Rozhledny
Zasláno: ne 8. květen 2011 20:20
Máte rádi rozhledny? Na kterých jste byli a která se vám nejvíc líbila?
Já na ně docela rád chodím. Ale spíš jen na ty rozhledny, nahoru na kopec už se mi většinou moc nechce...
Zatím jsem byl na těhletěch:
Pajndl - tam jsem byl nejvíckrát, přece jenom to máme nad městem a vidíme ho z okna
Blatenský vrch - když jsem byl malej, tak jsem byl i nahoře, ale teď to bývá zavřený a klíč mají dole ve městě na radnici, takže v poslední době jsem byl jen pod ním
Plešivec - pěknej výhled na Krušný hory, Klínovec, i do Německa
Teď o víkendu jsem byli na Krudumu - to bylo dobrý, celou cestu po schodech i nahoře si člověk vidí pod nohama zem, tak mi bylo chvíli trošku nevolno
A když fouká vítr (skoro pořád), tak to zní skoro jako když letí letadlo
Rozhledna na Krásenským vrchu - ta se mi líbí asi ze všech nejvíc. Není to není daleko a vypadá strašně krásně
A ještě jsem byl párkrát ve Varech na Dianě, ale tu ani snad vyfocenou nemam (jen zezhora)... Dál ještě v Chomutově a v Domažlicích na nějakých věžích, ale to snad ani není braný jako rozhledna.
Ještě jsem se taky vyskytl u těhle rozhleden, který sice jsou rozhledny, ale nejsou otevřený:
Aberg - Doubská hora - je taky ve Varech, ale je to celý na soukromým pozemku (na kterej jsme si klidně vlezli jako by se nechumelilo :c) )
Olověný vrch na Bublavě... Ale i z toho kopečka, na kterým je, byly krásně vidět bublavský baráčky, jako nějaká miniatura.