Zasláno: čt 14. říjen 2010 00:37
Já tuhle společnost asi fakt nechápu...
Před chvílí jsem ve zprávách zaslechl, že v Německu sílí pravicově extrémistický názory, že 10% Němců by nejradši vyhnali cizince ze země apod...
Já nevím, co si o tom myslíte vy, ale podle mě by se mělo řešit, proč sílí... Jestli se cizinci chovají jako hovada, vnucujou jim svoje náboženství, nic nedělají a jen kradou, tak s tím něco dělat a nepodřizovat se jim...
Ale co udělají oni? Zaplatí si nějakou akci, kde budou z Facebooku a podobných stránek vymazávat "nacistický" skupiny, kde se ti nespokojení hromadí, a vysvětlovat jim, že cizinci jsou dobří a moc fajn a tak je mají mít rádi, i když nepracují a žijí z jejich peněz...
No je tohle normální? Čeho tím asi dosáhnou? Maximálně toho, že se budou scházet a domlouvat se někde jinde, kde jim na to stát nepřijde...
Ani bych se nedivil, kdyby právě z tohohle časem vzešel další "Hitler", kterej by začal to začal řešit nějak "líp" než jen říkat, že je všecko v pořádku a cizince mají mít rádi, protože to, že kradou a nic nedělají, je v pohodě.
Přitom by stačilo nesnažit se furt lézt do prdele všem možným organizacím, uniím, ochráncům a dalším lidem, kromě vlastních občanů...