Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Revisionismus

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Politika
trodas (+1)
Bažant
Bažant


Příspěvky: 120
Bydliště: Prerov
10 000,- VK

Revisionismus

Zasláno: ne 30. říjen 2005 13:34
Aneb jak se rovnez rika hledani pravdy...

Jürgen Graf

Intelektuální dobrodružství, které změnilo můj život

Narodil jsem se 15.srpna 1951 ve švýcarské Basileji. Můj otec byl zaměstnán v bance, matka v domácnosti. Oba jsou stále živí a zdraví, můj otec, který 12. prosince 2000 oslavil 80.narozeniny, odešel do důchodu už před mnoha lety.

Po ukončení školy jsem studoval na basilejské univerzitě francouzštinu, angličtinu a skandinávskou filologii. V roce 1979 jsem získal vzdělání, které mě opravňovalo vyučovat jazyky. V roce 1982 jsem odešel do jihovýchodní Asie a vrátil jsem se až v roce 1988, protože jsem vyučoval němčinu na univerzitě v Taipeh na Taiwanu. Předtím, než jsem se ve Švýcarsku v roce 1990 vrátil ke svému původnímu povolání, tak jsem získal profesionální zkušenosti v určitých oblastech, které nesouvisí s vyučováním. Do března 1993, kdy jsem byl propuštěn v důsledku publikace mé první revizionistické knihy, jsem vyučoval latinu a francouzštinu v Therwile, malém městě nedaleko Basileje.

V říjnu 1994 jsem získal práci učitele němčiny pro zahraniční studenty v soukromé jazykové škole v Basileji. I když ta práce byla špatně placená, hodně pro mě znamenala, protože většina mých studentů byli vysoce motivovaní dospělí. I když ředitel této školy, pan Remo Orsini, nesdílel moje názory na Holocaust a sionismus, byl tolerantní vůči mým revizionistickým aktivitám (o kterých jsem nikdy při vyučování nemluvil). V srpnu 1998, po neslavném Bádenském procesu, ve kterém jsme byli já a můj vydavatel Gerhard Förster odsouzení do vězení kvůli našim revizionistickým publikacím, mě pan Orsini neochotně propustil, aby zabránil zruinování školy, která by se stala terčem pomlouvačné kampaně, kdybych na ní nadále působil jako učitel. Kromě několika překladatelských prací jsem po Bádenském procesu nemohl ve Švýcarsku najít žádnou práci, protože se nikdo neodvážil mě zaměstnat. 15.srpna 2000, v den mých 49.narozenin, jsem opustil Švýcarsko a nehodlám se tam vrátit, dokud se nezmění politická situace a Švýcarsko nebude opět svobodnou zemí (pokud bych se vrátil, byl bych bezprostředně zatčen).

Před rokem 1991 jsem o revizionizmu nic nevěděl. I když jsem si myslel, že 6 milionů je jaksi zveličené číslo, nikdy jsem neměl nejmenší pochybnosti, co se týká reality nacistického vyhlazovacího programu a vražedných plynových komor. Matně jsem vnímal existenci autorů, kteří zpochybňovali dokonce i přibližnou pravdivost oficiálního tvrzení o Holocaustu, ale myslel jsem si, že jde jen o bandu neonacistů, snažících se očistit Hitlera, takže jsem se nijak nepokoušel zjišťovat si jejich argumenty. V té době jsem ale byl dosti anti-sionisticky zaměřený. Zaprvé jsem byl úplně znechucený nelidským zacházením Izraele s Palestinci, za druhé mě rozčiloval fakt, že Židé tak hanebně využívají tragédii, která je postihla během druhé světové války, aby získali velké finanční objemy od Německa a aby osočovali celý německý národ. Protože jsem měl mnoho německých příbuzných ( můj otec se narodil v Německu a do Švýcarska přišel až v roce 1947), byl jsem germanofil už od ranného dětství a bylo pro mě úplně nepřijatelné vinit německý lid jako celek za Hitlera a jeho Holocaust. I když jsem se všeobecně velmi zajímal o současnou historii a především o 2.světovou válku, vždy jsem se snažil držet stranou od tématu Holocaustu. Holocaust byl ošklivou a hanebnou epizodou evropské a německé historie a necítil jsem žádnou touhu poznat hrozné detaily.

Všechno se změnilo v dubnu 1991, kdy jsem se seznámil se starším švýcarským gentlemanem, panem Arthurem Vogtem. Vogt, učitel matematiky a biologie v důchodu, který se narodil v roce 1917, byl od té doby mým blízkým přítelem a štědrým sponzorem. Při našem prvním setkání se představil jako revizionista a věnoval mi kazetu s revizionistickým textem, kterého byl sám autorem. I když mě jeho text příliš nepřesvědčil, byl to pro mě vážný šok. Zjistil jsem, že revizionisté mají několik platných argumentů a nemůžou být jednoduše odmítnuti jako blázni nebo šarlatáni. Proto jsem Vogta požádal o víc informací. Poslal mi tři revizionistické knihy, které byly v té době nejlepší: Verité Historique ou Verité Politique?od Serge Thiona (La Vieille Taupe, Paříž 1980), The Hoax of the Twentieth Century Arthura Butze (Institute for Historical Review, Torrance, California 1977) a Der Auschwitz Mythos Wilhelma Stäglicha (Grabert Verlag, Tübingen 1979). Už před studiem těchto knih jsem četl německý překlad článku, který jsem také dostal od Vogta. Byl zveřejněný v novinách sovětské komunistické strany Pravda 2.února 1945, týden po osvobození osvětimského koncentračního tábora Rudou armádou (o čtyři roky později jsem v Moskvě držel v rukou originál). Autor tohoto článku, sovětský židovský reportér Boris Polevoj, který navštívil Osvětim bezprostředně po jejím osvobození, psal o "vražedné instalaci montážní linky, kde byly současně stovky lidí zabíjeny elektrickým proudem." Polevoj se také zmiňuje o plynových komorách ve východním sektoru osvětimského tábora. Dnes nikdo netvrdí, že Němci používali elektrický proud na zabíjení lidí a podle oficiálního tvrzení byly osvětimské plynové komory v Birkenau, v západní sekci hlavního tábora, ne ve východní sekci. Po přečtení tohoto článku jsem věděl, že revizionisté mají pravdu: plynové komory a tvrzení o masovém vyhlazování byly vymyšlené propagandisty a první tvrzení nesouhlasí s těmi pozdějšími.

V ten den, 29. dubna 1991, jsem se rozhodl věnovat svůj život boji proti největšímu podvodu, který kdy lidská mysl stvořila. Vedl jsem dlouhé debaty s Arthurem Vogtem, který oceňoval můj entuziasmus a často mi dával užitečné rady. Abych měl dostatek času na své historické studování, učil jsem jenom 15 hodin týdně, což samozřejmě znamenalo snížený, i když stále velmi slušný příjem (ve švýcarských školách jsou učitelé velmi dobře placeni). Tehdy už existovalo množství revizionistických knih a článků, ale většina z nich se zaobírala specifickými aspekty Holocaustu. Protože neexistoval žádný lehko pochopitelný úvod do revizionizmu a jeho argumentů, rozhodl jsem se jeden napsat sám. Název knihy měl být Der Holocaust-Schwindel (Podvod Holocaustu). V březnu 1992 jsem navštívil nejznámějšího revizionistu na světě, profesora Roberta Faurissona, v jeho domě ve Vichy. Kariéra Faurissona, který byl respektovaným profesorem francouzské literatury, byla zruinovaná kvůli jeho revizionistickým článkům. Mnohokrát byl souzen, byl pokutován astronomickými sumami a v roce 1989 byl brutálně zbit a skoro zavražděn gangem židovských násilníků, kteří se nazývali "Synové židovské paměti". Faurisson korigoval rukopis mojí budoucí knihy. Jeho brilantní intelekt a mimořádná odvaha a nekompromisní hledání pravdy na mě hluboko zapůsobily.

Nakonec jsem zjistil, že Der Holocaust-Schwindel bude příliš dlouhý na to, aby sloužil jen jako úvod do revizionizmu. Proto jsem napsal zkrácenou verzi, která byla publikovaná začátkem roku 1993 pod názvem Der Holocaust auf dem Prüfstand (Holocaust pod scannerem). Kniha byla později přeložena do francouzštiny, holandštiny, španělštiny, italštiny, bulharštiny, arabštiny a švédštiny. Bezprostředně po vydání této knihy jsem přišel o práci v Therwile kvůli údajnému neetickému jednání. Der Holocaust-Schwindel byl publikovaný krátce po první knize. Spousta čitatelů měla ráda především poslední tři kapitoly, ve kterých jsem kritizoval politické důsledky podvodu mnohem tvrději, než jakýkoliv revizionista předtím. Úvod, napsaný Faurissonem, byl čtenáři velmi dobře přijat.

V dubnu 1993, jen pár dní po mém propuštění z práce učitele, jsem se seznámil s německým rodákem, inženýrem Gerhardem Försterem, kterému tehdy bylo 73 roků. Förster, který bydlel ve Würenlos blízko Curychu, byl revizionistou dlouhé roky. Jeho otec, Slezan, zahynul během brutálního vyhnání cca 12 milionů Němců z východních německých teritorií, připojených k Polsku po 2.světové válce a Förster byl hluboce raněn faktem, že se nikdo nestaral o hroznou tragédii jeho národa, zatímco média každodenně vytvářela rozruch kolem falešného židovského Holocaustu. Protože Förster nebyl sám schopný napsat historickou knihu – byl velmi nadaný strojař, ne spisovatel – a protože už jsem měl dobrou znalost tématu, podnítil mě napsat knihu o svědectvích očitých svědků, na kterých je tvrzení o osvětimských plynových komorách výlučně založené ( jak vysvětlím později, neexistuje žádný materiální nebo dokumentární důkaz pro existenci jediné vražedné plynové komory v žádném německém koncentračním táboře a oficiální tvrzení o Holocaustu úplně spočívá na zdrojích očitých svědků).

Zatímco některé ze zdrojů, které jsem potřeboval pro novou knihu, byly dostupné, jiné se získávaly velmi obtížně. V září 1993 jsem navštívil italského revizionistického vědce Carla Mattognoiho, který se svou rodinou žije nedaleko Říma. Mattogno se studiu Holocaustu věnoval už víc než deset roků předtím, než jsem ho prvně uviděl a vlastnil působivou sbírku vzácných dokumentů. Mnohé z nich byly v polštině (naučil jsem se tento těžký jazyk kvůli jeho důležitosti pro studium Holocaustu). Okopíroval jsem materiály, které jsem potřeboval pro svou knihu. Od mojí první návštěvy jsem s Mattognoim úzce spolupracoval, přeložil jsem mnoho jeho děl, podnikli jsme spolu šest výprav a napsali dvě knihy. Mattognova znalost tématu Holocaustu se nedá přirovnat k nikomu, ale jeho knihy se těžko čtou kvůli jejich vysoce akademickému a tajemnému stylu. Protože v Itálii neexistuje žádný anti-revizionistický zákon, Mattogno nebyl nikdy pronásledovaný. Je jedním z mých nejlepších přátel a kdykoliv k němu přijdu, jsem vnímán jako člen rodiny.

Moje kniha Auschwitz: Tätergeständnisse und Augenzeugen des Holocaust (Auschwitz: Přiznání vykonavatelů a očitých svědků Holocaustu) byla Försterem publikovaná v srpnu 1994, několik měsíců před přijetím potupného "anti-rasistického zákona" (článek 261b švýcarského trestního zákoníku). Obsahovala kritickou analýzu 30 svědectví očitých svědků o údajných vražedných plynových komorách v Osvětimi. Můj závěr byl jednoznačný: Všichni "očití svědci" lhali. Svými výpověďmi očividně protiřečili jeden druhému a v případech, kdy se shodovali, obsahovaly jejich výpovědi pravidelně ty samé logické a technické nemožnosti. Mnoho svědků například tvrdilo, že v Osvětimi trvalo spálení třech mrtvol v kremační peci 20 minut. Dokonce i v moderních krematoriích trvá spálení jedné mrtvoly cca 1 hodinu a jak z dokumentů víme, totéž platilo i pro německá krematoria. Protože si svědci nemohli vymyslet podobné absurdity nezávisle na sobě, bylo zřejmé, že byli instruováni, aby lhali (mnoho z nich svědčilo před polskými, britskými a americkými trestními soudy, jejichž úlohou bylo "dokázat" existenci plynových komor), nebo že jeden svědek jednoduše zopakoval to, co slyšel od jiného svědka, nebo co si přečetl v knize. Protože prakticky všichni očití svědci byli bývalí židovští vězni koncentračních táborů, byli rádi, že se můžou pomstít Němcům, kteří jim vzali svobodu a rádi vyprávěli o všech druzích divokých krutostí, aby zdiskreditovali reputaci německého národa na desetiletí, pokud ne na staletí.

V září 1994 jsem se zúčastnil revizionistické konference v Kalifornii, která byla organizována prostřednictvím The Institute for Historical Review (P.O.Box 2739, Newport Beach, CA, 92659, USA; IHR publikuje vědecký Journal of Historical Review). Na této konferenci jsem se seznámil s historikem Markem Weberem, ředitelem IHR. Taktéž jsem se setkal s Bradley Smithem, Ernstem Zündelem a dalšími vedoucími osobnostmi revizionismu Holocaustu.

V říjnu 1995 Förster publikoval mou čtvrtou revizionistickou knihu Todesursache Zeitgeschichtsforschung (Příčina smrti: Výzkum současné historie). Tato kniha by mohla být nazvána novelou pro její fiktivní pojetí: V německé škole diskutují dvě skupiny studentů o Holocaustu a dalších delikátních historických tématech. Jedna skupina věří ortodoxnímu tvrzení o Holocaustu, druhá nevěří a obě prezentují nejlepší argumenty. Na konci debaty, kterou vyhrají revizionisté, je slečna Margarethe Lämple, učitelka, konvertována na revizionizmus. Přichází o svoje zaměstnání kvůli podpoře kontroverzní debaty o Holocaustu a brzo poté je zavražděna, odtud název knihy. I když tato kniha není nejvědečtější knihou, kterou jsem napsal, je jistě mou nejpopulárnější. Byl jsem překvapený, když jsem zjistil, že někteří čtenáři věří, že se tento příběh odehrál ve skutečném životě – jedna německá paní dokonce chtěla vědět, kde je slečna Lämple, nešťastná hrdinka novely, pochována, aby mohla položit květiny na její hrob!

V červenci /srpnu a listopadu/prosinci jsem uskutečnil první dvě návštěvy Moskvy spolu s Carlem Mattognoim kvůli práci v ruských archivech. Našli jsme haldy dokumentů z období války, týkajících se Osvětimi a dalších národně-socialistických koncentračních táborů a udělali jsme tisíce fotokopií. Mnoho z nich od té doby použil Mattogno ve svých knihách. Během naší první výpravy nás doprovázel náš věrný přítel Russ Granata, postarší Američan italského původu. Granata, který v angličtině publikoval několik Mattognových prací, má teď svou vlastní revizionistickou stránku.

V roce 1996 byl do ruštiny přeložen rukopis knihy, která neměla být v němčině nikdy vydaná – shrnutí revizionistických argumentů pod názvem Mit o Kholokoste (Mýtus o Holocaustu). Kniha byla prvně publikována jako zvláštní vydání nacionalistického a anti-sionistického měsíčníku Russki Vestnik a byla mimořádně úspěšná. Německý rukopis byl brzy nato přeložen do angličtiny. Tato anglická verze neexistuje v tištěné podobě, ale je dostupná na internetu pod názvem Holocaust or Hoax? The arguments.

V lednu 1997 jsem publikoval esej nazvanou Vom Untergang der Schweizerischen Freiheit (Úpadek švýcarské svobody), zdrcující útok na "anti-rasistický zákon", který byl přijat dva roky předtím. Ukázal jsem, že zákon byl čistě sionistickým výtvorem a že jeho hlavním zákonem byla represe vůči revizionizmu Holocaustu. O dva a půl roku později, v říjnu 1999, měl tento booklet vyvolat politickou bouři. Christoph Blocher, populistický politik, který vede pravicové křídlo konzervativní švýcarské Lidové strany, obdržel výtisk Vom Untergang der Schweizerischen Freiheit od jednoho z mých přátel a poděkoval mu v krátkém osobním dopise s uvedením, že Jürgen Graf má pravdu. Týden před říjnovými volbami, ve kterých se očekávalo velké vítězství Blocherovy strany, nedělník Sonntagsblick publikoval uvedený dopis a osočil Blochera z jeho údajných pro-revizionistických sympatií. Několik dní připomínalo Švýcarsko blázinec, kde média nemluvila o ničem jiném, než o Blocherově dopise. Jak se dalo předpokládat,Blocher hodil ručník do ringu a tvrdil, že udělal politováníhodnou chybu a že tuto knihu nikdy nečetl. Kampaň ustala a Blocherova strana vyhrála se slibným náskokem.

V létě 1997 jsem spolu s Carlem Mottognoim cestoval po Polsku, Lotyšsku a Bělorusku. V Polsku jsme pátrali v archivech bývalých koncentračních táborů Majdanek a Stutthof a nafotili množství snímků údajných plynových komor. Po návratu z této výpravy jsme napsali knihu o Majdanku. KL Majdanek. Eine historische und technische Studie (Koncentrační tábor Majdanek. Jedna historicko-technická studie) byla vydána nakladatelstvím Germara Rudolfa Castle Hill Publishers (Hastings, TN34 3ZQ, UK) v září 1998. Přibližně 2/3 knihy napsal Mattogno jako autor velmi obtížných technických kapitol o plynových komorách, na které by moje technické vědomosti byly úplně nedostatečné.

V květnu 1998 jsme s Mattognoim podnikli výlet do Belgie a Holandska. V belgických Antverpách jsme navštívili jednoho z našich nejlepších přátel, neúnavného revizionistického vydavatele Siegfrieda Verbekeho, klíčovou osobu evropského revizionismu. V holandském Amsterodamu jsme strávili několik dní v archivech, kde je uloženo mnoho dokumentů z období války – také o německých koncentračních táborech.

16.července 1998 jsme se ocitli s mým vydavatelem Gerhardem Försterem před soudem ve švýcarském Badenu kvůli údajnému porušení "anti-rasistického zákona". Tento zákon zakazuje " popírání, minimalizování nebo ospravedlňování genocidy", ale nezmiňuje se ani o plynových komorách nebo šesti milionech, dokonce ani o Židech a Holocaustu. Znění "anti-rasistického zákona" dává možnost tolika druhům interpretace, že umožňuje soudcům odsoudit kdekoho za kdeco. Já jsem byl odsouzen na 15 měsíců vězení nepodmíněně, zatímco Förster dostal 12 měsíců – k tomu jsme dostali astronomické finanční pokuty. Byl jsem dokonce potrestaný za knihy, které jsem napsal ještě před přijetím tohoto zákona! Dokumentace o tomto procesu se (v angličtině) nachází v posledních kapitolách mojí knihy Holocaust or Hoax? The arguments.

Förster, který byl v průběhu procesu tak nemocný, že musel být do soudní síně přivezen na vozíku, zemřel o devět týdnů později, 23.září 1998. Navštívil jsem ho v nemocnici tři dny před jeho smrtí. Je pochován ve Würenlos, kde strávil poslední desetiletí svého života. Ať odpočívá v pokoji!

Můj advokát Dr. Urs Oswald odvedl vynikající práci, ale protože šlo o politický proces, rozsudek byl vynesen předem a žádný advokát ho nemohl ovlivnit. Samozřejmě se Dr. Oswald proti rozsudku odvolal. 23.června 1999 soud v kantonu Aargau potvrdil rozsudek, načež se Dr.Oswald odvolal k nejvyššímu soudu v Laussane. V dubnu 2000 jsem se dozvěděl, že odvolání bylo zamítnuto a bylo mi nařízeno hlásit se 2.října ve věznici. Tou dobou jsem byl v Moskvě se svou snoubenkou. Švýcarská organizace Verité et Justice, kterou vedeme spolu s Rene-Louis Berclazem a Phillipe Brennestuhlmem, publikovala o mém případu dokumentaci Un proces politique au scanner. L'affaire Jürgen Graf (Politický proces pod scannerem. Případ Jürgena Grafa). Tento booklet byl přeložen do němčiny pod názvem Inquisitoren in Aktion (Inkvizitoři v akci). Obě verze jsou k dostání u Verité et Justice, C.P.355, 1618 Chatel-St.Denis, Switzerland a na internetové stránce Wilhelm Tell. Zpráva v angličtině je založená na této dokumentaci, ale zabývá se jen prvním – Badenským – procesem, zatímco brožura od Verité et Justice se zabývá i druhým procesem v Aargau a obsahuje množství zákulisních informací o neslavném "anti-rasistickém zákonu".

V březnu 1999 jsme s Mattognoiem uskutečnili další výlet do Polska, abychom dále pátrali v archivech. Také jsme navštívili archivy v Čechách, na Slovensku a v Maďarsku. Během první části našeho putování nás doprovázel australský revizionista Dr. Fred Toben. Toben, ředitel Adelaide Institute, byl později v Německu zatčen a strávil sedm měsíců ve vězení, protože publikoval svoje revizionistické materiály na internetové stránce v Austrálii (kde není žádný anti-revizionistický zákon). Podle nedávného rozhodnutí německého nejvyššího soudu každý, kdo publikuje revizionistický materiál na internetu v jakékoliv zemi na světě, může být zatčen a poslán do vězení až na 5 roků – jakmile vstoupí na území Německa.

Po návratu do Itálie jsme napsali knihu o Stutthofu, Das Konzentrationslager Stutthof und seine Funktion in der nationalsozialistischen Judenpolitik (Koncentrační tábor Stutthof a jeho funkce v židovské politice národních socialistů), která byla publikována prostřednictvím Castle Hill Publisher, Hastings, na podzim téhož roku. Stejně jako naše kniha o Majdanku, i kniha o Stutthofu je už přeložená do angličtiny, ale ještě není k dispozici v tištěné podobě. Anglické verze obou knih se objeví v roce 2001.

Začátkem roku 2000 Castle Hill Publisher vydal mojí knihu Riese auf tönernen Füssen. Raul Hilberg und sein Standardwerk über den Holocaust (Obr na hliněných nohách. Raul Hilberg a jeho standardní práce o Holocaustu), zničující útok na amerického Žida Raula Hilberga, původem Rakušana, jehož trojdílná studie "The Destruction of the European Jews" (konečná verze se objevila v roce 1985) je všeobecně vyzdvihována jako standardní práce o Holocaustu. Odhalil jsem otevřeně falešné metody, používané lhářem Hilbergem na podporu ortodoxních tvrzení o Holocaustu. Tato kniha se objeví v angličtině na jaře roku 2001.

V letech 1999 a 2000 jsem se účastnil mnoha aktivit ve prospěch Verité et Justice, organizace bojující za obnovení intelektuální svobody ve Švýcarsku. V březnu 2000 Verité et Justice vydala svůj druhý booklet, Le Contre-Rapport Bergier (Anti-Bergierova zpráva), která důkladně vyvrátila zákeřnou Bergierovu zprávu (koncem roku 1999 skupina sionistických a pro-sionistických propagandistů, vedených profesorem Bergierem, vydala tzv. Bergier Report, označující Švýcarsko za zemi hluboce zapojenou do nacistického Holocaustu. Tato tendenční zpráva, která obsahovala početná překroucení a otevřené lži, měla sloužit jako ideologické ospravedlnění pro další židovské finanční nároky vůči naší zemi.). Francouzská i německá verze naší odpovědi Bergierovi jsou k dostání u Verité et Justice na internetové stránce Wilhelm Tell. V září 2000 Verité et Justice zdokumentovala mučivý proces 79-letého revizionistického vydavatele Gastona-Armanda Amaudruza, kterého soud v Laussane odsoudil na jeden rok vězení za zpochybňování šesti milionů a pochybnosti o existenci nacistických plynových komor, ve svojí třetí brožuře Le proces Amaudruz. Une farce judiciaire (Proces Amaudruz. Parodie spravedlnosti", německá verze: Der Amaudruz-Prozess. Eine Justizfarce).

V dubnu a v květnu 2000 jsme s Mattognoim potřetí navštívili Moskvu, abychom ukončili naší práci v archivech. Koncem května jsem se zúčastnil 13. konference Institute for Historical Review v Kalifornii, kde jsem měl přednášku na téma "Co se stalo se Židy, kteří byli deportováni do Osvětimi, ale nebyli tam registrováni?" (Text této přednášky byl publikován v The Journal of Historical Review, Volume 19, Number 4, July/August 2000). O tři měsíce později, v polovině srpna, jsem doprovázel Richarda Kregeho, mladého a brilantního australského inženýra, do Polska. Účel tohoto výletu bude vysvětlen později. Z Polska jsem jel do Ruska a potom na Ukrajinu, kde jsem pátral ve Lvovských archivech. Měl bych dodat, že všechny tyto výpravy byly možné díky štědrým sponzorům.

Revizionizmus radikálně změnil můj život. I když se moje existence stala nebezpečnou a riskantní, je teď mnohem zajímavější a smysluplnější, než kdykoliv předtím, protože vím, že bojuji proti něčemu fundamentálně zlému. Objevení pravdy o Holocaustu bylo intelektuálním dobrodružstvím a otevřelo mi oči. Po zjištění, že vyhlazování Židů a vražedné plynové komory jsou jen velké podvody, pochopil jsem pravou povahu "západní demokracie" a začal jsem si uvědomovat fakt, že nepřátelská, cizí menšina je vedoucí silou, stojící za dekadencí a úpadkem západní společnosti. Holocaust je jenom nejextrémnější případ lží, kterými Židy ovládaná média otravují svět. Velmi důležitým příkladem je nenávistná propaganda vůči Iránské islámské republice. Židé a jejich poskoci nenávidí Irán, protože tato zem se odvážila vzdorovat politickému, vojenskému a kulturnímu imperializmu jediné zbývající velmoci, sionisty ovládaných USA. Je důležité si pamatovat, že lidé, kteří neustále lžou o "plynových komorách" a "šesti milionech" jsou ti samí, kteří neúnavně osočují Irán a islámskou revoluci. Jsou to stejní lidé, kteří propagují potraty, práva homosexuálů (včetně práva homosexuálů na svatbu s partnerem a adopci dětí), hardcore pornografii a podobné odpornosti.
Zasláno: ne 30. říjen 2005 13:35
Oficiální tvrzení o Holocaustu

Slovo "holocaust" pochází z řečtiny a znamená "zničení ohněm". Dnes je téměř výlučně používané na označení údajného vyhlazování Židů Němci během 2.světové války.

Podle ortodoxních historiků národně socialistické vedení, rozhodnuté vyhladit židovskou rasu, založilo šest vyhlazovacích táborů, kde bylo zplynováno (šest) milionů Židů. Všech šest vražedných továren bylo umístěných v Polsku (anebo na územích, která patřila Polsku před válkou a byla v roce 1939 připojena k Německu a následně vrácena Polsku v roce 1945). Čtyři z nich (Belzec, Treblinka, Sobibor a Chelmno) byly čistě vyhlazovací tábory, které přežilo jen pár Židů. V Belzeku, Treblince a Sobiboru byli Židé vražděni v plynových komorách, v Chelmnu v plynových náklaďácích. Zbylé dva tábory, Osvětim a Majdanek, sloužily jako továrny na smrt i jako pracovní tábory. V těchto dvou táborech byli práce neschopní Židé zplynováni, zatímco ti práceschopní byli na čas ušetřeni. Těla zplynovaných Židů byla spálena, částečně v krematoriích, částečně na otevřeném ohni, takže se po válce nenašly žádné masové hroby. Protože všechny rozkazy ke zplynování byly vydány ústně, nikdy nebyly nalezeny dokumenty, potvrzující existenci vražedných plynových komor. Historici Holocaustu tvrdí, že – kromě masových zplynování – Němci zastřelili 1-2 miliony Židů na východní frontě. Podle nich v německé sféře vlivu zemřelo 5-6 milionů Židů. Víc než polovina z nich byla zavražděna v plynových komorách (a v mnohem menším počtu v plynových náklaďácích), velká část z nich byla zastřelena na okupovaných sovětských územích a zbytek (několik set tisíc) zemřelo na nemoci, hlad a v důsledku špatného zacházení v pracovních táborech a ghetech.

O tom je oficiální verze Holocaustu, popsaná ve standardní práci Raula Hilberga The Destruction of the European Jews. Ale jak si následně ukážeme, první verze byly velmi odlišné od tvrzení, která jsou nám prezentována dnes.
Zasláno: ne 30. říjen 2005 13:38
Revizionistická teze

Nikdo nepopírá pronásledování Židů během 2.světové války. Toto pronásledování bylo velmi reálné a velmi brutální. Malá skupinka vědců s rostoucím vlivem, kteří se nazývají "revizionisté" – jejich oponenti raději používají termín "popírači Holocaustu" – tvrdí, že Němci nikdy neplánovali vyhladit židovský lid, že továrny na smrt, vražedné plynové komory a plynové náklaďáky neexistovaly a že počet 5-6 milionů židovských obětí je nezodpovědným nadsazováním. Revizionisti nepopírají, že mnoho Židů bylo Němci zastřeleno na okupovaných sovětských územích, ale považují počty preferované ortodoxními historiky (1-2 miliony zastřelených Židů) za velmi nadhodnocené.

Pro revizionisty není židovská tragédie během 2.světové války v zásadě odlišná od tragédií mnoha jiných národů během válek. Pronásledování etnických a náboženských menšin, koncentrační tábory a nucené práce, střílení civilistů – všechny tyto události se v historii mnohokrát odehrály. Pro revizionisty tedy to, co se přihodilo Židům, nebyla v žádném případě historicky unikátní záležitost, jak tvrdí oficiální historici.

Abychom se ujistili, kdo má pravdu, jestli ortodoxní historici nebo revizionisté, musíme vyřešit kritickou otázku plynových komor ( Když se odkazuji na "plynové komory", stále mám na mysli vražedné komory, ne dezinfekční komory, které se nacházely ve všech táborech a v německých vojenských táborech byly často nazývány plynovými komorami.). Pokud vražedné plynové komory neexistovaly, nebyl žádný Holocaust, protože neexistovala vraždící zbraň a šestimilionová cifra by musela být drasticky zredukovaná, když několik milionů zplynovaných Židů byli neexistující lidé.

Revizionisti samozřejmě nemohou dokázat, že nebyli zplynováni žádní Židé. Je obvykle velmi těžké dokázat, že se určitá událost neodehrála. Nikdo z nás například nemůže dokázat, že nikdy nespáchal vraždu. Ale pokud nás někdo obviní z vraždy, musí poskytnout nezvratné důkazy, aby podpořil svoje obvinění, jinak bude považován za lháře šířícího pomluvy. Ačkoliv revizionisti nemůžou dokázat, že během 2.světové války nebyli zplynováni žádní Židé, jsou schopní dokázat, že údajné masové vraždění v plynových komorách, jak je popisované očitými svědky, se nemůže uskutečnit, protože je technicky nemožné. Můžou také demonstrovat, že by bylo dost nemožné odstranit v těchto tzv. vyhlazovacích táborech miliony lidských těl.

I kdyby obránci tvrzení o Holocaustu byli schopní vyprodukovat dokument, že nějací Židé byli během 2.světové války zplynovaní, nevyvrátilo by to revizionistickou tezi, protože jeden nebo dva izolované případy by pravděpodobně byly prací pár zločineckých individuí. Mělo by se však zdůraznit, že ani jeden případ zplynování Němci během 2.světové války nebyl nikdy dokázán dokumentem a že spojenecké jednotky, které osvobozovaly německé koncentrační tábory v letech 1944 a 1945, nenašly ani jedno tělo zplynovaného vězně. To je přiznávané ortodoxními historiky Holocaustu.
Zasláno: ne 30. říjen 2005 13:41
Jak jsou revizionisti prezentovaní v médiích

Když chcete kontrolovat společnost, musíte kontrolovat média. Průměrný občan věří tomu, co čte v novinách a vidí v televizi. Z tohoto důvodu převážná většina lidí v západní společnosti akceptuje oficiální tvrzení o Holocaustu a odmítá revizionizmus – o kterém neví nic, protože média prezentují revizionistické argumenty hrubě překrouceným způsobem. Tvrdí například, že revizionisté popírají pronásledování Židů nebo existenci koncentračních táborů.

