romulus (+28)
Občasný energitŠéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Rekonstrukce
Zasláno: ne 12. srpen 2007 13:16
VSN nám trošku zestárlo, trošičku usnulo atd. Mám hodně nápadů, jak VSN podstatně zlepšit a přizpůsobit tomu, že jeho směřování je teď trošku jiné, než jsme si mysleli původně.
Sice jsem chtěl nové náměty probírat na srazu, ale myslím, že by bylo dobré začít trošku dopředu, ať máme náskok. Budu tady postupně "vypouštět" některé náměty a rád bych k nim slyšel vaše názory. Vzhledem k tomu, že zde chci řešit víc věcí, každé oblasti dám nějaký tučný nadpis, který bude tuto oblast shrnovat.
Úvodní strana
Nejdřív bych začal u úvodní strany, kterou bych přepracoval, protože se nám nedostává článků, které tak teď zabírají neprávem tolik místa. Více místa dostane především fórum (upoutávky na nové zajímavé diskuse), přehled přihlášených členů VSN, žebříčky různých on-line (hlavně "forum based") her a vůbec aktuální dění na stránce.
Znamenalo by to v první řadě to, že zmizí levé menu, odkazy na články se posunou mnohem níž a nad tím se objeví věci, o kterých jsem psal v předchozím odstavci.
Takže co vy na to?
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.
Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..
Příspěvek upravil 2× romulus, naposledy pá 31. srpen 2007 12:31.