Zasláno: pá 4. listopad 2005 20:24
ginzo napsal: Ako tak čítam túto poslednú stranu,napadlo ma-chodíš ty vôbec do školy ?
Koľko máš neospravedlnených hodín ?
No právě, že tam chodím, ale docela často mi to odpadá...

Na naší škole funguje způsob oznámení na nástěnce "včera vám odpadl předmět, náhrada byla předevčírem"
O tom, že ti něco odpadlo se dovíš 5 minut před nebo 15 po začátku hodiny, kdy tam stojíš jak debil!
Zrovna ve čtvrtek jsem měl mít předmět "Služby internetu a tvorba www stránek" (ve kterém mimochodem tvorbu www stránek brát nebudem

), 2 minuty před začátkem bylo na dveřích učebny vyvěšeno, že se přesouvá na druhou budovu. Tak jsem tam přišel a hned mi volá kámoš, že jestli s ním nepokecám, že na dveřích je vyvěšeno, že to odpadá...

Zasláno: so 5. listopad 2005 00:50
Tak a tímto zakončuji svůj veřejný soutěžní týden!

Před chvílí jsem dodělal pro Bonfirea zakázku pro JM a jdu spát!

Děkuji za pozornost!

Zasláno: so 5. listopad 2005 19:47
Příběh
Zasláno: čt 15. prosinec 2005 13:39
Vánoce se blíží
A Ricky chce svým blízkým koupit nějaké velké a drahé dárky, aby jim ukázal, jak je má všechny rád!
Jenže peněženka prázdná...
"Tož je třeba zajít vybrat love do banky", řekl si.
I připravil si platební kartu:
a pro jistotu zbraň hromadného ničení, kdyby jej náhodou cestou zpátky chtěl někdo o jeho peníze připravit...
Jakmile byla výbavička připravena,
vyzkoušel si svou úlohu před zrcadlem..
"Je to dobré, jsem k nepoznání!", radoval se.
No schválně, našli byste aspoň 10 rozdílů?

Tak a vydal jsem se na cestu do banky. Tam už to nabralo rychlý spád. Následující fotografie myslím výstižně popisují situaci:
- stojím znuděný ve frontě...
- "naval prachy, vole!"
- "jaké časové zámky?!"
- "Nebudu moc potěšit své blízké...

Zklamal jsem...

"
V rychlosti jsem od tama vypadl a ztratil se v davu... Napadlo mě vydělávat tím, že se budu vydávat za pojišťovacího agenta a vykrádat lidem byty, tam snad časové zámky mít nebudou...
Pokračování nikdy...
Výdělek na internetu
Zasláno: pá 16. prosinec 2005 11:59
4daily platí!
Takže jsem našel způsob, jak jednoduše vydělávat na internetu. Nejprve si vytvoříte účet u
Moneybookers, což je vlastně taková vaše internetová banka. Velice doporučuji, je bezpečná, přehledná a jednoduchá. Po registraci a aktivaci účtu klikněte vpravo nahoře na
My account a pak o řádek níže na
Profile. Poté najděte
List of bank accounts: a pod ním klikněte na tlačítko
Manage nebo Add. Tam si zaregistrujete své existující konto u reálné banky, z které si pak budete posílat peníze a nebo naopak kam si vydělané peníze převedete, abyste je mohli utrácet. Myslím, že to není těžké, já to zvládl na první pokus.

Nezapomeňte pak po přidání účtu kliknout na Verify, které způsobí, že vám během pár dní příjde na účet u reálné banky malá částka (mě přišla 1.15Kč, sestře 10 Kč) Není důležitá ta částka, ale kód, který je u té transakce uveden, ten musíte zadat na Moneybookers do té verifikace.
Pak se zaregistrujete na
4Daily. Zde je registrace rychlejší a lehčí. Proto nebudu vysvětlovat registraci, ale rovnou princip:
Každý má nějaký level, který určuje, kolik vyděláváte. Ze začátku dostanete 4 USD. Z tohoto levelu dostáváte při nasurfování určitého počtu stránek 4%. Tudíž ze začátku při shlédnutí 40ti stránek získáte na svůj účet 0,16 USD. Svůj level můžete (a abyste chtěli také výplatu, tak i musíte) zvýšit posláním peněz z Moneybookers.
Vaši jedinou prací je denně navštívit 4Daily a nasurfovat (=sledovat stránky s reklamama, každá stránka se zobrazuje 21 sekund) minimálně 40 stránek. Během surfování doporučuji sledovat horní panel, občas se tam objeví link na bonusový cash (0,04 USD) nebo bonusové kredity. Bonusové cashe bych nepodceňoval, moje sestra na nich vydělala přes 15 dolarů a díky nim taky stihla dnešní výplatu!
Chápu, že je to na vás příliš moc informací naráz a to jsem tu ještě nenapsal všechno, ale rozhodl jsem se radit a pomáhat těm, jež se zaregistrují přes odkazy zde uvedené...
EDIT: Důkaz místo slibů:
http://ricky.xhosting.cz/vysemnesmite/4daily.jpg
EDIT2: Kontaktujte mě na ICQ...

Zasláno: so 17. prosinec 2005 22:01
Takže pro ty, co se o výdělky přes internet zajímají a neodsuzují to hned svými předsudky tu mám další změnu na
svých stránkách - přidal jsem
návod na registraci a nastavení účtu u Moneybookers. Chystám se ještě udělat podobný návod na 4daily a každý další platící systém...
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...
Aj spýk engliž velmi gut!
Celkově zprávy v multipostu upravil 1× Ricky, naposledy so 17. prosinec 2005 23:25.