Když švýcarská televize komentovala Badenský proces proti mně a mému vydavateli Gerhardovi Försterovi, ukazovali snímky mrtvých vězňů koncentračních táborů, nalezených americkými a britskými jednotkami na jaře 1945, naznačujíc, že revizionisti odmítají takové fotografie jako podvrhy. Ale žádný revizionista nikdy netvrdil, že tyto fotografie jsou podvrhy. V posledních měsících války desetitisíce vězňů v německých koncentračních táborech zemřelo kvůli kolapsu německé infrastruktury v důsledku neustálého spojeneckého bombardování, které vedlo ke katastrofickému nedostatku léků a potravin v táborech. Noví vězni byli ustavičně posíláni do západních táborů, když byly východní tábory evakuované, takže západní tábory byly hrozně přeplněné. Insekticid proti vším nebyl k dostání, takže se šířil tyfus a mnoho vězňů podlehlo této chorobě. Za těchto podmínek v době od ledna do dubna 1945 zemřelo v koncentračním táboře Dachau 15 389 lidí, když úmrtnost v době od ledna 1940 do prosince 1940 byla 12 060 lidí (Paul Berben, Dachau. The official History, The Norfolk Press, London 1975; tyto údaje jsou všeobecně akceptované ortodoxními i revizionistickými historiky). Dokonce ani nejhorlivější obránci oficiálního tvrzení o Holocaustu neříkají, že hrozné scény, kterých byli svědky američtí a britští vojáci v osvobozených táborech (velké procento obětí byli nežidé), byly výsledkem záměrné politiky vyhlazování. Podle ortodoxního tvrzení o Holocaustu bylo plynování v Osvětimi, posledním funkčním "vyhlazovacím táboře", zastaveno koncem října, respektive začátkem prosince 1944. V západních teritoriích, jako byly Dachau, Buchenwald a Bergen-Belsen, které Britové a Američané osvobodili na jaře 1945, nebyly vražedné plynové komory. Ale průměrný televizní divák to neví. Věří, že těla ukázaná v televizi, jsou těla zavražděných Židů a velmi se zlobí na revizionisty, kteří zřejmě popírají nepopiratelné. Média tak "dokazují" plynování v Osvětimi a Treblince ukazováním obětí tyfu a hladu v Dachau a Bergen-Belzenu!

Média, která nikdy neumožní revizionistům prezentovat svoje názory, je rutinně popisují jako neonacisty, kteří falzifikují historii, aby očistili národně socialistický režim. To je úplnou lží z několika důvodů:

- Revizionizmus není politickou ideologií. Revizionisti nemrhají čas debatami o tom, jestli Hitler měl nebo neměl pravdu. Revizionisti chtějí jednoduše zjistit, co se skutečně stalo.

- Otec revizionizmu, Francouz Paul Rassinier, byl bývalým vězněm dvou koncentračních táborů ( Buchenwald a Dora ). Rassinier, který nebyl Žid, byl členem anti-nacistického hnutí odporu. V roce 1943 byl zatčen a mučen a následně poslán do koncentračního tábora Buchenwald. Po válce četl Rassinier mnoho vyloženě lživých tvrzení o Buchenwaldu. Bývalí vězni tvrdili, že v tomto táboře byla plynová komora, o čemž Rassinier věděl, že to není pravda, jelikož byl sám v Buchenwaldu. Ve svojí z vetší části autobiografické knize Le Mensonge d’Ulysse (Odysseova lež), která se objevila v roce 1950 a je snad stále nejlepším podáním, jaké kdy bylo napsáno bývalým vězněm německého koncentračního tábora, Rassinier vyjádřil svůj názor, že plynové komory v některých táborech bezpochyby existovaly, ale že počet obětí byl velmi nadhodnocený. Ve svojí knize z roku 1964 Le drame des juifs europeens (Drama evropských Židů, Les sept couleurs, Paris 1964), označil plynové komory a tvrzení o vyhlazování Židů za "nejbizardnější lež všech dob". Rassinier zemřel v roce 1967.

- Někteří Židé, jako například velmi odvážný a velmi anti-sionisticky založený Josef Gideon Burg (který zemřel v roce 1990), podpořili revizionistický úhel pohledu (Mladý americký židovský revizionista David Cole ustoupil před několika lety, protože výtržníci z Jewish Defense League mu udělali ze života peklo a vyhrožovali mu smrtí.).

- Je pravda, že někteří revizionisté – v žádném případě všichni – sympatizují s národním socialismem, ale to je úplně irelevantní, když se počítají jen argumenty. Když astronom tvrdí, že objevil novou planetu, neptáme se, zda je fašista, konzervativní, liberál, socialista či komunista. Chceme jenom vědět, jestli skutečně objevil planetu nebo ne.

Někteří revizionisti se pokoušeli obejít obvinění z "neonacismu" silnými anti-nacistickými a anti-Hitlerovskými prohlášeními. Nepomohlo jim to ani za mák, protože každý, kdo zpochybňuje plynové komory a šestimilionovou cifru, bude médii automaticky označen jako "neonacista", a "hitlerista", i kdyby odsuzoval Hitlera desetkrát denně.
Zasláno: ne 30. říjen 2005 13:43
Anti-revizionistická represe

Dodnes několik evropských zemí přijalo represivní zákony, které dělají z revizionizmu Holocaustu trestný čin. Samozřejmě tyto zákony, které hrubě porušují principy svobody projevu a svobodného historického zkoumání, odhalují slabost oficiální verze Holocaustu: Kdyby se revizionisti mýlili, bylo by naprosto dostačující veřejně vyvrátit jejich tvrzení, například v televizních debatách. Ale takové debaty nejsou v tzv. svobodném světě dovolené. Jediná televizní debata mezi revizionistou a anti-revizionistou se odehrála v dubnu 1979, když profesor Robert Faurisson diskutoval s německým specialistou na Holocaust, profesorem Wolfgangem Schefflerem na švýcarské televizní stanici, vysílající v italštině. Průzkum ukázal, že většina diváků vycítila, že Faurisson vyhrál. Od roku 1979 byla revizionistická pozice velmi posilněna díky úsilí revizionistických výzkumníků, zatímco přívrženci oficiálního tvrzení o Holocaustu neučinili žádný pokrok. Je proto lehce pochopitelné, že výrobci veřejného mínění západní společnosti se třesou před samotnou myšlenkou otevřené debaty o Holocaustu – mimo faktu, že žádný z ortodoxních historiků dnes nemá odvahu debatovat s kompetentním revizionistou na veřejnosti.

Anti-revizionistická represe je krutá především v Německu, kde přežití celého politického systému závisí na schopnosti udržet lež o Holocaustu při životě. Stovky německých revizionistů byly odsouzeny k vysokým pokutám nebo do vězení. Většina z nich byla souzená podle paragrafu 130 trestního zákona ( "nabádání k rasové nenávisti"). V říjnu 1992 generál Otto Ernst Remer, jeden z nejvíc vyznamenávaných vojáků 2.světové války, byl v Schweinfurtu odsouzený na 22 měsíců vězení nepodmíněně za "popírání Holocaustu". (Remer, vážně nemocný člověk, tehdy ve věku 82 roků, byl přáteli převezen do Španělska. Zemřel ve svém španělském exilu 4.října 1997.) V dubnu 1995 byl bývalý předseda NPD Guenther Deckert, učitel angličtiny a francouzštiny, odsouzen na 2 roky vězení za překlad technického projevu amerického experta na plynové komory Freda Leuchtera. Zatímco byl ve vězení, Deckert dostal další tři roky za podobné trestné činy. V červnu 1995 chemik Germar Rudolf, který napsal vědeckou zprávu o údajných osvětimských plynových komorách, byl odsouzen na 14 měsíců vězení. Odešel do exilu. V květnu 1996 vydavatel Wigbert Grabert dostal pokutu 30 tisíc německých marek za publikování vědecké revizionistické antologie Grundlagen zur Zeitgeschichte (Základ současné historie, Grabert Verlag, Tuebingen 1994). Ještě před zákazem této knihy byli němečtí občané odsuzováni až na 6 měsíců, pokud si objednali víc jak jeden výtisk této knihy. V květnu 1996 byl historik Udo Walendy, který publikoval revizionistický čtvrtletník Historische Tatsachen, odsouzen na 14 měsíců vězení pro "trivializování Holocaustu". Walendy, chronicky nemocný sedmdesátník, dostal později dalších 22 měsíců za to, "co nenapsal". Pro ty, kteří nejsou obeznámeni s tímto případem: historik a politolog Udo Walendy nebyl souzen za to, co napsal, ale za to, co nenapsal. Soudce Knöner:

"Nezabýváme se tím, co jste tady napsal, to není úloha tohoto soudu, ale tím, co jste nenapsal"! (citováno z Westfalen-Blatt, May 8, 1997).

Zatímco píšu tyto řádky, Walendy, který je dnes nejprominentnějším politickým vězněm represivního německého režimu, je stále za mřížemi. Dalším politickým vězněm je inženýr Erhard Kempner, který ve vězení strávil roky za "popření Holocaustu". V žádném z těchto odporných procesů nestrávil soud ani sekundu posuzováním argumentů obviněných.

V Rakousku revizionista teoreticky riskuje 20 let vězení, protože rakouské právo přirovnává revizionizmus k pokusům obnovit národně socialistickou vládu. Ve francii, kde zejména jsou revizionisté početní a aktivní, se uskutečnilo kolem stovky procesů, ale s jednou výjimkou (Alain Guionnet) nebyl žádný revizionista poslán do vězení, jelikož se francouzský soud obvykle spokojí s vysokými pokutami (které odsouzení musí zaplatit židovským organizacím). Ve Švýcarsku bylo od zavedení "anti-rasistického zákona" v roce 1995 odsouzeno 9 revizionistů (Arthur Vogt, Andreas Studer, Ernst Indlekofer, Aldo Ferraglia, Dr. Max Wahl, Rene-Louis Berclaz, Gaston-Armand Amaudruz, Gerhard Foerster a já sám) k pokutám nebo vězení. V Belgii existuje anti-revizionistický zákon několik roků, ale nikdy nebyl aplikovaný, dokonce ani proti velmi aktivnímu editorovi Siegfriedovi Verbekemu, který posílá revizionistický materiál skoro do každé evropské země. Ve Španělsku byl historik a vydavatel Pedro Varela, který je nejen revizionista, ale také nekompromisní anti-sionista, v listopadu 1998 odsouzen na ne méně než 5 roků vězení, ale rozsudek byl následně vyšším soudem zrušen. V Polsku, kde byl anti-revizionistický zákon přijat v roce 1999, byl v říjnu 1999 souzen univerzitní profesor Dariusz Ratajcak, protože publikoval booklet, ve kterém objektivně sumarizoval revizionistické argumenty a uvedl, že šest milionů je nadsazené číslo. Ratajczak byl osvobozen, ale přišel o práci ještě před procesem. Mimochodem, booklet byl nazvaný Tematy niebezpeczne (Nebezpečná témata). Když jsem Ratajczaka navštívil v srpnu tohoto roku, s úsměvem mi řekl, že teď už ví, že existuje jen jedno nebezpečné téma....

Rysem anti-revizionistické represe je to, že obviněným není nikdy umožněno dokázat platnost jejich argumentů. Revizionista, který se u soudu drží svých argumentů, obvykle čelí zvlášť tvrdému trestu kvůli "neochotě vyjádřit lítost nad svým činem".

V Badenském procesu proti Foersterovi a mně můj advokát Dr.Oswald předvolal dva svědky, profesora Faurissona a rakouského inženýra Wolfganga Froehlicha, kteří měli svědčit, že revizionisté mají platné argumenty vůči tvrzením o plynových komorách. Faurissonovi nebylo umožněno svědčit. Froehlich, specialista na kontrolu pesticidů, však učinil prohlášení. Prohlásil, že plynování popisované bývalými osvětimskými vězni bylo technicky nemožné. Jeho prohlášení znělo:

"Insekticid Cyklon B se skládá z kyseliny kyanovodíkové, absorbované v substanci granulového nosiče. Kyselina kyanovodíková je produkovaná prostřednictvím kontaktu se vzduchem. Bod varu kyseliny kyanovodíkové je 25,7 stupně. Čím vyšší teplota, tím rychlejší vypařování. Dezinfekční komory, ve kterých byl Zyklon B v národně socialistických táborech a jinde používaný, byly zahřáté na 30 stupňů nebo víc, takže kyselina kyanovodíková se z granulí rychle vypařovala. Na druhé straně, v napůl podzemních márnicích krematoria v Auschwitz – Birkenau, kde se podle očitých svědků odehrávalo masové vraždění s použitím Cyklonu B, byla mnohem nižší teplota. I kdyby někdo předpokládal, že místnosti byly zahřáté těly hypotetických obyvatel, teplota by neměla přesáhnout 15 stupňů i v letní sezóně. Kyselině kyanovodíkové by proto trvalo mnoho hodin, než by se z granulí uvolnila. Podle tvrzení očitých svědků umíraly oběti velmi rychle. Očití svědci hovoří o časových periodách od "bezprostředně" po dobu 15 minut. Aby zabili obyvatele plynových komor tak rychle, Němci by museli použít absurdně vysoké dávky Cyklonu B, předpokládám tak 40-50 kg na jednu plynovací proceduru. Členové speciálního komanda, kteří byli podle očitých svědků zodpovědní za odstranění těl z komory, by naráz zkolabovali, i kdyby měli plynové masky. Nadměrně velké množství kyseliny kyanovodíkové by proudilo vzduchem přes otevřené dveře, kontaminujíc celý tábor."

Když se inženýr dostal k tomuto bodu, přerušil ho veřejný žalobce Dominik Aufdenblatten, který se choval jako šílenec a hrozil mu obviněním z rasové diskriminace!

Na Amaudruzově procesu v Laussane soud odmítl vyposlechnout dva svědky, předvolané obhajobou (Faurisson a francouzský právník Eric Delcroix). V Německu byl Dr. Ludwig Bock, advokát uvězněného revizionisty Guenthera Deckerta, pokutovaný sumou 10 000 DM, protože žádal nezávislý expertní posudek o technické možnosti údajných plynových komor! Obhajoba je tedy prakticky paralyzovaná a advokát příliš vážně obhajující svého klienta ví, že sám riskuje obvinění a trest.

Je pozoruhodným faktem, že pevnost sionismu – USA – nemá žádný anti-revizionistický zákon, protože by to představovalo porušení prvního dodatku ústavy, která garantuje svobodu projevu. Institut for Historical Review (IHR) se sídlem v Kalifornii může publikovat knihy a organizovat revizionistické konference beze strachu z legálních represí. To ale neznamená, že američtí revizionisti jsou zabezpečení před nepříjemnými překvapeními: v červenci 1984 teroristi, snažící se umlčet has amerického revizionizmu, zničili ústředí IHR. Ale tento čin paralyzoval aktivity IHR jen dočasně.
Zasláno: ne 30. říjen 2005 13:45
Nejjednodušší argument proti tezi vyhlazování

Kdyby byla oficiální verze o Holocaustu pravdivá, velmi málo Židů by v německé sféře vlivu přežilo. Každý Žid, kterého by Němec lapil, by byl poslán do tábora smrti (člověk se může sám sebe ptát, proč Němci museli založit vyhlazovací centra v Polsku, do kterých byli transportováni Židé z celé Evropy, namísto toho, aby je jednoduše postříleli v jejich vlastních zemích, což by bylo mnohem praktičtější). Faktem je, že velká část evropského Židovstva nebyla vůbec deportována. Ve Francii bylo deportováno 75 721 z přibližně 300 tisíc Židů, většina z nich měla zahraniční pasy. (Tento počet byl ustanovený židovským historikem Serge Klarsfeldem v jeho práci Memorial de la Deportation des Juifs de France, Beate Klarsfeld Foundation, Brussels/New York 1982, není nikým zpochybňován). Převážná většina francouzských Židů tedy netrpěla žádnou vážnou perzekucí. To samé platilo pro Belgii – jen malá část belgických Židů viděla koncentrační tábor (na druhé straně bylo deportováno víc než 70% holandských Židů).

Rozviňme tento argument dále. Pokud by existovala politika vyhlazení, prakticky žádný Žid by nepřežil tábory. Ale vzpomínky "přeživších Holocaust" zaplňují celé knihovny. Profesionální "přeživší", jako např. Elie Wiesel, kteří se prezentují jako svědkové Holocaustu, jsou ve skutečnosti živými důkazy, že se údajné systematické vraždění Židů neuskutečnilo.

Elie Wiesel, rumunský Žid, který byl deportován spolu se svým otcem na jaře 1944, strávil 9 měsíců v Osvětimi. Když onemocněl, Němci ho poslali do táborové nemocnice. V lednu 1945, když se blížila Rudá armáda, Němci nechali na nemocných vězních, jestli chtějí být evakuováni na západ, nebo zůstat a čekat na své ruské osvoboditele. Elie Wiesel a jeho otec zvolili odchod s Němci na západ. To všechno se nachází ve Wieselově knize La Nuit (Editions de Minuit, Paris 1958).

Dokonce i tragický osud rodiny Frankových odporuje oficiálnímu tvrzení o Holocaustu. Anne Frank, která se stala po smrti světoznámou díky svému deníku (který byl ve skutečnosti z velké části napsán jejím otcem po válce, viz. Robert Faurisson, Is the Diary of Anne Frank genuine? IHR, Torrance 1985) byla deportována se svou rodinou z Amsterodamu do Osvětimi v srpnu 1944. Krátce potom začali Němci evakuovat Osvětim kvůli zhoršující se vojenské situaci a vězni byli postupně přesouváni do západních táborů. Anne a její sestra byly poslány do Bergen-Belzenu, kde krátce před koncem války podlehly tyfu. Její matka zemřela v Osvětimi v lednu 1945 (což znamená, že nemohla být zplynována, protože ti, kteří věří v plynování, jednoznačně věří, že plynování bylo zastaveno v říjnu nebo listopadu 1944). Její otec přežil, po válce se přestěhoval do Švýcarska. Příklad rodiny Frankových ilustruje, že zatímco byli Židé skutečně tvrdě pronásledovaní a velké množství jich zahynulo kvůli špatným podmínkám v táborech, neexistovala politika vyhlazování, protože jinak by byla celá rodina po příchodu do Osvětimi zplynována. Mnoho Židů bylo přeložených z jednoho tábora do druhého bez jakéhokoliv rizika zabití. Slavné případy jsou rakouský židovský socialista Benedikt Kautsky (celou válku přežil v táborech, nejdřív v Dachau, pak byl poslán do Buchenwaldu, následně byl přeložen do Osvětimi, potom zpět do Buchenwaldu, kde byl v dubnu 1945 osvobozen), židovský historik Arno Lustiger, bývalý vězeň několika táborů a Israel Gutmann, editor encyklopedie Holocaustu, který přežil Majdanek, Osvětim, Mauthausen a Gunkirchen. Tyto časté přesuny by měly být vysvětlitelné nedostatkem pracovní síly ve válkou sužovaném Německu; vězni byli posílaní tam, kde se vyžadovala jejich práce. V posledním období války byli vězni z východních táborů překládáni do táborů na západě.

Na Amaudruzově procesu ve švýcarském Lausanne v dubnu 2000 byli židovskými organizacemi, které se soudily s revizionistickým vydavatelem Gastonem-Armandem Amaudruzem, přizváni dva svědci, kteří "přežili Holocaust". Reich byl ve čtyřech táborech, zatímco Toman přežil Osvětim spolu se svým otcem. Než aby dokázali "nacistickou politiku vyhlazování", tito svědkové svou samotnou existencí demonstrovali, že tato politika neexistovala. (Verite et Justice, Le proces Amaudruz. Une farce judiciaire, Chatel-St. Denis/Switzerland, 2000). V únoru 2000, zatímco jsem dělal výzkum v Polsku, objevil jsem zprávu polského Žida, který přežil ne méně než deset táborů: "vyhlazovací tábor" Treblinka, "vyhlazovací tábor" Majdanek a osm "obyčejných" koncentračních táborů! (Samuel Zylbersztain, "Pamietnik Wieznia dziesieciu obozow" in: Biuletyn Zydowskiego Instytutu Historycznego Nr. 68, Warsaw 1968.)

Když byli početní bývalí židovští vězni koncentračních táborů, kteří po válce napsali svoje paměti, nuceni vysvětlit, jak se jim podařilo přežít "nacistickou vraždící mašinérii", rutinně připisují svojí záchranu zázraku. Tady jsou dva příklady ( v mojí knize Holocaust or Hoax? The arguments je jich mnohem víc). Elie Wiesel, který tvrdil, že Němci upalovali Židy zaživa (dnes toto obvinění nepotvrzuje žádný historik), popisuje svůj zázračný únik smrti následovně:

Nedaleko od nás šlehaly z jámy plameny, gigantické plameny. Něco spalovaly. Kára dojela až k jámě a něco z ní padalo. Byly to malé děti. Děťátka! Ano, viděl jsem to na vlastní oči! Děti v plamenech (je divem, že od té doby nemůžu spát?). Šli jsme tam také. O něco dál byla další, větší jáma pro dospělé. "Otče", řekl jsem, "jestli je to tak, nechci dál čekat. Skočím na elektrický plot. To je lepší, než se dlouhé hodiny trápit v plamenech." (...) Náš zástup byl jen patnáct kroků od jámy. Hryzal jsem si rty, takže můj otec neslyšel skřípání mých zubů. Dalších deset kroků. Tři kroky. Bylo to teď celkem blízko, jáma s plameny. Sebral jsem všechnu svou zbývající sílu na vyskočení z řady a vrhnutí se na ostnatý drát. (...) Už tu byl skoro moment, kdy jsem stál před andělem smrti. Ne. Dva kroky od jámy nám nařídili otočit se a byli jsme posláni do baráků." (Elie Wiesel, La Nuit, Editions de Minuit, Paris 1958, str. 58-60.)

Ještě větší zázrak byl uveden v roce 1993 v Kanadě:

Jako jedenáctiletý chlapec v koncentračním táboře Bergen-Belzen během 2.světové války byl Moshe Peer poslaný do plynové komory přinejmenším šestkrát. Vždy přežil, s hrůzou sledujíc, jak mnohé ženy a děti plynované s ním kolabovaly a umíraly. "Možná děti lépe odolávaly, nevím", řekl minulý týden v interview. (...) O Peera a jeho sestry, KTEŘÍ VŠICHNI PŘEŽILI, se staraly dvě ženy. Po válce se Peer znova setkal se svým otcem a jeho ženou. (The Gazette, Montreal, 5 August 1993).
Zasláno: ne 30. říjen 2005 13:46
Evoluce tvrzení o Holocaustu

a) Vražedné metody

Od konce roku 1941 židovské organizace ve spojeneckých a neutrálních zemích zaplavily svět nekonečným množstvím příběhů o vyhlazování Židů v částech Evropy kontrolovaných Němci. Když čteme tato tvrzení, tak si všímáme, že se neshodují s dnešním tvrzením o Holocaustu. Podle toho novějšího byli Židé vraždění dieselovými zplodinami výfuků ve čtyřech "čistě vyhlazovacích táborech" Belzec, Treblinka, Sobibor a Chelmno, zatímco Židé v Osvětimi a Majdanku byli vražděni insekticidem Cyklon B (v Majdanku Němci také údajně používali jako vraždící zbraň oxid uhelný). Ale tvrzení, podávaná židovskými organizacemi během války, byla úplně odlišná. Jak jsme už viděli, Elie Wiesel ve svojí knize publikované v roce 1958 tvrdil, že Němci svoje oběti upalovali zaživa. Wiesel ochotně převzal hororové tvrzení, drahé vojenským židovským štváčům. Další vražednou metodou, často vzpomínanou v židovské válečné propagandě, bylo vraždění elektrickým proudem. Dr. Stefan Szende, švédský Žid maďarského původu, například popisoval údajné masové vraždění v Belzecu následovně:

"Továrna smrti představovala oblast o průměru přibližně sedm kilometrů.(...) Vlaky naplněné Židy vjížděly do podzemních místností popravčí továrny.(...) Nazí Židé byli přiváděni do gigantických hal. Naráz tyto haly mohlo zaplnit několik tisíc lidí. Podlaha byla kovová a pohyblivá. Podlahy těchto hal se spolu s tisíci Židy potopily do vodních nádrží, nacházejících se pod nimi – ale jen tak, že lidé na kovové podlaze nebyli zcela pod vodou. Když byli všichni Židé ve vodě, zavedl se do ní elektrický proud. Za několik okamžiků byli všichni Židé, tisíce naráz, mrtví. Potom byla podlaha vyzdvižena z vody. Na ní ležely mrtvoly zavražděných obětí. Další vpuštění elektrického proudu a kovová deska se stala kremační pecí, do běla rozpálenou, dokud nebyla všechna těla spálena na prach.(...) Každý jednotlivý vlak přivezl tři až pět tisíc, někdy i víc, Židů. Byly dny, kdy linky do Belzecu dodaly dvacet nebo víc vlaků. Moderní technologie triumfovala v nacistickém systému. Problém, jak vyhladit miliony lidí, byl vyřešený." (Stefan Szende, Der letzte Jude aus Polen, Europa Verlag, Zurich-New York 1945, str. 290 ff.).

14.prosince 1945, během Norimberského procesu – kde vítězové, kteří spáchali početné zločiny proti lidskosti, soudili poražené – polští představitelé poskytli zprávu o Treblince, která popisovala údajné masové vraždění v tomto táboře následujícím způsobem:

"Všechny oběti se musely svléknout ze šatů a bot, které potom byly posbírané a pak všechny oběti, nejprve ženy a děti, byly nahnány do komor smrti.(...) Po naplnění kapacity byly komory hermeticky uzavřené a byla do nich vpuštěna pára. Za pár minut bylo po všem.(...) Ze získaných zpráv se dá předpokládat, že v Treblince bylo vyhlazeno několik set tisíc Židů." (Nuremberg document PS-3311, překlad německé verze.)

K upalováni zaživa, elektrickému napětí a páře "očití svědci" popisovali další vražedné metody: zadušení vypumpováním vzduchu z komory, utopení, otrava krve, pochování zaživa, masové střílení" (viz. moje kniha Holocaust or Hoax? The arguments, kapitola pět). Všechna tato tvrzení upadla do zapomnění. Zůstal jenom plyn.

b) Které tábory měly plynové komory?

V současnosti většina historiků Holocaustu tvrdí, že jen "vyhlazovací tábory", které se všechny nacházejí v Polsku, měly plynové komory (někteří historici se drží názoru, že plynování v malém rozsahu s pár tisíci oběťmi se uskutečnilo také v rakouském Mauthausenu a polském Stutthofu, ale papež Holocaustu Raul Hilberg se nezmiňuje o plynování v žádném z těchto táborů ve svojí standardní práci). Podle bezprostřední poválečné verze však byla plynová komora pro vyhlazování Židů skoro v každém táboře. Britský žalobce Sir Stanley Hartcross v průběhu závěrečné fáze Norimberského procesu tvrdil, že Němci uskutečnili vraždu "jako nějakou masovou produkci v plynových komorách a pecích Osvětimi, Dachau, Treblince, Buchenwaldu, Mauthausenu, Majdanku a Oranienburgu (Nuremberg volume IMT XIX str.483, překlad německé verze). Dnes žádný sám sebe respektující historik netvrdí, že existovaly plynové komory v Dachau, Buchenwaldu a Oranienburgu, anebo že Němci vraždili v pecích (každý souhlasí s faktem, že krematoria sloužila ke zpopelnění těl mrtvých, ne živých lidí). V lednu 1946 český lékař Dr. Franz Bláha, který byl internován v Dachau a vykonával zde svou profesi, prohlásil, že osobně zkoumal mrtvoly zplynovaných vězňů (Nuremberg volume IMT V str.198, německá verze). Mnoho "očitých svědků" potvrdilo existenci plynových komor v Buchenwaldu, Dachau, Bergen-Belsenu a dalších západních táborech. V roce 1960 vedoucí německý historik Holocaustu Martin Broszat uvedl, že v koncentračních táborech "Staré Říše" (to je v Německu v hranicích z roku 1939) nebyla uskutečněna žádná plynování a že plynování se uskutečňovala ve "vyhlazovacích táborech" v Polsku (Die Zeit, 19.srpen 1960). Broszat tedy anuloval a vyhlásil za neplatné všechny zprávy "očitých svědků" o plynování v západních táborech. Proč by měla být svědectví očitých svědků o plynování v Osvětimi, Belzecu a Treblince mnohem hodnověrnější, než ta o plynování v Buchenwaldu, Bergen-Belzenu a Dachau? Od Rassinierovy doby revizionisti kladou tuto jednoduchou a zřejmou otázku. Nikdy na ní nedostali odpověď.

c) Příběh o židovském mýdle

Pobuřujícím případem židovské propagandy o krutostech bylo především tvrzení, že Němci používali tuk zavražděných Židů na výrobu mýdla. Mnoho lidí tomu dodnes věří, protože média toto tvrzení desetiletí přihřívala. Židovský "lovec nacistů" a arcilhář Simon Wiesenthal napsal v rakouských novinách Der Neue Weg (Nr. 15/16, 1946):

"Během posledních březnových týdnů (1946) rumunský tisk oznámil neobyčejnou zprávu: V malém rumunském městečku Folticeni bylo na židovském hřbitově s celou ceremonií a plnými pohřebními obřady pochováno 20 beden mýdla. Mýdlo bylo nedávno nalezeno v německém armádním skladu. Na bednách byly iniciály RIF, rein jüdisches Fett (čistý židovský tuk).

Jen jako fakt, "RIF" neznamená rein jüdisches Fett (čistý židovský tuk), ale "Reichsstelle füer industrielle Fettversorgung", to je Státní úřad pro poskytování průmyslového tuku." V roce 1990 izraelský specialista Shmuel Krakowski připustil, že židovské mýdlo bylo mýtem (Daily Telegraph, 25.duben 1990). Krakowski však měl drzost svalit vinu za lež na Němce, kteří si podle něj toto tvrzení vymysleli, aby zastrašili své židovské vězně!

d) Počet obětí koncentračních táborů

Na Norimberském procesu Sověti tvrdili, že v Osvětimi nezemřelo méně než 4 miliony lidí (Nuremberg document URSS-008). Po dobu 45 let se polské úřady přidržovaly této absurdní cifry, ale v roce 1990 neochotně připustily, že to bylo vysoce nadhodnocené. Dnes tvrdí, že skutečný počet je 1,5 milionu. (Abychom byli poctiví, měli bychom poznamenat, že západní židovští historici Holocaustu nikdy neakceptoval čtyřmilionový nesmysl: ve svojí standardní práci The Destruction of the European Jews, Holmes and Meier, New York 1985, str. 895, Raul Hilberg udává počet židovských i nežidovských obětí v Osvětimi ve výši 1,25 milionu). V roce 1933 Francouz Jean-Claude Pressac, kterého média s entuziasmem vychvalovala jako člověka, který konečně vyvrátil revizionisty, snížil počet osvětimských mrtvých na 775 tisíc (Les crematoires d'Auschwitz, CNRS, Paris 1993). Následně v německé verzi této knihy Pressac dále redukoval tento počet na 630 tisíc (Die Krematorien von Auschwitz, Piper Verlag, Munich 1994). Ve skutečnosti zemřelo v Osvětimi okolo 150 tisíc vězňů, přibližně polovina z nich Židů, z různých příčin (nemoci, hlad, vyčerpání, staroba, poprava zastřelením nebo oběšením atd.). Toto tvrzení bude demonstrováno italským historikem Carlem Mattognoim v knize, která se objeví v roce 2001, výlučně na základě německých dokumentů z válečného období. Pokud jde o Majdanek, Poláci a Sověti po osvobození tohoto tábora v roce 1944 tvrdili, že tam zahynulo 1,7 milionu lidí. Už v roce 1948 byl tento počet zredukovaný na 360 tisíc a na začátku 90.let dále na 235 tisíc. Skutečný počet je okolo 42 500 (Juergen Graf and Carlo Mattogno, KL Majdanek. Eine historische und technische Studie, Castle Hill Publisher, Hastings 1998).

