Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Samovražda

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: so 24. březen 2007 21:46
Samovraždu beriem ako snahu vypadnúť z tohto častokrát nespravodlivého sveta. Prípadne ako snahu niečo dokázať. Vôbec ich neodcudzujem, oni to tak videli, bol to ich názor(samozrejme, keby som sa s niekým takým stretol, tak sa mu to ale snažím vyhovoriť).
Skôr ma štve, že sa k tomuto schyľuje množstvo ľudí aj z môjho okolia. Osobne poznám jedného človeka, čo ju chcel spáchať a z počutia viem o ďalších štyroch prípadoch.
Na počiatku bola prázdna množina.

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: ne 25. březen 2007 12:11
Chlapi Ja sa nechcem zabiť !!!!!!,len ma zaujima,čo si o tom myslite Wink

Ja mavam niekedy myšlienky typu "načo som ja na svete,bolo by lepšie,keby som to nebol" a stava sa to hlavne v situaciach,ked citim,že ludia ma len potrebuju na niečo a nič viac.
Včera som mal dosť na hovno pocit (sorry za vulgarnosť,ale inak sa to neda povedať),tak som založil topic a spravil si obrazok v podpise (ten si ešte necham,moj vytvor za 5 min v Zoner Photo Sudio 8 Laughing )
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 25. březen 2007 12:15
Vidíte, jak se hned polepšil? Whistle Mr. Green

Jasně, že někdy taky mívam takový myšlenky, ale hlavně si řeknu. Tak bych umřel, ale stejně by z toho byli naši hotoví, smutní a byly by z toho potíže.. A co Markétka, ta by na tom byla snad ještě hůř...
Když už se o sebevraždě chce uvažovat, tak se to musí brát i ze strany těch ostatních a ne jen z tý svojí. Neni hezký myslet jen na sebe...
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: ne 25. březen 2007 12:18
No ty maš aspoň Marketu,ale ja ?
Asi založim topic,kde vysvetlim všetko,čo sa teraz deje Think

A nebud despota za to,že si admin,ja som sa polepšil dobrym spankom Mr. Green
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 25. březen 2007 12:20
Vždycky se najde plno dobrýho, i když to třeba tak hned nevypadá...
Jinak takový myšlenky mívam hlavně, když se s Markétkou pohádáme a většinou to nevypadá jako, že "mám Markétu"
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: ne 25. březen 2007 12:34
To ginzo: Do tých, čo som písal, že sa chceli zabiť som nerátal teba.
Ja mávam takéto myšlienky iba keď ma naštve nejaký človek + ešte mi niečo nevyjde(prípadne porušia sa moje základné slobody alebo sa ku mne niekto správa nerovnoprávne). Vtedy s obľubou rozmýšľam nad relativitou života, či by som niekomu chýbal, aký to tu má vlastne zmysel, prečo je všetko tak nespravodlivé, na čo žijem, keď to nemôžem zmeniť.
Na počiatku bola prázdna množina.

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: ne 25. březen 2007 13:56
Ved jasne,ja som ani neočakaval,že ty by si mohol myslieť na mňa,to skôr od Jendu ( Laughing ).
Mal som už ale aj tak obdobie,ked asi 2 tyždne boli uplne na **** a už som uvažoval len nad tym,ako (teraz si važne nerobim prdel),ale nejak ma to prešlo neskôr.

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: po 26. březen 2007 20:13
sebevraždu pochopím jen u lidí, kteří jsou nevylečitelně a těžce nemocní a nemohou využít euthanasii. jinak je sebemord blbost jak cyp...
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: út 27. březen 2007 09:55
Sebevražda je sice nevhodná a nepochopitelná, ale ten kdo ji provede již je někdy zcela mimo realitu. Měl jsem jedno velice špatné období ve svém životě a taky jsem k tomu neměl daleko. Též jsem si nenechal poradit a navštívil odbornou pomoc. Než jsem na to musel přijít sám tak jsem na sebevraždu taky pomýšlel. Divíte se? Já dnes již taky, jak jsem byl blbej, ale pokud jste ve sračkách, tak nic kolem nevnímáte a pokud vám někdo razatně nepomůže, tak to uděláte. Možná tomu kdo to udělá, tak mu těsně před smrtí dojde co udělal za blbost, ale je již pozdě. Zažil jsem to ještě jednou, ale to jsem pomáhal a povedlo se. Zatím Pray Pray Pray Pray Pray ! Tomu kamarádovi co se před týdnem zabil jsem zas moc pomáhat nemohl. Zas tak dobře jsme se neznali a bydlel moc daleko. Brick Wall Brick Wall Brick Wall Brick Wall Brick Wall Věřet tomu, že to může potkat absolutně každého!!!! Opravdu někdy stačí velice málo k myšlenkovému zkratu a jste tam! Neodsuzujte ty lidi. Nevíte a ani někdy oni sami proč to udělali.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: čt 29. březen 2007 22:47
Z vlastní zkušenosti: někdy se opravdu dostanete do takových stresů a depresí, že to prostě mozek nezvládá. Psychika je v tomto směru svinstvo. Zažil jsem to cca před 6ti lety. Vy si v hlavě říkáte nemysli na to, však to zvládneš, ale ono je to silnější, až to končí tím, že nemyslíte na nic jiného a jste silně patologický ke svému okolí. To znamená, že vás nic nebaví a na vše reagujete "no a co .." V dnešní době trpět depresí není nic víc než mít třeba žloutenku, či chřipku. Naštěstí jsou zde kvalifikovaní poradci, psychiatři a psychologové(ti nemohou napsat prášky). Pokud někdo má pocit, že to nezvládá, nemůže spát, má strach (v podstatě z ničeho), nebaví ho to co jindy ano... Kamarádi mu v tomto případě nemůžou pomoci. Chce to jen pár prášků na sklidnění "mozku" a hned je líp. Hrdina není ten, co to dusí v sobě, ale ten, co si to přizná a nestydí se jít k doktorovi. Nemohu jinak, než to doporučit všem. No snad s tou mojí propagandou bude Ginzo spokojen
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 2 z 12