. Malá dcerka jeho zachránců se usedavě rozplakala. Horset se na ni podíval a řekl: "Neplač holčičko. Víš kdo já jsem? Já jsem HORSET !!! a holčička přestala plakat.....
Tolik ke zpěvákovi.
A teď konečně návrat k temetu topiku - punk.
První videoklip.
Další najdete pod Barbar Punk
Já vím na zlatého slavíka to ještě není, ale když já je mám ráda

Jsou to fajn cvoci