Obrovská redukce počtu mrtvých v jednotlivých táborech významně neovlivnila posvátný počet šesti (anebo pěti) milionů obětí Holocaustu. Tento počet zůstává pevný jako pyramidy. Takže když máte v košíku šest jablek, můžete sníst jedno, dvě či dokonce tři z nich a stále zůstane šest jablek! To je matematika Holocaustu.
Zasláno: ne 30. říjen 2005 13:49
Politika národně socialistické vlády vůči Židům ve světle dokumentů

NSDAP Adolfa Hitlera, která se dostala k moci v lednu 1933, byla anti-židovská. Národní socialisté považovali židovský lid za element dekadence a destrukce a úderník mezinárodního komunismu (nejenže Marx a většina komunistických teoretiků byli Židé, ale bolševická revoluce v Rusku byla z velké části vedena Židy). Od roku 1933 Hitlerova vláda přijala množství zákonů, omezující práva německých Židů, proto mnoho z nich odešlo do exilu. Aby urychlili židovskou emigraci, národní socialisté úzce spolupracovali se sionistickými skupinami, které chtěly, aby Židé odešli do Palestiny. Tato národně socialisticko – sionistická kooperace byla ve velkém zdokumentována americkým židovským autorem Edwinem Blackem v díle The Transfer Agreement (New York/London 1994) a není nikým zpochybňována. Před rokem 1941 většina německých a rakouských Židů emigrovala (i když jenom pár jich skutečně odešlo do Palestiny), ale velké množství Židů sídlilo v zemích ,které Němci dobyli v první, úspěšné fázi války. Do roku 1941 německá vláda počítala s uskutečněním Madagaskarského plánu, který předpokládal přemístění evropského Židovstva na Madagaskar a vytvoření židovského státu na tomto ostrově, ale když moře ovládli Britové, tento plán se nemohl uskutečnit.

Masové deportace do koncentračních táborů začaly v roce 1941. Němci zoufale potřebovali pracovní sílu, protože většina schopných mužů bojovala na frontě. Ba co víc, Židé byli pokládáni za bezpečnostní riziko. Nešlo o planý poplach, protože židovský historik Arno Lustiger, bývalý člen hnutí odporu a přeživší několik táborů se pyšně chlubil, že ve Francii Židé představovali celých 15% celého aktivního odporu, i když představovali jen 0,6% francouzské populace (Der Spiegel, 7/1993).

V některých koncentračních táborech, především v Osvětimi a Majdanku, byla míra úmrtnosti vysoká. Zatímco mnoho úmrtí bylo zapříčiněno nedostatkem jídla, špatným oděvem a hrubým zacházením a zatímco existovaly popravy zastřelením a oběšením, choroby, především suchý plicní tyfus, který přenášely vši, byly hlavní příčinou vysoké úmrtnosti. Nejúčinnější zbraní proti vším byl insekticid Cyklon B, ale dostupná množství nebyla nikdy dostačující. Namísto zabíjení lidí byl Cyklon B používán na jejich záchranu, jak správně uvádí Rober Faurisson, pokud by Němci měli víc Cyklonu B, zemřelo by méně vězňů (historici Holocaustu nepopírají, že Cyklon B byl insekticid používaný na odstranění vší a dalšího hmyzu, ale tvrdí, že měl dvojí funkci, sloužící také jako vražedná zbraň na zabíjení Židů v Osvětimi a Majdanku). V Osvětimi, největším táboře, epidemie tyfu dosáhla vrcholu mezi 7. a 11.zářím 1942 s denním průměrem 375 úmrtí. V lednu 1943 klesla průměrná míra úmrtnosti na 107 denně, ale v březnu opět vzrostla na 298 (Jean-Claude Pressac, Les crematoires d'Auschwitz, str. 145).

28.prosince 1942 napsal inspektor koncentračních táborů Richard Glücks v oběžníku všem velitelům táborů:

"Hlavní táboroví lékaři musí použít všechny dostupné prostředky k dosažení masivní redukce počtu úmrtí v každém táboře.(...) Víc než kdy předtím musí doktoři zajišťovat, aby byli vězni adekvátně vyživováni a spolu s táborovou administrativou musí podat potřebné návrhy na zlepšení.(...) Reichsführer SS (Heinrich Himmler) nařídil redukci úmrtnosti za každou cenu." (Nuremberg dokument NO-1523).

Výsledkem tohoto rozkazu bylo snížení úmrtnosti téměř o 80% od srpna1943 (Nuremberg dokument PS-1469). 26.října 1943 Oswald Pohl, šéf hlavního úřadu ekonomické administrativy SS, uvedl v oběžníku velitelům všech 19 koncentračních táborů:

"V dřívějších letech, kde byl kladen důraz na převýchovu, nezáleželo na tom, zda uvězněný vykonával nějakou užitečnou práci nebo ne. Ale teď je práce vězňů velmi důležitá a všechny snahy táborových velitelů, orientace administrativních služeb a doktorů musí sloužit záměru udržet vězně při dobrém zdraví a práceschopné. Ne ze sentimentálních důvodů, ale protože potřebujeme jejich ruce a nohy, takže aby německý lid mohl zvítězit, musíme se postarat o zdraví vězňů." (Archiwum Muzeum Stutthof, 1-1b-8, str. 53.)

Takovéto dokumenty bezpochyby dokazují, že namísto záměru vyhladit své vězně je Němci chtěli udržet naživu, protože byli potřební jako pracovní síla (jak uvidíme později, neznamená to, že ti, kteří byli práce neschopní, byli zavraždění).

Několik německých dokumentů odkazuje na "Aussiedlung" (evakuaci) anebo "Umsiedlung" (přeložení) Židů na východ. 21.srpna 1942 napsal Martin Luther, úředník na ministerstvu zahraničních věcí, v memorandu o židovské politice Říše:

"Principem německé židovské politiky po převzetí moci (národními socialisty) bylo propagovat židovskou emigraci všemi možnými způsoby.(...) Současná válka dává Německu možnost a také povinnost vyřešit židovskou otázku v Evropě.(...) Evakuace Židů z Německa začala na bázi zmíněné Vůdcovy direktivy (Hitlerův rozkaz na evakuaci Židů). Bylo logické zahrnout bezprostředně židovské občany zemí, které také zavedly protižidovská opatření.(...) Ale počet Židů, deportovaných touto cestou na východ, nepostačoval na tamní potřeby pracovních sil." (Nuremberg dokument NG-2586.)

Po desetiletí ortodoxní historici, kteří nejsou schopní vyprodukovat ani jeden dokument, dokazující německou politiku vyhlazování, povinně tvrdili, že "evakuace" a "přemístění" byla kódová označení pro "vyhlazování" a někteří z nich opakují tento nesmysl dodnes. Vyjádření Endlösung der Judenfrage (konečné řešení židovské otázky) se také interpretuje jako kamuflážní pojem pro vyhlazování, i když několik dokumentů jasně uvádí, že toto "konečné řešení" znamenalo evakuaci nebo emigraci všech Židů z německé sféry vlivu. V roce 1993 Jean-Claude Pressac, který věří tvrzení o plynových komorách, uvedl v Les Crematories d’Auschwitz, že kódový jazyk je mýtus a v roce 1996 anti-revizionistický francouzský historik Jacques Baynac upřímně připustil ,že nevidí žádný vědecký důkaz pro existenci plynových komor (Le Nouveau Quotidien, Lausanne/Switzerland, 2 and 3 September, 1996).

Na začátku devadesátých let vydali Rusové osvětimské Sterbebücher (záznamy o úmrtích). V těchto dokumentech táborová administrativa podrobně zaznamenala 66 tisíc případů úmrtí, která nastalá v Osvětimi od poloviny roku 1941 do konce roku 1943. Každá strana obsahovala jméno, národnost, datum a místo narození, náboženskou příslušnost, datum a příčinu smrti zemřelého vězně (protože tyto záznamy mají mnoho mezer a chybí záznamy z roku 1944, dokumentace je nekompletní). Exterminacionisti jsou těmito záznamy velmi znepokojení, protože nejsou schopní vysvětlit, proč Němci, kteří v Osvětimi údajně zplynovali do jednoho milionu Židů bez toho, aby je registrovali, se tak důkladně starali o zaznamenání každé příčiny přirozené smrti v táboře.

V roce 1995 jsme s Carlem Mattognoim navštívili ruské archívy, kde se nachází 88 tisíc stran dokumentů, pocházejících z osvětimské Zentralbauleitung (centrální správa budov). Tyto dokumenty byly zpřístupněny výzkumníkům počátkem 90. let. Zentralbauleitung byla zodpovědná za stavbu osvětimských krematorií, která podle tvrzení o Holocaustu, obsahovala plynové komory (faktem je, že tyto "plynové komory" byly obyčejné márnice, kde byla před kremací uchovávána těla zemřelých vězňů). Jak se dalo předpokládat, nenašli jsme žádné dokumenty podporující plynové komory a vyhlazování, protože pokud by existovaly, Sověti by je triumfálně prezentovali už v roce 1945, aby dokázali bestialitu německého národně socialistického režimu.

Nejenže dokumenty táborové administrativy nepotvrzují tvrzení o vyhlazování Židů, přímo mu protiřečí. Například záznamy uchované v Osvětimském muzeu ukazují, že 10 706 převážně židovských vězňů bylo v období od července 1942 do června 1944 lékařsky ošetřeno v Monowitzi, bočním osvětimském táboře. 766 z nich zemřelo, zbytek byl z nemocnice propuštěn (Panstwowe Muzeum w Oswiecimiu, Syg. D AuI-III-5/1, 5/2 5/3). Jak tento fakt zapadá do politiky vyhlazování? Mýtus, že práceneschopní byli vražděni, je také vyvrácen dokumenty. Jeden příklad by měl postačit jako důkaz. Když jsme dělali výzkum v Moskvě v dubnu a květnu 2000, našli jsme s Mattognoim německou zprávu, napsanou čtyřmi židovskými doktory (Lebovitsem, Blochem, Reichem a Weilem), kteří pracovali v táborové nemocnici pod dozorem Rusů začátkem roku 1945, těsně po osvobození osvětimského tábora. Zpráva obsahuje jména více než tisíc téměř výlučně židovských pacientů, které Němci nechali v táboře před jeho evakuací. Mezi nimi bylo 97 chlapců a děvčat ve věku od 1 do 15 roků (Gosudarstvenny Archiv Rossiskoi Federatsii, Moscow, dokument 7021-108-23). Ti byli deportováni do Osvětimi spolu se svými rodiči, aby se předešlo rozdělování rodin. Kdyby bylo tvrzení o Holocaustu pravdivé, všichni by byli dávno před rokem 1945 zavražděni, protože nebyli schopní pracovat.
Zasláno: ne 30. říjen 2005 13:50
Vědecké zkoumání

a) Úvod

Každý, kdo je obeznámen s normálními pravidly soudního postupu ví, že fyzické důkazy jsou vysoce nadřazené výpovědím očitých svědků, protože očitý svědek může lhát nebo se v dobré víře mýlit. Z tohoto důvodu je v každém nepolitickém procesu s vraždou nařízena pitva mrtvoly, stejně jako zpráva expertů, týkající se vražedné zbraně. Pokud vyjádření očitých svědků protiřečí výsledkům testů soudních znalců, tyto testy jsou brány jako důkaz.

Co platí ve kdejakém případě vraždy, musí stejně tak platit v mnohem větší míře, když jde o stovky tisíc, ne-li miliony obětí. Ale po 2.světové válce žalobci Německa nikdy neprovedli žádné soudně znalecké zkoumání údajných plynových komor, nevyvinuli žádné seriózní úsilí na zjištění, zda osvětimská krematoria mohla pohltit čtyři miliony lidí, o kterých se tvrdilo, že v osvětimském táboře zemřeli (toto číslo, které bylo později postupně historiky Holocaustu redukované, uvedli Sověti na Norimberském tribunálu, cf. Nuremberg dokument URSS-008.)

Jen ve dvou případech žalobci Německa učinili poloviční pokus vědecky dokázat realitu masového vyvražďování. Po osvobození koncentračního tábora Majdanek v létě 1944 společná polsko-sovětská komise vyprodukovala zprávu, kterou jsme s Carlem Mattognoim našli v archivech muzea v Majdanku a publikovali v naší knize KL Majdanek. Eine historische und technische Studie (Castle Hill Publisher, Hastings, 1998, kapitola V a VI). Polští a sovětští vědci hanebně podváděli a uváděli směšná tvrzení, potvrzující, že pět pecí nového krematoria v Majdanku, které byly uvedeny do provozu jen šest měsíců před ukončením provozování tábora, mohlo za tu dobu spálit 600 tisíc těl. Skutečný počet byl asi 32-krát nižší. V roce 1945 polské úřady nařídily soudně znalecké posouzení Osvětimi. V Krakowské zprávě (text, který se nachází v anti-revizionistické knize Wahrheit und Auschwitz-Lüge, editori B. Bailer-Gailanda a W. Benz, Deuticke Verlag 1995) Poláci potvrdili, že objevili stopy kyanidu v lidských vlasech nalezených v táboře. Ale i kdyby to byla pravda (což dnes není možné určit), nedokazuje to, že byl někdo zplynovaný. Během války byly lidské vlasy používány pro průmyslové účely (například na vystýlku matrací) a v tom případě nebylo neobvyklé je před použitím dezinfikovat. Pokud se uskutečnilo nějaké vražedné plynování, bylo by absurdní po vraždě stříhat vlasy, protože Cyklon B přilne k povrchu a ohrozil by tak dělníky. Vlasy by musely být stříhané předtím, než by byly oběti poslány do plynových komor.

Prvním revizionistickým výzkumníkem, který seriózně zkoumal technické aspekty otázky Holocaustu, byl Robert Faurisson. Faurisson studoval techniku poprav, používanou v některých státech USA, kde se tresty smrti vykonávaly kyselinou kyanovodíkovou (kyselina kyanovodíková je aktivní složkou insekticidu Cyklon B, který měl podobu malých granulí, ze kterých se plyn uvolňoval po kontaktu se vzduchem). Poprava plynem je komplikovaný proces. Musí se přijmout množství opatření a plynová komora musí být hermeticky uzavřená, jinak by se poprava stala zahráváním si se životy zaměstnanců věznice (to je jeden z důvodů, proč skoro všechny státy USA přestaly používat tuto metodu a používají místo toho smrtící injekci). Faurisson, který navštívil Osvětim a studoval plány krematorií, která podle svědků obsahovala plynové komory, se divil, jak mohlo být až 2000 lidí najednou zavražděno v těchto místnostech, které nemohly být hermeticky uzavřené a neměly žádná zařízení pro přívod plynu. Faurisson došel k závěru, že jakékoliv plynování Cyklonem B v těchto místnostech by zabilo nejen oběti v plynové komoře, ale také by zamořilo okolí a že by nebylo možné odstranit mrtvá těla z místností ihned po zplynování, což tvrdili svědci (detailněji zpracováno Serge Thion, Verité historique ou verité politique?, La Vieille Taupe, Paris 1980).

b) Leuchterova zpráva

V roce 1985 byl v kanadském Torontu souzen revizionistický aktivista Ernst Zündel, původem z Německa a byl odsouzen k 15 měsícům do vězení na základě zákona zakazujícího "šíření falešných informací", kvůli prodeji bookletu Richarda Harwooda "Did Six Million Really Die?" Zündelův obhájce Douglas Christie se proti rozsudku odvolal a druhé kolo procesu začalo počátkem roku 1988 (o tomto procesu existuje kniha, která obsahuje nesmírné množství informací o Holocaustu a revizionizmu. Autorem je Barbara Kulaszka a titul je stejný jako u Harwoodovy brožury, která vedla k Zündelovým procesům - Did Six Million Really Die?, Samisdat Publishers, Toronto). Během průběhu procesu Zündel a Faurisson pověřili amerického specialistu na popravy, Freda Leuchtera, který sám konstruoval plynové komory, aby sestavil zprávu o místnostech označovaných jako plynové komory v Osvětimi I, Osvětimi-Birkenau a Majdanku. S malou skupinou pomocníků Leuchter odletěl do Polska koncem února. Po návratu napsal svojí zprávu, která se stala skutečným přelomem a iniciovala vědecké vítězství revizionistů (Fred Leuchter, An engineering report about the alleged execution gas chambers at Auschwitz, Birkenau and Majdanek, Poland, Samisdat Publishers, Toronto 1989). Zde jsou jeho závěry o Osvětimi:

- "Plynové komory" byly ve skutečnosti místnosti, označované v dokumentech jako obyčejné márnice. Kvůli jejich technické konstrukci nemohly být použity při vražedném plynování.

- Kapacita krematorií by postačovala jen na spálení malé části údajných obětí.

- Analýzy vzorků ze stěn "plynových komor" neprokázaly žádné významné zbytky kyanidu. Analýzy však indikovaly enormně vysoký obsah kyanidu ve vzorku odebraném v dezinfekční komoře v Birkenau (nikdo netvrdí, že v této místnosti byly plynovány lidské bytosti).

Leuchterova zpráva nebyla dokonalá. Kapitoly o konstrukci "plynových komor" obsahovaly pár seriózních nedostatků (Leuchter například mylně uváděl, že v těchto místnostech nebyl žádný systém ventilace a přecenil riziko exploze) a část o krematoriích není uspokojující, protože Leuchter v této oblasti nebyl kompetentní. Chemická část ale nikdy nebyla vyvrácena a ukázala se jako rozhodující.

c) Rudolfova zpráva

V roce 1993 německý chemik Germar Rudolf ověřil výsledky Leuchterovy zprávy v mnohem detailnější studii, která je dodnes pravděpodobně nejdůležitějším materiálem, jaký kdy revizionisti vyprodukovali. (Das Rudolf-Gutachten. Gutachten über die Bildung und Nachweisbarkeit von Cyanidverbindungen in den "Gaskammern" von Auschwitz, Cromwell Press, London 1993, updated version: Das Rudolf-Gutachten 2000, Castle Hill Publisher, Hastings 2000. Zkrácená verze této zprávy se nachází v Ernst Gauss, Grundlagen zur Zeitgeschichte, anglická verze: Dissecting the Holocaust, Capshaw/Alabama 2000). Všechny pokusy vyvrátit tuto zprávu byly neúspěšné. Rudolf dokázal, že údajná hlavní komora Třetí Říše, komora v krematoriu II v Osvětimi-Birkenau, kde bylo podle očitých svědků zplynováno několik set tisíc Židů, nepřišla nikdy do kontaktu s Cyklonem B. Kyselina kyanovodíková formuje extrémně stabilní pigment (féerický ferokyanid) se železo obsahujícími komponenty zdiva. Tento pigment se ztrácí stejně pomalu jako zdivo, což je dokázáno dlouhodobými, desetiletí trvajícími experimenty. Vysoké koncentrace zbytků kyanidu se stále nacházejí v dezinfekčních komorách v Birkenau, zatímco v údajné plynové komoře v krematoriu II (v Birkenau existovala čtyři krematoria, pojmenovaná krematorium II-V, ale všechna byla vyhozena do vzduchu v roce 1944, respektive počátkem roku 1945. Krematorium II je jediné, kde je "plynová komora" stále částečně přístupná) se nenašla žádná relevantní koncentrace. To vede k nevyhnutelnému závěru, že se na tomto místě nemohlo uskutečnit žádné plynování.

Další, neméně kritický argument vůči tvrzení o plynování je to, že otvory ve střeše "plynové komory", skrz které byly podle svědků sypány granule Cyklonu B, v čase údajného masového vyvražďování neexistovaly. Svědci vypráví o čtyřech kruhových otvorech a dva otvory, které teď vidíme, mají nepravidelný tvar. Ba co víc, zpevňovací tyče vedoucí skrz otvory ukazují, že tyto otvory byly násilně vytvořeny po válce, aby vytvářely dojem otvorů pro vsypávání Cyklonu B. Jed tedy nemohl být do komory zavážený. To je taktéž nevyvratitelně demonstrováno v Rudolfově zprávě.

d) Kapacita osvětimských krematorií

"Jak se zbavit těla mojí oběti?" je noční můrou každého vraha. Lidské tělo je těžké zničit, protože obsahuje víc než 60% vody. Příběhy "přeživších Holocaust", jako například polského Žida Henryka Taubera, který tvrdil, že v Osvětimi mohly být spáleny mrtvoly bez paliva, jsou absolutně nesmyslné. Bohužel, historici Holocaustu, jako např. Jean-Claude Pressac, který považuje Taubera za velmi důvěryhodného svědka, berou tento nesmysl vážně (Jean-Claude Pressac, Technique and Operation of the Gas Chambers, Beate Klarsfeld Foundation, New York 1989).

Velká mezera v technickém výzkumu Holocaustu byla zaplněna Italem Carlem Mattognoim. Ve spolupráci s inženýrem Francem Deanem Mattogno napsal o osvětimských komorách obsáhlou studii, která je plodem mnohaletého výzkumu. Tato kniha se objeví v italštině v roce 2001 u vydavatelství Edizioni di Ar, Padova. Ale už v roce 1994 Mattogno a Deana publikovali článek o této otázce ve vědecké antologii Grundlagen zur Zeitgeschichte, na kterou opakovaně odkazujeme(anglická verze: Dissecting the Holocaust, Capshaw/Alabama 2000). Mattogno a Deana se zaobírali následujícími otázkami:

1) Maximální kapacita osvětimských krematorií. První krematorium bylo uvedeno do chodu v roce 1941 v hlavním táboře. Protože jeho kapacita nestačila na zpracování velkého počtu mrtvol (desetitisíce vězňů podlehly tyfové epidemii), roku 1942 byla naplánována čtyři velká krematoria. Od března 1942 byly v Birkenau, západně od hlavního tábora Auschwitz I, spuštěny do provozu. Těchto pět krematorií nikdy nefungovalo simultánně, kvůli technickým poruchám musela být neustále zastavována, což samozřejmě vysoce redukovalo jejich kapacitu.

2) Uhlí dovážené do krematorií. S výjimkou roku 1944 jsou tyto dodávky téměř úplně zdokumentovány a protože je znám objem uhlí nutný ke spálení jednoho těla, dá se vypočítat maximální počet kremací pro libovolnou dobu.

3) fakt, že pět žáruvzdorných refrakčních cihlových zdí v kremačních pecích nebylo nikdy vyměněno, což by bylo nutné po 2000 – 3000 kremacích v jedné peci.

S přihlédnutím ke všem těchto faktorům došli Mattogno a Deana závěru, že kremační pece nemohly strávit víc než 162 tisíc těl. To velmi dobře odpovídá Mattognovu odhadu cca 150 tisíc obětí Osvětimi (kvůli mezerám v dokumentaci se nedá určit přesný počet).

Samozřejmě, člověk musí posoudit možnost kremací na otevřeném vzduchu. Takové kremace se uskutečnily v druhé polovině roku 1942 a začátkem roku 1943, kdy v Osvětimi zuřil tyfus a krematoria v Birkenau ještě nebyla uvedena do provozu. Ale kritickým obdobím je květen – červen 1944. V té době se uskutečnily obrovské deportace maďarských Židů do Osvětimi. Podle historiků Holocaustu bylo 180 – 410 tisíc z nich zplynovaných a spálených v Birkenau (první číslo je udávané Raulem Hilbergem, Die Vernichtung der europäischen Juden, Fischer Taschenbuch Verlag, Frankfurt a.M. 1997, str.1300, druhé číslo je uváděno francouzsko-židovským historikem Georgesem Wellersem, Le Monde Juif, October-December 1983, str. 153). Dokonce i ortodoxní historici, kteří s rutinou zveličují kapacitu krematorií, souhlasí, že v těchto by nebylo možné zpopelnit tolik mrtvol, takže tvrdí, že většina z nich byla spálena v obrovských jámách (Filip Müller, svědek obzvlášť drahý pro tyto historiky, popisuje tyto jámy ve svojí knize Sonderbehandlung, Verlag Steinhausen, Frankfurt a.M. 1979. Jeho podání je plné technických nemožností.). Od prosince 1943 byla Osvětim opakovaně fotografována spojeneckými průzkumnými letadly. Některé z těchto fotografií spadají do období květen – červen 1944. Nejdůležitější z nich pochází z 31.května 1944. Pokud můžeme věřit oficiálním číslům deportovaných maďarských Židů, v ten den bylo přivezeno do Osvětimi 15 tisíc Židů a v předcházejících dnech byl průměr 13 tisíc denně. Žádná z těchto událostí, o kterých mluví Müller a další očití svědci, není na fotografii viditelná: není vidět řady vězňů, čekající před krematoriem, žádné gigantické šlehající ohně, žádné kremační jámy, žádná dýmem zahalená obloha. Tato fotografie, spolu s dalšími ze stejného období, se dá najít v důležité knize Johna C.Balla "Air Photo Evidence" (Ball Resource Services, Delta/Canada 1992). V tomto období tedy neexistovaly žádné velkoplošné kremace na otevřeném vzduchu, a protože krematoria mohla přijmout jen zlomek údajných obětí, vyhlazování maďarských Židů v Osvětimi-Birkenau bylo naprosto nemožné ze samotných technických důvodů – mimo faktu, že to protiřečí dokumentům, jak si ukážeme v kapitole Tři zbývající nevyřešené otázky.

e) Dieselové plynové komory

V "čistě vyhlazovacích táborech" Belzec, Treblinka a Sobibor neexistovala žádná krematoria a neudává se žádné údajné použití Cyklonu B. Během počátečního vývoje tvrzení o Holocaustu byly štváči vykreslovány všechny druhy představitelných popravovacích metod, ale všechny od "ponorné plošiny" Dr.Szendeho po "vlaky s nehašeným vápnem" Jana Karskeho a "vakuové komory" Vasilije Grossmana – zmizely v dějinách a byly nahrazeny dieselovými výfukovými plyny, které byly údajně produkovány motory zničených ruských tanků (anebo, podle alternativní verze, ponorek). Ve čtvrtém "čistě vyhlazovacím táboře", Chelmnu, byly podle historiků používány dieselovými motory vybavené nákladní automobily, upravené jako pojízdné plynové komory. Jak demonstroval ve svojí excelentní studii francouzský automobilový konstruktér Pierre Marais, tyto nákladní automobily byly jen dalším vynálezem válečné propagandy (Les camions a gaz en question, Polemiques, Paris 1994). Ve všech čtyřech "čistě vyhlazovacích táborech" Němci údajně pochovávali těla, jen aby je později vyhrabali a spálili na otevřeném vzduchu.

Friedrich Berg, americký inženýr německého původu, analyzoval tvrzení o dieselových zplodinách z technického a toxikologického úhlu pohledu (jeho článek se nachází v Ernst Gauss, Grundlagen zur Zeitgeschichte, anglická verze: Dissecting the Holocaust). Přestože není nemožné zabít lidi dieselovými výfukovými zplodinami, jde o extrémně nedostatečnou a těžkopádnou metodu, protože výfukové plyny jsou jen těžko vhodné jako vražedná zbraň kvůli svému vysokému obsahu kyslíku a velmi malému obsahu oxidu uhelnatého. Benzínový motor může lehce vyprodukovat zplodiny s obsahem 7% a víc oxidu uhelnatého, ale dieselový motor nemůže vyprodukovat zplodiny dokonce ani s obsahem nad 1% oxidu uhelnatého. Ironií je, že zavedení dieselových výfukových plynů do komory zaplněné lidmi by jen prodloužilo jejich smrtelnou agónii, protože tyto plyny obsahují 16% kyslíku, což postačuje na přežití. Namísto zavedení výfukových plynů mohli popravčí jednoduše nechat svoje oběti udusit se v přeplněné plynové komoře, protože dostupný kyslík by byl vydýchaný před začátkem účinkování oxidu uhelnatého.

Otcem tvrzení o dieselových plynech byl blázen jménem Kurt Gerstein, který mimochodem udával 20 – 25 milionů zplynovaných obětí. Gerstein tvrdil, že viděl v Belzecu 35 – 40 metrů vysoké kupy bot a oblečení a 28 – 32 vězňů na metr čtvereční v plynové komoře (Andre Chelain, Faut-il fusiller Henri Roques?, Polemiques, Paris 1986). Existuje minimálně šest verzí Gersteinovy zprávy! Tvrzení o dieselových plynech bylo evidentně později převzato technickými laiky, kteří si mysleli, že takovéto výfukové plyny musí být strašnou vražednou zbraní, hlavně kvůli zápachu. Ve skutečnosti by byl jakýkoliv benzínový motor desetkrát účinnější. Historici Holocaustu by se bezpochyby zbavili tvrzení o dieselových plynech, ale už je příliš pozdě, protože se toto tvrzení nachází ve všech historických knihách.

f) Odstraňování těl v "čistě vyhlazovacích táborech"

Způsob, jakým údajně byla odstraňována těla, detailně studoval dnes už zesnulý inženýr Arnulf Neumaier ve svém článku Der Treblinka-Holocaust (Ernst Gauss, Grundlagen zur Zeitgeschichte, anglická verze: Dissecting the Holocaust). Neumaier předpokládal 875.000 obětí v Treblince. Toto číslo bylo uvedeno v Demjanjukově procesu v Jeruzalému, i když se Raul Ilberg skromně uspokojuje se 750 tisíci a sovětský Žid Vasilij Grossman se v roce 1946 zmiňuje o 3 milionech. Pro Belzec (600 tisíc údajně zplynovaných), Sobibor (200 – 250 tisíc údajně zplynovaných) a Chelmno (150 – 400 tisíc údajně zavražděných ve dvou nebo třech plynových náklaďácích podle toho, kterému historikovi věříte) musí být uvedená čísla redukována, ale metoda odstraňování těl popisovaná ve standardní literatuře, byla stejná.

Spálení 875 tisíc těl na otevřeném vzduchu si vyžaduje přinejmenším 200 kg dřeva na jednu mrtvolu, to je celkem 170 tisíc tun. V oblasti Treblinky neexistuje – a neexistoval – vykácený terén odpovídající velikosti a transport 170 tisíc tun dřeva do tábora by byl určitě zaznamenaný v záznamech německých železnic, pokud by bylo dřevo dopravováno z jiných oblastí.

875 tisíc těl by zanechalo 2900 tun lidského popela a 1000 tun popela ze dřeva. Tento popel by obsahoval miliony kusů nespálených kostí, plus 20 – 30 milionů zubů. Pokud by Sověti a Poláci našli jen zlomek těchto kostí, zubů a popela, okamžitě by svolali mezinárodní komisi expertů na dokázání zvrácenosti svých německých nepřátel, tak jako Němci svolali tuto komisi v roce 1943 po náleze 4000 těl polských důstojníků, které v běloruské Katyni povraždili Sověti. Ale to je přesně to, co Poláci a Sověti neudělali. Jeden a půl roku po obsazení Treblinky Rudou armádou polské úřady stále tvrdily, že oběti byly zabíjeny parou (Nuremberg dokument PS-3311).

g) Zkoumání pozemního radaru

V říjnu 1999 se do Treblinky vydal mladý australský inženýr Richard Krege, vybavený pozemním radarem, který, mimo jiné, umožňuje detekovat přítomnost hrobů a je dnes používaný v archeologii a geologii. V srpnu 2000 uskutečnil Krege druhý výlet do Polska, tentokrát v mém doprovodu. Pokračoval ve svojí práci v Treblince a provedl stejný výzkum v Belzecu. V literatuře o Holocaustu jsou místa, kde se údajně nacházely gigantické masové hroby (jak si pamatujeme, Němci údajně pochovali svoje oběti předtím, než je opět vykopali a spálili) přesně označená, takže není možnost omylu. Kregeho závěr je formální: Obrovské masové hroby nikdy neexistovaly. V Belzecu našel znaky malého masového hrobu (není v oblasti označované historiky Holocaustu), což není překvapující, protože určitý počet vězňů v táboře, který neměl krematorium, zemřel. Celé tvrzení o Belzecu a Treblince tedy padá. Výsledek zkoumání Richarda Kregeho bude publikován v roce 2001.
Zasláno: ne 30. říjen 2005 13:52
Očití svědci

Standardní práce Raula Hilberga o Holocaustu obsahuje tisíce odkazů na autorovy zdroje. Zatímco Hilberg je schopný citovat nesmírné množství válečných dokumentů, dosvědčujících perzekuci evropských Židů – tj. anti-židovské zákony, přijaté Německem a jeho spojenci a deportace velkého množství Židů do koncentračních táborů - , pár stran věnovaných popisu plynování je výlučně založeno na tvrzení očitých svědků. Je to nevyhnutelné, protože jak už víme, žádný materiál či dokumentární evidence existence vyhlazovacích táborů a plynových komor neexistuje.

