Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: pá 11. leden 2008 18:56
jezisi... este se ani nerozběhla diskuse a už je to tady zaOTéčkovaný
pro krrttka: takže už víme: bude to e-shop
co nevíme: s čím budem obchodovat a co je k tomu potřeba
p.s. nejsu vojček
krrttek napsal:
Wojcku, jak umíš dobře anglicky? :Twisted Evil:
no nějaký základy určitě mám, v říjnu jsem byl se školou v itálii a tam jsem mluvil s italskýma děckama jenom anglicky, domluvím se. No a psanou angličtinu bych snad taky zmákl... mám nejaký ty PC translatory
už víme s čím - s plyšáky
kdyžumíš anglicky, můžeme udělat to co psal busch....ještě jeden návod jak si vydělat psaním textu v aj jsem na tom webu našel
jeden z tech webu je http://www.sports-cars.biz . Takže tam doplnit obsah, klidně uplně jinak to je na vas...ale aby tam byl nejaky smysluplny obsah, seo...
A do nějakych vyhledavačů to nacpat, prostě aby tam začali chodit lidi...
jo, reklamou...obsah by nemel byt uplne zkopirovany z wiki Cim kvalitnejsi obsah, tim vetsi navstevnost...
Samozrejme nezarucuju ze nekdy neco vydelame, nemam s tim zkusenosti...ale krome volneho casu nemate co ztratit. ja cca 650 za domeny a hosting Takze aby ste za mesic nerekli,ze uz vás to nebaví...
asi takto - já bych do toho klidně šel jenže nejsem zas tak dobrý angličtinář (text napíšu, ale je prostě poznat že to psal někdo méně znalý) takže záleží na mém parťákovi a třeba by se někdo molh ještě přidat
asi takto - já bych do toho klidně šel jenže nejsem zas tak dobrý angličtinář (text napíšu, ale je prostě poznat že to psal někdo méně znalý) takže záleží na mém parťákovi a třeba by se někdo molh ještě přidat
Mám někoho kdo by vám pomohl. Nakonec ji znáš taky. Kecel jsi s ní po ICQ když u mne prala prádlo!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
musíme dělat něco, co nemusíme moc dělat... nebo spíš něco, na čem budem chvíli budem dělat ale vynese nám to slušný výdělek = většina ručních prací nebo luxusní věci pro horních 10 000
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4DalšíPoslední [vše]
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.