Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Rande

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Rady o ženách
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: so 30. leden 2010 02:05
A dopr... d'oh! Ale zas jí prý přišlo roztomilý, jak jsem byl v rozpacích, takže nevadí Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

patokorela (+4)
Profesorka
Ženská
Ženská

Věk: asi 36 let
15 502,- VK
Zasláno: so 30. leden 2010 02:09
Prosimtě to musíš vycítit ty jestli je ta správná chvíle nebo ne .... to je jako s nepsanym pravidlem třetího rande ... každej na to jde jinak a někdo je připravenej už na prvnim rande a někdo až na nějakym dalšim Think

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 30. leden 2010 02:10
Tak třeba další vůbec nebude. Ale zase říkala, že spolu někdy zajdeme do kostela, tak to možná něco může naznačovat... Mr. Green

patokorela (+4)
Profesorka
Ženská
Ženská

15 502,- VK
Zasláno: so 30. leden 2010 02:11
Jo, že Tě potáhne k oltáři Laughing

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: so 30. leden 2010 02:23
bóže d'oh! z toho nic nebude. kostel Zvracím první pusu jí díky tomu můžeš dát až tak za půl roku Evil or Very Mad ale na tvář bys mohl už přístě. pch, věřící Brick Wall
//tady na tomhle je vidět, proč tyto holky mají problémy se seznámením. tato je věřící. a bude chtít skoro se vším počkat až po svatbě (a to nikoho dlouhodbě nebaví), a proto je sama
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 30. leden 2010 02:32
Michale, jsem velice rád, že máš naprosto jasno, i když o ní nevíš vůbec nic kromě toho, že jí mam rád a možná jsi viděl její fotku... Wink

patokorela (+4)
Profesorka
Ženská
Ženská

15 502,- VK
Zasláno: so 30. leden 2010 02:36
Co máš proti věřícím .... náhodou já jí byla taky Angel a prostě se řídí zákonem desatera.... i když ...

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: so 30. leden 2010 07:34
michalkopecky napsal:
bóže d'oh! z toho nic nebude. kostel Zvracím první pusu jí díky tomu můžeš dát až tak za půl roku Evil or Very Mad ale na tvář bys mohl už přístě. pch, věřící Brick Wall
//tady na tomhle je vidět, proč tyto holky mají problémy se seznámením. tato je věřící. a bude chtít skoro se vším počkat až po svatbě (a to nikoho dlouhodbě nebaví), a proto je sama

mohu potvrdit. taky jsem měl problém s jednou zažranou katoličkou. o katoicích se říká, že jsou horší než jeháči. a mohu potvrdit.
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: so 30. leden 2010 11:11
jenda^^ napsal:
Michale, jsem velice rád, že máš naprosto jasno, i když o ní nevíš vůbec nic kromě toho, že jí mam rád a možná jsi viděl její fotku... Wink
Jendo, soudím to podle toho kostelu. kdyby mi totiž holka řekla, že se sejdeme v kostelu (a to kvůli něčemu s vírou a né že se jí libí třeba ta katedrála), tak bych hned zatáhl za ruční brzdu. Pokud je opravdu pravověrná řídící se 100% desaterem a biblí - jedno jestli katolička, pravoslavná, nebo protestantka, tak se s ní budeš minimálně muset zasnoubit, abys s ní mohl trávit čas. A chtít se sejí hned podruhý v kostele vypovídá spíš o té pravověrné variantě. Minimálně tě bude po pár týdnech, i kdyby nic jiného, štvát s tím chozením do kostela, protože ti to nic, jak předpokladám, říkat nebude. Pár krát jsem se byl podívat na půlnoční. Sice varhany hezké, ale to předtím d'oh! ...

//pár takových věřících jsem taky potkal. a nechtěl bych. naštěstí to byly jen kamarádky, kolegyně nebo spolužačky
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: so 30. leden 2010 11:28
hmmm.. něco stejnýho jsem taky zažil.. taky jsem měl rande s jednou holkou, co byla věřící, a po prvním rande jsem z toho vycouval.. brala to moc vážně, taky mě chtěla brát do kostela.. a co bylo nejlepší, tak poslouchala white metal.. Slinták ale jinak byla fajn... lepší, než takový ty namyšlený pipiny.. Rolling Eyes
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Rady o ženách
Strana 9 z 12