Viděli jsme, že v bezprostředním poválečném období existovaly spousty druhů tvrzení očitých svědků o vraždění ohněm, párou a elektřinou, o plynových komorách v Dachau, Buchenwaldu a Bergen-Belzenu a o mýdle vyráběným z těl zavražděných Židů. Obhájci tvrzení o Holocaustu nenávidí, když se jim připomínají tato tvrzení, protože dokazují úplnou nedůvěryhodnost očitých svědků, především Židů. Dva procesy, které byly zorganizovány, aby obrátily pozornost světového veřejného mínění opět na Holocaust, se nepodařily a způsobily hodnověrnosti židovských svědků nesmírnou škodu. V USA byl souzen Frank Walus, tovární dělník polského původu potom, co ho arcilhář Simon Wiesenthal a jeho gang obvinil z množství zločinů v německém koncentračním táboře. Jedenáct židovských lhářů pod přísahou vypovídalo, že osobně viděli Waluse nelidsky mučit a zabíjet židovské vězně. Walus přišel o všechny své úspory a byl nucen se zadlužit, aby mohl financovat svojí obhajobu. Nakonec získal z Německa dokumenty, které dokázaly, že celou válku prožil jako dělník na poli na farmě v Bavorsku. Obvinění padlo a Walus byl osvobozen (Mark Weber, Simon Wiesenthal: Bogus Nazi Hunter, v: Journal of Historical Review, Volume 9, Nr. 4, Winter 1989/1990). John Demjanjuk, americký automobilový dělník ukrajinského původu byl vydán do Izraele pro údajné nevýslovné krutosti v táboře Treblinka během války (jeho vydání bylo samozřejmě hrubým porušením základních právních principů, protože stát Izrael během 2.světové války neexistoval). Na Demjanjukově procesu pět židovských lhářů přísahalo, že v Demjanjukovi poznávají "Ivana Hrozného", který odřezával prsa židovským ženám mečem, rozřezával břicha těhotným židovkám a osobně zabil statisíce Židů výfukovým plynem z dieselového motoru zničeného ruského tanku (Hans Peter Rullmann, Der Fall Demjanjuk, Verlag fuer ganzheitliche Forschung, Vioel/Germany 1987).

Ale Demjanjuk nikdy nebyl v Treblince. Nakonec byl osvobozen a mohl se vrátit do USA.

Když revizionisti ukázali, že údajná plynování v Osvětimi se z technických a chemických důvodů nemohla odehrát, je v zásadě zbytečné diskutovat o tvrzeních očitých svědků, na kterých je založená celá lež o plynové komoře. Budeme však prezentovat jeden obzvlášť významný případ.

Po desetiletí se žádný advokát či novinář neodvážil položit pár lhářům, kteří se prezentovali jako "svědci plynových komor", žádné kritické otázky, a tak tito lháři mohli cestovat od jednoho procesu a z jedné tiskové konference na druhou bez obav z odhalení. Tento stav se změnil v roce 1985 na prvním Zündelově procesu v Torontu. Původem slovenský Žid a bývalý osvětimský vězeň Rudolf Vrba, univerzitní profesor biologie v Kanadě, svědčil ve prospěch "The Holocaust Remembrance Association", která zažalovala Zündela za šíření falešných informací. Vrba byl nejlepším svědkem, kterého mohli obránci tvrzení o Holocaustu žádat. Spolu se svým slovenským druhem, Židem Alfredem Wetzlerem, unikl z Osvětimi 7.dubna 1944 na Slovensko. V listopadu téhož roku byla v New Yorku publikována Vrbova a Wetzlerova zpráva, ve které je Osvětim označena jako vyhlazovací centrum. O dvacet roků později Vrba napsal o svém pobytu v osvětimském táboře knihu (I cannot forgive, Bantam publishers, Toronto 1964). Na stranách 10-13 popisoval Himmlerovu návštěvu v Osvětimi-Birkenau v lednu 1943. Nové krematorium, krematorium II, podle něj bylo ten den spuštěno do provozu a na jeho inauguraci bylo zplynováno a spáleno 3000 Židů a Himmler sledoval agónii nešťastných obětí skrz průzor ve dveřích plynové komory (Kdyby Vrba studoval dokumenty, věděl by, že první krematorium v Birkenau bylo uvedeno do provozu v březnu 1943 a Himmler navštívil Osvětim-Birkenau naposledy v červenci 1942. Protože místnost v krematoriu II, označovaná za plynovou komoru, byla velká jen 210 čtverečních metrů, naplnit ji 3000 obětí by znamenalo, že 14 lidí stálo na jednom metru čtverečním, což je nemožné). Zündelův advokát Douglas Christie nemilosrdně vyslýchal lháře Vrbu v křížovém výslechu:

Christie: Rád bych se vás zeptal, zda jste opravdu měl na mysli to, že jste ho skutečně viděl přicházet v lednu 1943, nebo to je jenom...

Vrba: V září 1943 nebo v lednu?

Christie: No, kniha říká leden.

Vrba: Ne, viděl jsem ho v červenci 1943 a potom jednou v roce 1943 (!)

Christie: Ale tady se mluví o lednu 1943.

Vrba: potom je to chyba.

Christie: Chyba?

Vrba: Ano.

Christie: Ale při této příležitosti jste ho viděl přicházet.

Vrba: Poprvé jsem ho viděl přicházet, protože jsem byl tak blízko jako jste vy. (...) Poodešel o krok, aby byl slušný.

Christie: Hm.

Vrba: Ale podruhé jsem ho viděl v autě, ve stejném, jako prvně. Vezl se v černém Mercedesu a byl dokonale obklopen svými podřízenými, kteří ho provázeli. Viděl jsem ho z dálky asi 500 metrů a slyšel jsem, že to je on, ale tentokrát nepřišel ke mně, aby mi potřásl rukou a představil se. Možná to byl on, možná jeho zástupce. Nemyslím si, že to je velký rozdíl.

Christie: A chcete říct tomuto soudu, že jste skutečně viděl Heinricha Himmlera hledět přes dveře plynové komory, je to tak?

Vrba: Ne, neřekl jsem, že jsem byl přítomen, když se díval přes dveře, ale dal jsem do kupy tvrzení, které jsem několikrát slyšel od různých lidí, kteří při tom byli a říkali mi o tom. Bylo jich tam mnoho z Sonderkommanda a SS.

Christie: Ale ve vaší knize píšete, že jste všechno viděl a nezmiňujete se o tom, že jste to slyšel od jiných lidí.

Vrba: V tomto konkrétním případě jsem řekl, že jsem to slyšel od jiných lidí.

(Záznam z prvního Zündelovho procesu v Torontu, 1985, str. 1244 ff.)

Někteří z těch, kteří nejsou obeznámeni s detaily tvrzení o Holocaustu, prohlašují, že existuje "množství svědků plynových komor" a že není možné, aby všichni z nich lhali. To je chyba. Když se věnujete literatuře o Holocaustu, rychle zjistíte, že v těchto knihách se cituje jen pár svědků. Jedním z nich je Vrba a další nejsou o nic lepší. Klíčovým svědkem je další slovenský Žid, Filip Müller, kterého Raul Hilberg ve svojí knize "The Destruction of the European Jews" cituje jako zdroj nejméně dvacetkrát. Ve svém odporném bestselleru (Sonderbehandlung, Verlag Steinhausen, Frankfurt a.M. 1979) Müller popisuje, jak jedl koláč v kyanidem zamořené plynové komoře (okamžitě by zemřel) a jak zvláštní komando, do kterého patřil, používalo vařící tuk tekoucí z pálených těl v "kremačních jámách" jako další palivo: on a jeho spolupracovníci sbírali tento tuk a lili ho znovu na těla, aby urychlili hoření! (str. 24/25; str. 207 )!

Hrozné obvinění z průmyslové genocidy, vyslovované vůči německému národu od roku 1945 je takto založené pouze na fantazírování několika lhářů jako Vrba a Müller – plus přiznání bývalých SS-manů. Jedním z nejdůležitějších pilířů Holocaustu je přiznání Rudolfa Hösse, prvního ze třech velitelů osvětimského tábora, které je citované v každé učebnici dějepisu v západním světě. Ale Höss vypovídal o věcech, které nebyly pravdivé. Přiznal se například ke zplynování 2,5 milionu lidí, s celkovým počtem 3 miliony mrtvých do konce listopadu 1943. To je víc než dvojnásobný počet vězňů přivezených do Osvětimi po celou dobu jeho existence, což v současnosti připouští dokonce i ortodoxní historici. Höss svým vyšetřovatelům také řekl, že v červnu 1941 navštívil Belzec a Treblinku, i když v té době neexistoval žádný z těchto táborů a zmínil se o vyhlazovacím táboru "Wolzek", o kterém od té doby nikdo neslyšel ( Nuremberg dokument PS-3868). V roce 1983 anglický autor Rupert Butler ve svojí knize Legions of Death (Arrow Books, London, str. 235) popsal, jak bylo Hössovo svědectví vynucené britským týmem specialistů na mučení pod vedením židovského seržanta Bernarda Clarka v březnu 1946: Höss byl zatčen v úkrytu na farmě v severním Německu, byl zuřivě bit a držen bez spánku 3 dny, než nakonec podal a podepsal písemné doznání, které pro něj napsali jeho mučitelé – v anglickém jazyce, kterému Höss nerozuměl!

Zatímco fyzické mučení německých zajatců bylo bezprostředně po válce běžné, soudy ve Spolkové republice Německo se uchýlily k důmyslné strategii na získání požadovaných přiznání "nacistických válečných zločinců". Početné procesy s takovými "zločinci", kteří byli obyčejně obvinění z vraždění Židů, hrály důležitou úlohu v redukci německého lidu. Neustále "dokazující" ohavnost národně-socialistického systému německá "demokracie", která trpěla defektem, že byla zavedena výlučně jako výsledek německé porážky ve 2.světové válce, legitimizovala svojí vlastní existenci. Během doslova každého z těchto procesů byly do soudních síní přiváděny třídy školáků, aby byli naplněni hanbou za zločiny svých otců a aby byla zničena jejich národní hrdost a sebeúcta. Procesy takto pomáhaly vytvořit akceptování politiky loutkového režimu, který německé zájmy úplně podřídil zájmům amerických okupantů.

Procesy byly vedeny podle stejného schématu. Předtím, než začaly, obvinění byli médii popisováni jako bestie v lidské kůži. Nebyla potřebná žádná materiální či dokumentační evidence jejich zločinů, když byli očití svědci. Tito svědci mohli lhát, jak chtěli (na soudním procesu v Aschaffenburgu svědek řekl soudu, že SS organizovaly mezi plynováními v Birkenau cyklistické závody), nikdy neriskovali obvinění z křivé přísahy a věděli, že obhájci jim nebudou klást žádné otázky, protože by byli pronásledováni médii za opětovné mučení obětí Holocaustu. Za těchto podmínek bylo pro obviněného jedinou šancí na snížený trest vyhnout se jakékoliv diskusi o existenci plynových komor a masového vyhlazování a popírat osobní zodpovědnost, vinit za všechno mrtvé, nezvěstné anebo už odsouzené. Každý na "procesu s válečnými zločinci",kdo zpochybňoval oficiální tvrzení o "Holocaustu", se nacházel v beznadějné situaci. Nikdo mu nevěřil a jeho "neoblomnost" mu jen přinesla vyšší trest. Takto se získávala přiznání a vytvářely důkazy o Holocaustu! ( Citováno z Wilhelm Staeglich, Der Auschwitz Mythos, Grabert Verlag, Tübingen 1979 a článku Manfreda Koehlera o hodnotě výpovědí a přiznání o Holocaustu v: Ernst Gauss, Grundlagen zur Zeitgeschichte, Grabert Verlag, Tübingen 1994, anglická verze: Dissecting the Holocaust, Theses and Dissertation Press, Capshaw/Alabama 2000.)
Zasláno: ne 30. říjen 2005 13:53
Neviditelný slon

V roce 1976 Arthur Butz, univerzitní profesor elektronického inženýrství, napsal knihu "The Hoax of the Twentieth Century" (Podvod dvacátého století), která je ještě stále revizionistickou klasikou. Butz si položil otázku, zda spojenci, Vatikán a Mezinárodní výbor Červeného kříže mohli delší čas vědět o masovém vyhlazování v zemích kontrolovaných Německem. Jeho odpověď nedala místo žádným pochybám: Něco takového je naprosto nemožné. Několik historiků Holocaustu – Martin Gilbert, Walter Lacqueur, David Wyman, Richard Breitman a další – položili stejnou otázku a nabídli stejnou odpověď. Zrekapitulujme si, proč masové vraždy v Osvětimi, která byla největším německým koncentračním táborem a podle oficiálního tvrzení o Holocaustu vedoucím vyhlazovacím centrem, nemohly být dlouho tajemstvím:

- Dva farmářské domy, které údajně sloužily jako plynové komory předtím, než byla uvedena do provozu čtyři krematoria v Birkenau, byly v oblasti tábora; krematoria byla v samostatném táboře a obehnaná ostnatým drátem, takže každodenně by tisíce vězňů byly svědky vykonávání masakrů (podle legendy SS-man vyšel na střechu "plynové komory" – ve skutečnosti márnice – a vhodil granule Cyklonu B skrz čtyři kruhové otvory ve střeše. Jak jsme už předtím podotkli, tyto kruhové otvory nikdy neexistovaly.).

- Osvětim byla jakoby souostroví s okolními 40 podtábory, kam byli vězni posíláni podle potřeby předtím, než byli vráceni do hlavního tábora. Protože vězni a svobodní dělníci pracovali bok po boku, tento systém garantoval neustálý proud informací po celé osvětimské oblasti.

- Dokonce i v Birkenau, údajném epicentru Holocaustu, byli civilní dělníci zapojení do všech druhů činností. Přinejmenším 12 společností se podílelo na konstrukci krematorií (Pressac, Les crematoires d'Auschwitz, str. 56).

- Osvětim byla skutečně velkým průmyslovým komplexem, kde IG Farben, jedna z největších německých společností, jako i dalších cca 170 firem, měly svoje zástupce ( Raul Hilberg, Die Vernichtung der europaeischen Juden, Fischer Taschenbuch, Frankfurt 1997, str. 992 ). Osvětim byla velmi důležitá pro německý vojenský průmysl, protože v Monowitzi – východní části osvětimského komplexu – se vyráběla buna (syntetický kaučuk, materiál na výrobu pneumatik).

- Jak jsme si už řekli, vězni byli ustavičně přemísťováni z Osvětimi do jiných táborů. Jen v období červen – říjen 1944 bylo 23 tisíc, převážně židovských vězňů přeloženo z Osvětimi do Stutthofu u Gdaňsku (Archiwum Muzeum Stutthof, I-IIB-8, p. 1; Jürgen Graf und Carlo Mattogno, Das Konzentrationslager Stutthof und seine Funktion in der nationalsozialistischen Judenpolitik, Castle Hill Publisher, Hastings 1999). Protože údajné zavraždění 180 – 410 tisíc maďarských Židů se údajně odehrálo v květnu až červenci uvedeného roku, většina vězňů přeložených do Stutthofu by byla svědky tohoto strašného činu.

- Mnoho vězňů bylo z Osvětimi propuštěno. S Carlem Mattognoim jsme našli dokumentární evidenci o propuštění cca 360 převážně polských vězňů, kteří byli odsouzeni ke 49 dnům převýchovných prací pro porušení svojí pracovní smlouvy (Tsentr chranjenia istoriko-dokumentalnich Kollektsii, Moscow, 502-1-436). Všichni byli propuštěni v červnu a červenci 1944 (t.j. v čase údajného vyhlazování maďarských Židů), což znamená, že konečný počet propuštěných musel být mnohem vyšší. Takže hloupí nacisti, kteří se velmi snažili zničit důkazy o svých krutostech, to všechno zbabrali neustálým propouštěním svědků genocidy!

Židovský historik Holocaustu Martin Gilbert píše:

"Jména a geografické polohy vyhlazovacích táborů Chelmno, Treblinka, Sobibor a Belzec byly ve spojeneckých zemích známy přinejmenším od léta 1942. Na druhé straně tajemství plynových komor v Osvětimi-Birkenau zůstávalo skryté od prvního květnového týdne 1942, kdy byly uvedeny do provozu, do třetího červnového týdne 1944." ." (Auschwitz und die Alliierten, Verlag C.H. Beck, 1983, s. 398).

Faktem je, že se spojenecké vlády nechovaly tak, jakoby věděly něco o "vyhlazovacích táborech" v Osvětimi či někde jinde. V srpnu 1943 Cordell Hall, americký státní sekretář instruoval amerického velvyslance v Moskvě, aby ze společné Spojenecké deklarace o "německých zločinech v Polsku" vymazal jakoukoliv zmínku o plynových komorách, protože neexistoval žádný důkaz jejich existence (Foreign Relations of the U.S., Diplomatic Papers, Washington 1963). Po prosinci 1943 byla Osvětim pravidelně fotografována spojeneckým průzkumným letectvem. Pokud by fotografie odhalily důkaz masového vyhlazování, jediná železniční trať stále spojující Osvětim s Maďarskem by byla jistě zničená, jen co začala deportace maďarských Židů na jaře 1944. Ale nejen spojenci nepohnuli prstem na záchranu Židů před jejich osudem. Vatikán mlčel a stejně tak Mezinárodní Červený kříž. V září 1944 bylo delegaci Červeného kříže umožněno navštívit Osvětim. Ve svojí následné zprávě delegáti uvedli, že slyšeli zvěsti o plynové komoře, ale samotní vězni nepotvrdili tyto zvěsti (Comite international de la Croix Rouge, L'Activite du CICR en faveur des civils detenus dans les camps de concentration en Allemagne, Geneva 1948, str. 92).

Jsme tedy konfrontováni s následujícími nevyhnutelnými fakty:

1) Nebylo možné ukrýt před světem masové vraždění v Osvětimi.

2) Svět nevěděl nic o masovém vraždění v Osvětimi až do června 1944 a dokonce ani potom nikdo nejednal tak, jakoby tato tvrzení byla pravdivá.

Zatímco židovské organizace dnes otevřeně obviňují celý křesťanský svět z tichého souhlasu s vyvražďováním židovského lidu, další závěr, který se zdá mnohem logičtější, nejlépe vyjádřil Arthur Butz:" V mojí cele nevidím žádného slona. Kdyby byl v mojí cele slon, určitě bych ho viděl. V mojí cele proto není žádný slon." (Context and perspectives in the holocaust controversy, Journal of Historical Review, Winter 1982.)
Zasláno: ne 30. říjen 2005 13:55
Počet židovských obětí

24.května 1995 fanaticky pro-židovské berlínské noviny Die Tageszeitung uvádějíc, že muzeum Holocaustu Yad Vashem v Jeruzalému bylo sionisty plánované už v roce 1942, vyjádřily údiv nad faktem, že takový krok se podniknul už v době, kdy většina budoucích obětí ještě stále byla naživu (str.12). Faktem je, že číslo 6 milionů bylo opakovaně vzpomínáno prominentními Židy dávno před koncem války. V prosinci 1944, před osvobozením Osvětimi, sovětský židovský propagandista Ilja Ehrenburg (který pravidelně povzbuzoval vojáky Rudé armády k zabíjení německých civilistů a znásilňování německých žen) napsal: "Zeptejte se jakéhokoliv německého vězně, proč jeho spoluobčané vyhladili šest milionů nevinných lidí a jednoduše odpoví: "No, byli to Židé‘ " (Pamatuj, pamatuj, pamatuj, sovětské vojenské zprávy. 22.prosinec 1944, str.4,5.). 31.května další židovský propagandista, slovenský rabín Dov Weissmandel, uvedl v listě: "Do dnešního dne bylo vyhlazeno šest milionů evropských a ruských Židů (Lucy Dawidowicz, A Holocaust Reader, Behrmann House, New York 1976, str. 327.) Třetí židovský propagandista, Nahum Goldmann, který se později stal prezidentem The Jewish Congress (Světového židovského kongresu), už v květnu 1942 předpověděl na recepci v hotelu Baltimore v New Yorku, že z 8 milionů Židů, žijících v německé sféře vlivu, budou na konci naživu 2 nebo 3 miliony (Martin Gilbert, Auschwitz und die Alliierten, Verlag C.H. Beck, Munich 1982, s. 44.) Ale v té době Holocaust údajně teprve začínal, tak jak mohl Goldmann znát budoucí počet obětí?

Náš údiv začíná nabírat na rozměrech, když se začteme do článku z 31.října 1919 (!!!) v amerických židovských novinách The American Hebrew, které popisují "Holocasust" šesti milionů židovských mužů, žen a dětí, údajně probíhající v nějaké nespecifikované oblasti ve východní Evropě. Počet šesti milionů se objevuje nejméně sedmkrát. Šest je posvátné číslo judaizmu a údajný počet obětí je pravděpodobně odvozen z Talmudu.

Aby došli k požadovanému číslu šesti (anebo skoro šesti) milionů obětí, soudní historici se zamotávají do všelijakých druhů bezhlavé manipulace. Nejlepší příklad poskytuje kniha publikovaná v roce 1991 kolektivem autorů pod vedením Wolfganga Benze, profesionálního pro-židovského propagandisty z Německa (Dimension des Völkermords, Verlag R. Oldenbourg, 1991). Jak poukázal Germar Rudolf v článku v antologii Grundlagen zur Zeitgeschichte (anglická verze: Dissecting the Holocaust), Benz a jeho tým jsou zodpovědní za následné manipulace:

- Dvojité započítávání Židů, vyplývající ze změn územních teritorií během 2.světové války. Například Židé z rumunských teritorií, dočasně připojených k Maďarsku, kteří skutečně nebo údajně ve válce zemřeli, jsou započítáni dvakrát.

- Oběti sovětských čistek a deportací jsou potichu přidány k německé straně zodpovědnosti.

- Počet polských Židů v roce 1939 je zveličený cca o 700 tisíc.

- Nejhorší ze všeho, Benz a jeho tým jednají tak, jako by se neuskutečnila žádná židovská emigrace. Každý Žid, který po válce nežil na stejném místě jako předtím, je jednoduše považovaný za zavražděného! Analogie demonstrující imbecilitu tohoto druhu argumentů, je následující: Krátce předtím, než se Alžírsko stalo nezávislým, žilo tam okolo 1 milionu Francouzů. O nějaký čas později jich tam zůstalo jen kolem 100 tisíc, takže alžírští bojovníci za svobodu museli povraždit 900 tisíc Francouzů! Ve skutečnosti je případ Polska, demograficky klíčové země, mnohem komplikovanější než případ Alžírska, protože alžírské hranice se po získání nezávislosti neměnily, kdežto Polsko se po válce posunulo na západ. Východní část, kde byli Židé obzvlášť početní, byla připojena k Sovětskému svazu, zatímco Polsko získalo velká německá teritoria, kde dokonce i před rokem 1939 žilo jen pár Židů.

Na rozdíl od podvodníka Benze německo-americký revizionista Walter Sanning věnoval židovské emigraci zaslouženou pozornost. Sanningova velmi důležitá kniha "The Dissolution of Eastern European Jewry" (Institute for Historical Review, Costa Mesa 1983) je téměř výlučně založena na židovských a spojeneckých zdrojích. Sanning přesvědčivě dokazuje, že kolem 1,5 milionu evropských Židů emigrovalo po válce do Palestiny, USA a dalších neevropských zemí. Těchto 1,5 milionu však stále neřeší statistický problém. Řešení hádanky se nachází v Sovětském svazu. Podle sčítání ze 17.ledna 1939 měl Sovětský svaz, krátce před vypuknutím války, 3,02 milionu Židů. Je pravda, že první poválečný součet v roce 1959 ukázal jen 2,267 milionu, ale protože každý sovětský občan mohl uvést jím preferovanou národnost, mnoho asimilovaných Židů se jednoduše nazývalo Rusy (ba co víc, nemůže se vyloučit, že sovětská vláda záměrně falšovala výsledky kvůli podpoře tvrzení o Holocaustu). 1.června 1990, dlouho po začátku židovské emigrace na západ, sionistický New York Post, odkazujíc na izraelské specialisty, mluvil o víc než 5 milionech sovětských Židů. Ve světle faktu, že přirozený přírůstek této populační skupiny nebyl kvůli emigraci a nízké porodnosti možný, musíme připustit, že v roce 1945 žilo v SSSR do 6 milionů Židů.

Co se stalo? V roce 1939, po vypuknutí německo – polské války, se obrovská záplava polských Židů přesunula ze západu na východ. V roce 1941, kdy Němci napadli Rusko (jak dokazuje ruský vojenský specialista Viktor Suvorov a mnoho dalších autorů, šlo o preventivní útok, protože Stalin se chystal napadnout Německo ve stejném roce, umístil blízko hranic obrovské množství vojáků a těžkých zbraní), velká část sovětského židovstva byla evakuována a nikdy se nedostala pod německou kontrolu. Podle Raula Hilberga okolo 40% Židů bylo přesunuto z oblastí později dobytých německým wehrmachtem na východ. Sanning se zmiňuje o mnohem větší míře evakuace, 80 procent, ale protože jeho hlavním zdrojem je nezodpovědný sovětský židovský propagandista David Bergelson, toto číslo je určitě příliš vysoké.

Velká část polského židovstva tedy strávila válku v SSSR. Britsko-americká komise v únoru 1946 jednak tvrdila, že v Polsku stále žilo 800 tisíc Židů (Keesings Archiv der Gegenwart, 16./17. Jahrgang, Rheinisch-Westfaelisches Verlagskantor, Essen 1948, s. 651, zpráva z 15.února). Samozřejmě, mnoho z nich byli Židé, kteří se vrátili po válce z Ruska. Následně většina polských Židů opustila svou zem a emigrovala do Palestiny, USA a jiných zemí.

Sanning dochází k závěru, že ve 2.světové válce zahynulo okolo 1,3 milionů Židů, ale že méně než polovina, přibližně půl milionu, zemřelo následkem německých represí; zbytek byl zabit v boji nebo zahynul během sovětských deportací. Je bez debaty, že tato čísla představují odhady, protože přesný počet není možné určit. Ale Sanningovy závěry jsou potvrzené švédským specialistou, profesorem Carlem Nordlingem. Nordlin studoval osud prvních 722 židovských osobností, o kterých se zmiňuje Encyclopaedia Judaica, kteří v roce 1939 žili v zemích později dobytými nebo kontrolovanými Němci. Z těchto 722 osob 44% emigrovalo anebo uteklo z německé sféry vlivu před koncem roku 1941, 13% zemřelo, 35% zůstalo nedotčeno deportacemi nebo internováním, ale válku přežili (Revue d'Histoire revisionniste, Nr. 2, 1990, s. 50). Když předpokládáme, že v zemích dočasně kontrolovaných Němci žilo 4,5 milionu Židů (což je štědrý odhad, Sanning odhaduje, že tento počet nemůže přesáhnout 3,5 milionu) a když dále předpokládáme míru úmrtnosti 13% jako výsledek Nordlingova statistického zkoumání, znamená to, že následkem německé politiky zahynulo 600 tisíc Židů.

Protože počty úmrtí ve většině koncentračních táborů jsou dobře zdokumentovány a protože procento židovských vězňů je přibližně známo ve všech táborech, můžeme s určitým stupněm přesnosti odhadnout počet Židů, kteří zemřeli v táborech. Mohl těžko přesáhnout počet 350 tisíc. I kdybychom předpokládali, že Němci zastřelili několik set tisíc Židů v Sovětském svazu a když zvážíme vysokou míru úmrtnosti v ghetech plus vysoký počet obětí během evakuace východních koncentračních táborů v posledních měsících války, je obtížné si představit, že by ztráty židovské populace v německé sféře vlivu mohly přesáhnout 1 milion – to znamená, že číslo 6 milionů je přinejmenším šestkrát vyšší. Na druhé straně, pokud je Sanningův odhad 500 tisíc správný, byla by tato cifra dvanáctkrát vyšší.

Krátká zpráva, publikovaná 24.listopadu 1978 v State Timon (Baton Rouge, Louisiana), vysvětluje mnohem živěji, než jakákoliv populační statistika, osud "zmizelých" Židů:

"Steinbergové kdysi žili v malé židovské vesnici v Polsku. To bylo před Hitlerovými tábory smrti. Dnes se shromáždilo více než 200 přeživších a potomků přeživších na speciální čtyřdenní oslavě, která začala v Den díkůvzdání. Ve čtvrtek přijeli příbuzní z Kanady, Francie, Anglie, Argentiny, Kolumbie, Izraele a z přinejmenším 13 měst v USA. "Je to nádherné", říká Iris Krasnow z Chicaga. "Je tu pět generací – od tříměsíčních po 85leté. Lidé křičí a baví se. Je to skoro jako sjednocení uprchlíků během 2.světové války."
Zasláno: ne 30. říjen 2005 13:57
Tři zbývající nevyřešené otázky

I když od doby pionýra Paula Rassiniera revizionisti učinili obrovský pokrok, jejich úloha není ještě zdaleka ukončená, protože několik velmi důležitých aspektů osudu Židů ve 2. světové válce ještě nebylo objasněných. Tady jsou tři základní problémy, které dodnes revizionisté vyřešili jen částečně:

- Co se stalo se Židy, kteří byli posláni do Osvětimi, ale nebyli tam registrovaní?

- Jaká byla skutečná funkce Belzecu, Treblinky, Sobiboru a Chelmna?

- Kolik Židů Němci zastřelili na východní frontě?

a) Co se stalo se Židy, kteří byli posláni do Osvětimi, ale nebyli tam registrovaní?

Díky německým dokumentům, které se ve velkém množství zachovaly, jsme schopní zjistit, že do osvětimského koncentračního tábora byl poslán přibližně milion Židů z různých evropských zemí. Téměř přesně 200 tisíc z těchto Židů deportovaných (plus 200 tisíc nežidů) bylo v Osvětimi registrovaných, zatímco zbývajících 800 tisíc registrovaných nebylo. Víc než polovina z těchto 800 tisíc Židů přišla z Maďarska v období května a června 1944 (Podle dokumentů bylo v průběhu ani ne dvou měsíců deportováno z Maďarska okolo 437 tisíc Židů. Většina revizionistů, včetně mně, akceptuje toto číslo, přestože jeden z nejprominentnějších revizionistických autorů, Arthur Butz, toto číslo neakceptuje. The Journal of Historical Review, Volume 19, Nr. 4, July/August 2000, obsahuje můj a Butzův článek týkající se této otázky).

Historici Holocaustu tvrdí, že skoro všichni neregistrovaní židovští vězni byli po příchodu zplynováni v Birkenau. Ale existuje důvod pro názor, že Osvětim sloužila pro ty židovské deportované, kteří nebyli registrovaní, jako tranzitní tábor. Posuďme nejprve případ nemaďarských Židů, kteří byli posláni do Osvětimi v letech 1941 až 1943.

16.října 1942 švýcarské židovské noviny Israelitisches Wochenblatt napsaly:

"Už nějaký čas existovala tendence rozpustit polská gheta. Tak to bylo v případě Lublinu a teď má následovat Varšava. Není známo, jak dalece tento plán už proběhnul. Předešlí obyvatelé ghet putují dále na východ do ruské okupační zóny. Částečně byli nahrazeni Židy z Německa (...) Očití svědci, kteří až donedávna byli v ghetu v Rize a byli schopní utéct, udávají, že v tomto ghetu je stále 32 tisíc Židů. Od okupace jich zahynuly tisíce. Židé jsou teď nucení pracovat mimo města. (...) Nedávno byly v Rize zaznamenány příchody židovských transportů z Belgie a dalších zemí západní Evropy, které však bezprostředně pokračovaly k neznámému cíli."

Kdokoliv obeznámený s oficiálním tvrzením o Holocaustu ví, že se nepředpokládá , že Židé z Polska a Belgie byli posíláni na okupovaná sovětská teritoria. Židé, deportovaní z polských ghet, byli údajně zavražděni ve vyhlazovacích táborech a deportovaní belgičtí Židé byli buď posláni do Osvětimi (kde byla údajně většina z nich zplynována) anebo do táborů na západě. Dva revizionističtí výzkumníci, Španěl Enrique Aynat (Estudios sobre el "Holocausto", Graficas Hurtado, Valencia 1994) a Francouz Jean-Marie Boisdefeu (La Controverse sur l'extermination des juifs par les allemands, Volume II, V.H.O., Berchem/Belgium 1996) zdokumentovali množství případů, kdy se deportovaní západoevropští vězni během války objevují v oblastech daleko na východ od Osvětimi. Podle tvrzení o Holocaustu se tam nikdy neměli dostat, protože se udává, že je měla stihnout smrt v plynových komorách v Osvětimi-Birkenau. Ale dokonce i oficiální literatura Holocaustu se zmiňuje o deportaci několika desítek tisíc německých a českých Židů do Minsku (Bělorusko) a Rigy (Lotyšsko). První deportační vlna do Rigy se uskutečnila v prosinci 1941. Jak uvádí Hilberg ve svojí práci (Die Vernichtung der europaeischen Juden, str. 377), mnoho z těchto Židů pracovalo pro německé ozbrojené síly, stejně jako pro soukromé podniky, ale mrzáci, vojenští invalidové a staří lidé nad 70 roků byli do Rigy taktéž posílaní. V té době už začalo masové vraždění Židů v prvním vyhlazovacím táboře Chelmno, pokud máme věřit ortodoxním historikům, takže proč by se měli Němci starat o posílání nezaměstnaných Židů, kteří měli být údajně všichni zabiti, na okupovaná teritoria na východě, místo aby je posílali do Chelmna? Ortodoxní historici jsou úplně neschopní zodpovědět jednoduché otázky, jako je tato, protože protiřečí jejich dogmatu.

V dubnu 1944 francouzské undergroundové komunistické noviny Notre Voix oznamovaly, že Rudá armáda osvobodila na Ukrajině 8 tisíc pařížských Židů (fotokopie tohoto článku se nachází na straně 86 Boisdefeuovy knihy La Controverse sur l'extermination des juifs par les allemands, volume 2). Jak se tam tito pařížští Židé dostali? Nebyli snad všichni zplynováni v Osvětimi?

Věříme, že spojenci buď německé dokumenty o Židech přeložených z Osvětimi na východ buď zničili, nebo je uložili na bezpečné místo, protože protiřečily legendě o vyhlazování. Ale některé dokumenty přežily. Německý dokument uložený v archivech židovského dokumentačního centra v Paříži uvádí, že v srpnu a září 1942 byly do Generálního Gouvermentu, tj. okupovaného Polska, poslány židovské transporty, obsahující všechny typy Židů, včetně práce neschopných (Centre de documentation juive contemporaine, Paris, XXVI-46). Osvětim, kam byly v průběhu této doby posílány všechny transporty francouzských Židů, nebyla v Generálním Gouvermentu, ale v západní části Polska, kterou Německo anektovalo v roce 1939. Německý důstojník Ahnert, který se zúčastnil konference o "řešení židovské otázky" 1.září 1942 udával, že Židé z Francie budou posílaní do tábora, který má být vybudován v Rusku (Centre de documentation juive contemporaine, Paris, XXVI-59). Tyto dva příklady dokazují, že Osvětim sloužila pouze jako tranzitní tábor pro část Židů sem deportovaných. To se dokonale shoduje s těmi německými dokumenty, které odkazují na "evakuaci" a "přesídlení" Židů na východ. I když je tato dokumentace velmi fragmentovaná, pár zmíněných případů dokonale otřásá exterminacionistickou tezí, podle které Židi poslaní do Osvětimi, ale neregistrovaní, byli zavražděni v plynových komorách.

Problém maďarských Židů deportovaných do Osvětimi v období květen – červen 1944, ze kterých bylo 28 tisíc registrovaných, je také z větší části nevyřešený. Jak jsme už ukázali, vyhlazení těchto Židů v Osvětimi – Birkenau se nemohlo uskutečnit, protože by nebyla možná kremace těl. 9.května Reichsführer Himmler vysvětloval v dopise hlavnímu úřadu SS pro ekonomickou správu, že 200 tisíc Židů bude zaměstnáno ve vojenském průmyslu (Nuremberg dokument NO-5689). Protože v té době neprobíhaly žádné velkoplošné deportace Židů z jiných zemí do Maďarska, těchto 200 tisíc musí nevyhnutelně pocházet odtud. V období červen – říjen 1944 bylo z Osvětimi do Stutthofu posláno víc než 23 tisíc převážně ženských židovských vězeňkyň a tam byly zaměstnány v továrnách, ale také v zemědělství. Velký počet z nich pocházel z Maďarska (Stutthof, Muzeum Archiwum, I-IIB-8; Jürgen Graf and Carlo Mattogno, Das Konzentrationslager Stutthof und seine Funktion in der nationalsozialistischen Judenpolitik, Castle Hill Publisher, Hastings 1999). To dokazuje, že maďarští Židé poslaní do Osvětimi a tam neregistrovaní byli přeloženi do jiných táborů nebo továren v německé Říši, ale konečná zastávka většiny z nich zůstává neznámá.

b) Skutečná funkce Belzecu, Treblinky, Sobiboru a Chelmna

Tyto čtyři tábory byly údajně čistě vyhlazovacími továrnami. Nezachovaly se o nich prakticky žádné dokumenty. Protože údajné masové vyvražďování nebylo možné z technických důvodů, jak jsme už vysvětlili a protože víme, že mnoho Židů bylo posláno na sovětská okupační teritoria, my revizionisti věříme, že Belzec, Treblinka a Sobibor, které byly umístěny na východu Polska, byly skutečně tranzitními tábory pro Židy, kteří pokračovali dál na východ, ale nemáme žádný dokumentární důkaz na podporu této teze (o Chelmnu nevíme nic). Treblinka také určitě sloužila jako tranzitní tábor pro Židy, jdoucích do Majdanku a dalších táborů u Lubline (polský Žid Samuel Zylbersztain, který přežil deset táborů, uváděl, jak byl v roce 1942 přeložen z Treblinky do Majdanku s několika stovkami dalších Židů, Pamietnik Wieznia dziesieciu obozow, v: Biuletyn Zydowskiego Instytutu Historycznego, Nr. 68, Warsaw 1968).

c) Počet Židů zastřelených Němci na východní frontě

Ortodoxní historici tvrdí, že Němci na okupovaných sovětských územích zastřelili okolo jednoho až dvou milionů Židů (je příznačné, že nikdy nebyly objeveny žádné velké masové hroby se zavražděnými Židy, přestože Rusko je plné masových hrobů s těly obětí komunistického teroru, stovky takových hrobů byly otevřeny po pádu komunistického režimu.).

Nejznámější masakr se údajně odehrál v roklině Babij Jar nedaleko Kyjeva, kde Němci údajně zastřelili 29.září 33 711 Židů. Toto číslo je uvedeno v Einsatzberichte (akční zprávy) německé armády, nalezených Rusy po dobytí Berlína. Einsatzberichte odkazuje na další početné masakry se stovkami tisíc obětí. Je skutečně nevysvětlitelné, že Němci Rusům zanechali tuto inkriminující evidenci, i když mohla být snadno zničena před příchodem Rudé armády.

V září 1943, když se Sověti blížili ke Kyjevu, Němci údajně vykopali těla a spálili je na velkých hranicích. Díky šťastné náhodě byla roklina Babij Jar v čase údajného pálení mrtvol fotografována německými průzkumnými letadly. Letecké fotografie nezobrazují žádnou lidskou aktivitu, žádné otevřené hroby a žádné hranice a ukazují, že zem byla neporušená (John Ball, Air photo evidence, Ball Resource Limited, Delta B.C., Canada, 1992). Masakr v Babim Jaru je tak odhalen jako podvod a všechna čísla vzpomínaná v "akčních zprávách" jsou od samotného počátku velmi podezřelá, protože jsou to velmi pravděpodobně podvrhy. To samozřejmě neznamená, že se masová střílení Židů neuskutečňovala. Protože Židé představovali páteř komunistického hnutí odporu, které vedlo ilegální partyzánskou válku za německými liniemi, s určitostí se vykonávaly mohutné odvety vůči židovskému obyvatelstvu. Ale kvůli nedostatku dokumentů nejsou revizionisti schopní udělat nějaký racionální odhad počtu zabitých sovětských Židů. Protentokrát můžeme jen uvést z různých důvodů, že čísla hlásaná historiky Holocaustu jsou s určitostí vysoce nadhodnocená.
Zasláno: ne 30. říjen 2005 13:59
Stručný historický vývoj revizionizmu Holocaustu

1950: Bývalý bojovník francouzského hnutí odporu a vězeň koncentračního tábora Buchenwald Paul Rassinier publikuje knihu Le Mensonge d'Ulysse, kde uvádí, že v Buchenwaldu neexistovala žádná plynová komora. Rassinier si myslí, že plynové komory bezpochyby v některých jiných táborech existovaly, ale že počet obětí byl relativně malý.

1964: V Le Drame des Juifs europeens Rassinier nazývá tvrzení o vyhlazování Židů a plynových komorách "nejstrašnější lží všech dob" a demonstruje nemožnost počtu 6 milionů.

1967: Paul Rassinier, otec revizionizmu, umírá.

1972: Richard Harwood "Opravdu zemřelo 6 milionů?".I když není dokonalá, tato brožura je velmi úspěšná a obsahuje mnoho platných argumentů proti tradičnímu tvrzení o Holocaustu.

1976: Arthur Butz a "The Hoax of the Twentieth Century". Tato kniha, která v revizionizmu zaznamenává velký skok dopředu, se stane klasikou, i když se nečte lehko. Butz, profesor elektronického inženýrství, brilantně demonstruje, že spojenci si museli být vědomi masového vyhlazování v německé sféře vlivu. Pokud by o takovém vyhlazování věděli, reagovali by, aby to zastavili. Ale spojenci neučinili nic, protože věděli, že tvrzení židovských organizací byla jen válečná propaganda.

1978: Wilhelm Stäglich a "Der Auschwitz Mythos". Stäglich, německý soudce, mistrovsky analyzuje základy ortodoxních tvrzení o Holocaustu a demonstruje jejich prázdnotu. V poslední kapitole pitvá neslavný Osvětimský proces, který se konal v letech 1963 – 65 ve Frankfurtu a ukazuje, že německý justiční systém porušil všechny normy právní etiky, aby "dokázal" údajné masové vraždění Židů v Osvětimi.

1979: Francouzský revizionista, profesor Robert Faurisson, publikuje několik článků, ve kterých poukazuje na technické nemožnosti tvrzení o osvětimském plynování. Od té doby bude důraz revizionistického výzkumu kladen na technické aspekty.

1980: Francouzský revizionista Serge Thion publikuje "Verité historique ou verité politique?", velmi důležitou knihu o revizionizmu a Faurissonově aféře.

1982: Faurisson a "Reponse a Pierre Vidal-Naquet". Odpovídá čistě emocionálním anti-revizionistickým výpadům židovského vědce Pierre Vidal-Naqueta. Faurisson ukazuje, že nepřátelé revizionizmu nemají žádné seriózní argumenty.

1983 . Německo-americký revizionista Walter Sanning publikuje "The Dissolution of Eastern European Jewry", která je založena výlučně na židovských a spojeneckých zdrojích a je stále nejvážnější studií ztrát židovské populace během 2.světové války. Sanning dochází k závěru, že během války zemřelo okolo 1,3 milionu Židů, ale že méně než polovina těchto ztrát může být připsána německé politice: víc než polovina židovských válečných obětí zemřela jako vojáci na frontě nebo během sovětských deportací.

1984: Teroristi spálili na prach The Institute for Historical Review v Kalifornii.

1985: První Zündelův proces v kanadském Torontu. Německý občan Ernst Zündel se dostal před soud za rozšiřování Harwoodova bookletu "Did Six Million Really Die?". Protože v Kanadě neexistuje anti-revizionistický zákon, soud se uchýlil k zapomenutému anglickému zákonu ze středověku, který zakazuje "rozšiřování falešných zpráv". I když je Zündel odsouzen na 15 měsíců vězení, proces je pohromou pro přívržence tvrzení o Holocaustu, protože několik prvotřídních expertů mohlo prezentovat svoje argumenty proti údajné exterminaci Židů. Dva hvězdní svědci obžaloby, prof. Raul Hilberg a bývalý osvětimský židovský vězeň Rudolf Vrba, jsou nemilosrdně vyslechnuti Zündelovým advokátem Douglasem Christiem. Hilberg se ukazuje jako beznadějně nekompetentní, když je Vrba odhalen jako hanebný lhář.

1986: "Aféra Roques" ve Francii. Henri Roques podal doktorskou zprávu o Gersteinově zprávě. "Přiznání" důstojníka SS Kurta Gersteina jsou považována za nejlepší důkaz existence plynových komor v táboře Belzec. Roques ve svojí tezi ukazuje, že existuje minimálně šest vzájemně si protiřečících verzí této zprávy a všechny jsou plné absurdit. Média rozpoutávají nenávistnou kampaň proti univerzitě v Nantes, která Roquesovu tezi akceptovala. Po protestech židovských organizací a Izraele je Rocquesovi nakonec odebrán doktorský titul. Ve Švýcarsku ztrácí po mediální kampani práci učitelka Mariette Paschoud, která Roquese podporovala.

1988: Druhý Zündelův proces v Torontu. Zündelův trest je snížen na 9 měsíců (o čtyři roky později, v roce 1992, bude kanadským nejvyšším soudem osvobozen a zákon, který sloužil k jeho odsouzení, bude vyhlášen za neústavní). Během procesu cestuje do Polska americký expert na popravčí zařízení Fred Leuchter, aby prozkoumal "plynové komory" v Osvětimi I, Birkenau a Majdanku. V následné zprávě dochází k závěru, že v tyto místnosti z technických a chemických důvodů nemohly sloužit jako plynové komory. Přes nepopiratelné nedostatky Leuchterova zpráva uštědřila úder tvrzení o Holocaustu, protože ve velkém rozšiřuje popularitu revizionizmu a protože Leuchterovy závěry budou později potvrzeny Germarem Rudolfem v mnohem vědečtější studii.

1990: Francie přijímá skandální Gayssotův zákon proti revizionizmu. Tento zákon zakazuje zpochybňování jakéhokoliv "zločinu proti lidskosti", takto definovaného Norimberským tribunálem. Následně poslouží jako základ pro pronásledování revizionistů ve Francii.

1993: První verze Rudolfovy expertízy o údajných plynových komorách v Osvětimi. V této mistrovské studii Rudolf demonstruje, že "plynové komory" nebyly nikdy vystaveny insekticidu Cyklon B, údajně používaného na vyhlazování Židů.

Francouzský historik Jean-Claude Pressac publikuje Les crematoires d'Auschwitz, kterou média oslavují jako konečné vyvrácení revizionizmu. Ale protože Pressac není schopen poskytnout ani nejmenší dokumentární důkaz o existenci plynových komor, jeho kniha jen potvrzuje slabost tvrzení o Holocaustu – mimo fakt, že Pressac vůči revizionistům udělal početné překvapivé ústupky.

1994: Volíc pseudonym "Ernst Gauss" v zoufalé naději zachránit se před trestním stíháním, Germar Rudolf vydává "Grundlagen zur Zeitgeschichte" (Základy moderní historie). Tato vědecká antologie obsahuje sérii článků od různých revizionistických vědců, o různých aspektech Holocaustu. Kniha je v Německu brzo zakázaná a Rudolf odchází do exilu, aby se vyhnul vězení.

Ještě před publikací "Grundlagen" německý režim, reagující na rostoucí vliv revizionizmu, drasticky zostřuje anti-revizionistický zákon.

Pierre Marais a "Les camions a gas en question". Francouzský automobilový konstruktér Marais ve vynikající studii demonstruje, že "plynová nákladní auta", údajně používaná Němci na vraždění Židů v táboře Chelmno a v Rusku, nikdy neexistovala.

Jürgen Graf a "Auschwitz. Tätergeständnisse und Augenzeugen des Holocaust". První sbírka zpráv očitých svědků o údajných plynováních v Osvětimi odhaluje absurditu těchto zdrojů.

1995: Švýcarsko přijímá "anti-rasistický zákon", který slouží hlavně jako nástroj na potlačení revizionizmu.

Carlo Mattogno, Robert Faurisson, Serge Thion a Germar Rudolf extenzivně vyvracejí Pressacovu knihu Les Crematoires d'Auschwitz, která byla posledním vážným pokusem dokázat existenci osvětimských plynových komor, ve svojí odpovědi "Auschwitz. Nackte Fakten" (Osvětim. Čirá fakta).

1996: Aféra Garaudy ve Francii. Světoznámý francouzský filozof Roger Garaudy, který už dříve konvertoval na islám, obezřetně podporuje revizionizmus Holocaustu ve svojí knize "Les mythes fondateurs de la politique israelienne". I když je revizionistická kapitola této knihy dost mírná, Garaudyho aféra vyvolává mezi francouzskými Židy spoušť a pro revizionisty je obrovským úspěchem.

Germar Rudolf ze svého britského exilu začne publikovat svůj vysoce kvalitní žurnál "Vierteljahreshefte für freie Geschichtsforschung" (Čtvrtletník pro svobodný historický výzkum).

Anti-revizionistický francouzský historik Jacques Baynac ve dvou dlouhých článcích v levicových novinách Le Nouveau Cotidien připouští, že nejsou důkazy o existenci nacistických plynových komor.

1998: Jürgen Graf a Carlo Mattogno, "KL Majdanek. Eine historische und technische Studie". První vědecká práce o koncentračním táboře Majdanek dokazuje, že v tomto táboře neexistovaly plynové komory, že údajné masové střílení židovských vězňů se nikdy neodehrálo a že v Majdanku zemřelo okolo 42 500 lidí.

2000: Rozšířená a updatovaná anglická verze Grundlagen je Germarem Rudolfem publikovaná pod názvem "Dissecting the Holocaust".

V Londýně prohrává revizionistický historik David Irving svůj soud proti anti-revizionistické autorce Deborah Lipstadt, kterou zažaloval za nactiutrhání, ale dostatečně ničí židovského historika Holocaustu Roberta van Pelta, Lipstadtové svědka číslo jedna.

Australský inženýr Richard Krege v Belzecu a Treblince uskutečňuje zkoumání pomocí pozemního radaru. Výsledky, které dokáží neexistenci údajných obrovských masových hrobů v obou táborech, budou publikovány v roce 2001 a budou představovat ránu z milosti belzeckému a treblinskému podvodu.
Zasláno: ne 30. říjen 2005 14:00
Poslední boj

"Dosáhnutí našeho úsilí o nový světový pořádek spočívá na naší vzpomínce a ponaučení z lekce Holocaustu." (Ian Kagedan, ředitel pro vládní vztahy židovské organizace B’nai B’rith, citovaný v Toronto Star, 26.září 1991.)

a) Transformace Holocaustu na náboženství

Ortodoxní tvrzení o Holocaustu nemůže být orámováno racionálními argumenty, protože jeho absurdnost je obrovská. Žádá se od nás, abychom věřili ve fata morganu rozsáhlého zabíjení ve vražedných továrnách, které nezanechalo žádné stopy – žádné dokumenty, žádné kosti, zuby či popel – nic! Dále se od nás žádá víra, že spojenci, kteří měli rozsáhlou síť informátorů po celé Evropě a špiona v německém vedení (admirál Canaris, šéf německé rozvědky), si až do konce války nebyli vědomi této gigantické genocidy, protože pokud by o masovém vraždění věděli, pak by jednali tak, aby ho zastavili. Nakonec se od nás žádá víra v to, že Židé v Polsku, epicentru Holocaustu, až do srpna 1944 nevěděli nic o osvětimských plynových komorách, jinak by Židé z lodzského gheta neodešli dobrovolně do Osvětimi – což je přesně to, co udělali, jak udává Raul Hilberg ve svojí práci o Holocaustu (Die Vernichtung der europaeischen Juden, str. 543/544).

Protože sionisty kontrolovaný systém "západních demokracií" je neschopný čelit revizionistickým argumentům, uchyluje se k cenzuře a brutální síle, aby umlčel nebezpečné heretiky. A Židé postupně transformují Holocaust na náboženství. Jde o velmi chytrou strategii, protože – jak trefně poznamenává Robert Faurisson – člověk nemůže vyvrátit náboženství vědeckými argumenty. Muzea a pamětníky Holocaustu, množící se jako houby po dešti po celé Evropě a USA, se takto skutečně stávají chrámy nového náboženství, zatímco profesionální "přeživší Holocaust", jako je Elie Wiesel, jsou kněží tohoto nového náboženství. Abychom dokázali toto tvrzení, stačí citovat samotného Eliho Wiesela: "Holocaust je světovým tajemstvím, tajemstvím, které je limitované na kruh kněžstva přeživších" (Peter Novick, The Holocaust in American Life, 1999, str. 211, 212). Další velekněz kultu Holocasutu, Simon Wiesenthal, zachází ještě dále: "Když každý z nás předstoupí před 6 milionů, nebudou se nás ptát, co jsme dělali se svými životy... Řeknu: Nezapomněl jsem na vás" (Simon Wiesenthal v Response, Vol. 20, Nr. 1).

Nejsou povolené žádné kritické otázky o Holocaustu, protože jsou rouháním: Způsobují nesmírný neklid věčným obětem perzekuce, Židům, a jsou pokusem očistit národní socialismus – nejhorší ideologii všech dob, která způsobila Holocaust! V dnešním Německu je dokonce považováno za nemyslitelné porovnávat Holocaust s krutostmi komunistických tyranů jako Stalin nebo kambodžský diktátor Pol Pot, protože se to považuje za "relativizování" a "trivializování" nejhoršího zločinu v historii.

Francouzský sionistický propagandista Claude Lanzmann, tvůrce dlouhého a nevýslovně hloupého filmu o Holocaustu (název tohoto filmu je Shoa, hebrejský výraz pro "katastrofu", který je Židy často používán jako synonymum pro "Holocaust") se ani nesnaží skrýt skutečnost, že kult Holocaustu má nahradit křesťanství:

"Pokud Osvětim je něco jiného než horor historie, potom se křesťanství otřásá v základech. Kristus je syn Boží, který šel na konec lidsky snesitelného, kde snášel nejkrutější utrpení.(...) Pokud je Osvětim pravdou, potom existuje lidské utrpení, které se s utrpením Krista jednoduše nedá srovnat.(...) V tom případě je Kristus falešný a spása nepřijde od něj.(...) Osvětim je vyvrácením Krista." (Les temps modernes, Paris, December 1993, str. 132, 133.)

V dnešních dnech velká část Židů v Boha nevěří, ale prakticky každý z nich věří v 6 milionů. Sionistické vedení šikovně využívá Holocaust na sjednocení světového židovstva, udržujíc je ve stálém stavu hysterie a perzekuční mánie, tvrdíc, že jen soudržností budou Židé schopni zadržet hrozbu nového Holocaustu.

Je bez debaty, že jen málo nežidů chce přijmout pochmurné náboženství Holocaustu. Zatímco převážná většina lidí na západě stále věří, že oficiální tvrzení o Holocaustu je v základu pravdivé (i když mají dojem, že čísla jsou nějak nadhodnocená), jsou úplně znechuceni věčným lamentováním o židovských obětech a židovském utrpení. Jednoduše už o tom nechtějí nic slyšet. Průzkumy veřejného mínění v Německu ukázaly, že velká většina populace byla proti plánovanému památníku Holocaustu v Berlíně (čemuž si žádná velká strana, vedoucí politik či velké noviny nedovolili oponovat). V soukromí jsou politici možná stejně tak znechuceni nekonečnou litanií o Holocaustu jako zbytek populace, ale nemůžou si dovolit nechat revizionisty vyhrát, protože by to otřáslo samotnými základy "demokratického systému", kterému vděčí za svoje kariéry a bohatství.

b) Funkce Holocaustu ve světě od roku 1945

Politické důsledky Holocaustu byly od roku 1945 obrovské. Když mluvím o "Holocaustu", nemám na mysli historický fakt, protože vyhlazování Židů v chemických kobkách se ve skutečnosti neodehrálo. Ale v mysli populace je toto vyhlazování stejně skutečné, jako 2.světová válka nebo jako egyptské pyramidy, zatímco skutečné genocidy, jako např. uměle vyvolaný ukrajinský hladomor v letech 1932/1933, ve kterém bylo komunisty záměrně na smrt vyhladověno několik milionů lidí, jsou zapomenuty. Podívejme se blíže na tyto důsledky:

- Vytvoření státu Izrael. "Bez Holocaustu by nebyl žádný židovský stát." Toto otevřené tvrzení pochází od Žida Roberta Goldmana (Frankfurter Allgemeine Zeitung, 19. prosince 1997, str. 9). Goldman měl pravdu. Bez Holocaustu by svět nikdy nepovolil založení židovského státu v Palestině tři roky po válce. V tom čase končila koloniální éra. Britové už byli rozhodnutí dát Indii nezávislost, zatímco množství afrických a asijských teritorií se snažilo setřást vládu bílého muže. Protože ostatní mocnosti pospíchaly s garancí nezávislosti svých kolonií, Židům v Palestině bylo umožněno zúčastnit se koloniálního dobrodružství par excellence, s požehnáním západu i Sovětského svazu. Kvůli zabezpečení, že jejich stát bude mít židovskou většinu, sionisti postupovali s nemilosrdnou brutalitou. Celé vesnice byly srovnány se zemí, tisíce Arabů zavražděny (Deir Yassein byl jen jeden z mnoha masakrů) a velká část Palestinců byla vyhnána ze země jejich předků. Ti, kteří zůstali, byli od té doby terčem tvrdých represí. Podle velmi pro-sionistického švýcarského týdeníku Die Weltwoche (22.října 1992) bylo v roce 1992 v izraelských věznicích minimálně 15 tisíc palestinských politických vězňů, používání mučení bylo oficiálně sankcionováno izraelským nejvyšším soudem až v listopadu 1996. Když píšu tyto řádky, izraelští vojáci každodenně střílejí do neozbrojených palestinských demonstrantů, z nichž mnozí jsou děti.

Židovský teror v okupované Palestině není skutečně podporován anebo schválen světovým míněním, ale je tolerován. Po tom všem židovský lid potřeboval domovinu, aby se chránil před novým Holocaustem a co je utrpení Palestinců v porovnání s utrpením Židů za Hitlera? Zbavme se iluzí: Pokud lidé na západě věří v šest milionů a plynové komory, budou vždy v principu podporovat Izrael, i když kritizují izraelské zacházení s Palestinci jako zbytečně tvrdé.

Bez vnější pomoci by sionistický parazitní stát nefungoval. Jeho hlavní příjem sestává z finančních injekcí z USA, podpory od mezinárodního židovstva a německých reparací. Podle oficiálních zdrojů SRN v roce 1991 zaplatila 85,4 miliardy DM (Der Spiegel, 18/1992). Ale skutečná suma je mnohem vyšší. Tomu připomínejme enormní dodávky ve formě komodit. Nahum Goldmann, dlouholetý předseda Světového židovského kongresu (JWC), beze všech tajností o tomto tématu napsal:

"Bez německých reparací, které začaly proudit během prvních deseti let státu, Izrael by neměl polovinu svojí infrastruktury. Všechny vlaky jsou německé a to samé platí pro elektrické instalace a velkou část izraelského průmyslu" (Nahum Goldmann, Das jüdische Paradox, Europäische Verlagsanstalt, 1978, s. 171).

V roce 1999 Německo poskytlo Izraeli ultra moderní ponorky, které mohou nést nukleární střely. Izraelci nemuseli zaplatit ani fenik – ponorky byly dalším příspěvkem německé lítosti za Holocaust!

- Imunita Židů vůči kritice. Před rokem 1945 byla kritika Židů legitimní. I ta nejmenší kritika židovské moci a židovské arogance – například vliv Židů v západních masmédiích, zarážející vysoký počet Židů v Clintonově administrativě nebo impertinentní jednání německé Ústřední rady Židů – je okamžitě umlčena výkřiky o Osvětimi. Efektivnost tohoto zastrašování je demonstrována následujícím faktem: Nejnepříjemnější zločinecká organizace světa se pravidelně označuje jako "ruská mafie", i když prakticky všichni její šéfové jsou Židé, často s izraelskými pasy. Toto tvrzení je nevyvratitelně demonstrováno Jürgenem Rothem v jeho dokumentu "Die Russen-Mafia" (Rasch und Roehring, Hamburg 1996). Název knihy je "Ruská mafie", protože kdyby byl titul "Židovská mafie", autor by šel do německého vězení a jeho kniha by byla spálena. V dnešním Rusku jsou pět nebo šest ze sedmi velkých "oligarchů", kteří se dostali ke svému majetku okrádáním ruského lidu, Židé. O tom se západní média nikdy nezmiňují.

- Vytváření hanby německého národa. Od roku 1945 byl německý lid označkovaný cejchem hanby. Sebenenávist a hanba je převažujícím trendem, zatímco sebeúcta a patriotizmus se považují za opovrženíhodné.

Po válce proti Iráku v roce 1991 George Bush senior, který byl tehdy prezidentem USA, veřejně mluvil o "novém světovém pořádku", který se nesnažil definovat. Faktem je, že "nový světový pořádek" znamená to, že Amerika jako nezničitelná supervelmoc může vnucovat svojí politiku a svoje pochybné hodnoty všem dalším zemím. A Amerika je dnes ovládaná Židy (I když je židovský vliv méně převažující v republikánské straně než v demokratické, Židé vlastní téměř každé velké noviny a většinu televizních sítí, takže žádný republikánský politik si nemůže dovolit vládnout proti nim. V moderní společnosti nikdo nemůže vládnout proti médiím, což ke svojí smůle poznal před čtvrtstoletím Richard Nixon.).

c) Co by se stalo, kdyby byl Holocaust veřejně odhalen jako podvod?

Pokud by byl Holocaust veřejně odhalen jako hanebný podvod, kdyby to zjistili všichni lidé na světě, že přestože Židé byli brutálně perzekuováni během 2.světové války, neexistoval žádný pokus je vyhladit, že továrny na smrt, plynové komory a plynové náklaďáky jsou židovským podvodem a že číslo 6 milionů bylo fantastickým zveličením, sionisty vedený "nový světový pořádek" by skončil.

Německo by se stalo neovladatelným, německý lid by nepociťoval nic jiné, než nenávist a pohrdání vůči politikům, intelektuálům a žurnalistům, kteří je zradili a lhali den za dnem. Celý systém země by byl beznadějně zdiskreditovaný. To reprezentanti systému vědí. 15.srpna 1994 novinář Patrick Bahners, komentující proces s revizionistou Günterem Deckertem, který byl poslán do vězení za "popírání Holocaustu", napsal ve Frankfurter Allgemeine Zeitung: "Pokud by byl Deckertův postoj vůči Holocaustu správný, Spolková republika Německo by byla založena na lži. Každý prezidentský projev, každá minuta ticha, každá kniha o historii by byla lží. Proto popíráním genocidy Židů (Deckert) zpochybňuje legitimnost Spolkové republiky Německo." Jen těžko by se dal tento problém komentovat přesněji. Někteří tvůrci německého veřejného mínění teď otevřeně deklarují, že Holocaust je základem poválečného Německa. To je ukázáno v citátu z vlivných novin Die Welt (28.duben 1994): "Kdokoliv popírá pravdu o národně socialistických vyhlazovacích táborech, popírá základy, na kterých je Spolková republika Německo vybudovaná."

Stejně tak v dalších západních zemích by byla víra v tzv. "demokratický systém" těžce otřesena, protože lidé by se ptali sami sebe, proč tato šaráda musela být po desetiletí prosazována cenzurou a otevřeným terorem.

Jestliže důsledky veřejného odhalení Holocaustu jako podvodu by byly nejvážnější pro západní systém jako celek, pro mezinárodní židovstvo a stát Izrael by byly neodvratnou katastrofou. Spustila by se celosvětová vlna anti-židovských emocí a žádný nežid by víc sionistický parazitní stát nepodpořil. Německé reparace by se přes noc zastavily a USA by musely zredukovat svou finanční pomoc Izraeli tak drasticky, že by se ocitl na pokraji krachu ani ne za rok. Židé v Izraeli by byli naprosto demoralizovaní, protože by instinktivně cítili, že stát založený na takovém kolosálním podvodu nemá morální právo existovat. Protože náboženství Holocaustu, které sjednocuje Židy po celém světě, by zkolabovalo, mezinárodní židovská solidarita by byla záležitostí minulosti. A hněv Palestinců by dosáhl gigantických rozměrů, protože by chápali, že jim byla jejich zem ukradena a jejich synové postříleni ve jménu lži.

d) Konečná zbraň proti sionizmu a státu Izrael

Na konci roku 2000 je Izrael obléhanou zemí, ale z vojenského hlediska je stále nadřazen svým sousedům a těší se bezpodmínečné podpoře USA. Pokud by se některý z islámských států stal dostatečně silným na to, aby seriózně ohrozil Izrael, byl by pravděpodobně napadnut a vojensky vyhlazen Amerikou. Rusko nebude kvůli Palestincům riskovat konfrontaci s USA. Určitě můžeme obdivovat statečnost bojovníků palestinského odporu, kteří jsou ochotní obětovat svoje životy za osvobození jejich země od cizích vetřelců, ale reálně nemají žádnou šanci vyhrát. Palestinci mají kameny a praky. Izraelci mají helikoptéry a tanky. Nemůžete zničit helikoptéry a tanky kameny a praky.

Když se bojuje proti nepříteli, člověk by měl stále hledat jeho nejslabší bod. Nejslabším bodem Izraele, jeho Achillovou patou, je lež o Holocaustu, které vděčí za svojí existenci. Revizionisti můžou věnovat protivníkům Izraele a mezinárodního sionismu strašnou zbraň. Je pravdou, že mnoho revizionistů není v žádném případě vedeno politickými úvahami. Někteří z nich – dobrým případem je Carlo Mattogno – jsou motivováni jen intelektuální kuriózností, chtějí s být jistí, co se skutečně stalo se Židy během 2.světové války. Ale i když revizionizmus není politickým hnutím, jeho politická uplatnění jsou obrovská. Revizionisti se snaží najít pravdu – a pravda je smrtelným nepřítelem Izraele a sionismu – i když subjektivně jsou jejich cíle často čistě vědecké a mimo jakékoliv politické ambice. To je samozřejmě důvodem, proč jsou stále ve více a více zemích pronásledováni a jejich knihy páleny.

Z hlediska úplné židovské kontroly médií a neustále rostoucí anti-revizionistické represe v mnoha západních zemích je skutečně velmi těžké dosáhnout revizionistický průlom. My revizionisti čelíme nerovnému boji, který může být jen částečně vysvětlen totálním nedostatkem našich finančních zdrojů. Naštěstí internet, který nejsou schopni Židé cenzurovat, velmi zlepšil naše možnosti, jak dát světu výsledky našeho výzkumu, ale i tak nesmíme podléhat naivním iluzím: ne každý občan západního světa, který je informován o revizionistických argumentech, se automaticky stane revizionistou a anti-semitistou. Průměrná osoba na západě – a především v Německu – má tak dokonale vymytý mozek, že náhlé odhalení pravdy může vyvolat nervové zhroucení nebo bolesti žaludku. Opakovaně jsem toho byl sám svědkem. Další lidé ochotně akceptují pravdu o Holocaustu, ale protože vědí, že nejmenší podezření z revizionizmu vede k sociálnímu odloučení, ekonomickému zruinování a soudní perzekuci, pochopitelně se nebudou chtít zapojit. Pokud ale chceme vyhrát válku proti těm, které jeden z mých ruských přátel nazývá "nepřátelé Boha a lidstva", nemáme jinou možnost než zničit Velkou Lež, jinak Velká Lež zničí nás.

Logickým důsledkem toho všeho je, že ty země, které jsou autenticky anti-sionistické a které jsou skutečnými přáteli utlačovaného palestinského lidu, by měly učinit průlom revizionizmu Holocaustu svojí nejpřednější prioritou. Tank stojí miliony dolarů, ale může být zničen jedinou raketou. Revizionisti můžou poskytnout anti-sionistickým bojovníkům za svobodu zbraň, kterou nemůže zničit ani tisíc raket.
Zasláno: ne 30. říjen 2005 14:18
Cteni materialu vyse uvedenych muze vyvolat zvraceni, nevolnost a navaly vzteku a agresivity. Doporucuji male davky denne, nebo vam bude blbe. Me bylo... Sad

Uz jako maly jsem se ptal a stale divil, proc 6 milionu zidu tak ochotne pochodovalo do koncentraku a plynovych komor, proc uz v zacatku - kdyz zida neodlisite pohledem od ne-zida - si na sve obleceni tak dobrovolne sili Davidovy hvezdy, etc, etc, etc.
Bylo mi to vsechno nejake divne.

Pak jsem narazil na par informaci, jako ze zemrely papez Jan Pavel II, jinak polak Woytyla, za valky vozil do Osvietimi "Cyklon B" - coz nejak neodpovida katolicke cirkvi, jenz by mela pomahat bliznim a ne je vrazdit... A kdyz jsem zjistil, ze Neratovicka Spolana dodneska vyrabi Tajfun C, coz ze zlepsena verze Tajfunu B, jenz se preklada jako "Cyklon B" a jenz byl udajne pouzit k plynovani zidu, tak uz jsem neveril oficielni historii ani trosku. (rodice a bratr byvale spolupracovnice pracuji a ziji v Neratovicich, vedle Spolany...) Hrebicek do rakve plynovani zidu zasadil kamarad, jenz dezinfikuje Tajfunem C mlyny dodnes Shocked
Ono je to totiz dezinfekcni prostredek a krestane jeho dovozem opravdu pomahali bliznim, nebot kdyz date mnoho lidi k sobe, tak vypuknou epidemie, ze... Cize hygiena a dezinfekce veci, satstva a lidi je prvoradou zalezitosti.

Opravdovy prulom nastal, kdyz se ukazalo, ze v Osvietimi nezahynulo pri nejlepsi vuli 4 miliony zidu, ale jen max. 960k, k cemuz pricetli 200k ne-zidu a ceduli opravili - nicmene oficielni soucet zustal stale magickych Talmudovskych 6 milionu. (6 - 3 = 6)

Jeste horsi poprask nastal, kdyz odbornik na plynove komory v USA, nejaky Leuchter, vedecky zkoumal moznosti poprav plynem za 2 svetove valky. Zavery jsou jednoznacne, sokujici a - o hruzo - vedeckou cast zpravy dokazujici nemoznost plynovani nikdo nevyvratil! Surprised Shocked

Leuchterova zprava o plynovych komorach a jejich moznostech:

cz
http://www.nsec-88.org/knihy/Leuchterova-zprava/LEUCHTEROVA-ZPRAVA.html

eng
http://www.nizkor.org/faqs/leuchter/

Rudolfova zprava o plynovach komorach:

eng
http://germarrudolf.com/work/trr/index.html

Zprava cerveneho krize o poctu umrti v koncentracnich taborech:
http://www.aijf.org/death_figures.html

Jak nam zide lzou o holokaustu:
http://www.zvedavec.org/pohledy_1208.htm

Neutral

Cize - je ze me revisionista. Rezervujte mi celu vedle Zundela, musim byt za sve krive smysleni odsouzen... Neutral
Tím, že jsem napsal 16 příspěvků za sebou, potvrzuji, že jsem spamer a neměli byste si mě vážit. ;-)

"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
...just keep folding, just keep folding... Smile my config

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík


Příspěvky: 3007
Bydliště: Holice
10 175,- VK
Zasláno: ne 30. říjen 2005 16:15
Tak přesně tohle mi připomnělo jednu knihu Guido Knoppa. Nepamatuju si název. Vždycky jsem tohoto historika považoval za velkého znalce problematiky 2. světové války. Tedy až do otevření této knihy. Hned na prvních stránkách jsem se dočetl, že všichni Němci schvalovali holokaust. Už to se mi zdálo poněkud přehnané tvrzení. Jenže tím to neskončilo. Další udivující tvrzení bylo, že koncentrační tábory byly od začátku a výhradně zřizovány pro jeden jediný důvod a to vyhlazování židovské populace! Tak tento argument jsem slyšel vůbec poprvé a k tomu ještě z úst (pera) tohoto věhlasného vědce, který asistoval při natáčení množství dokumentárních cyklů. Některé byly již uvedeny na ČT. Pokud si dobře vzpomínám, tak koncentrační tábory byly původně zřizovány především pro politické vězně a navíc fungovaly jako tzv. výchovné tábory. Opravdu mi příjde na pováženou, že tento věhlasný židovský historik šíří tyto lži. Knížku jsem se zhnusením odložil a nadále odmítám číst cokoliv od tohoto autora.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík


Narozen: 1974 (asi 50 let)
Příspěvky: 3776
Bydliště: Jižní Morava - jak jinak...
60 434,- VK
Zasláno: ne 30. říjen 2005 18:45
Možná neznám všechny souvislosti, ale Zundelův případ mi přijde podivný. Všude se říká, že je zavřený za popírání holocaustu, ne za jeho schvalování. Ono je trestné nevěřit v pravdivost nějaké historické události??
Zavřou mně, když budu popírat brontosaury?? Think
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

trodas (+1)
Bažant
Bažant


Příspěvky: 120
Bydliště: Prerov
10 000,- VK
Zasláno: út 1. listopad 2005 18:37
Bugi - prusvih je, ze vetsina lidi tem nesmyslum veri. Nikdo nechce slyset, ze Hitler proste potreboval zavrit spoustu nepohodlnych lidi, kterym se nelibil (kdyz zidum vsechno sebral, tak se jim logicky nelibil, ze...) a protoze veznice nestacily, tak to zacal resit po svem - tabory.

Neni to jeho vynalez. Prvni koncentracni tabory zbudovali na Kube Spanele. Kuba byla Spanelska, coz US vadilo a po explozi uhelneho prachu v krizniku Maine, kotvicim u Kuby, se na Spanely vrhli a vyhnali je z Kuby. Spanele utok ocekavali (utoku predchazela medialni masaz, jako vzdy, kdyz je treba zasahnout vojensky, viz. Jugoslavie, Irak...) a protoze uz vedeli, ze kazda valka sebou prinasi hlavne civilni obeti, a chteli tyto minimalizovat, tak dostali vpravde genialni napad. Vsechno obyvatelstvo svezou do taboru (koncentracnich - koncentrace = zhusteni - cize na male plose hodne lidi) a tak zadny civilista neprijde behem valky k uhone. Pise se rok 1898.

Ovsem, co se nestalo. Kdyz seberete lidi z cele Kuby (dost pres milion) a vsech jejich casti, tak se ukaze, ze kazda skupina z kazde casti sebou nese jine choroby, na ktere je sice imunni, nicmene ostatni uz tak moc ne. Vysledek teto velmi uslechtile snahy? 260k mrtvych internovanych civilistu jen za dobu velmi kratke valky Neutral A to jim nemeli zadny duvod ublizovat, u zidu by se ze strany nemcu tech duvodu naslo hodne... ale o tom take radeji nechce nikdo slyset a cernobila verze historie strasne vsem vyhovuje... (par infos o Maine: http://www.whatreallyhappened.com/ARTICLE5/ )
Krasne to naplnuje rceni o tom, ze snazivec je casto horsi nez vycviceny saboter... Ti chudaci lidi z toho ale asi takovou srandu nemeli a podobne problemy stihly za 2 svetove nejen Nemce - USA internovalo VSECHNY Japonce bez rozdilu (plus par Cinanu - pro US asi vypadaj vsichni stejne, tak co by se tim... ze...) a presto, ze byli drzeni po mensich skupinkach na US zakladnach, tak jich tusim 56 ci 60k zemrelo... Neutral
(coz dodneska nikomu nevadi, ale Nemecke koncentracni tabory, to je primo fuj!)
Nemci, nebot jeli ve vetsim, meli prirozene vetsi problem. Zachycene radiotelegramy o tom, jak je treba za kazdou cenu snizit umrtnost pracovniku v lagrech budiz toho jednoznacnym dukazem Not Talking


romulus - Zundeluv pripad je hlavne hodne pokrouceny. Zundel totiz holokaust nepopira (i kdyby popiral, ma na to sakra pravo, delat se smesnym Smile ), Zundel jen popira, ze zemrelo 6 milionu zidu, coz po zvazeni okolnosti a poctu vedeckych namitek proti plynovani, uvazeni kapacity krematorii, doby paleni tela a spotrebe uhli, musi poprit kazdy informovany jedinec. Ja to treba take popiram, jako vylozeny nesmysl. Radeji uz nebudu vzpominat vyslovene smesne vypovedi zidu, ty si kazdy muze precist o neco vys Wink Vrele doporucuji.
A v nemecku je to opravdu trestne. Jenze Zundel pobyval v Kanade a v USA, kde ho pro prekroceni platnosti VISA zatkli (zajimave, stovce lidi co znam + i memu otci prekroceni VISA v USA ne o tyden, ani o mesic, ale o roky proslo zcela bez problemu...?) a deportovali do Kanady, kde ho bez sdeleni obvineni 3 roky drzeli az jim odsouhlasil, ze ho mohou deportovat do Nemecka, kde je ne jen popirani, ale i "questioning holokaustu" - tj. zpochybnovani, dotazovani, tazani-se a zkoumani (!!!) holokaustu - trestnym cinem.

Co je tohle za forma demokracie, to fakt netusim, ale smrdi mi fasismem na sto honu. Dokonce tak moc, ze jsem se s kamosem chteli zastavit na demonstraci, ale kamarad se zalekl kdyz media zacala hovorit o demonstraci nacku a opravdu tam prislo par lidi, jenz mozna podle vyholenych lebek sympatizuji s fasismem, coz je sice jejich pravo, ale jak je videt, je jim zhusta upirano.
Hmmm.
A me se samotnemu do Prahy moc nechtelo Sad Ale mel jsem jit... Sad

Takze kdyz jsem chtel demonstrovat proti fasismu, rozmahajicimu-se v Nemecku a jsem vlastne fasista? Shocked

(nacista muze byt jen clen NSDAP (a znamena to Narodni Socialista...!) a to jsem nestih, narodil jsem se az v 1975 Laughing )

No proste komedie na komedii. Kral k Zundelovi napsal hodne, takze v pripade zajmu - chytej:

Ernst Zündel
Krasny priklad, jak pochybovanim o zidovske matematice holokaustu (pocet obeti 6milionu byl udavan pred revizi Osvietimi (jenz ukazala ze ne 4, ale jen necely milion zidu v ni zahynul, i ceduli opravili...) a je udavan i PO REVIZI poctu osvietimskych obeti (960k), cize pro zidy 6 - 3 = 6 :wacko: ) se muzete dostat do opravdu poradnych problemu... Sad
Nejdrive vas z USA, kde pretahnete povoleni na vizu k pobytu (tak je muj otec v USA uz nekolik let...) od vasi manzelky de-facto unesou do Kanady, kde vas vezni na tak prisne samotce, ze ani vanocni pohlednici od syna nemuzete mit u sebe - a nakonec vas deportuji do Nemecka, jenz ma zakony podle kterych se da pouhe POCHYBOVANI o holokaustu krasifikovat jako zavazny (!) trestny cin. Orwell se nam holt zacina realizovat - pochybovat, ci nedejboze diskutovat o holokaustu, to se preci neslusi, ze Razz

Vice informaci najdete zde:
http://www.zvedavec.org/clanky_583.htm
http://www.zvedavec.org/clanky_820.htm
http://www.zvedavec.org/clanky_1013.htm
http://www.zvedavec.org/clanky_1113.htm
http://www.zvedavec.org/clanky_1114.htm
http://www.zvedavec.org/clanky_1120.htm
http://www.zvedavec.org/clanky_1169.htm
http://www.zvedavec.org/pohledy_1155.htm
http://www.zvedavec.org/pohledy_1284.htm
http://www.zvedavec.org/clanky_1326.htm
http://www.zvedavec.org/pohledy_1317.htm
.....
http://www.zvedavec.org/clanky_1367.htm
http://www.zvedavec.org/pohledy_1360.htm
http://www.zvedavec.org/pohledy_1300.htm
http://www.zvedavec.org/prispevky_1382.htm
http://www.zvedavec.org/clanky_1385.htm


Podporu Zündelovi můžete napsat na adresu:

Ernst Zündel
JVA Mannheim
Justiz-Vollzugsanstalt
Herzogenried Strasse 111
D 68169 Mannheim
Germany
Zasláno: po 14. listopad 2005 12:42
Par zajimavych obrazku.


Pocet obeti koncentracnich taboru podle mezinarodniho Cerveneho krize:

Obrázek


Kapela hrajici veznum v Osvietimi:

Obrázek


Svadba v roce 1944 v Osvietimi:

Obrázek


Bazen za baraky veznu a pro vezne v Osvietimi:

Obrázek


Trosku zajimave obrazky, ne? Eh? Eh? Eh?
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
...just keep folding, just keep folding... Smile my config

quab (+1)
Bažant
Bažant


Příspěvky: 250

27 880,- VK
Zasláno: po 14. listopad 2005 14:50
Ano, velice "zajímavé" obrázky. Možná by se sem hodil o ten pěkný film tom, jak se měli obyvatelé Waršavského gheta dobře. Jedná se dobový film, takže nemůže být pochyb o jeho věrohodnosti. Navíc ho natočili sami němci a ne židé co tak dobře manipulují s fakty.

trodas (+1)
Bažant
Bažant


Příspěvky: 120
Bydliště: Prerov
10 000,- VK
Zasláno: po 14. listopad 2005 22:46
Laughing Okay, mozna se ti tenhle zalibi dost, akorat ze ty zabery v koncentraku tocili Svycari a ne Nemci, mno Smile

Understanding anti-semitism - Why do some people dislike jews

Enjoy Wink

...anebo za bys mel radeji tyhle pribehy?
Jako jedenáctiletý chlapec v koncentračním táboře Bergen-Belzen během 2.světové války byl Moshe Peer poslaný do plynové komory přinejmenším šestkrát. Vždy přežil, s hrůzou sledujíc, jak mnohé ženy a děti plynované s ním kolabovaly a umíraly. "Možná děti lépe odolávaly, nevím", řekl minulý týden v interview. (...) O Peera a jeho sestry, KTEŘÍ VŠICHNI PŘEŽILI, se staraly dvě ženy. Po válce se Peer znova setkal se svým otcem a jeho ženou. (The Gazette, Montreal, 5 August 1993).

Mr. Green

Co se tyce zidovskeho manipulovani s fakty, tak v dokumentech k Norimberskemu tribunalu (drtiva vetsina soudcu a vysetrovatelu byla zidu) najdes i jak se nemci priznavali k Katynskemu masakru 10 000 polskych dustojniku... Wink Este nic? Mr. Green

edit: make the ed2k link nicer
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
...just keep folding, just keep folding... Smile my config
Příspěvek upravil 1× trodas, naposledy so 19. listopad 2005 23:09.

quab (+1)
Bažant
Bažant


Příspěvky: 250

27 880,- VK
Zasláno: čt 17. listopad 2005 15:12
Kdyby to nebylo tak závažné téma, musel bych to označit za kouzelné.

Svědectví člověka jež plnynovou komoru nepřežil poskytnout nemůžu.

Nicméně u nás se najde ještě několik lidí, kteří koncentráky prošli. Jejich svědectví jsou mnohokrát zdokumentována. Z jakého důvodu si ti lidé vymýšlejí? Lidé, kteří viděli zemřít své rodiče, sourozence...
Popírat existenci plynových komor je smutné, ohánět se židovským spiknutím je ubohé...
Zasláno: čt 17. listopad 2005 15:12
Mimochodem, kdo z němců se přiznal ke katinskému masakru?

trodas (+1)
Bažant
Bažant


Příspěvky: 120
Bydliště: Prerov
10 000,- VK
Zasláno: so 19. listopad 2005 02:00
Zato se da udelat rozbor materialu ze ktereho je udajna plynova komora postavena a zjistit, ze dotycnym material nikdy, principielne, nemohl tvorit stenu plynove komory.
Ja bych tomu rekl dukaz nad dukazy a od te doby se da mluvit o plynovych komorach jen jako o bachorkach.

Kteri cesi svedcili a kdy o plynovych komorach?
(cas svedectvi je docela dulezity...)

Popirat vedecka fakta je mozne, ale jen s usmevnym vysledkem. Zidovske spiknuti jsem nikde nezminoval, s tim jsi prisel ty. Ktery z nem...?!

A dost.
Ty jsis to EVIDENTNE neprecetl, takze na otazky zodpovezene v textu (viz ociti svedkove, viz Katyn, viz dokumenty) bys se nemusel ptat.

Hej, tenhle thread MUSIS zacit CIST a pak se teprve ptat, nebot v obracenem poradi jsi to TY, kdoz jsi proste SMESNY Neutral
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
...just keep folding, just keep folding... Smile my config

quab (+1)
Bažant
Bažant


Příspěvky: 250

27 880,- VK
Zasláno: ne 20. listopad 2005 12:53
Tohle nemá cenu, necháme toho. Revizionisté byli už několikrát argumentačně rozcupováni. D. Irving jako jeden z předních popíračů prohrál soud v roce 2000. Byla mu prokázána manipulace s historickými fakty. Dále Leuchterova zpráva ("vědecky" dokazuje, že plynové komory nebyly technicky způsobilé někoho zabít a podobné nesmysly) byla rozmetána historiky v soudním procesu se Zündelem. Toliko k tvým textům výše. Jsou to prostě historické nesmysly, tvářící se jako produkt seriózního hitorického výzkumu.
Toť vše.

trodas (+1)
Bažant
Bažant


Příspěvky: 120
Bydliště: Prerov
10 000,- VK
Zasláno: ne 20. listopad 2005 13:38
Je samo lepsi nehodlat nic cist a studovat (a vykrikovat nesmysly), nez se skutecne zajimat a studovat, ze Wink

Pro upresneni - s revizionisty jeste nikdy zadna seriozni debata nebyla, presto ze k ni vsichni vyzivaji. Da se to take pochopit tak, ze nikdo nema argumenty, jenz by jejich tvrzeni mohly ohrozit.
Nemyslis?
Leuchterova zprava ze byla rozmetana? Doporucuji opet - cist nez vyblejes takove nesmysly. Ano, neni dokonala (Rudolfova je lepsi a se stejnymi zavery), nicmene Zundel diky ni vyhral svuj druhy holohoax proces v Kanade!

Tolik k tvym nesmyslum a polopravdam.

PS. v procesu s Irvingem neslo vubec o manipulaci s historickymi fakty a uz vubec nebyl rozcupovan, viz predmet soudni pre Wink

PS2. prikladat odkazy na zdroje svych tvrzeni nekomu, kdo odmita cist, povazuji za ztratu casu. Ostatne, pokud ma nekdo mozek a googla, tak si najde vse vyse uvedene velice snadno k overeni, kdo z nas ma pravdu a kdo placa nesmysly.
Zasláno: po 16. leden 2006 17:05
Bylo by mozna na miste poznamenat, ze koncentracni tabory byly vyvinuty Spanely. V 1898, kdyz USA pod zaminkou ze jejich kriznik Maine byl Spanely sabotovan a potopen vyhnali tyto z Kuby doslo k prvnimu nasazeni onech taboru. A to sice ze strany Spanelu a pred US agresi a - kupodivu - slo o pokus uchranit civilisty pred hruzami valky. Vsichni vime, ze civilisti to odskacou nejhure. Mno a aby tomu zachranili, tak je Spanele vsechny (spis skoro vsechny) sehnali do taboru, kde se o ne dobre starali a dokud vladli zasobovanim, tak nikdo netrpel nedostatkem. A nemuseli ani tvrde makat, jako zide a dalsi osazenstvo za WW2. Nicmene, co se nestalo. Kdyz date dohromady moc lidi, tak logicky vypuknou nemoci a protoze lidi je hodne, tak uplne epidemie. Celkove se udava ze zarvalo neco pres 200 000 lidi. Pri odhadovane populaci Kuby na prelomu stoleti kolem 1,7 milionu lidi jich neuveritelnych 200 000 zemrelo mezi 1895 a 1900 Surprised Cize v obdobi valky. ( http://www.historyofcuba.com/history/time/timetbl2d.htm#platt a http://www.historyofcuba.com/history/time/timetbl2d.htm#platt )

Dalsi nasazeni koncentraku bylo od Britu v Burske valce v severni africe. Obeti v radech tisicu, nebot to byly male koncentraky. Potom gulagy v Rusku na sibiri a nasledovalo Spanelsko a nakonec Nemecko. Dnes USA...

Co se poctu obeti tyce, tak je treba se na vec divat trosku mene zaujate. Pokud nastrkam 10 000 Buru do koncentraku a 3 000 (30%) z nich zemre, tak je to daleko horsi, nez kdyz mi z 1,5 milionu zemre 200 000 (13,3%) Neutral Cimz nechci nikoho omlouvat ani nehodou. Je dobre si uvedomit, ze jen na Ukrajine zemrelo hladem (!) 20 milionu (!!!) "kulaku", jenz nechteli spolecne hospodareni v celych velkych oblastech, jenz vojsko obklicilo a odvezlo z nich vsechny potraviny co si tam lide vypestovali...
Co je proti tomu nejakych (i kdyby) 6 milionu zidu?

A kdyz uz jsme z toho, tak historie je plna holokaustu - organizovanych masakru prevazne nevinnych jen na zaklade nejake jejich prislusnosti k rase, nabozenstvi ci etniku. Co treba Armensky masakr s 1 ci 1,2 miliony obeti Turky? To si nemame pamatovat? Co treba nasilne pripojeni Tibetu k Cine, jenz zaplatilo zivotem milion tibetanu a na 6 000 jejich kostelu/klasteru bylo zniceno. To se take neda srovnat s zidy za WW2?

A kdyz byl ten zidovsky hollocost tak strasny, tak proc si neustale vymesleji, lzou a pribarvuji?

http://www.fpp.co.uk/Auschwitz/stories/Defonseca1.html

citace:
IT'S an amazing story. But then, it's often said, all Holocaust survivor stories are amazing.

It starts in autumn 1941. A Belgian Jewish girl, age 7, runs away from the family that took her in when her parents were arrested by the Germans. Determined to find her parents, she sets out on foot toward the east.

Over the next four years, she wanders through Germany, Poland, and Ukraine, turning south through Romania and the Balkans, hitching a boat to Italy, then walking back to Belgium via France.

For most of this time, the girl sleeps in forests and is, for weeks at a stretch, fed and protected by packs of friendly wolves. She joins bands of partisans, sneaks into and out of the Warsaw ghetto, witnesses the execution of children, kills a German soldier with a pocket knife, and finally has a happy reunion at war's end with her Belgian foster grandfather.


citace:
Je to úžasný příběh. Ale, jak se často říká, všechny příběhy přeživších holokaust jsou úžasné.

Začalo to na podzim 1941. Belgické židovské děvče, sedm let staré, uteklo od rodiny která si ji vzala, když byli jeji rodiče uvěznění němci. Rozhodnutá najít své rodiče se vypravila pěšky na východ.

V následujících čtyřech letech se potloukala v Německu, Polsku a na Ukrajině, pak zabočila na jih do Rumunska a na balkán, odtud se jako černý pasažér se doplavila na lodi do Itálie a pak se vrátila nazpět do Belgie přes Francii.

Po většinu času ta dívka přespávala v lesích a nejvýce po týdny byla krmena a ochraňována smečkou přátelských vlků. Přidávala se k družinám partyzánů, dokázala se vplížit do a z Varšavského ghetta, viděla popravu dětí, zabila německého důstojníka kapesním nožíkem a nakonec se opět šťastně setkala na konci války se svým nevlastním belgickým dědečkem.


Hmmm, ver kdo muzes. Knizka se jmenuje Misha.

A neni samotnou lzi, treba "in 1999, when ''Fragments,'' a prize-winning Holocaust memoir by Swiss musician Binjamin Wilkomirski, was proved to be a fake" - a tak by se dalo pokracovat dal a dal a dal...
Cize - proc se tady asi tak lze?

Logicka odpoved na otazku se naskyta bez valne namahy k premysleni - protoze to vynasi penize, ze? Wink
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
...just keep folding, just keep folding... Smile my config

Postreh (0)
Anonymní




0,- VK

Absolutne

Zasláno: st 15. únor 2006 01:05
trodas

Absolutne neodborne texty. Vycitas tu ze se to niekto neprecital. Keby si to urobil sam, a zamyslel by si sa nad tym, sam prides na to ze su to nezmysly.

trodas (+1)
Bažant
Bažant


Příspěvky: 120
Bydliště: Prerov
10 000,- VK
Zasláno: po 20. únor 2006 17:32
Mily postrehu - ja jsem si to samozrejmne precetl a muj postreh z toho je, ze Graf je odbornik na slovo vzaty, uvadi vzdy sve prameny a na rozdil od evidentnich lzi zidu neuvadi nic, co by se pricilo logice.
Zatimco druha strana krome demagogie, lzi a urazek (a zakonu, zapovidajicich zkoumali holohoaxu) nema zadnou odpoved.

A je to ta sama strana, jenz z hollocostu tezi miliardy. Nemluve o policitkem kapitalu a moznosti strilet Palestince a vyvlastnovat jim majetek, buldozerovat domy (casto i s nimi) a pod.

Ktere strane budu verit? Think Podle me je to celkem lehke dilema.

A ty, mily postrehu? Krome obecneho vypadu "ze su to nezmysly" jsi nenapsal ale vubec nic konkretniho. Co KONKRETNE je nesmysl, proc a z jakeho zdroje (a pozor na to, vic jak 3/4 zidaku uz bylo usvedceno ze lzi, cize opatrne s vyberem zdroje) cerpas ty svou "pravdu"...? Question
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
...just keep folding, just keep folding... Smile my config

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík


Příspěvky: 3007
Bydliště: Holice
10 175,- VK
Zasláno: po 20. únor 2006 19:10
Lehce OT: Irving před soudem přiznal popírání holocaustu.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík


Narozen: 1974 (asi 50 let)
Příspěvky: 3776
Bydliště: Jižní Morava - jak jinak...
60 434,- VK
Zasláno: st 22. únor 2006 09:47
2 Bugi: Irving nikdy netvrdil, že nepopírá holocaust.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík


Příspěvky: 3007
Bydliště: Holice
10 175,- VK
Zasláno: st 22. únor 2006 19:19
To jsem taky netvrdil. Jen že jsem to zrovna našel. Wink
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík


Příspěvky: 3072
Bydliště: Kousek od krrttka
15 825,- VK
Zasláno: st 22. únor 2006 20:06
Trodas: A kolipak ti je vlastně roků?

Abych to upřesnil: ty si myslíš že němci nevyvražďovali hromadně Židy, jo?
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík


Příspěvky: 3007
Bydliště: Holice
10 175,- VK
Zasláno: st 22. únor 2006 20:41
Dohadovat se, jestli nacisti vyvražďovali Židy je celkem bezpředmětné. Jde spíš o to, že Židé tvrdí, že těch zabitých Židů bylo 6M, ale nijak toto číslo nedoložili. Navíc je docela udivující, že toto číslo všichni přijali jako fakt, aniž by ho jakkoliv zkoumali. Ovšem podle současných poznatků je toto číslo velmi velmi nadsazené. Prostě to nacisti nemohli stihnout.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík


Příspěvky: 3072
Bydliště: Kousek od krrttka
15 825,- VK
Zasláno: čt 23. únor 2006 20:00
Dostává mě, jak "dokazují" to, že by nemohli stihnout tolik kremací. Ty vole! Si myslíš že by jednoho nestihli za 20 minut? Jsi fakt tak tupej nebo co? Za prvý: Ty lidi vážili tak 3x míň než běžnej člověk co jde dneska na kremaci. Za druhý: Si myslíš že spalovali úplně všechno? že se s tim srali jako dneska, kdy to chce mít každej co nejlíp provedený? Spálili co šlo, a zbytek si vodvezli na náklaďáku a vyhodili.

Bugi: Dobře, jasně, co tvrdí Židi, je přece jedno, oni tam sice prožívali největší hrůzu svýho života a proto si všichni začali vymejšlet že jo? Zkus si zalýzt na pár let do Osvětimi,projdi si peklem, a pak si zkus ještě vymejšlej, jak Němce co nejvíc zdriskreditovat. Myslíš že to nemohli stihnout? Tak mi to dokaž. Vem si stroj času, jeď se tam podívat, a můžeš si je klidně přepočítat......(jasně že museli mít trochu zkreselenej pohled,ale ne o tolik)...mám pro tebe radu, zajdi si do nějakýho archivu, a spočítej si, kolik dobytčáků plných Židů odvezli do koncentráků. Potom se podívej na seznamy mrtvých v Ruských koncentrácích. Tam jich totiž zařvalo víc.. takže si lehko spočítáš, kolik jich díky Němcům zařvalo.

Tyhle lidi, co vymysleli takovou hovadinu, mě serou ze všeho nejvíc, jak vůbec můžou kibicovat když tam nebyli sakra, když to nezažili?! Vždyť ten Hitler byl vlastně docela hodnej člověk že jo? Za padesát let tady už žádní svědci nebudou, takže lidi úplně přestanou věřit že se to vůbec stalo. Jak k tomu přijdou lidi co tu hrůzu zažili? Víte sakra, vy chytráci jak jim je? Ku**a tohle je fakt nechutná doba, je mi z toho na blití.

Fakt se omlouvám za ty výrazy, ale když si tohle přečtu, začne se mi vařit krev v žilách a nad tou imbecilitou se mi začnou třást ruce. d'oh!
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík


Příspěvky: 3007
Bydliště: Holice
10 175,- VK
Zasláno: čt 23. únor 2006 21:49
Aha. Takže podle Tebe každý, kdo byl dopraven do koncentráku a zemřel tam, byl Žid.
Nevím, proč se tady snažíš někoho urážet. Kolik je Tobě? Ty jsi v tom koncentráku byl?
Osobně znám (přesněji znal jsem) několik lidí, kteří si peklem koncentráku prošli. Vůbec se nesnažím o nějaké zlehčování nacistických či jakýchkoliv zločinů.
Pokud si myslíš, že člověk, který váží 50 kg a jinej, kterej váží 120 kg, hoří výrazně jinou dobu, tak jsi na omylu. Než opět začneš někoho osočovat, tak si, prosím Tě, o tom něco nejdřív přečti. Budeš se možná divit, ale svalová hmota, tuk i kosti hoří poměrně dobře. Nejhůř hoří kupodivu srdce. A pokud si myslíš, že nacisti nechtěli spálit všechno, tak jsi opět na omylu. Co by s takovým "odpadem" následně dělali? Zakopali si ho na dvorečku?
Osobně nevycházím ze závěrů revizionistů. Těm moc nevěřím. Stačí si ale přečíst něco o Norimberském procesu (můžeš se kouknout i na filmovou rekonstrukci, když originál je pořád tajný) a tam se potřebná fakta, která Ti s výpočtama pomůžou.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík


Příspěvky: 3072
Bydliště: Kousek od krrttka
15 825,- VK
Zasláno: čt 23. únor 2006 22:26
Bugi napsal:
...


Já a urážet? Já tě přece neurážím. Je mi 17 a jsem rád že mám natolik zdravý rozum, abych tuhle šílenost mohl s klidným srdcem popírat. Co se týče toho čtení, přečetl jsem toho víc než dost, abych si udělal vlastní názor. Pokud vím, mluvíme tu o Židech a ne o někom jiném. O Norimberském procesu jsem toho přečetl taky celkem dost, viděl jsem i film. Revizionistům nevěřím vůbec, u mně jsou to zdrádci(žijeme přece v demokracii, můžu to tady snad říct aniž by to někoho pobuřovalo ne?). Co se týče kremace- mluvím snad o tom, jak rychle co hoří? Mluvím o tom, že když to vyloženě odflákli, museli to stihnout.

Abyste si nemysleli, že jsem fakt nedůsledný a nic o tom nevím, vydám se na cestu po knihovnách a netu, abych si to celé znovu prošel. Nevím jak dlouho to bude trvat,ale budu se snažit zjistit co nejvíc. Až to všechno prolezu, napíšu sem jestli jsem se mýlil(a pak se vám omluvím), nebo zda jsem měl pravdu.
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík


Příspěvky: 3007
Bydliště: Holice
10 175,- VK
Zasláno: čt 23. únor 2006 22:44
Osobně bych si v 17-ti (ani teď, kdy je mi bez pár dní 32) tvrdit, že jsem toho přečetl dost. Díky Tvé odpovědi už lépe chápu Tvou horlivost. Bez urážky.
Kremaci prostě nejde odfláknout. Buď ji provedeš, nebo ne. K čemu by Ti byla napůl spálená mrtvola? S ní bys měl ještě větší problémy, než s "čerstvou" mrtvolou. Zapoj trochu logiky. Kremace se v koncentrácích prováděly v podstatě ze stejného důvodu jako dnes. Zbavit se těla a tím se vyhnout dalším komplikacím, jako např. nemocem.
Jako příklad uvedu Terezín. Zde se popel ze zavražděných vězňů sypal do Ohře. Zkus si představit, co by to udělalo, kdyby to nebyl jen popel, ale ohořelé zbytky mrtvol? Myslíš, že nacisté měli zájem o to, aby si otrávili vodu ve svém Lebensraum? Ale no tak. Nezapomeň, že Němci (především Prusové) jsou národ čistě pragmatický.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík


Příspěvky: 3072
Bydliště: Kousek od krrttka
15 825,- VK
Zasláno: čt 23. únor 2006 22:59
Hmm. Sad Horlivý jsem, to je fakt, v těchle věcech vždycky. Ale jak jsem řekl, nejdřív se chci vším prokousat. Chci vědět na čem jsem.
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

trodas (+1)
Bažant
Bažant


Příspěvky: 120
Bydliště: Prerov
10 000,- VK
Zasláno: ne 21. květen 2006 19:49
romulus - presne tak. Irwing nikdy nepopiral holokaust, jen mel vyhrady k poctum zabitych a zpusobu jejich smrti (viz. stat o nemoznosti poprav v plynove komore, kde je i v lete jen 15°C a tudiz se kyanovodik nemuze uvolnovat - nemluve o tom, ze pokud by ho gestapak vhazoval otvory na strope a dole bylo nejake vytapeni (jenz naciste zrejmne odstranili bezestop - a to jsme pri exkurzi ujistovani, ze komora je v puvodnim stavu, snad krome dveri...) tak by ten chudak fasoun byl prvni obeti plynovani - kyanovodil je LEHCI NEZ VZDUCH, cize otvory ve strope plynove komory = kyanovodik unika a zide se dozadzji, ze chteji ven Smile

Ale zpet k namitce - prestoze Irwing nikdy holokaust nepopiral a presto, ze to nedela zadny revizionista o kterem jsem kdy slysel, tak je v nasich "nestrannych a nezaujatych" mediich vzdy napsano, ze "popira holokaust"... Jak mam verit nekomu, kdo mi tak okate lze uz v titulku?


lukenet - kolik mi je let? A proc te to zajima? Kvalita mych argumentu se promeruje mym vekem, anebo argumenty samotnymi? Co nam to tu chces zavadet za nalepkovani, hmmm?
Zabyvej se argumenty a ne osobami, jenz je predkladaji. To je klasicky a vyslovene TRAPNE OHRANY uhybny manevr. A pokud chces zavrit usta, tak jsem rocnik 1975. You do the math.


Bugi - mno, co horsiho, ja mam silne pochybnosti, ze fasouni zidy vrazdili. Podle clenu me rodiny, jenz prosli jak totalnim nasezenim tak koncentraky, tam vsichni akorat museli makat jak sroubi. Ano, saboteri byli strileni, ale to je za valky normalni, ne? My po ni popravovali take bez soudu... Tam byl aslespon jakys-takys soud.
A cislo 6 milionu se poprve objevuje v tisku v USA v roce 1919 ...
Pozdeji s nim prichazi zidobolsevici v Norimberku a muci zajate nacisty tak dlouho, az souhlasi, podepisi a dostanou provaz. Stejne jako tam bylo "dokazano" ze Katyn provedli Nemci, nebo ze v Osvietimi zarvalo "minimalne" 4 miliony lidi... Oboji jiz dnes vime, ze je nesmysl, ale presto pochybovani o 6-ti milionech je nelegalni. Proc asi?
A proc kdyz se pocet mrtvych v Osvietimi snizil z 4 na 1 milion, zustava 6 milionu nedotceno? 6 - 3 = 6 ...? Zidovska matematika?


lukenet - dostava me, jak muzes nekoho nazyvat tupym, kdyz si sam nevidis na spicku nosu. Ma s tebou vubec cenu vest debatu?
Co vis o kremaci? Videls nekdy mrtvolu? Myslis, ze vazi jako normalni clovek? Myslis, ze kosti se spaluji hur z podvyziveneho mrtveho ziveneho mrtveho?
Vyhazovali kosti? Kde! Zadne takove pohrabiste se NIKDY (a to slovo ZDURAZNUJI) nenaslo. Ukaz na ho, spocitejme kosti a jak jich bude dost na 6 milionu zidu, tak ti podepisu ze jsem se krute mylil a zide meli pravdu. Ale ani to je neopravnuje zvelicovat jejich obet, nebot tady padlo minimalne dalsich 55 milionu ostatnich lidi, cize nejakych 6M v tom nemuze a nesmi krast ostatnim slavu a zasluhy o ukonceni valky, tim spis, ze jen makali pro Risi a nijak se na ukonceni valky nepodileli...

Je zajimave, ze lidi, co koncentraky zazili nemluvi az na par zidosvkych vyjimek, o zadnych plynovych komorach a ze 6 taboru s plyn. komorami bylo JEN NA UZEMI OSVOBOZENEM Rusy a ani tak NIKDO NIKDY NEVIDEL A NEZDOKUMENTOVAL JEDINEHO ZPLYNOVANEHO VEZNE z koncentraku. Zajimave, nemyslis?

Vysvetli mi prosimte jak se 6 - 3 = 6 a pak mluv o imbecilite Shhh


Bugi - sorry, ale nezlob se na me, ale Norimber a FAKTA?! Na cem jedes? Laughing Kdyz jsou to FAKTA, tak proc jsou tajna? Kdyz jsou to FAKTA, tak cim to, ze za Katyn nemuzou Nemci? A cim to, ze neni jedina funkcni plynova komora? A cim to, ze v Osvietimi se uz oficielne uznava jen 1 milion a ne 4 miliony mrtvych podle "fakt" z Norimberka? Etc, etc, a etc?

A uvedomujes si, ze na zaklade TECHTO LZI byli lide odsouzeni na smrt? Uvedomujes si, ze popravili cloveka, jenz se doznal ke koncentraku Volek, o kterem od te doby nikdo nikdy neslysel?
Pokud ho provozoval - tak urcite dozivoti. Ale ne trest smrti. Ale kdyz se prizna k necemu, co neexistovalo - nemyslis, ze to muze byt spis takovy vzkaz pro budoucnost? Jakou mel jinou moznost nam vzkaz predat?

Jen prisimte nerikej "Norimberk" a "fakta" v jende vete, pusobi to komicky Laughing


lukenet - staci, kdyz si prectes tu predmluvu co jsem sem postnul nebo nam ukazes ten hromadny hrob odflagnutych kremaci Wink



Bugi - jo jo, cite pragmaticky. Asi jako v masakru u Babiho Jaru Wink Mr. Green
Nejdrive 30k zidu postrileli a zakopali do hrobu. Fuj, to musela byt fuska! Laughing Predstav si masovy hrob/hroby pro 30k lidi Shocked Surprised
Neni divu, ze valku zacali prohravat, unaveni hrobnicinou Embarassed
A ted si predstav, ze jak zacali prohravat a ustupovat, tak zcela "pragmaticky" vsechny hroby vykopali a mrtvoly spalili na hranich Mr. Green No uz se vubec nedivim, ze valku prohrali - furt jen same strileni, zakopavani a vykopavani zidu - ts ts... To jednoho unavi Mr. Green Laughing

Takova skoda, ze tuhle (jako mnoho dalsich...) zidovskou lez zkazila zatracena RAF a jeji fotopruzkum, jenz zrovna v dobe zidy udaneho paleni 30k zidovskych mrtvol v rozkladu (takova mokvajici mrtvola ze zeme vlhka, vytazena po tydnech, no ta musi urcite horet primo jasnym plamenem, ne? Mr. Green ) fotografovala danou roklinu a - sakra praca - zadne znamky ani zemnich praci, ani hranic - NIC. Proste krasna nedotcena roklina.

Vidis - tolik lzi se nalze, a staci se zamyslet a vzpomenout si, ze Nemci jsou VYSLOVENE pragmaticti a clovek si muze usetrit dokazovani zidovskych lzi Wink Exclamation
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
...just keep folding, just keep folding... Smile my config

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík


Příspěvky: 3007
Bydliště: Holice
10 175,- VK
Zasláno: po 22. květen 2006 22:18
Odkdy je Norimberský proces tajný? Pokud vím, tak jeho doslovný přepis najdeš v knihovně, nebo na netu. Včetně průběhů zbytku života odsouzených. Jediný, co není zatím veřejně dostupný, je filmový materiál. Pokud už ho mezitím neuvolnili. A nevím, kde jsi vzal, že byl Katyňský masakr přiřknut Norimberským procesem německé straně? Vždyť už při oné ruské exhumaci prohlásili Američani, že Rusy uvedená fakta jsou do očí bijící nesmysly a v tomto dávali už od počátku za pravdu Němcům. Mimochodem: o Katyňském masakru jsme se učili už na základce a už tenkrát nám učitelka řekla, že to byli Rusové. To bylo někdy v 80. letech. Sice u toho tvrdila nějaký nesmyslný ideologický plky, ale i tak.
Nechápu tu poznámku o roce 1919. Co to má společného s WW2?
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík


Příspěvky: 3072
Bydliště: Kousek od krrttka
15 825,- VK
Zasláno: út 23. květen 2006 15:58
Ne, trodasi, jsi prostě ubohý, stejně jako všichni revisionisti. Nemá cenu se s tebou bavit! Pamatuj si jednu věc, až vymřou všichni pamětníci, pak teprve budeš moct spekulovat jako idiot o věci, kterou jsi nezažil ALE pokud ještě někdo z nich žije, neurážej Je touhle snůškou nesmyslů.

A pokud popíráš jakkoliv tenhle ODPORNÝ ZLOČIN, nejsi u mě nic jiného než hnusný zbabělý zrádce(a věř mi že je jedno kolik ti je, naopak, že jsi starší, tím hůř), který se rovnou může přidat k neonáckům! A za svým názorem si stojím a budu!

Styď se jestli můžeš

(a na tenhle příspěvek ať odpoví pouze trodas, jestli chce, nechci tady zbytečně vyvolávat nějaké pitomé flamy)
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

šíma (0)
Anonymní




0,- VK
Zasláno: st 7. červen 2006 13:22
Bože můj, to sem fakt ještě neviděl Crying or Very sad . Jediný co opravdu z celý duše nenávidim jsou nácci, rasisti a tihleti vylízaní popírači. Ten kdo se snaží obhajovat to největší zvěrstvo v novodobých dějinách lidstva, je u mě stejnej zasranej všivák, jako ti co to nastartovali. Mad Vždyť vy urážíte ty nevinný lidi, co tam zařvali. Pro tuhle pokřivenou teorii neexistuje žádná obhajoba. Jste ubohý svině co ve svejch malinkatejch mozečcích vymejšlej zhovadilosti a ještě ke všemu si myslej, že je to, to jediný co teď musej všichni poslouchat. Přeju vám zažít to co zažili ti Židi, a pomalou smrt, protože nic jinýho si nezasloužíte. Lukenet má pravdu Evil or Very Mad

šíma (0)
Anonymní




0,- VK
Zasláno: st 7. červen 2006 14:42
Jak může někdo kdo o tom nic neví takhle blbě blít d'oh! Akorát kolem sebe rozséváte zlo a špínu. Existujou přeci výpovědi Židů, kteří to přežili, jakej by asi měli důvod lhát? Question Question Jste obyčejný nelidský svině, co ještě nemaj rozum a asi nikdy mít ani nebudou. Tak si pořád nehrajte na badatele, když vaše "bádání" nemá vůbec žádnou váhu. Silence Vy sami patříte do koncentráku. Hitler Židy vraždil jen ze závisti, a pro to neexistuje žádná omluva, i kdyby by ten Žid byl "jen" jeden, nemluvě o tom že jich byly miliony. Vy SRÁČI Exclamation Lukenet je jedinej chytrej člověk co sem tu viděl Applause

Pato (+3)
Odpadlík
Odpadlík


Příspěvky: 1194
Bydliště: SK - Prievidza
10 050,- VK
Zasláno: st 7. červen 2006 14:46
zaregistruj sa, možno sa zakážu anonymný užívatelia - potom sa budeš musieť
Zasláno: st 7. červen 2006 14:51
trodas napsal:
Par zajimavych obrazku.


Pocet obeti koncentracnich taboru podle mezinarodniho Cerveneho krize:

http://ax2.old-cans.com/death_figures.jpg


Kapela hrajici veznum v Osvietimi:

http://ax2.old-cans.com/Auschwitzband.jpg


Svadba v roce 1944 v Osvietimi:

http://ax2.old-cans.com/Auschwitzwedding.jpg


Bazen za baraky veznu a pro vezne v Osvietimi:

http://ax2.old-cans.com/Auschwitzpool.jpg


Trosku zajimave obrazky, ne? Eh? Eh? Eh?

Ty si nebol v Oswiencime, Co? My sme dostali českého (výborného) sprievodcu a on nám presne tieto veci vysvetlil - bazén bol prístupný iba pri návšteve červeného kríža - inak ich strielali za to že sa k nemu vôbec priblížili. Kapela hrala tiež iba keď prišiel červený kríž. O tej svadbe a o tom papieriku nič. Nechápem ako to niekto môže popierať Brick Wall Každý by tam raz za život ísť a pozrieť sa pravde do očí.
Pod lamou býva najväčšia tma.

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík


Příspěvky: 3007
Bydliště: Holice
10 175,- VK
Zasláno: st 7. červen 2006 20:29
Mimochodem: kdo přišel na to, že ta zpráva od Mezinárodního červeného kříže je zrovna od této organizace? Vždyť tomu vůbec nic nenasvědčuje. Razítko patří Der Standesbeamte der Sonderstandesamtes Arolsen. Kdo umí Německy, tak to jistě přeloží.
Ostatní fotografie jsou ze sbírky Ministerstva propagandy, které řídil Goebbels. Zrovna tohle bych jako důkaz "lidskosti" německých koncentráků určitě nepoužil.
2 Šíma: Pokud jsi tím "vy" myslel i mě, tak věř, že se vůbec nesnažím zlehčovat nacistické (komunistické) zločiny, ani utrpení vězňů v koncentračních táborech. Jen nejsem ochoten tupě přitakávat zjevným nepravdám. Pokud je Ti minimálně jako mě, tak Tě nejspíš taky na základce učili, že VŘSR začala výstřelem z Aurory. Tenkrát jsme tomu věřili. No a jak to bylo doopravdy? Já vím, není to zrovna nejlepší příklad.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík


Narozen: 1974 (asi 50 let)
Příspěvky: 3776
Bydliště: Jižní Morava - jak jinak...
60 434,- VK
Zasláno: st 7. červen 2006 21:10
2 šíma: můj názor je takový, že nacisti napáchali obrovská zvěrstva a nezaslouží si sebemenší omluvu (včetně jejich sympatizantů), ale tomu, že jejich zločiny byly v "zájmu dobré věci" později zveličené, tomu dost věřím. Zdůrazňuji, že jen věřím. Nemám žádné podklady, abych to mohl vědět.
Ale co vím jistě, je, že jsi neuvěřitelný hlupák s omezeným slovníkem a říct o někom, o komkoliv, že patří do koncentráku, tím jsi celý svůj příspěvek totálně shodil.
Podle mně jsi tak 14-letý puberťák, který zatím ničemu nerozumí a ještě se stydíš zaregistrovat a dál zde stát za svým názorem. Nebo se pletu a ještě se ukážeš?

Hlavně je ale potřeba rozlišit, jestli někdo nacistické zločiny omlouvá, nebo jen zpochybňuje jejich rozsah. Já myslím, že v tom je obrovský rozdíl.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík


Příspěvky: 3072
Bydliště: Kousek od krrttka
15 825,- VK
Zasláno: st 7. červen 2006 21:37
Tak teď jsi přestřelil Romule - Šíma není žádný pubertální hlupák!! Je to můj dobrej kámoš a hlavně mimořádně inteligentní a chápavý člověk, který si jen přečetl tohle blbé téma a naštvalo ho to tak, jako každého normálního člověka. Je jasné že si mohl nechat ty řeči o koncentráku, ale copak co jde? Já osobně když jsem si to poprvé přečetl, tak jsem se roztřásl vztekem. Takže ty byses zase měl naučit něco o tom, že bys neměl posuzovat lidi podle prvního dojmu.
citace:

"Hlavně je ale potřeba rozlišit, jestli někdo nacistické zločiny omlouvá, nebo jen zpochybňuje jejich rozsah. Já myslím, že v tom je obrovský rozdíl."

Sakra co je to za blbost? Chápete sakra že už jen tím že je zpochybňujete, tak je omlouváte? Jak může někdo říct že nebyly plynové komory? Jak může někdo říct že nejsou žádné masové hroby? Jak, sakra, můžete ty lidi urážet tím že říkáte že ve chvíli největšího zoufalství ještě chtěli na někoho nakydat špínu? Jste vůbec při smyslech když to píšete? (a tohle bylo mířeno na ty kdo to opravdu říkají, takže se předem uklidněte, kdo to chcete brát hned na sebe)

Co se týče téhle diskuse, líbí se mi, ale fakt se mi líbí, že tu nestrpíte řeči o cikánech, ale tohle tu klidně necháváte! Já do toho nemám co mluvit, tohle je váš server, ale řeknu vám rovnou, že takovouhle špínu bych na svém nestrpěl.
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík


Narozen: 1974 (asi 50 let)
Příspěvky: 3776
Bydliště: Jižní Morava - jak jinak...
60 434,- VK
Zasláno: čt 8. červen 2006 07:34
Takže za prvé, "šíma" mimořádně inteligentní nebude. Neříkám, že je nějakej hlupák, ale mimořádně inteligentní taky nebude, protože kdyby ano, tohle by mu ani neujelo.

Za druhé. Můj názor je, že vždycky je dobré snažit se najít pravdu. A pokud by Židé (židovské organizace - ne skutečné oběti holocaustu) lhali, nebo se prostě jen mýlili, nelze to omlouvat ani tím, co nacisti dělali. Nejsem zastáncem úsloví "účel světí prostředky". Už jenom proto ne, že kdyby někdo z revisionistů přinesl opravdu dobrý důkaz, který rozsah nacistických zločinů věrohodně zpochybňuje, zpochybní tím tyto zločiny všechny a to by bylo moc špatně.

Znovu tady opakuju, že opravdu nevím, kde je pravda. Jen chci říct, že není možné nadávat někomu kdo chce najít pravdu, i kdyby tu pravdu hledal "ve prospěch" někoho, kdo si to vůbec nezaslouží. A kriminalizovat revisionismus je podle mně jen krůček k tomu, aby brzy došlo na kriminalizaci advokátů obhajujících u soudu vrahy.

Druhou stránkou věci je, že si upřímně nemyslím, že revisionisti chcou opravdu hledat nějakou pravdu. Ale ani tohle nemůžu vědět - můžu na to mít jen svůj názor.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

šíma (0)
Myš
Myš


Příspěvky: 1
Bydliště: Hořice
10 000,- VK
Zasláno: čt 8. červen 2006 10:44
Právě jsem se kvůli vám zaregistroval. Jestli si myslíte, že je mi 14, tak ste se trochu spletli.
je mi úplně jedno co se snažíte dokázat, o to kolik těch Židů tam zařvalo vůbec nejde. Jde o to, že se snažíte zpochybnit počet a ten je nepodstatnej. Bylo to zvěrstvo, až už těch Židů bylo kolik chtělo.
Pochopte to už Pray
S tim koncentrákem sem to myselel tak, že byste si měli na vlastní kůži poznat co se tam dělo, a pak si něco zpochybňujte Exclamation Exclamation

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík


Příspěvky: 3007
Bydliště: Holice
10 175,- VK
Zasláno: čt 8. červen 2006 20:37
Jakto že je počet obětí nacistických zvěrstev nepodstatný? To je jako jedno, že za války zemřelo 15M, 6M, 10, nebo dokonce jen jeden Žid? Právě z těchto názorů vychází ti, kteří tyto masakry popírají. Další věc: proč se pořád mluví jen o tom, kolik v německých koncentrácích zemřelo Židů? Oni tam neumírali Češi, Poláci, Rusáci, Němci, nebo třeba cikáni? Tohle mi hodně připomíná praktiky komunistického režimu, kteří rádi tvrdili, že každý, kdo padl, nebo byl umučen v koncentráku, byl komunista.
Znovu opakuji: pokud Ti není 14, ale je Ti aspoň jako mě, tak si to určitě pamatuješ.
Revisionismus jako celek považuji za velkou blamáž. Stejně tak ale považuji zákony o zpochybňování holocaustu a podobné už z jejich principu za nedemokratické.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

trodas (+1)
Bažant
Bažant


Příspěvky: 120
Bydliště: Prerov
10 000,- VK
Zasláno: pá 14. červenec 2006 13:17
Bugi - jak jsi spravne uvedl, filmova zaznamy jsou dodneska tajne a prepisum cert ver. Jestli jsi byl nekdy u soudu tak vis, ze prepis byva hodne zjednodusene to, co se reklo + miva v sobe dost chyb, obcas i faktickych. To, ze jsou videozaznamy tajne by samo o sobe melo ledasco naznacit o verohodnosti tehle saskarny, nemyslis?
Kde jsem vzal, ze Katyn byla prirknuta Nemcum v Norimberku? Viz. text, mas tam odkaz. Pokud si neprectes neco, na co reagujes, tak se s tebou nema moc cenu bavit, nemyslis? Ok, dam ti napovedu. Je to dokument Nuremberg dokument PS-3311, pokud se dobre pamatuji. A za tuhle lez se popravovalo, milej zlatej.
A o tvem uceni-se o Katyni na zakladce silne pochybuji, nebot Katyn byla odhalena jako Ruska prace az po otevreni archivu Gorbacovem a ten vladl 1985 - 1991, pricemz jeho hlavni reformy a ciny jako tento ( Applause ) spadaji do obdobi 87-89 Wink (presne datum odtajneni archivu ale neznam, muzes si dat praci to dohledat sam Wink )
citace:
Nechápu tu poznámku o roce 1919. Co to má společného s WW2?

Hodne toho nechapes, a pritom je to tak ocividne. Pokud zide znali pocet obeti holokaustu v roce 1919, ze spousteli medialni kampan, tak neni snad logicke se domnivat, ze onem magicky 6-ti milionovy pocet obeti nema zadny podklad v realite, jen v zidovskem prani?
Jak mohli nacisti neco ovlivnit, kdyz zide uz predem roztrubovali pocet obeti? Stejny, jako jim pak prisili?


lukenet -
citace:
Ne, trodasi, jsi prostě ubohý, stejně jako všichni revisionisti. Nemá cenu se s tebou bavit! Pamatuj si jednu věc, až vymřou všichni pamětníci, pak teprve budeš moct spekulovat jako idiot o věci, kterou jsi nezažil ALE pokud ještě někdo z nich žije, neurážej Je touhle snůškou nesmyslů.

A pokud popíráš jakkoliv tenhle ODPORNÝ ZLOČIN, nejsi u mě nic jiného než hnusný zbabělý zrádce(a věř mi že je jedno kolik ti je, naopak, že jsi starší, tím hůř), který se rovnou může přidat k neonáckům! A za svým názorem si stojím a budu!

Styď se jestli můžeš

(a na tenhle příspěvek ať odpoví pouze trodas, jestli chce, nechci tady zbytečně vyvolávat nějaké pitomé flamy)


Uhm, a krome zvastiku, nadavek a vypadu mas nejake argumenty jako jak ze se provadelo to vyvrazdeni 6-ti milionu zidu, kdyz ty komory si k kyanovodiku ani necuchly, coz je prokazano nadevsi pochybnost?
A kdyz jsi vzpomnel ty pametniky koncentraku, tak existuje KUPA pametniku (nejakych 99,9%) jenz mluvi o tom, ze zadne plynove komory nikdy nevideli, a ze Osvietim nebyla tak strasna, ze to konec koncu byl ciste pracovni tabor.
(ono to bylo spis souostrovi 40-ti pracovnich lagru kolem prumysloveho centra duleziteho pro risi...)
citace:
- Osvětim byla skutečně velkým průmyslovým komplexem, kde IG Farben, jedna z největších německých společností, jako i dalších cca 170 firem, měly svoje zástupce ( Raul Hilberg, Die Vernichtung der europaeischen Juden, Fischer Taschenbuch, Frankfurt 1997, str. 992 ). Osvětim byla velmi důležitá pro německý vojenský průmysl, protože v Monowitzi - východní části osvětimského komplexu - se vyráběla buna (syntetický kaučuk, materiál na výrobu pneumatik).


Jenze tyhle svedectvi nejsou publikovana, protoze neodpovidaji tomu, co ma byt tvrzeno. Tot vse. Nedavno jsem na svedectvi jedne zijici pani z Prahy narazil a dost BRUTALNE se lisilo od toho, co se oficielne tvrdi. Vlastne rikalo presne to, co rikaji revizioniste.
A stara pani byla dost znepokojena tim, ze jeji svedectvi zid Spielberg nepouzil ve svem filmu. Budiz tim receno vse.

Nebo muzes dopadnout jako zakladatel revisionismu:
citace:
Vím, že citovat svědecké vzpomínky většinou moc platné není, viz Rassinier, jak se o něm píše, že hned po válce, kdykoli slyšel o někom, kdo mluvil o plynových komorách, hned za ním cestoval přes půl Evropy a chtěl detaily, ale vždycky to ztroskotalo, protože svědek to znal jen v té formě, že to "všichni ostatní vězni říkali".



šíma - bla bla bla, nic nez trapne nadavat a prskat neumis? Zkus se zacist do toho, co jsem tu ZE ZACATKU postnul, dik.
O duvodech proc par zidu lze snad neni treba diskutovat znovu, ne? To uz se tu probiralo a ty prebendy co za to maji jsou vskutku uzasne, za to bych zvazoval lhani take. Tak kuprikladu si vezmeme ze Elie Wiesel bere za jednu přednášku o holokaustu 25 000$ - také bys byl nervózní, kdyby ti tenhle byznys někdo chtěl vzít, ne?
Upozornuji, ze se jedna o patologickeho lhare, jenz tvrdi nesmysly jako jak se zidi zaziva spalovali v jamach v zemi, a jak je komendo jinych zidu polevalo ruztavenym lidskym tukem z tech horicich mtvol aby uspisilo horeni... Asi by se mel podivat jak vypada kremace, eh. Anebo je autorem tohoto:
citace:
Nedaleko od nás šlehaly z jámy plameny, gigantické plameny. Něco spalovaly. Kára dojela až k jámě a něco z ní padalo. Byly to malé děti. Děťátka! Ano, viděl jsem to na vlastní oči! Děti v plamenech (je divem, že od té doby nemůžu spát?). Šli jsme tam také. O něco dál byla další, větší jáma pro dospělé. "Otče", řekl jsem, "jestli je to tak, nechci dál čekat. Skočím na elektrický plot. To je lepší, než se dlouhé hodiny trápit v plamenech." (...) Náš zástup byl jen patnáct kroků od jámy. Hryzal jsem si rty, takže můj otec neslyšel skřípání mých zubů. Dalších deset kroků. Tři kroky. Bylo to teď celkem blízko, jáma s plameny. Sebral jsem všechnu svou zbývající sílu na vyskočení z řady a vrhnutí se na ostnatý drát. (...) Už tu byl skoro moment, kdy jsem stál před andělem smrti. Ne. Dva kroky od jámy nám nařídili otočit se a byli jsme posláni do baráků." (Elie Wiesel, La Nuit, Editions de Minuit, Paris 1958, str. 58-60.)
Wink Laughing


Pato - zajimave, ja tam zadne zastupce cerveneho krize na fotce s kapelou nevidim - ale mohl jsem je pravda prehlednout. A kdyz jsme u toho kdo kde byl ci nebyl, vsiml jsis toho smradu v "plynove komore" z kanalizace a deklu v podlaze, do kanalizace vedouciho?
A todle je podle tebe plynova komora?
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
(rozebirat dalsi fakta snad ani nema cenu, zkus si precist tenhle thread od zacatku, dik...)


Bugi - mezinarodni cerveny kriz, kdybys mel nejake znalosti, sidlil a sidli v Svycarsku. Svycarsko ma 4 uredni jazyky a jak uz asi tusis, nemcina je mezi nimi. Je opravdu nezbytne nutne vysvetlovat dale? Wink
Fotografie jsou z soukromych sbirek lidi. Pokud je nekdo dodatecne vydava za Goebbelsovu propagandu tak lze. Goebbelsova propaganda vypadala podstatne uhlazeneji a lepe Wink Smile Laughing


romulus -nacismus, stejne jako zidobolsevismus a jeho 100 milionu obeti byl veden pro "dobrou vec". Kolektivizace pri ktere zidovska Ceka umucila hladomorem 20 milionu Ukrajincu pro vystrahu ostatnim byla take "pro dobrou vec". Ono vubec tihle lidi se vzdy snazili konat dobro - kdyz se zactes do nemeckeho koneneho reseni zidovskeho problemu tak zjistis s udivem, ze nemci vynakladali znacne usili na to, aby nas v zajmu NASEHO vlastniho DOBRA zbavili zidovskeho vlivu, jenz se mezi 1 a 2 svetovou v nemecku tak "osvedcil", ze lidi nakonec zvolili i silence jako byl Hitler, jen aby je zachranil od zidu.
Abys mel predstavu o cem mluvim, tak co treba tohle:
citace:
Konkrétně: v Košicích žilo v r. 1902 11% Židů. Ve městě bylo 11 bordelů, z toho 9 židovských, 27 kořalen, z nich 24 bylo Židů. V r. 1900 bylo 14 sebevražd, z nichž 9 z důvodu neschopnosti splácet dluhy (100% záložen apod. bylo ve městě v židovských rukou) půjčky. V l. 1890-1905 se z vých. Slovenska vystěhovala do USA téměř 1/4 populace. Mám pokračovat? Zdroj: K. Kálal: Slovensko předválečné, vyd. Vilímek Praha, 1924.

Cize na konatele dobra pozor - jejich vysledky jsou prinejmensim pochybne. A krome toho, ze mam na rozsah nacistickych zlocinu odlisny nazor nez je oficielni tak zadne oficielni vysvetleni (a to je VELMI dulezite) se ani slovem nedotyka toho, PROC byli zide (ale stejne tak komunisti, cikani, drobni kriminalnici, homosexualove, osoby stitici se prace (opet - jaky to jejich smula - cikani) a pod.) predmetem perzekuce.
Ono veledulezite PROC tu chybi. Hitler byl bezpochyby magor, ale i magor musi mit nejaky duvor a asi je dost padny, kdyz magor strhne cely (ok, 98% - 2% skoncily v koncentracich pote, co byla preplnena vezeni...) narod. Jaky to asi byl duvod? No ekonomicka kontrola, nekontrolovatelna inflace a ekonomicky utlak - a to vse pod taktovkou zidu.
Ja bych to videl jako duvod jak remen, proc je zbavit majetku, vlidu a nacpat jich vetsinu do koncentraku kde budou makat jak sroubi aby odcinili co zpusobili...


lukenet - podle toho co tvuj kamos predvedl (a cos predvedl ty) se jedna o nedospeleho jedince, neschopneho samostatneho mysleni a uz vubec ne argumentace.
Roztrasl jsi se vztekem? No, me bylo take blbe a blijno, kdyz mi doslo, jaka giganticka lez ovlada vetsinu lidi... Ver mi, nebylo to prijemne zjisteni, ale holt kazdy tu cenu musi zaplatit. Dlouhodobe vymyvani mozku zposobi bolestivost poznani, kdyz jsi postaven pred nahou pravdu, neokraslenou zadnymi pentlemi Embarassed
citace:
Průměrná osoba na západě - a především v Německu - má tak dokonale vymytý mozek, že náhlé odhalení pravdy může vyvolat nervové zhroucení nebo bolesti žaludku. Opakovaně jsem toho byl sám svědkem.


Plynove komory nejsou a nikdy nebyly, to uznal po Leuchterove zprave i Kanadsky soud a tato zprava (hlavne jeji chemicka cast) nebyla nikdy vyvracena.

Zadny masovy hrob se nikdy nenasel, krome Katyne - coz bylo Ruske dilo.

A co vic, nikdo nikdy nenasel ZADNEHO ZPLYNOVANEHO VEZNE z koncentraku. Tohle uznavaji i zidovsti lhari, takze opatrne s reakci Wink


romulus - tady opatrne. Revizioniste prinaseji MNOHO nezvratnych dukazu (viz text) a rakce druhe strany? Perzekuce, zavirani - cokoliv, jen se nikdy nezmohli na protiargument nebo na vyvraceni revizionistickeho argumentu.
Vem to tak jednoduse, jak to jen jde. Jestlize se podle opakovaneho testovani steny dochovanych "plynovych komor" nikdy k kyanovodiku ani necichly - jaky lepsi argument proti plynovym komoram muzes mit?
A jak se ho zidovsti lhari pokusili vyvratit?
Nijak.
...anebo vlastne vim jak. Rozbijenim knihkupectvi kde prodavali Irwingovy knihy a jejich verejnym palenim. Hmm. Nedelavali tohle nackove?! Jak se zidaci a nackove vlastne lisej, tedy? Nackove to delali alespon pred 60-ti lety. Zidaci to delaji dnes. Zaver - zidaci jsou vetsi nebezpeci nez nackove?! Embarassed Embarassed Embarassed

citace:
A kriminalizovat revisionismus...
- je to ve skutecnosti paradni a padny dukaz, ze proti palbe argumentu revizionistu nemaji zidovsti lhari zadne argumenty a ze se jim jejich ocita svedectvi smrskavaji na par chronickych lharu...

Nnekolik uz bylo usvedceno, ze ac se cely zivot zivili prednasenim o kocentracich a fasounskych zverstvech, tak v koncentraku NIKDY ANI NEBYLI a ze vse byla jen jejich fantasmagorie (!!!) - mimo jine Enric Marco, coz byl predseda Spanelske Asociace obeti nacistickych koncentracnich taboru...!!! viz. http://www.zvedavec.org/pohledy_1208.htm )

citace:
Druhou stránkou věci je, že si upřímně nemyslím, že revisionisti chcou opravdu hledat nějakou pravdu.

Hmm, zkus si znovu precist cast "Tři zbývající nevyřešené otázky" abys se ubezpecil, ze na rozdil od lharu, trvajicich na jedinem spravnem vykladu holokaustu jsou Revizioniste mene sebejisti a pripousteji nevyresene otazky a uznavaji, ze jsou veci, jenz nemohou zatim uspokojive vysvetlit.
Nevim jak v tobe, ale ve me to vyvolava uctu a respekt. Priznani, ze vse nevim je znakem moudrosti, vyrovnanosti a trpeliveho hledani pravdy.
Naproti tomu vyrvavani "ze to tak proste bylo a basta" a kdo tvrdi neco jineho je fasoun, blazen, konspiracne teoretik, antisemita a pod. je jasnym a neklamnym dukazem toho, ze dotycni nemaji zadny argument a ze jsou to prachsprosti vymatlani lhari. Neb jen blbec je sebejisty. Myslici clovek je plny pochybnosti.


šíma - opet si potrebujes dokazat svou neskutecnou naivitu, vid? Takze pro tvou informaci, pokud se jednalo (jak rikam ja, revizioniste a dalsi ociti svedkove) o ciste pracovni tabory tak neslo o zadne zverstva. USA treba zavrelo do koncentraku za WW2 vsechny Japonce. Dost (tusim 50k) jich zarvalo. Bylo to zverstvo take?
Pokud se jednalo o organizovane vyhlazovani zidu, tak to zverstvo bylo docela urcite a ani to, co zide provedli nemcum a de-facto celemu svetu to nemuze omluvit.
A ta otazka kam holokaust zaradit - jestli do kategorie "ne-zverstev" ci do kategorie "zverstva" je resitelna jen tim, ze se podivame na pocet obeti. Ten dokaze, o co slo - jestli o vyhlazovani (zverstvo) nebo o pracovni nasazeni (ne-zverstvo)...

Anebo jinak. Muj pra-strycek z otcovy strany byl totalne nasazeny - cesky receno z Prerova deportovany do Nemecka a musel makat v fabrice na slavu treti rise (a hlavne na jeji vojenskou masinerii, ze).
Bylo to zverstvo?
Evidentne ne, ani zadneho odskodneni se nedockal a po valce v Nemecku i zustal, jak se mu tak zalibilo. Stastne se ozenil a zil tam do sve smrti v 1996.
Blo to zverstvo?
Muj dedecek z matciny strany byl v partizanske brigade Jana Zizky z Trocnova. Oporovali v Beskydskych vrsich na konci valky a posleze i v Prerove kolem Prerovskeho povstani (jenz bylo kapku moc brzo, zeano...). Behem te doby zastrelil par 17-ti a 18-tiletych sotva muzu v uniformach Wermachtu, za coz byl po valce vyznamenan. Na druhou stranu mince je ovsem treba pripomenou, ze pred divizi SS z Ruske fronty nasi "statecni partyzani" prchli a ze tato nastolila behem 2h v Prerove poradek a pres 20 vudcu povstani pristi den popravila v Olomouci na strelnici. A ted - bylo zverstvo stilet ze zalohy male kluky a pak utikat pred zkusenymi frontovniky? Podle vyznamenani a clenstvi Jana Rohace v svazu Bojovniku proti fasitum nikoliv. Ale podle moralky...?
Bylo to zverstvo?

citace:
Revisionismus jako celek považuji za velkou blamáž. Stejně tak ale považuji zákony o zpochybňování holocaustu a podobné už z jejich principu za nedemokratické.


Tady se shodneme. Jediny problem je v tom, ze tobe jeste nejak nedoslo, ze zakazuji se veci, proti kterym nejsou argumenty. A pokud tu nejsou argumenty, tak je zakaz vlastne priznanim teto argumentacni nouze a de-facto z toho vyplyva, ze Revizioniste musi mit pravdu - jakkoliv neuveritelna se zda.
Opakuji ze i me z toho bylo docela hodne spatne a to jsem docela otrly clovek a na historicke lzi jsem zvlaste otrly...
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
...just keep folding, just keep folding... Smile my config

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík


Příspěvky: 3007
Bydliště: Holice
10 175,- VK
Zasláno: po 17. červenec 2006 20:15
Katyň (autor Gerd Kaiser) napsal:
Státní zločin - státní tajemství

Na rozkaz Stalina bylo v Sovětském svazu v roce 1940 zavražděno téměř 25 000 polských vojáků, kteří padli do sovětského zajetí při ústupu před německým Wehrmachtem.
V dubnu 1943 odhalila německá armáda jejich masové hroby v lese u obce Katyň (západně od Smolensku), která se stala synonymem politické masové vraždy. Po dobu války obě strany – nacistické Německo a Sovětský svaz, do 22. června 1941 spojenci a bratři ve zbrani – obviňovaly z tohoto neslýchané zločinu jedna druhou.
Po válce však u Mezinárodního soudního dvora v Norimberku, který soudil nacistické válečné zločiny, jméno Katyň vůbec nepadlo a potom dlouholeté mlčení zahalilo otevřené hroby. Kdo tedy v Katyňi vraždil?
Otřesnou odpověď podává Gerd Kaiser v historických souvislostech od roku 1939 do konce 20. století na podkladě všech polských, ruských, amerických, německých a dalších klíčových dokumentů a poprvé do všech podrobností a na základě nejnovějších poznatků podrobně popisuje válečný zločin na polských vojácích. Na stránkách knihy defilují dokumenty z tajných, po desetiletí uzavřených archivů, výpovědi soudních lékařů, historiků, chemiků, právníků, zbrojních odborníků, kteří zločin vyšetřovali. Některé dokumenty – deníčky, osobní dopisy – doprovázely oběti až do okamžiku smrti, až do hrobu.
PEVNÁ S PŘEBALEM LESKLÁ , 149 x 212 mm, 400 stran
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík


Příspěvky: 3072
Bydliště: Kousek od krrttka
15 825,- VK
Zasláno: ne 23. červenec 2006 10:45
Revisionistům: Hmm.. tak už se k vám konečně přidala nějaká významná osoba- iránskej prezident Laughing Laughing Laughing Laughing
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

koc.pet (+3)
Bažant
Bažant


Příspěvky: 223
Bydliště: Břeclav
12 425,- VK
Zasláno: ne 30. červenec 2006 14:55
Chlapi, já nevím jak vy, ale já musím s Trodasem souhlasit. I když ne 100%-ně.

Trodasovy názory se ve velké míře shodují s názory mého 86-ti letého dědy, který už za svůj život něco zažil, mimochodem i koncentrační tábor, i když pod vedením komunistů. Setkal se tam se zajímavými osobnostmi, mimo jiné taky s lidmi, kteří byli jak v nacistickém, tak komunistickém koncentračním táboře. Z jejich tvrzení vyplývá, že komunistický koncentrák byl o hodně horší než nacistický.

Tento fakt samozřejmě nijak neomlouvá zvěrstva nacistů.

Nacismus, stejně jako komunismus, je jedním z největších zločinů v historii,
s tím rozdílem, že za komunismu zahynulo víc lidí...
Pak nechápu, proč se stále více hovoří o zvěrtvech nacistů a o zvěrstvech komunistů se mlčí nejvíc jak to jde... Dokonce jsme svědky toho, že komunisté stále více ovlivňují dění nejenom v našem státě (ale to už patří spíš do jiné diskuse)...

Nyní bohužel mé tvrzení nemohu nijak podložit, ale je známo, že Německo v období 30. let bylo podporováno financemi plynoucími ze švýcarských židovských bank. Think Think Think [/u]
Zasláno: ne 30. červenec 2006 15:00
lukenet napsal:
Ne, trodasi, jsi prostě ubohý....

Styď se jestli můžeš...



2lukenet: toto bych si nikdy nedovolil ke staršímu člověku, který v době, kdy ses ještě pos*ával do plínek, už o životě něco věděl...

Sry za můj názor....

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík


Příspěvky: 3072
Bydliště: Kousek od krrttka
15 825,- VK
Zasláno: ne 30. červenec 2006 17:41
pokud o něm v té době něco věděl, teď už to 100% neví, ale k věci:

ke staršímu, a to jako znamená že ví něco víc než já o vyvražďování Židů jo? tos mě fakt rozesmál, přečti si to po sobě ještě jednou pls.
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

koc.pet (+3)
Bažant
Bažant


Příspěvky: 223
Bydliště: Břeclav
12 425,- VK
Zasláno: ne 30. červenec 2006 19:07
To, že je starší, neznamená, že ví něco víc o židech. To, že ví něco víc o židech, vyplývá z jeho příspěvků.

Dokud jsem si nepřečetl Trodasovi příspěvky (četl sem je několik dnů, projistotu jsem si to všechno vytiskl), tak kdyby mně někdo řekl o tom, že holocaust je podvod, asi bych ho poslal do prd*le. Fakt. Ale články mi odpověděly na pár věcí, které jsem do té doby nebyl schopen pochopit...

A ty toho víš kolik o vyvražďování židů a celkově o židech?

Abych ještě dodal, tady skutečně nikdo nezpochybňuje zločiny nacistů...

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík


Příspěvky: 3072
Bydliště: Kousek od krrttka
15 825,- VK
Zasláno: ne 30. červenec 2006 19:33
Jsi blázen když tomu věříš.

a věř tomu, že tohle není urážka
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

koc.pet (+3)
Bažant
Bažant


Příspěvky: 223
Bydliště: Břeclav
12 425,- VK
Zasláno: ne 30. červenec 2006 19:41
Ne, já to jako urážku neberu. To mi řeklo už víc lidí...

Tys mi ale ještě neodpověděl na otázku Brick Wall

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík


Narozen: 1974 (asi 50 let)
Příspěvky: 3776
Bydliště: Jižní Morava - jak jinak...
60 434,- VK
Zasláno: ne 30. červenec 2006 19:56
Během holocaustu zemřelo 6 milionů židů a fotbalisti mají po faulech opravdu tak vážná zranění, že se nemůžou zvednout. No, nemám pravdu?
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík


Příspěvky: 3072
Bydliště: Kousek od krrttka
15 825,- VK
Zasláno: ne 30. červenec 2006 20:20
koc.pet napsal:
Ne, já to jako urážku neberu. To mi řeklo už víc lidí...

Tys mi ale ještě neodpověděl na otázku Brick Wall

ne, já vím že ne.. ale teď v tom vedru fakt nemám náladu na rozepisování se.. a už vůbec ne o tomhle tématu. Nejdřív si musím najít pořádné podklady na "obhajobu" - to co jsem našel v knihovnách by vám totiž nestačilo.
Zasláno: ne 30. červenec 2006 20:20
romulus napsal:
Během holocaustu zemřelo 6 milionů židů a fotbalisti mají po faulech opravdu tak vážná zranění, že se nemůžou zvednout. No, nemám pravdu?


nemáš
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík


Příspěvky: 3007
Bydliště: Holice
10 175,- VK
Zasláno: ne 30. červenec 2006 20:47
Ještě pořád jsi nám neřekl, co jsi v té knihovně našel. Rád bych to věděl.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík


Příspěvky: 3072
Bydliště: Kousek od krrttka
15 825,- VK
Zasláno: ne 30. červenec 2006 20:54
Budu vám to moct říct 20. srpna až se dostanu do školy(do školní knihovny ve který dělám a kde máme schvovaný seminární práce a eseje- napsal jsem o tom totiž esej).
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík


Příspěvky: 3007
Bydliště: Holice
10 175,- VK
Zasláno: ne 30. červenec 2006 21:03
Doufám, že nevycházíš z prací Guido Knoppa. Kdysi to byl uznávaný historik, jenže pak se mu to nějak pomotalo v hlavě a teď už jen vrší jednu lež na druhou. V dnešní době tvrdit, že nacisti zakládali od samého začátku koncentráky pouze na likvidaci Židů, to je fakt silný kafe. Ten chlap nejspíš posledních 80 let žil na Marsu. d'oh!
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík


Příspěvky: 3072
Bydliště: Kousek od krrttka
15 825,- VK
Zasláno: ne 30. červenec 2006 21:05
Neboj nevycházím, ale mam pocit že jsem o něm už slyšel.. ale nečetl jsem ho. Think
Zasláno: ne 30. červenec 2006 21:06
Já jsem se založil vyloženě na otázku, která trápí revisionisty a to počet zavražděných Židů.. nic víc, nic míň.
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík


Příspěvky: 3007
Bydliště: Holice
10 175,- VK
Zasláno: ne 30. červenec 2006 21:08
To buď rád. GK spolupracoval i při tvorbě několika seriálů o WW2, který běžely i u nás. Tam ho naštěstí dost krotili.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík


Příspěvky: 3072
Bydliště: Kousek od krrttka
15 825,- VK
Zasláno: ne 30. červenec 2006 21:09
ok Wink
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

Petrik (0)
Anonymní




0,- VK

fakta

Zasláno: út 30. listopad 2010 02:14
citace:
Friedrich Berg, americký inženýr německého původu, analyzoval tvrzení o dieselových zplodinách z technického a toxikologického úhlu pohledu (jeho článek se nachází v Ernst Gauss, Grundlagen zur Zeitgeschichte, anglická verze: Dissecting the Holocaust). Přestože není nemožné zabít lidi dieselovými výfukovými zplodinami, jde o extrémně nedostatečnou a těžkopádnou metodu, protože výfukové plyny jsou jen těžko vhodné jako vražedná zbraň kvůli svému vysokému obsahu kyslíku a velmi malému obsahu oxidu uhelnatého. Benzínový motor může lehce vyprodukovat zplodiny s obsahem 7% a víc oxidu uhelnatého, ale dieselový motor nemůže vyprodukovat zplodiny dokonce ani s obsahem nad 1% oxidu uhelnatého. Ironií je, že zavedení dieselových výfukových plynů do komory zaplněné lidmi by jen prodloužilo jejich smrtelnou agónii, protože tyto plyny obsahují 16% kyslíku, což postačuje na přežití. Namísto zavedení výfukových plynů mohli popravčí jednoduše nechat svoje oběti udusit se v přeplněné plynové komoře, protože dostupný kyslík by byl vydýchaný před začátkem účinkování oxidu uhelnatého.

Otcem tvrzení o dieselových plynech byl blázen jménem Kurt Gerstein, který mimochodem udával 20 – 25 milionů zplynovaných obětí. Gerstein tvrdil, že viděl v Belzecu 35 – 40 metrů vysoké kupy bot a oblečení a 28 – 32 vězňů na metr čtvereční v plynové komoře (Andre Chelain, Faut-il fusiller Henri Roques?, Polemiques, Paris 1986). Existuje minimálně šest verzí Gersteinovy zprávy! Tvrzení o dieselových plynech bylo evidentně později převzato technickými laiky, kteří si mysleli, že takovéto výfukové plyny musí být strašnou vražednou zbraní, hlavně kvůli zápachu. Ve skutečnosti by byl jakýkoliv benzínový motor desetkrát účinnější. Historici Holocaustu by se bezpochyby zbavili tvrzení o dieselových plynech, ale už je příliš pozdě, protože se toto tvrzení nachází ve všech historických knihách.


Milý Trodasi, běžte si půjčit třeba dieslovou Octavii do autopujčovny, zaparkujte doma v garáži, zavřete vrata, nastartujte, v garáži půl hodinky přemýšlejte o plynových komorách a přijdťe mi pak odepsat, jak je to s těmi 16-ti procenty kyslíku Smile asi nemá cenu rozebírat, že emise dieslového motoru nákladního auta či stroje ze 30-40. let 20. století budou ještě mnohem jedovatější. Nenapadám vás, jen bych rád slyšel po rozumné úvaze a trošce "studia" protinázor Smile

othon (0)
Anonymní




0,- VK

Čo nám chce povedať choroba?

Zasláno: čt 15. srpen 2013 12:16
Čo nám chce povedať choroba?


Človek netuší, ako nesmierne inteligentne je utvorený svet v ktorom žije. A jedným z prejavov tejto neuveriteľnej inteligencie je choroba. Choroba, ako ten najpoctivejší, najpravdivejší a najpresnejší ukazovateľ nášho odklonu od stavu harmónie, ktorý je požiadavkou univerza.

Vnútorný, citový a myšlienkový život človeka je zákonitosťami univerza podriadený nevyhnutnosti zachovávania určitého, chceného stavu harmónie. Zachovávanie tejto harmónie sa potom na fyzickej úrovni tela prejavuje ako zdravie.

Ak však vo vnútornej, duševnej, citovej a myšlienkovej rovine dôjde k vybočeniu zo stavu harmónie a toto vybočenie trvá dlhšiu dobu, v telesnej rovine sa časom nevyhnutne prejaví ako choroba.

Vybočenie z požadovaného stavu vnútornej harmónie sa teda prejavuje disharmóniou fyzického tela, ktorú nazývame chorobou. Každá jednotlivá choroba je dokonalou signalizáciu toho, v čom konkrétne sme požadovaný stav harmónie dlhodobo prekračovali.

Choroba je našim najlepším priateľom, ktorý nás úprimne a pravdivo upozorňuje, v čom stojíme nesprávne, i keď to neraz býva upozornenie prísne a bolestné. Ak ho však príjmeme, ak sa ho vynasnažíme pochopiť a napokon aj vnútorne, duševne zrealizovať, čiže zmeniť sa lepšiemu, nastolíme opäť chcenú harmóniu, na základe ktorej sa choroba ako ukazovateľ disharmónie stane bezpredmetnou.

Predstavme si napríklad dva extrémy: na jednej strane nadmerný pohyb a na druhej strane nedostatok pohybu. Harmónia, čiže to pravé a správne sa nachádza presne uprostred. Je to presný stred medzi aktivitou a pasivitou.

Ak človek vybočí k nejakému extrému, trebárs k nadmernej aktivite a v tomto extréme dlhodobo zotrváva, príde časom choroba presne takého druhu, aby vytvorila určité protizávažie voči disharmónii nadmernej aktivity a prinútila človeka k zmierneniu tempa. Aby ho jednoducho postupne donútila korigovať extrém a priviedla ho k harmónii stredu, čiže k presnej rovnováhe medzi aktivitou a pasivitou.

Takto inteligentne pôsobí choroba. Človek by mal načúvať jej hlasu a nechať sa pochopením jej príznakov a samozrejme zjednaním nápravy priviesť k požadovanej harmónii.

A teraz buďme úplne konkrétni a povedzme si, čo nám o našej odchýlke od univerzom vyžadovaného stavu harmónie hovoria jednotlivé choroby:

Nespavosť poukazuje na neschopnosť odpútania sa od hmotného a na nedostatok odovzdanosti.

Nadmerná spavosť zase na únik z reality do sveta snov.

Bolesti hlavý poukazujú na preťažovanie mozgu nadmernou rozumovosťou, na príliš ambiciózne kombinovanie, na snahu preraziť múr hlavou, na kŕčovité hľadanie najvýhodnejšieho. Takýto dlhotrvajúci stav vedie k nedostatku vitálnej energie v mozgu s následnou mozgovou mŕtvicou.

Očné vady:

Krátkozrakosť – silná subjektivita a prehnané videnie detailov.

Ďalekozrakosť – nevidenie vlastného podielu v tom, čo je v živote pociťované ako negatívne. Nevidenie dôležitosti detailov.

Farbosleposť – slepota pre rozmanitosť života.

Škúlenie – nevidenie viacrozmernosti problémov.

Zápaly spojiviek – zatváranie očí pred konfliktami života.

Šedý zákal – nechce vidieť konfliktné situácie, aby ich nemusel riešiť.

Zelený zákal – vidí len to, čo vidieť chce.

Ušné vady:

Hluchota – nechce načúvať iným ľuďom, vlastnému vnútornému hlasu, precenenie svojej činnosti.

Hučanie v ušiach – pri vytváraní vlastného názoru nadmerné preberanie názorov iných.

Hlasivky – viac hovorí, než by mal.

Chrbtica – nedostatok hrdosti a priamosti ducha.

Bolesti v krížoch – skutočné, alebo domnelé preťaženie.

Nohy:

Celková slabosť – pohodlnosť, strata chuti poznávať nové.

Kolená – nedostatok pokory a schopnosti učiť sa.

Členky – nadmerný, alebo nedostatočný pocit životnej istoty.

Bedrové kĺby – pohodlnosť ducha.

Kŕčové žily – záľuba v stereotype života.

Pľúca – smútok, neradostné prijímanie životnej sily dychom, podvedomá snaha obmedzovať slobodu iných.

Astma – chce len prijímať a nevydávať. Nadutosť, snaha o dominanciu, snaha oddeľovať sa od iných, nadmerná štítivosť a čistotnosť.

Zuby:

Paradentóza – zníženie vôle bojovať so životom, strata sebaistoty.

Nechutenstvo – nedostatok radosti zo života, strach zo sexuality.

Choroby žalúdka – odmietanie niektorých stránok života, nedostatok odovzdanosti.

Slinivka, tenké črevo – existenčné strachy, nadbytok analýzy a kritiky.

Zápcha – materiálna pripútanosť snaha hromadiť materiálne.

Kolika – snaha zapáčiť sa niekomu za každú cenu, strach zo znepáčenia.

Cukrovka – nevďačnosť za sladké stránky života. Nositeľ žne stav nepociťovania telesnej lásky, čo sa prejavuje kyslou povahou.

Choroby pečene – nevyrovnanosť duchovného rozlišovania a hodnotenia, rýchle prechádzanie do extrémov, niečoho v živote veľa a niečoho málo, premrštené priania a ideály, Nereálne hodnotenie sveta, nezladenosť svetonázoru.

Choroby žlčníka – skrývaný hnev a agresivita.

Obličky – porucha ľudského spolunažívania. Nesplynutie so spoločnosťou, porucha komunikácie medzi ľuďmi.

Kamene – potlačená agresivita, nerozlišovanie dobrého, zlého, potrebného a nepotrebného.

Chorí na obličky nevidia svoju roľu v problémoch s druhými, nevidia seba samých v chybách druhých, nezbavujú sa prežitého.

Močový mechúr – človek sa cíti trvalo v tlaku.

Menštruačné problémy – potlačovanie ženskej role, ženskosti.

Impotencia mužov – nepochopenie a necenenie si ženskosti.

Vysoký krvný tlak – obavy z nesplnenia budúcich úloh, chýba pracovná sebadôvera, psychické preťaženie.

Nízky krvný tlak – nechuť čeliť životným úlohám, nedostatok sebapresadenia, nedostatok sebavedomia.

Ruky – úrazy – znížená schopnosť praktického jednania, zmocňovania sa úloh, ktoré prináša život. Nedostatočná alebo vadná tvorivosť.

Ďalej uvádzam už len veľmi stručný prehľad ďalších psychosomatických vzťahov:

Krv – životná sila, vitalita.

Hrubé črevo – nevedomie, lakomosť.

Tenké črevo – spracovanie dojmov, analýza.

Krk – strach.

Koža – ohraničenie, normy, kontakt.

Srdce – schopnosť lásky, emócie.

Kosti – pevnosť, plnenie noriem.

Žalúdok – pocit, schopnosť prijímania.

Ústa – pripravenosť prijímať.

Uši – poslušnosť.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík


Věk: asi 26 let
Příspěvky: 9094
Bydliště: rozhodnutím strany bezdomovec
861 602,- VK
Zasláno: čt 15. srpen 2013 15:35
Hmm... hezké... a co to má společného s popírači holocaustu? I když tohle taky zavání nějakými konspiračními teoriemi...
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň


Věk: 34 let
Příspěvky: 4529
Bydliště: Kroměříž
132 412,- VK
Zasláno: čt 15. srpen 2013 19:18
Chybí mi odkaz na stránky nějaké božské sekty, na jejíž účet bych obratem převedl finanční dar Mr. Green tak příště, prosím
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík


Věk: asi 26 let
Příspěvky: 9094
Bydliště: rozhodnutím strany bezdomovec
861 602,- VK
Zasláno: pá 16. srpen 2013 00:50
Církev létajícího kachničkového monstra bere finanční dary taky... Very Happy
Číslo účtu nebo Paypal adresu zašlu přes SZ.. Razz
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík


Narozen: 2. srpen
Příspěvky: 7119
Bydliště: Praha
371 046,- VK
Zasláno: út 31. březen 2020 22:45
Před chvilkou mě zaujal článek o klokanovi ve filmu podle populární knížky, který je Marxistu, pocházející z Německa. Lidi se nikdy nepoučí Mr. Green
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/nemecko-klokani-kroniky-levice-film-spd-die-linke.A200309_131329_zahranicni_aha
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík


Věk: asi 26 let
Příspěvky: 9094
Bydliště: rozhodnutím strany bezdomovec
861 602,- VK
Zasláno: st 1. duben 2020 00:10
"V břišním vaku nenosí mláďata, ale knihu citátů Mao Ce-tunga"
Koronavirus: 42 016
Hitler: ~17 000 000
Mao Ce Tung: ~70 000 000

Obrázek
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Politika
Strana 1 z 8




Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Czech translation by Azu; Revised by drake127

www.elektrocigler.cz | Tisk v Brně | Barel Rock | Bejci.cz | Dětská lékárna